יש לי בוס דיי נאיבי, אמרתי לו שקשה לי עבודה של 9 שעות במשרד ואני נאלץ בגלל זה להפסיק. הוא לא רצה והגעתי איתו להסדר עם העבודה של עבודה בימי שני, רביעי וחמישי במשך 5 שעות ביום במשרד ועוד 3 שעות מהבית (כן בטח, אני אעבוד מהבית חחחחחחח) כמובן שאני יורד בתלוש משכורת.. אבל קיבלתי העלה בשכר השעתי.
בקיצור יש לי עכשיו יםםםםםםםם זמן (יוצא שאני עובד 15 שעות בשבוע,כי בבית אני ממשלא מתכוון לעבוד חח) ומחר אני הולך "להתנסות" בחדר כושר שליד הבית שלי. גם אני יכול ללכת למכון בבוקר שזה קטלני ואין עומס אני מניח
אני חושב שהחברים הכי סיקאנטס שאפשר למצוא הם בחדר כושר.
במקרה גיליתי שיש לי הולמס פלייס 700~ מטר מהבית שבכלל לא הייתי מודע אליו בכלל.
עד עכשיו הייתי במכון קטן יותר (היה שם הרבה שמנים והיה מפוצץ באנשים לא אסתטיים), הייתי בא עם מוזיקה, מתאמן. מידי פעם אנשים התחילו לדבר איתי אבל לא היה לי עניין בהם.
בכל מקרה, יש לי בחור בעבודה שמתאמן שם קבוע. הוא מכיר את 2 המכונים והוא אמר ששם הרוב זה "סיקאנטס" (לא במילים האלו).
עד עכשיו לא דיברתי עם אנשים במכון ביוזמתי כי גם לא רציתי. אבל חשבתי שוואלה, כל החברים שלי זה סאדקאנטס רציניים. כשאני מסתובב איתם אני מרגיש שאני מסתובב עם חבורה של לוזרים. הם באמת לוזרים, אני מרחם עליהם. הם כושלים. אני לא רוצה אנשים כאלה להסתובב איתם.
אני חייב שינוי בקבוצת חברים שלי פה. חייב !!!!!
לכן אני שואל,
איך אפשר להכיר אנשים במכון בלי לצאת כובע?
קחו בחשבון שאני מהשוקיסטים האלה במכון, ואין לי שום יידע של כושר לתרום, כי לא קראתי גם באינטרנט על זה.
בעיקרון אני לוקח גיינר ומתאמן עד שאני גמור. (אני הולך לשנות את זה ולהתחיל SS כנראה).
![]()

).

ציטוט ההודעה