קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-06-2013, 18:33
  2. [פרסום] גוד לאק צ'אק - נקודה למחשבה השבוע
    על ידי boris02 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2013, 17:44
  3. [פרסום] ביטחון עצמי על ידי שיפור דימוי עצמי, ערך עצמי - נקודה למחשבה השבוע
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 03-04-2013, 22:57
  4. [מידע] מהו ביטחון עצמי? כיצד תשיג ביטחון עצמי? - נקודה למחשבה השבוע
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-03-2013, 13:48
  5. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 02-07-2008, 17:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

נקודה למחשבה השבוע - איך להיות מעניין

ברירת מחדל נקודה למחשבה השבוע - איך להיות מעניין

בזמן שהייתי בחופשה שלי, ניסיתי כל מיני דברים. אחד הדברים ששמתי לב הוא שכל אדם מקבל יחס שונה. אנשים בוחרים לדבר לאנשים מסוימים, לפנות אליהם ולשתף אותם בדברים אישיים. ויש כאלו שלא משתפים אותם בכל דבר, פחות אכפת מהם וזה בגלל סיבות רבות ואחת מהם אפרט כאן בקצרה כמו שאתם אוהבים.

להיות מעניין נותן לך יתרון על פני אנשים אחרים, שאין להם בכלל מושג מה מעלה ההתעניינות של אחרים בך. יש כאלה שעושים את זה מבלי לשים לב ומצליחים לקבל את הכותרת 'אדם מעניין'. שמתי לב בדיוק מהו הדבר הספציפי, והוא כלי אדיר ברגע שאתה מאמץ אותו.

כדי להיות מעניין כל מה שצריך לעשות הוא לדעת לספר סיפורים !

לשלוף סיפורים בכל נושא ותחום שקיים. אפילו אם זה קרה לאחותך, וזה קשור לשיחה. אולי זה יעלה להם חיוך ויגרום לשיחה איתך להימשך זמן רב. אם אתה אומר לעצמך "אין לי סיפורים לספר..." זה שקר. לכל אחד יש סיפורים מעניינים שהוא יכול לספר, צריך רק להוציא אותם מתוכך.

ישנו תרגיל מסוים שלמדתי והוא יכול לתרום לך בעניין הזה, כך שלא תגמגם ותנסה להיזכר בסיפור כי זאת הפעם הראשונה שתספר אותו. קח חתיכת דף, ועל צידו האחד של הדף רשום כל סיפור שאתה יכול לספר מתוך אירועים, מקומות, וחוויות שהיית. שים את הדף איפשהו.
    לאחר מספר ימים, קח את אותו דף ותחזור על אותו הדבר כמו קודם רק בצדו הריק של הדף. הפעם אסור לך לחזור על אותם הדברים שרשמת מקודם. באמת חשבת שאין לך סיפורים לספר?

עכשיו צריך לבחור מספר סיפורים שתתאמן עליהם, בכל פעם תספר אותם בצורה יותר מבדרת ומהנה. ספר אותם לחברים, למשפחה, בעבודה, בלימודים. תתאמן עד שתגיע לרמה שהם יקסימו ויגרמו לכל בנאדם לחייך ואפילו לשתף אותך בסיפור אישי דומה.

אנשים יראו בך אדם מעניין ברגע שתתחיל לשתף סיפורים אישיים בשיחות ובאינטראקציה עם אחרים, הם יעשו את אותו הדבר איתך.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    עכשיו צריך לבחור מספר סיפורים שתתאמן עליהם, בכל פעם תספר אותם בצורה יותר מבדרת ומהנה. ספר אותם לחברים, למשפחה, בעבודה, בלימודים. תתאמן עד שתגיע לרמה שהם יקסימו ויגרמו לכל בנאדם לחייך ואפילו לשתף אותך בסיפור אישי דומה.
    לא. פשוט לא..
    אתה לא בוחר לעצמך סיפורים ומספר רק אותם..

העניין הוא שבמוח שלך יש מיליון סיפורים שראית/שמעת
    וכשאתה נמצא בשיחה כל פעם עולות סיטואציות ואנשים אומרים דברים ועושים דברים
    ובאוטומטית זה אמור להעלות לך את הריפרנס של הסיפור שראית או שמעת לפני 2000 שנה או שקראת אתמול בדיוק כתבה על זה במאקו..
    אתה לא אמור לתרגל כלום.. זה היופי של המוח שהוא מקפיץ לך את כל המחשבות האלה בבת אחת..

מה שאתה צריך זה ביטחון כי יש המון אנשים שפשוט יושבים וקופצים להם 1000 סיפורים ודברים מצחיקים ושטויות שקשורות לrefrence שהם קיבלו באותו רגע בשיחה אבל הם פשוט שותקים כי הם חושבים 'זה בכלל לא מעניין' 'למי אכפת' 'מה הקשר' או אנאעארף מה שהם חושבים..
    פשוט תעשו שכל פעם שעולה לכם איזה סיפור קשור או משהו אז תספרו אותו (תמיד עולים איזה 5 6 סיפורים ופשוט תספרו את הסיפור שהכי יתאים למעגל החברתי שאתה נמצא בו כרגע)..

והrefrence שאמרתי זה לא רק סיפורים זה גם 'בדיוק שמעתי על חבר שקנה את זה מebay, הבנתי שזה חרא' או דברים כאלה..

היי Johnny Knoxville, מבחינה הגיונית לא אספר סיפור שלא קשור לתחום שעליו מדברים באותו רגע. סיפור על ספורט כשבכלל מדברים על אלכוהול, אנשים יסתכלו עליי כאדם מוזר...אלא אם כן יש קשר ישיר בין סיפור הספורט לאלכוהול.

בוא ואתן לך דוגמה, ישבתי לאכול ולידי התיישבו שתי בחורות לאכול גם כן. אחת מהן הייתה בבאסה התחילה לדבר על הפלאפון שלה שנשבר לה חלק בו והיא הייתה בחברת הסלולר שלה ודפקו לה מחיר מוגזם.
    במקרה נזכרתי בקומבינה שאחותי עשתה לחברת הסלולר. זה קורה לה תמיד וזה סיפור מצחיק (נפל לה הפלאפון בשירותים בפעם ה-10) והחלטתי להיכנס לשיחה שלהם עם הסיפור הזה ונתתי לה גם פתרון. העלאתי להן חיוך וגם אחרי שסיימתי לאכול נשארתי שם עוד שעה-שעתיים לדבר עם בחורות שהכרתי הרגע על נושאים מצחיקים אחרים, אנשים שעוברים בטוחים שאנחנו מכירים שנים.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

איך להיות מעניין? צאו מהבית מהפייסבוק ומהאינסטגרם הגיי הזה ותפסיקו להיות ילד מחשב (אלא אם כן אתם עושים דברים חשובים במחשב שמביאים לכם כסף)

אם באמת אין לכם מה לספר לאנשים ואין לכם שומדבר מעניין בחיים שום סיפורים מעניינים אני מרחם עליכם בשיא הרצינות יענו זה חיים מאוד אומללים ואני לא מאחל לאף אחד פה להגיע למצב הזה

YOLO
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

נחמד , רק אתם צריכים המון סיפורים ולא רק כמה כדי שלא תיהיו כמו האנשים החופרים האלה שמספרים לך אותו סיפור בפעם האלף חח .
    ואתה צודק לגבי זה שצריך לדעת סיפורים כי לדעת לספר סיפורים יכולה להפוך סיפור ממש מעפן לדי מגניב - ולהפך .

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    איך להיות מעניין? צאו מהבית מהפייסבוק ומהאינסטגרם הגיי הזה ותפסיקו להיות ילד מחשב (אלא אם כן אתם עושים דברים חשובים במחשב שמביאים לכם כסף)

אם באמת אין לכם מה לספר לאנשים ואין לכם שומדבר מעניין בחיים שום סיפורים מעניינים אני מרחם עליכם בשיא הרצינות יענו זה חיים מאוד אומללים ואני לא מאחל לאף אחד פה להגיע למצב הזה

YOLO
    כמה שטויות אתה מדבר אחי...כמה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא כי עדיף לשבת מול המחשב כל החופש בלי מטרה ולשמוע את הרוק הזה שלך ואת שאר הזבל שאתה שומע ולבכות שפוסטמה בת 15 לא שמה עליך שנתיים

כוס אמק כל ילד מחשב מזדיין פה מנסה ללמד אותי כאילו הוא עלה על הסוד בחיים...תדעו תמקום שלכם בחיית רבאק כמו שאני בחטיבה ידעתי תמקום שלי ולא התנשאתי על אנשים מעלי שלשם שינוי להם היה עם מי לצאת בחופש....

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לא כי עדיף לשבת מול המחשב כל החופש בלי מטרה ולשמוע את הרוק הזה שלך ואת שאר הזבל שאתה שומע ולבכות שפוסטמה בת 15 לא שמה עליך שנתיים

כוס אמק כל ילד מחשב מזדיין פה מנסה ללמד אותי כאילו הוא עלה על הסוד בחיים...תדעו תמקום שלכם בחיית רבאק כמו שאני בחטיבה ידעתי תמקום שלי ולא התנשאתי על אנשים מעלי שלשם שינוי להם היה עם מי לצאת בחופש....
    חחח וואלה שאני עושה הרבה חיים בחופש
    ואתה לא מבין דבר וחצי דבר במוזיקה אז...זה לא כזה מזיז לי תביצה הסטיגמות הקדומות שלך על רוק

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חבר'ס...לכולם יש סיפורים, לכולם.
    גם לכאלה שכל היום מאוננים מול הפורנו, יכולים לספר על העלילה המגניבה שעשו לאיזה סרט פורנו של שעה וחצי..

לכל אחד יש סיפור, העניין הוא איך הוא מספר אותו.
    כולם מכירים את האלה שיודעים לספר סיפור מרתק, מעניין, נוגע ושפשוט אנשים יושבים מולו ולא מסוגלים להסיר את העניים לרגע, יש כאלה חבר'ה והם בדר"כ האנשים המעניינים.
    ויש כאלה שמספרים סיפור שבסוף הסיפור אנשים מגיבים ב- "מה..?" או "נו ו..? איפה הפאנץ'?"

צריך לדעת איך לספר סיפורים, צריך לדעת איך להגיד דברים.
    שואלים איך?
    פשוט תרגעו, זה המפתח להכל.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    חחח וואלה שאני עושה הרבה חיים בחופש
    ואתה לא מבין דבר וחצי דבר במוזיקה אז...זה לא כזה מזיז לי תביצה הסטיגמות הקדומות שלך על רוק
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=980481

כן ממש עושה חיים אה...אני השבוע באילת איפה אתה??? בסנטר?? lol

מבין במוזיקה יותר ממך תהיה בטוח. זה שאני לא מטאליסט שמן ששומע פינק פלויד וחושב שהם אלוהים לא אומר שאנלא מבין במוזיקה...כמו שאתם אוהבים לדבר ככה בקהילות המעפנות שלכם אבל תכלס אתם ההומואים שלא זורמים עם סגנונות מוזיקה אחרים חוץ מהחרא הזה....

קיצר עזוב פשוט תגיד שפגעתי בנקודה חלשה אצלך וזהו

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חבר'ס...לכולם יש סיפורים, לכולם.
    גם לכאלה שכל היום מאוננים מול הפורנו, יכולים לספר על העלילה המגניבה שעשו לאיזה סרט פורנו של שעה וחצי..

לכל אחד יש סיפור, העניין הוא איך הוא מספר אותו.
    כולם מכירים את האלה שיודעים לספר סיפור מרתק, מעניין, נוגע ושפשוט אנשים יושבים מולו ולא מסוגלים להסיר את העניים לרגע, יש כאלה חבר'ה והם בדר"כ האנשים המעניינים.
    ויש כאלה שמספרים סיפור שבסוף הסיפור אנשים מגיבים ב- "מה..?" או "נו ו..? איפה הפאנץ'?"

צריך לדעת איך לספר סיפורים, צריך לדעת איך להגיד דברים.
    שואלים איך?
    פשוט תרגעו, זה המפתח להכל.
    זה סתם חרטא מה שאמרת עכשיו...לא צריך לדעת שומדבר או שישך חיים משעממים תחת של מחשב ומייפל סטורי ולשבת עם עוד 2 חברים חנונים או שאתה נהנה אבל מדי פעם ישך סיפורים הזויים כאלה שאתה תזכור לתמיד...

נגיד אני ועוד כמה חברים היינו במעצר בית בחופש של כיתה י' והסיפור מאחורי הזה והמעצר עצמו היה פשוט מעניין כי תכלס זה היה מצחיק וזה חוויה שחובה לעבור לפי דעתי. לא משנה איך סיפרתי את זה (ובאותו יום נאלצתי לספר את זה ל248484 אנשים בווריציה שונה למה אני בבית כמו דביל בחופש הגדול) ככה שלא משנה איך סיפרתי את זה זה היה פשוט נשמע מעניין כי מה שקרה שם זה לא לאמין...

אבל דוגרי מה יש לכל מיני ילדי מחשב כמו LEMON לספר??? על איך שהוא הלך לסנטר פגש שם תכונפה שלו שהוא דלוק עליה שנתיים והAA שיתק אותו והוא לא ידע מה לעשות עם עצמו??? לא חשוב באיזה טון ואיך הוא יספר את זה וכמה רגוע יהיה, זה יישמע מעפן רצח.

קיצר תפסיקו להיות ילד מחשב

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

לי דווקא נראה שילדי מחשב הם ילדי מחשב כי זה הדבר היחיד שיש להם לעשות ואין להם עם מי לצאת אז הם במחשב

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=980481

כן ממש עושה חיים אה...אני השבוע באילת איפה אתה??? בסנטר?? lol

מבין במוזיקה יותר ממך תהיה בטוח. זה שאני לא מטאליסט שמן ששומע פינק פלויד וחושב שהם אלוהים לא אומר שאנלא מבין במוזיקה...כמו שאתם אוהבים לדבר ככה בקהילות המעפנות שלכם אבל תכלס אתם ההומואים שלא זורמים עם סגנונות מוזיקה אחרים חוץ מהחרא הזה....

קיצר עזוב פשוט תגיד שפגעתי בנקודה חלשה אצלך וזהו
    זה סתם חרטא מה שאמרת עכשיו...לא צריך לדעת שומדבר או שישך חיים משעממים תחת של מחשב ומייפל סטורי ולשבת עם עוד 2 חברים חנונים או שאתה נהנה אבל מדי פעם ישך סיפורים הזויים כאלה שאתה תזכור לתמיד...

נגיד אני ועוד כמה חברים היינו במעצר בית בחופש של כיתה י' והסיפור מאחורי הזה והמעצר עצמו היה פשוט מעניין כי תכלס זה היה מצחיק וזה חוויה שחובה לעבור לפי דעתי. לא משנה איך סיפרתי את זה (ובאותו יום נאלצתי לספר את זה ל248484 אנשים בווריציה שונה למה אני בבית כמו דביל בחופש הגדול) ככה שלא משנה איך סיפרתי את זה זה היה פשוט נשמע מעניין כי מה שקרה שם זה לא לאמין...

אבל דוגרי מה יש לכל מיני ילדי מחשב כמו LEMON לספר??? על איך שהוא הלך לסנטר פגש שם תכונפה שלו שהוא דלוק עליה שנתיים והAA שיתק אותו והוא לא ידע מה לעשות עם עצמו??? לא חשוב באיזה טון ואיך הוא יספר את זה וכמה רגוע יהיה, זה יישמע מעפן רצח.

חח וואלה כן מודה היו לי שבועיים שהייתי משועמם, נו אז מה? אתה הודת על דברים יותר גרועים מזה, אני לא שולף לך את זה לפנים כל פעם שזה נוח.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 30-07-2013 בשעה 00:22.

ציטוט נכתב במקור על ידי sauciny21 צפיה בהודעה
    לי דווקא נראה שילדי מחשב הם ילדי מחשב כי זה הדבר היחיד שיש להם לעשות ואין להם עם מי לצאת אז הם במחשב
    לפי אנשים שפגשתי הבנתי כי לא מדובר בזה שאין להם עם מי לצאת, העניין הוא הם הגיעו למצב שאין להם עם מי לצאת.
    הם החליפו את הסביבה האמיתית שלהם בסביבה וירטואלית ונשארו ללא חברים אמיתיים.

אם אותם אנשים יהיו קצת יותר קלילים, פחות דבוקים לשגרה היומית, פחות סגורים בתוך עצמם הם יוכלו להתחבר עם אנשים ולראות איך מציעים להם לצאת. אנשים שדבוקים למחשב ברוב שעות היום לא מתקשרים כמעט עם סביבה חברתית כלשהי, הם לא מאמנים את השריר הכי חשוב - היכולת החברתית שלהם. זה שריר בדיוק כמו כל שריר בגוף שצריך לפתח.

תכלס אני מסכים עם טיילר (שוב) ילד שהוא כל היום במחשב ורק בוכה כמה רע לו ומחפש צומי לא מגיע רחוק... אין לו מה לספר... מה הוא באמת ילך ויספר על הכונפה שחגגה בת מצווה שלא בקטע שלו? וואלה לא!

אבל אני יודע על עצמי שיש לי מיליארד סיפורים לספר ואפילו שלא כל סיפור זה זרימה עם בחורה אבל עדיין כל סיפור שלי יותר מטורף מהשני... חברים טובים שלי מתקשרים אליי מדברים איתי והם יכולים לשמוע אותי "חופר" להם שעתיים עם הסיפורים שלי ואני לא מגזים.. והם צוחקים ונהנהים אחושרמוטה זה הכל תלוי איזה בנאדם אתה... כמו שטיילר אמר גם אם תספר סיפורים "כמו שצריך" ואתה חנון וילד מחשב זה לא יעזור הרבה... כדי שתספר על חוויות אתה צריך לעבור חוויות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect