נכתב במקור על ידי
פועלאדום
ואי באמת שכמו שתיארת אותי ככה אני באמת.. בדיוק באותו מעגל חברתי שתקעתי את עצמי במצב הכי חרא כוסיות לא הולכות איתי, והפצועות אני לא רוצה שילכו איתי + אני גם ככה בקשר של היי ביי איתן.. תקעתי את עצמי במצב שסובבים אותי רק בנים, בלי בנות שאני מכיר. אבל זה העניין, להכיר בנות חדשות מערים אחרות ולצאת איתן לא? או שאני חייב להתחיל ממשהו מהאיזור שלי מהבצפר?
אחי זה אירוע עם מלא מוזיקה ואוכל ומכונות קונדומים וכל הנוער שבצפון, איך אתה בן 16? אתה בטוח שאתה לא טרול? לא נראלי שיש מישהו בן 16 בישראל שלא יודע מה זה עיר הנוער.
בכ"מ זה אירוע אש, גם זול וגם כיף (במיוחד כשיש לך צמיד להכנס לכל מקום + מאחורי הקלעים), אבל מה זה שווה אם אני לא בא עם בנות? ככה שאם יש לך ידידות (ויש לך לפי מה שאמרת) אתה חייב ללכת איתן לשם, אתה שורף שם ת'זמן עד 3 בבוקר בשיא הFUN איתן תאמין לי
לא היה שום דבר, איזה דקירה יא מסטול? היו שם קצת ערבים פה ושם שהלכו בחאמולות כאלה אבל לא עשו ותר מידי רעש ופוזה, ככה שאם זה מכות זה רק הם.. השאר הישראלים היו סבבה לגמרי
אתה רואה??? אז הכל מתחיל עם האנשים שאני בא איתם.. אם הייתי בא עם לפחות 2 ידידות תאמין לי הייתי בכיףףףףףףףףףףףףףףףף מעביר ת'לילה בלי לבוא לבכות פה כמו כוסית בפורום, 2 ידידות איתי ועם חבר בערב שכזה תאמין לי היה שיא הכיף
אבל המציאות לא כזאת, ואין לי 2 ידידות שיבואו איתי לכזה דבר. כמו שאמרתי לטיילר, הכוסיות זה לא מציאותי בשבילי לא כי אני יצור או מכוער, אני בקשר עם בנות כוסיות, יש כאלה שקשר אפילו מעולה, אבל זה פשוט לא אותו מעגל חברתי אני והן.. ואז ככה עם מי אני בא? עם מכוערות? שאין לי זין להקשיב להן או לראות אותן וממש לא בא לי להיות איתן עד אמצע הבוקר?
אז העדפתי כבר לבוא לבד עם חבר, ושילמתי ת'מחיר. אבל אני עדיין מעדיף את זה על לבוא עם בנות מכוערות שיהיו איתי כל הערב, לא ככה?