קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-06-2013, 18:33
  2. [פרסום] גוד לאק צ'אק - נקודה למחשבה השבוע
    על ידי boris02 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2013, 17:44
  3. [פרסום] ביטחון עצמי על ידי שיפור דימוי עצמי, ערך עצמי - נקודה למחשבה השבוע
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 03-04-2013, 22:57
  4. [מידע] מהו ביטחון עצמי? כיצד תשיג ביטחון עצמי? - נקודה למחשבה השבוע
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-03-2013, 13:48
  5. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 02-07-2008, 17:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

נקודה למחשבה השבוע - איך להיות מעניין - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

קחו סיפור מעניין:

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה סתם חרטא מה שאמרת עכשיו...לא צריך לדעת שומדבר או שישך חיים משעממים תחת של מחשב ומייפל סטורי ולשבת עם עוד 2 חברים חנונים או שאתה נהנה אבל מדי פעם ישך סיפורים הזויים כאלה שאתה תזכור לתמיד...

נגיד אני ועוד כמה חברים היינו במעצר בית בחופש של כיתה י' והסיפור מאחורי הזה והמעצר עצמו היה פשוט מעניין כי תכלס זה היה מצחיק וזה חוויה שחובה לעבור לפי דעתי. לא משנה איך סיפרתי את זה (ובאותו יום נאלצתי לספר את זה ל248484 אנשים בווריציה שונה למה אני בבית כמו דביל בחופש הגדול) ככה שלא משנה איך סיפרתי את זה זה היה פשוט נשמע מעניין כי מה שקרה שם זה לא לאמין...

אבל דוגרי מה יש לכל מיני ילדי מחשב כמו LEMON לספר??? על איך שהוא הלך לסנטר פגש שם תכונפה שלו שהוא דלוק עליה שנתיים והAA שיתק אותו והוא לא ידע מה לעשות עם עצמו??? לא חשוב באיזה טון ואיך הוא יספר את זה וכמה רגוע יהיה, זה יישמע מעפן רצח.

קיצר תפסיקו להיות ילד מחשב
    מה אתה גנוב?
    אם דור מהאח גדול יספר סיפור, רק בגלל האופי שלו אתה תיהיה מרותק, ומהיכולת שלו לדבר לאט, רגוע ולעניין.
    אבל אם יניב יספר לך סיפור, אתה תשתגע..כי הוא נשמע כמו מורה בבצפר.
    שלא נדבר על איתי...אתה תשתגע אם תשמע שתי מילים ממנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה אתה גנוב?
    אם דור מהאח גדול יספר סיפור, רק בגלל האופי שלו אתה תיהיה מרותק, ומהיכולת שלו לדבר לאט, רגוע ולעניין.
    אבל אם יניב יספר לך סיפור, אתה תשתגע..כי הוא נשמע כמו מורה בבצפר.
    שלא נדבר על איתי...אתה תשתגע אם תשמע שתי מילים ממנו.
    מה שטיילר בא לומר אחי זה ככה:
    אף אחד לא הולך לאיזה קורס שמלמד איך לספר סיפורים בצורה טובה.. אין דבר כזה..
    אתה פשוט צריך קצת ניסיון חיים וקצת לצאת מהבית ולהיות בחברת אנשים כדי לשמוע איך עוד אנשים מדברים ואיך אנשים מספרים סיפורים ככה שזה ייתפס לך במוח ובצורה טבעית אתה תתחקה אחר אותם אנשים שיודעים לדבר ולספר סיפורים ואז גם אתה לאט לאט תדע איך לספר סיפורים..

מה שהוא אומר זה שהכל צריך לבוא בצורה טבעית מזה שאתם בעצם יוצאים החוצה ומדברים עם אנשים.. גם נצברים לכם יותר סיפורים ויותר אינפורמציה ככה שאתם תוכלו לספר איזה סיפור וגם אתם תלמדו עוד על החיים ועוד על איך לספר סיפורים וכאלה..

בקיצור מה שהוא אומר זה שכל מה שאתם צריכים לעשות זה לצאת מהבית והכל כבר יבוא בדרך טבעית.. זה הכל

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם דור הזה יספר לי סיפור מפגר על הצופים או על חלזונות במייפל אני יקום וילך...כי זה דברים לא מעניינים.
    אם הוא לעומת זאת יספר איך הוא נסע להופעה בעיר X ונתקע בשעה שאין אוטובוסים ואין משם מוניות שירות והוא נסע עם חבר'ה רנדומלים עד מקום מסויים ומשם נסע בטרמפים (סיפור שקרה לי אגב) אני יהיה מרותק...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

אם דור הזה יספר לי סיפור מפגר על הצופים או על חלזונות במייפל אני יקום וילך...כי זה דברים לא מעניינים.
    אם הוא לעומת זאת יספר איך הוא נסע להופעה בעיר X ונתקע בשעה שאין אוטובוסים ואין משם מוניות שירות והוא נסע עם חבר'ה רנדומלים עד מקום מסויים ומשם נסע בטרמפים (סיפור שקרה לי אגב) אני יהיה מרותק...
    האמת שזה לא כזה מרתק כולה טרמפים אנחנו גם לוקחים כשיש אוטובוסים..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תגיד לא אתה זה שאמרת לי שאלו שיוצאים כל יום החוצה הם לא יותר טובים מילדי מחשב??

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    יש לו פיצול.. הדעות שלו משתנות כל חודש

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

איך זה הגיוני?!! ברור שלבלות עדיף מאשר להיתקע עם המחשב כל היום. מחשב זה הרגל רע, ואני מכיר מלא ילדים שיכלו להיחשב לחתיכים בבית ספר אבל הם לא משקיעים בעצמם ולא מטפחים את עצמם.
    במקום זה הם כל היום בבית הם על המחשב ואין להם חברים והם לא יוצאים ולא מדברים עם אנשים וכל זה בגלל ההורים.
    בגלל שההורים חינכו אותם לתרבות של "יאהבו אותך איך שאתה" ו"לאן אתה הולך? עם מי? מתי תחזור? איך תחזור? לא, אני לא מרשה לך ללכת! הערב אתה נשאר בבית חמודי..."
    ואז נחש מה הם עושים בבית.... מחשב.
    וככה נראים רוב הימים שלהם עד שהם מתרגלים לזה, למחשב שלהם, שאימא ואבא הדביקו להם

קיצר, עצוב לי על ילדים כאלה תחשוב כמה הם מפספסים ומה יהיה איתם בעתיד
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 30-07-2013 בשעה 21:01.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    איך זה הגיוני?!! ברור שלבלות עדיף מאשר להיתקע עם המחשב כל היום. מחשב זה הרגל רע, ואני מכיר מלא ילדים שיכלו להיחשב לחתיכים בבית ספר אבל הם לא משקיעים בעצמם ולא מטפחים את עצמם.
    במקום זה הם כל היום בבית הם על המחשב ואין להם חברים והם לא יוצאים ולא מדברים עם אנשים וכל זה בגלל ההורים.
    בגלל שההורים חינכו אותם לתרבות של "יאהבו אותך איך שאתה" ו"לאן אתה הולך? עם מי? מתי תחזור? איך תחזור? לא, אני לא מרשה לך ללכת! הערב אתה נשאר בבית חמודי..."
    ואז נחש מה הם עושים בבית.... מחשב.
    וככה נראים רוב הימים שלהם עד שהם מתרגלים לזה, למחשב שלהם, שאימא ואבא הדביקו להם

קיצר, עצוב לי על ילדים כאלה תחשוב כמה הם מפספסים ומה יהיה איתם בעתיד
    יש לי הורים כאלו וכשהייתי בגיל שלהם,יצאתי מהביתה בכל מקרה,כשההורים ישנו התפלחתי החוצה או כשהם נתנו לי לתת החוצה בצהריים לא הייתי חוזר עד איזה 12 בלילה ככה שלא הייתה להם ברירה

זה אגב בסדר להיות ילד כזה לא ממושמע,מה שלא בסדר זה להקשיב להורים שלך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

יש לי הורים כאלו וכשהייתי בגיל שלהם,יצאתי מהביתה בכל מקרה,כשההורים ישנו התפלחתי החוצה או כשהם נתנו לי לתת החוצה בצהריים לא הייתי חוזר עד איזה 12 בלילה ככה שלא הייתה להם ברירה

זה אגב בסדר להיות ילד כזה לא ממושמע,מה שלא בסדר זה להקשיב להורים שלך
    כלכך צודק

בדיוק היום רבתי עם אמא שלי על זה, כל החיים גוננה עליי יתר על המידה, תמיד לחזור הבייתה ב12, ב 12:01 שיחת טלפון "יאללה בו הבייתה מאוחר", או "עם מי אתה יוצא? לא אני לא מסכימה שתסתובב איתם"

כשחברים שלי היו עושים מסיבות פיג'מות , אני הייתי במחשב בבית כי אמא לא הסכימה שאני אשן בחוץ (עד היום זה ככה), אפילו לטיולים שנתיים לא נתנה לי לצאת.
    ומה עשיתי? מחשב

ילד מחשב הייתי, "קח מחשב שב בחדר אין מה לחפש בחוץ", הזוי שאפילו ההורים שילמו לי על משחקי מחשב העיקר שאני אשאר בבית

והיום? אני מאוכזב מזה, אבל לפני שנה החלטתי שלא בזין שלי לחיות ככה, נטשתי ת'מחשב (פה ושם בבקרים/ערבים כשאני חוזר/לפני עבודה) והתחלתי לצאת כל יום מהבית, חברים מסיבות וכו', הרבה יותר שמח לי ככה

ההורים שלי עדיין לא הגדילו להבין את זה

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    כלכך צודק

בדיוק היום רבתי עם אמא שלי על זה, כל החיים גוננה עליי יתר על המידה, תמיד לחזור הבייתה ב12, ב 12:01 שיחת טלפון "יאללה בו הבייתה מאוחר", או "עם מי אתה יוצא? לא אני לא מסכימה שתסתובב איתם"

כשחברים שלי היו עושים מסיבות פיג'מות , אני הייתי במחשב בבית כי אמא לא הסכימה שאני אשן בחוץ (עד היום זה ככה), אפילו לטיולים שנתיים לא נתנה לי לצאת.
    ומה עשיתי? מחשב

ילד מחשב הייתי, "קח מחשב שב בחדר אין מה לחפש בחוץ", הזוי שאפילו ההורים שילמו לי על משחקי מחשב העיקר שאני אשאר בבית

והיום? אני מאוכזב מזה, אבל לפני שנה החלטתי שלא בזין שלי לחיות ככה, נטשתי ת'מחשב (פה ושם בבקרים/ערבים כשאני חוזר/לפני עבודה) והתחלתי לצאת כל יום מהבית, חברים מסיבות וכו', הרבה יותר שמח לי ככה

ההורים שלי עדיין לא הגדילו להבין את זה
    אחי אתה רציני שההורים שלך רצו שאתה תישאר בבית במקום לצאת עם חברים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אחי אתה רציני שההורים שלך רצו שאתה תישאר בבית במקום לצאת עם חברים?
    כן לגמרי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יש הבדל בין לצאת סתם בשביל לצאת ללא מטרה וכל פעם לצאת עם אותם אנשים (כמו שרוב האנשים עושים תכלס) לבין לצאת באמת ולהיות כל יום במקום שונה עם אנשים שונים ואשכרה להנות להכיר בנות אנשים חדשים לקבל חוויות ולא להסתובב עם בקבוק וודקה ועוד 3 ילדים ולחפש צרות...

אבל כן עדיף להיות על המחשב (בהנחה שאתה עושה שם דברים מועילים כמוני ולא יושב על מייפל או חרא אחר) מאשר לצאת לשתות עם חבורה של 5 בנים ולצאת למועדון נידח...

וזה מה שאתם לא קולטים בחיים אין לכם איזון בכלל ואנשים כאלה לא מגיעים רחוק

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    יש לו פיצול.. הדעות שלו משתנות כל חודש
    אין לי פיצול כפרה אתה (וכמעט כולם פה תכלס) טיפש מדי כדי להבין דברים שלא בליגה שלך כמו שאתה לא מבין למה אנחנו מדברים שעבודה זה חרא ואסור להסתמך על זה ואמרת באשכול אחד שאנחנו אומרים שצריך להיות "מובטל" (כי כסף משיגים רק מעבודה אה? חחח אפילו לי יש הכנסה מהצד שגדלה עם הזמן) אבל מה לעשות הכל בא מהבית חינכו אותך ואת כולם פה בצורה מקובעת ומפגרת ואין לכם ראש פתוח בכלל ואז אתם מתפלאים למה לא הולך לכם בחיים ככה זה מי שמקובע ישאר בחור שלו

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

יש הבדל בין לצאת סתם בשביל לצאת ללא מטרה וכל פעם לצאת עם אותם אנשים (כמו שרוב האנשים עושים תכלס) לבין לצאת באמת ולהיות כל יום במקום שונה עם אנשים שונים ואשכרה להנות להכיר בנות אנשים חדשים לקבל חוויות ולא להסתובב עם בקבוק וודקה ועוד 3 ילדים ולחפש צרות...

אבל כן עדיף להיות על המחשב (בהנחה שאתה עושה שם דברים מועילים כמוני ולא יושב על מייפל או חרא אחר) מאשר לצאת לשתות עם חבורה של 5 בנים ולצאת למועדון נידח...

וזה מה שאתם לא קולטים בחיים אין לכם איזון בכלל ואנשים כאלה לא מגיעים רחוק
    לא עושה שום דבר מועיל במחשב,לומד הכל מחברים שלי ומהסביבה

אז אני צריך להפסיק לשבת על המחשב?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect