קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אך אני יכול להשמין?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-09-2011, 23:18
  2. אנשים, מי יכול להביא לי מדריכים להאצת הEmule?!?!?
    על ידי sidont בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 02:17
  3. [שאלה]איך אני יכול להשמין בצורה משמעותית?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:02
  4. יכול להיות שטעיתי במשחק?
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

לא יכול להשמין?????? - עמוד 2

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

אתה לא עולה באחוז שומן ? תגיד תודה ..
    המטרה היא לא לעלות באחוז שומן אלא במסת השריר .. למתאמנים מתחילים אפילו לפעמים יורדים באחוז שומן בזמן המסה כי היחס בן השומן לשריר משתנה אז מן הסתם שהאחוז שומן ירד ..

כל עוד אתה עולה בערך 1.5-2.5 קילו בחודש אז זה מצויין , עוד יותר טוב עם כל ה2.5 קילו האלה יהיו שריר למרות שזה לא אפשרי .. אם אתה לא עולה גם במשקל אז זה לא טוב כי לא עלית במסת שריר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אבל אני רוצה לעלות במשקל,אני לא על דיאטה אז לא אכפת לי

ניסיתי לאכול רק מקדונלדס שבוע שלם,כן השמנתי קצת הרגשתי את השינוי,אבל אחריי יום שהפסקתי הכל הלך לי...

וגאמה הבנתי תודה אחי
    שהתחלתי להתאמן הייתי מטומטם בדיוק כמוך , חשבתי שצריך להעלות באחוז שומן ואכלתי ממתקים שטויות רק בשביל לעלות במשקל כי זה מה שכל מושפעים בכל הפורומים של התינוקות אומרים ..
    בקיצור מצאתי את עצמי אחרי חצי שנה של אימונים על אחוז שומן 17 בערך ואז בזבזתי 2 חודשים על חיטוב .. ואז עוד פעם bulking עולה ל 17 ועוד חודשיים חיטוב ..
    עד שקיבלתי קצת שכל והבנתי כמה מפגר הייתי .. בזבזתי חצי שנה על חיטובים .. חצי שנה שהייתי יכל להיות בה עכשיו יותר חטוב ויותר גדול ..

בקיצור תעשה את החשבון שלך

אין דבר כזה לא מסוגל להשמין. כל אדם יכול, רק דרושה כאן התמדה בדיוק כמו שאתה מתמיד ללכת לאימונים תדאג גם לאכול וכמה שיותר בריא.
    פעם גם אני הייתי אוכל הרבה ממתקים ושטויות, זה כיף שאתה לא עולה במשקל... אבל זה גם חיסרון. כי אם עד היום לא הגעת למשקל אופטימלי שמתאים לגיל סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק. צריך להפסיק לאכול שטויות ודברי סוכר. מותר לאכול גלידת שמנת בתור קינוח פעם ביום או קינוח משמין אבל לא יותר מזה.
    עשיתי ניסיון לעצמי, במשך חודש הייתי אוכל ישר ב-8 בבוקר ארוחה חלבית, 4 שעות אחרי זה ארוחה בשרית, ו4-5 שעות אחרי זה עוד ארוחה חלבית ובשעות לפני השינה אולי איזה חטיף אנרגיה או קופסת טונה כי אני לא אוהב את הרגשת הרעב בזמן השינה. בסוף החודש הזה לא הייתי צריך בכלל להישקל כי הספיק לי לשמוע מאנשים שאמרו "וואוו... בוריס, איזה שרירים" ואני לא מי יודע מה כזה גדול, אבל ללא ספק עליתי במשקל וגם מסת השריר עלתה מן הסתם.

אז ברגע שתחליט לקחת ברצינות את עניין התזונה שלך - מדובר בעסק לא זול שהרבה יותר חשוב מהאימונים שלך, רק אז תראה שינויים לטובה לכיוון המטרה שלך.

בוריס.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אין דבר כזה לא מסוגל להשמין. כל אדם יכול, רק דרושה כאן התמדה בדיוק כמו שאתה מתמיד ללכת לאימונים תדאג גם לאכול וכמה שיותר בריא.
    פעם גם אני הייתי אוכל הרבה ממתקים ושטויות, זה כיף שאתה לא עולה במשקל... אבל זה גם חיסרון. כי אם עד היום לא הגעת למשקל אופטימלי שמתאים לגיל סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק. צריך להפסיק לאכול שטויות ודברי סוכר. מותר לאכול גלידת שמנת בתור קינוח פעם ביום או קינוח משמין אבל לא יותר מזה.
    עשיתי ניסיון לעצמי, במשך חודש הייתי אוכל ישר ב-8 בבוקר ארוחה חלבית, 4 שעות אחרי זה ארוחה בשרית, ו4-5 שעות אחרי זה עוד ארוחה חלבית ובשעות לפני השינה אולי איזה חטיף אנרגיה או קופסת טונה כי אני לא אוהב את הרגשת הרעב בזמן השינה. בסוף החודש הזה לא הייתי צריך בכלל להישקל כי הספיק לי לשמוע מאנשים שאמרו "וואוו... בוריס, איזה שרירים" ואני לא מי יודע מה כזה גדול, אבל ללא ספק עליתי במשקל וגם מסת השריר עלתה מן הסתם.

אז ברגע שתחליט לקחת ברצינות את עניין התזונה שלך - מדובר בעסק לא זול שהרבה יותר חשוב מהאימונים שלך, רק אז תראה שינויים לטובה לכיוון המטרה שלך.

בוריס.
    אתה צודק

אני עד היום לא הצלחתי להתמיד בתזונה, ואני מרגיש שהרבה זמן במכון הולך על פארש

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect