קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה חדר כושר רק מגיל 14?!?!?!?!
    על ידי Shoker בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-01-2006, 22:58
  2. קצת נפח לרגל...ללא חדר כושר..אפשרי?
    על ידי pilpel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 13:29
  3. השמנה+חדר כושר אבל שמירת הגיזרה ברגליים
    על ידי Sunz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 12:08
  4. חוויות אחרקי חדר כושר :9
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 20:33
  5. אללה אני ו-sunz מתחילים חדר כושר :))))
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

חדר כושר

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל חדר כושר

יש לי בוס דיי נאיבי, אמרתי לו שקשה לי עבודה של 9 שעות במשרד ואני נאלץ בגלל זה להפסיק. הוא לא רצה והגעתי איתו להסדר עם העבודה של עבודה בימי שני, רביעי וחמישי במשך 5 שעות ביום במשרד ועוד 3 שעות מהבית (כן בטח, אני אעבוד מהבית חחחחחחח) כמובן שאני יורד בתלוש משכורת.. אבל קיבלתי העלה בשכר השעתי.

בקיצור יש לי עכשיו יםםםםםםםם זמן (יוצא שאני עובד 15 שעות בשבוע,כי בבית אני ממשלא מתכוון לעבוד חח) ומחר אני הולך "להתנסות" בחדר כושר שליד הבית שלי. גם אני יכול ללכת למכון בבוקר שזה קטלני ואין עומס אני מניח

אני חושב שהחברים הכי סיקאנטס שאפשר למצוא הם בחדר כושר.
    במקרה גיליתי שיש לי הולמס פלייס 700~ מטר מהבית שבכלל לא הייתי מודע אליו בכלל.

עד עכשיו הייתי במכון קטן יותר (היה שם הרבה שמנים והיה מפוצץ באנשים לא אסתטיים), הייתי בא עם מוזיקה, מתאמן. מידי פעם אנשים התחילו לדבר איתי אבל לא היה לי עניין בהם.

בכל מקרה, יש לי בחור בעבודה שמתאמן שם קבוע. הוא מכיר את 2 המכונים והוא אמר ששם הרוב זה "סיקאנטס" (לא במילים האלו ).
    עד עכשיו לא דיברתי עם אנשים במכון ביוזמתי כי גם לא רציתי. אבל חשבתי שוואלה, כל החברים שלי זה סאדקאנטס רציניים. כשאני מסתובב איתם אני מרגיש שאני מסתובב עם חבורה של לוזרים. הם באמת לוזרים, אני מרחם עליהם. הם כושלים. אני לא רוצה אנשים כאלה להסתובב איתם.

אני חייב שינוי בקבוצת חברים שלי פה. חייב !!!!!

לכן אני שואל,
    איך אפשר להכיר אנשים במכון בלי לצאת כובע?

קחו בחשבון שאני מהשוקיסטים האלה במכון, ואין לי שום יידע של כושר לתרום, כי לא קראתי גם באינטרנט על זה.
    בעיקרון אני לוקח גיינר ומתאמן עד שאני גמור. (אני הולך לשנות את זה ולהתחיל SS כנראה).

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אחי למען האמת אני לא חושב שאפשר להכיר "חברים אמיתיים" במכון כושר.. אלה שתצא איתם וכו'.. אתה יכול להכיר חבר שיקפיץ אותך יביא לך טרמפים יצחק איתך, אבל לא יודע לא נראלי אי אפשר באמת להכיר מישהו לעומק במכון כושר ככה שתתחברו באמת ותצאו ביחד.

אצלי נגיד זה מכון כושר די קטן ולא אחד מהרשתות הגדולות ככה שהכל יותר באווירה משפחתית הכל בסתלבט מדברים על סמים זיונים וכו' אחד עם השני, ברשתות גדולות כמו הולמס פלייס אני חושב שזה בדיוק כמו באמריקה במכונים הגדולים, כל אחד בא עם האוזניות שלו וזהו ..

ושמע בתכלס אנשים באים להתאמן לא לדבר ולהכיר אנשים, אתה מבין?

ככה שאחלה על הסידור שלך עם הבוס (באמת אחלה סידור הלוואי עלי חחחחחח), אבל אם להיות אמיתי אני אגיד לך לא לצפות להכיר שם חברים, לפחות לא חברים רציניים.. אולי GYM BUDDIES..

אבל מכון כושר זה מקום שמתחברים בו בשנייה אל תדאג לא תצא כובע, כי אתה לא תבוא הרי למישהו "מה קורה אחי אני אידי נחוי רוצה לצאת מחר לבירה?", זה פשוט יזרום לך אם זה בנאדם אחלה. "כמה נשאר לך פה גבר?" "2 סטים" "וואלה אני נכנס איתך" "אחלה משקל כמה זמן אתה מתאמן" וכו' וכו'

לא צריך רוטיינות זה באמת יזרום לך, לא יודע איך להסביר לך.. אם אנשים הם אחלה ואתה גם אחלה ויהיה ביניכם חיבור איזשהו, זה כבר יזרום משם סתם ככה מהאוויר

עריכה:
    אם אתה מתאמן מתחיל, יהיה לך יותר קל להכיר אנשים. כי אתה הרי תעשה טעויות לפעמים, אם זה בטכניקה או במשקל או במשהו, ואנשים שם ינסו לעזור לך [אני מקווה], ויש אנשים שהם סבבה לגמרי שאשכרה מסבירים לך בפירוט איך לעשות והכל ועד שאתה לא מצליח לא זזים, ואז אתה מצליח ואומר תודה ומשם אתם מעבירים אחלה שיחה ומכירים אחד את השני, ככה תוכל להכיר אנשים בקלות
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 23-07-2013 בשעה 12:09.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

בהצלחה אחי, שמוליק סיכם לך כל מה שצריך

אגב, לקחת גיינר ולהתאמן עד שאתה מת? זה דבילי.

אתה מתחיל, ככה שאתה שחיף בדוק, במצב כזה אין טעם לקחת גיינר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    בהצלחה אחי, שמוליק סיכם לך כל מה שצריך

אגב, לקחת גיינר ולהתאמן עד שאתה מת? זה דבילי.

אתה מתחיל, ככה שאתה שחיף בדוק, במצב כזה אין טעם לקחת גיינר
    רגע , וכשאתה לא מתחיל יש טעם לקחת גיינרים ?

bitch please

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    רגע , וכשאתה לא מתחיל יש טעם לקחת גיינרים ?

bitch please
    כל הקונספט של גיינר זה מפגר לדעתי, אבל לאנשים גדולים יותר קשה יותר לסגור ערכים תזונתיים לעומת שחיפים.

תחשוב שהBMR של שחיף זה איזה , 1600 ואם אתה עושה מסה אז אתה צריך איזה 2500-3000, שזה לא סיפור לסגור את זה, לעומת זאת בן אדם גדול יותר וכבד יותר (מתאמן וותיק) ה BMR שלו איזה 2200+ , וכדי לעשות מסה הוא צריך איזה 3000-5000 אפילו

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

כל הקונספט של גיינר זה מפגר לדעתי, אבל לאנשים גדולים יותר קשה יותר לסגור ערכים תזונתיים לעומת שחיפים.

תחשוב שהBMR של שחיף זה איזה , 1600 ואם אתה עושה מסה אז אתה צריך איזה 2500-3000, שזה לא סיפור לסגור את זה, לעומת זאת בן אדם גדול יותר וכבד יותר (מתאמן וותיק) ה BMR שלו איזה 2200+ , וכדי לעשות מסה הוא צריך איזה 3000-5000 אפילו
    צודק, אבל מה לעשות יש אנשים עם חרא הרגלי אכילה שבקושי יש להם את ה3 ארוחות בים אז אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לאכול כמו שצריך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

טיפ - אל תתאמן. אחרי שמפסיקים להתאמן הכל הופך לשומן.

אבל אם כבר החלטת להתאמן, טיפ - תעשה מאסההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    צודק, אבל מה לעשות יש אנשים עם חרא הרגלי אכילה שבקושי יש להם את ה3 ארוחות בים אז אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לאכול כמו שצריך
    גיינר זה לא מה שיציל אותם, זה מטומטם

עדיף לנסות בכוח להתרגל לאכול יותר מאשר לסמוך על זה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

כשתגיע לרמה שאתה צריך לצרוך כמות כזו של קלוריות, אתה גם תצליח לאכול

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    טיפ - אל תתאמן. אחרי שמפסיקים להתאמן הכל הופך לשומן.

אבל אם כבר החלטת להתאמן, טיפ - תעשה מאסההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההה
    אני מקווה מאוד שאתה צוחק

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    כשתגיע לרמה שאתה צריך לצרוך כמות כזו של קלוריות, אתה גם תצליח לאכול
    בגלל זה עדיף שמההתחלה תרגיל את עצמך לדיאטה מאוזנת עם מאזן קלורי חיובי כך שכשתגיע לרמה שתצטרך כמויות גדולות ,אתה תוכל לצרוך אותם בלי להתאמץ יותר מדי

מכים בברזל כל עוד הוא חם

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אל תיהיה בטוח שהוא כל כך נאיבי... ב2005 פורסמה איזה פרשת ריגול שנבעה מתוכנה שקראו לה eyecat או משהו דומה.
    התוכנה פותחה במקור כדי לעקוב אחרי העובדים בחברה של אותו מעסיק שפיתח אותה מיכאל אפרתי.
    דרך אגב בערך כל החברות בארץ היו מעורבות בחרא הזה ביניהם הוט, פרטנר, שטראוס,מי עדן, עלית, יס, אמדוקס, גלובס ועוד כמה.
    קיצר אם אתה לא עובד.. אולי המעסיק יודע את זה.. אז קח את זה בחשבון.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 24-07-2013 בשעה 18:19.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

קונגי זאת הסיבה למה צריך הכנסה פסיבית בלי עבודה מזדיינת עם בוס אוכל בתחת שיושב לך על הוריד ומזיין תשכל

אין אין אני מת מת מתתתתתתתתתתתתת שההכנסה הפסיבית שלי תגדל ואני אכנס לזה לעומק יותר ואז אני אזיין את כלללל הייטרים המזדיינים בתחת שצחקו עלי שאני חי בסרט וש"אין לי סיכוי להתעשר בלי דוקטרט בכושלאמא של עריכת דין של חולי איידס"
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    קונגי זאת הסיבה למה צריך הכנסה פסיבית בלי עבודה מזדיינת עם בוס אוכל בתחת שיושב לך על הוריד ומזיין תשכל

אין אין אני מת מת מתתתתתתתתתתתתת שההכנסה הפסיבית שלי תגדל ואני אכנס לזה לעומק יותר ואז אני אזיין את כלללל הייטרים המזדיינים בתחת שצחקו עלי שאני חי בסרט וש"אין לי סיכוי להתעשר בלי דוקטרט בכושלאמא של עריכת דין של חולי איידס"
    לא צריך דוקטורט כדי לעשות כסף.. כן צריך ידע, ידע=! דוקטורט... דוקטורט זה הרבה פעמים ידע תיאורטי שהקשר שלו למציאות העכשווית הוא מקרי בהחלט.
    דוקטורט כן יכול לעזור לעשות כסף.. ויכול לעזור לגייס משקיעים, ויותר חשוב מזה.. כוח אדם איכותי שמאמין במה שאתה מאמין ומוכן לעבוד כי הוא מאמין בזה ולא כי משלמים לו X כסף לשעה.. אבל זה קורה רק אם אתה נמצא בתחום שימושי שממש קרוב לתעשייה(לדוגמא רובוטיקה, ננו, חומרים, מדעי המוח, גנטיקה ושם יבואו עוד הרבה פריצות דרך), למעשה לא פעם התעשייה לוקחת מדעניים בחירים וממנת להם מחקרים כדי שיעבדו בשבילה בחסות הממסד המדעי ויקדמו את החברה ואת רעיונותיה(הם מרוויחים הרבה מעל הממוצע כאשר הם עובדים לתעשייה... מייעצים לה ומשקיעים בה.. בערך 50K במקצועות שימושיים כי יש להם המון ניסיון וידע בנושאים שלהם, בגלל זה אם הם לוקחים קצת סיכון הם יכולים להרוויח הרבה כסף.. או לעשות משהו שישפיע מאוד על האנושות בעיקר כי יש להם את כל הציוד שהם צריכים במעבדות האוניברסיטה), בארץ לדוגמא בהנדסה אפשר לראות הרבה מחקרים בחסות צה"ל שמשרד הביטחון ממן, אני לא חושב שחוקרים היו בוחרים לחקור איך לבנות דברים שגורמים נזק לכיף שלהם, החסרון באקדמיה.. שיש שם הרבה שנים של בזבוז זמן, הזמן שלוקח שיכירו בך לוקח הרבה זמן, וגם אם אתה מגלה משהו הרבה זמן יכולים לפקפק בך עד שיקרה משהו, המקרה הכי קרוב אלינו דן שכטמן.
    כדי להצליח היום לא צריך בכלל אוניברסיטה.. אוניברסיטה זאת תעודה.. זה הכל.. בנאדם חופשי לא נשען על תעודות.. אלא על יכולות.
    אם למישהו יש ידע.. ונושא מסויים מסקרן אותו הוא לא צריך אוניברסיטה... הוא פשוט צריך ללמוד את זה.. ברגע שהוא יהיה תותח האוניברסיטה רק תרצה שהוא יבוא לשם.
    כל המידע חופשי.. רק תקחו אותו מגוגל או מטורנטים.. הדבר היחיד זה שצריך משמעת עצמית מול כל ההסחות לא דבר שקשה מאוד להשיג..
    הנה תומאס אדיסון שכולכם מכירים לא היה בשום אוניברסיטה.. למעשה הוא היה גם עם לשון חדה והרבה מההמצאות שנרשמו על שמו הוא לא עשה בהם כמעט דבר, כלומר לא השתתף כמעט בתהליך הפיתוח.

מצד שני קחו את ויליאם שוקלי שבזכותו אתם יכולים לכתוב פה בפורום.. זה שהוא היה תותח והיה גאון.. והוא ממציא הטרנזיסטור.. הוא היה מנהל איום ובגלל זה החברה שלו לא הייתה הדבר.. ככה שצריך גם ליהיות בנאדם ולא רק גאון, כן הוא השפיע מאוד על העולם ואפילו במלחמת העולם השנייה בגלל מה שהוא הוציא מהפה כנראה החליטו להפיל פצצת אטום על הירושימה ונגסאקי.
    בזכותו כנראה עמק הסיליקון קם למעשה.. ואי אפשר להגיד שלא היה לו קשרים בעיקר ש-2 אנשים שעבדו מתחתיו הקימו את אינטל שאחד מהם הוא רוברט נויס שששוקלי היה בשבילו כמו אל.
    הוא היה גזען והאמין באאוגניקה.. שזה בערך מה שהיטלר בזכותו חיסל מלא מלא אנשים.
    הוא האמין שמי שאין לו אינטיליגנציה צריך לעבור עיקור, וישולם לו פיצויים.
    הוא תבע כתב שחור ב-1981 שטען שדיעותיו מזכירות לו את היטלר וזכה בדולר אחד .. מה שמסמל צודק לפי החוק ואשם לפי הצדק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect