קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 20:58
  2. [דיון] אבי נמני-הסרט שהיה אתמול
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 15:29
  3. המשחק שהיה אתמול בקרית אליעזרר
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 00:57
  4. [קונה] את הפרק שהיה אתמול: 30 נקודות Wonderful Country-s03e10
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 13:56
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 16:55
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

עיר הנוער שהיה אתמול | בן 16 - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי פועלאדום צפיה בהודעה
    אז איך הגעת למצב שאתה מזמז מישהי סתם ככה במסיבה? כאילו ניגשת אליה אמרת לה "את כוסית רוצה להתנשק?" והיא זרמה איתך ? לא אמרת בדיוק איך זה הלך

ואני באתי נטו כדי להנות, אבל אמרתי לך המחשבה הזאת עברה בטיל, כי ברגע שהגעתי הייתי עם חבר שלי, ופתאום אנחנו רואים מלא זוגות ביחד, ומלא בנות עם בנים, ורק אנחנו שם 2 בנים בלי בחורה אחת. איך אני אמור להנות ככה? אני צריך לרקוד עם חבר שלי כמו זוג הומואים?

אי אפשר היה להכניס אלכוהול למתחם.. ולא הייתי רוצה להיות כמו המושפעים ששתו לפני הכניסה ועד שהם נכנסו הם כבר היו שפוכים על הרצפה.. אבל זה רעיון טוב בסהכ מעכשיו אולי אני באמת ישתה כל מסיבה כדי להפתח יותר ולא לחשוב
    א. קח חוק בסיס ליציאות שאני משתמש בו, כדי להינות תמיד צריך שיהיו יותר בנות מבנים במעגל החברתי שלך. זה חוק שאני החלטתי שאני מייסם תמיד ואני יכול גם להגיד לעשרה חברים שלי שלא יבואו רק כי אני יודע שאין לנו מספיק ידידות להזמין ואם הם לא מוכנים להביא ידידה שלהם כדי שנוכל לההזמין גם אותם שישארו בבית.

בלי קשר אני פשוט רוקד ונהנה אני משתדל להראות טוב והעיקר לא שם זין על אפחד שאני לא מכיר. פשוט תזרום תיכנס למוד של מסיבה ותהנה.. אני פשוט בא לרקוד ליד מישי עם הרבה קשר עין ואז אני מתחיל לרקוד איתה צמוד ובלי קשר לקצב (אני ממש מנסה שהיא תתרגל למגע שלי ושהיא תאהב אותו). ומתי שמרגיש נכון אני פשוט מסתכל לה בעיניים ומנשק אותה, לרוב עם יד על הראש/עורף שלה אבל מה שזורם.
    קיצר אתה מתקרב בלי להוציא מילה, ופשוט זורם איתה ולא מפחד שיקרה שום דבר.

מלא פעמים אני בא לרקוד לידה והיא אומרת לך מכאן אז אני מתעלם ומתחיל ליצור קשר עין עם חברה שלה, קיצר שים זין על כולם יש כל כך הרבה בנות שפשוט תעבור אחת אחת.

ככה אני עושה. הכי חשוב זה שאתה פונה יותר לבנות שרוצות להשתחרר ולא לבנות של אימא שלא זזות מחברות שלהן. השאיפה היא להוציא אותה מהמסיבה ולמצוא ספסל ולהתמזמז עליו וגם סתם לשבת.

והעיקר להנות שים זין עם לא הולך לך עם הבנות שם ותחזור לידידות שלך.. אגב תמיד גם אפשר לחזור לבחורה וזה לא כזה נורא.
    תבין אפחד בגיל שלך לא זיין גם אני לא זיין והייתה לי תקופה שהייתי ילד כאפות בבית ספר והייתי הולך למסיבות לבד ומנסה להשתחרר ולהנות ואחרי כמה פעמים שנראתי יותר טוב וכבר עשיתי תסרוקת אחרת בנות היו זורמות איתי בקלות והיו מביאות את המספר ואני התביישתי כי היה לי נוקיה ישן כזה ולא היה לי פייסבוק אז פשוט הייתי הולך משם בלי לדבר איתן כי הייתי פשוט ילד כאפות שלא יודע מה לומר וכל האינטרקציה שלי עם בנות הייתה רק במסיבות אני לא ידעתי איך לדבר עם בנות במציאות.
    קיצר, במסיבות זה לא החיים האמיתיים שלך זה הרושם שאתה נותן

ולגבי אלכוהול, לאיודע אני אישית לא משתמש כי זה נראלי כדי ממש לזיין את הבחורה אחרי המסיבה ולקטעים כאלהה אני לא נכנס..

יאללה לך תהנה יש עוד מסיבות כי החופש לא נגמר!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    סלח לי על הבורות אבל...מה זה עיר נוער?
    מסיבה בחיפה שהייתה ביום שני

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עזוב אחשלי אתה לא תאהב אין שם צרחות כפרה
    שתוק בחיאתתתתתת ראבק
    אתה כמו ילד בן 4
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רוצה רצינות? קח רצינות אחי. רק אל תקח ללב כי זה במטרה לעזור לך.

דבר ראשון לא הייתי ניגש לבנות כי אני גרוע בזה וגם אם הייתי נראה כמו בראד פיט כולן היו דוחות אותי. אבל כך או כך במסיבות נוער לא חייבים לגשת לבנות בשביל למזמז אותם.

למה אתה הולך רק עם בנים? אין לך ידידות כמו לכל האנשים הנורמלים? מה בעיה להביאא אותם למסיבה? זה מה שקורה שמתעסקים בפיקאפ ולא במה שצריך...נוצר מצב הזוי כמו שאמרת כוסיות לא הולכות איתך השאר מכוערות תמקם את עצמך כפרה אתה נשמע מעופף...תקע את עצמך במקומות שאתה רוצה להיות ועזוב תמכוערות והלא זורמות זה בנות שאתה אמור להיות איתן בקשר של היי וביי ולא ההפך...

תעבוד על המצב החברתי שלך בבצפר
    ולא בעיה בעיה למזמז מישי במסיבות נוער שזה הבנות שהכי קל להביא, צריך רק להראות טוב ולהיות בסגנון שהולך היום יעני בגדים תספורת הכל (גם אם אתה שחיף) ולדעת לרקוד ולזרום ובנות יבואו לרקוד איתך לבד. זהו. באמת שזה לא קשה.

ושותים לפני מה אתה גנוב מה אתה נכנס סחי למסיבה בכלל כבר עדיף לשבת בבית מאשר להיות סחי במסיבה אני לא מדמיין את עצמי סחי במסיבה. תשתה לפני המסיבה באיזה פארק ליד וכנס..שהמושפעים ששפוכים הם הומואים שלא יודעים לשתות תדאג לא להיות אחד מההומואים האלה. מה גם שלא בעיה להבריח אלכוהול לבפנים ובתיכון הייתי מבריח אלכוהול חופשי במקומות כאלה. במקרה הרע אפשר לעשן זה אף אחד לא יבדוק עליך..
    ואי באמת שכמו שתיארת אותי ככה אני באמת.. בדיוק באותו מעגל חברתי שתקעתי את עצמי במצב הכי חרא כוסיות לא הולכות איתי, והפצועות אני לא רוצה שילכו איתי + אני גם ככה בקשר של היי ביי איתן.. תקעתי את עצמי במצב שסובבים אותי רק בנים, בלי בנות שאני מכיר. אבל זה העניין, להכיר בנות חדשות מערים אחרות ולצאת איתן לא? או שאני חייב להתחיל ממשהו מהאיזור שלי מהבצפר?

סלח לי על הבורות אבל...מה זה עיר נוער?
    אחי זה אירוע עם מלא מוזיקה ואוכל ומכונות קונדומים וכל הנוער שבצפון, איך אתה בן 16? אתה בטוח שאתה לא טרול? לא נראלי שיש מישהו בן 16 בישראל שלא יודע מה זה עיר הנוער.

בכ"מ זה אירוע אש, גם זול וגם כיף (במיוחד כשיש לך צמיד להכנס לכל מקום + מאחורי הקלעים), אבל מה זה שווה אם אני לא בא עם בנות? ככה שאם יש לך ידידות (ויש לך לפי מה שאמרת) אתה חייב ללכת איתן לשם, אתה שורף שם ת'זמן עד 3 בבוקר בשיא הFUN איתן תאמין לי

ציטוט נכתב במקור על ידי PoZa1 צפיה בהודעה
    אייייייזה באסהה שלא יכולתי להגיע .. בכל מקרה אח שלי וכמה ידידות וחברים שלי היו ואמרו שהיה קטלני )
    ומי שאמר אם היה מכות שמעתי שהיה דקירה
    לא היה שום דבר, איזה דקירה יא מסטול? היו שם קצת ערבים פה ושם שהלכו בחאמולות כאלה אבל לא עשו ותר מידי רעש ופוזה, ככה שאם זה מכות זה רק הם.. השאר הישראלים היו סבבה לגמרי

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    א. קח חוק בסיס ליציאות שאני משתמש בו, כדי להינות תמיד צריך שיהיו יותר בנות מבנים במעגל החברתי שלך. זה חוק שאני החלטתי שאני מייסם תמיד ואני יכול גם להגיד לעשרה חברים שלי שלא יבואו רק כי אני יודע שאין לנו מספיק ידידות להזמין ואם הם לא מוכנים להביא ידידה שלהם כדי שנוכל לההזמין גם אותם שישארו בבית.

בלי קשר אני פשוט רוקד ונהנה אני משתדל להראות טוב והעיקר לא שם זין על אפחד שאני לא מכיר. פשוט תזרום תיכנס למוד של מסיבה ותהנה.. אני פשוט בא לרקוד ליד מישי עם הרבה קשר עין ואז אני מתחיל לרקוד איתה צמוד ובלי קשר לקצב (אני ממש מנסה שהיא תתרגל למגע שלי ושהיא תאהב אותו). ומתי שמרגיש נכון אני פשוט מסתכל לה בעיניים ומנשק אותה, לרוב עם יד על הראש/עורף שלה אבל מה שזורם.
    קיצר אתה מתקרב בלי להוציא מילה, ופשוט זורם איתה ולא מפחד שיקרה שום דבר.

מלא פעמים אני בא לרקוד לידה והיא אומרת לך מכאן אז אני מתעלם ומתחיל ליצור קשר עין עם חברה שלה, קיצר שים זין על כולם יש כל כך הרבה בנות שפשוט תעבור אחת אחת.

ככה אני עושה. הכי חשוב זה שאתה פונה יותר לבנות שרוצות להשתחרר ולא לבנות של אימא שלא זזות מחברות שלהן. השאיפה היא להוציא אותה מהמסיבה ולמצוא ספסל ולהתמזמז עליו וגם סתם לשבת.

והעיקר להנות שים זין עם לא הולך לך עם הבנות שם ותחזור לידידות שלך.. אגב תמיד גם אפשר לחזור לבחורה וזה לא כזה נורא.
    תבין אפחד בגיל שלך לא זיין גם אני לא זיין והייתה לי תקופה שהייתי ילד כאפות בבית ספר והייתי הולך למסיבות לבד ומנסה להשתחרר ולהנות ואחרי כמה פעמים שנראתי יותר טוב וכבר עשיתי תסרוקת אחרת בנות היו זורמות איתי בקלות והיו מביאות את המספר ואני התביישתי כי היה לי נוקיה ישן כזה ולא היה לי פייסבוק אז פשוט הייתי הולך משם בלי לדבר איתן כי הייתי פשוט ילד כאפות שלא יודע מה לומר וכל האינטרקציה שלי עם בנות הייתה רק במסיבות אני לא ידעתי איך לדבר עם בנות במציאות.
    קיצר, במסיבות זה לא החיים האמיתיים שלך זה הרושם שאתה נותן

ולגבי אלכוהול, לאיודע אני אישית לא משתמש כי זה נראלי כדי ממש לזיין את הבחורה אחרי המסיבה ולקטעים כאלהה אני לא נכנס..

יאללה לך תהנה יש עוד מסיבות כי החופש לא נגמר!!
    אתה רואה??? אז הכל מתחיל עם האנשים שאני בא איתם.. אם הייתי בא עם לפחות 2 ידידות תאמין לי הייתי בכיףףףףףףףףףףףףףףףף מעביר ת'לילה בלי לבוא לבכות פה כמו כוסית בפורום, 2 ידידות איתי ועם חבר בערב שכזה תאמין לי היה שיא הכיף

אבל המציאות לא כזאת, ואין לי 2 ידידות שיבואו איתי לכזה דבר. כמו שאמרתי לטיילר, הכוסיות זה לא מציאותי בשבילי לא כי אני יצור או מכוער, אני בקשר עם בנות כוסיות, יש כאלה שקשר אפילו מעולה, אבל זה פשוט לא אותו מעגל חברתי אני והן.. ואז ככה עם מי אני בא? עם מכוערות? שאין לי זין להקשיב להן או לראות אותן וממש לא בא לי להיות איתן עד אמצע הבוקר?

אז העדפתי כבר לבוא לבד עם חבר, ושילמתי ת'מחיר. אבל אני עדיין מעדיף את זה על לבוא עם בנות מכוערות שיהיו איתי כל הערב, לא ככה?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שתוק בחיאתתתתתת ראבק
    אתה כמו ילד בן 4
    צוחקים איתך יא במבה מה אתה עצבני תזרוםםםםם
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ואי באמת שכמו שתיארת אותי ככה אני באמת.. בדיוק באותו מעגל חברתי שתקעתי את עצמי במצב הכי חרא כוסיות לא הולכות איתי, והפצועות אני לא רוצה שילכו איתי + אני גם ככה בקשר של היי ביי איתן.. תקעתי את עצמי במצב שסובבים אותי רק בנים, בלי בנות שאני מכיר. אבל זה העניין, להכיר בנות חדשות מערים אחרות ולצאת איתן לא? או שאני חייב להתחיל ממשהו מהאיזור שלי מהבצפר?

אחי זה אירוע עם מלא מוזיקה ואוכל ומכונות קונדומים וכל הנוער שבצפון, איך אתה בן 16? אתה בטוח שאתה לא טרול? לא נראלי שיש מישהו בן 16 בישראל שלא יודע מה זה עיר הנוער.

בכ"מ זה אירוע אש, גם זול וגם כיף (במיוחד כשיש לך צמיד להכנס לכל מקום + מאחורי הקלעים), אבל מה זה שווה אם אני לא בא עם בנות? ככה שאם יש לך ידידות (ויש לך לפי מה שאמרת) אתה חייב ללכת איתן לשם, אתה שורף שם ת'זמן עד 3 בבוקר בשיא הFUN איתן תאמין לי

לא היה שום דבר, איזה דקירה יא מסטול? היו שם קצת ערבים פה ושם שהלכו בחאמולות כאלה אבל לא עשו ותר מידי רעש ופוזה, ככה שאם זה מכות זה רק הם.. השאר הישראלים היו סבבה לגמרי

אתה רואה??? אז הכל מתחיל עם האנשים שאני בא איתם.. אם הייתי בא עם לפחות 2 ידידות תאמין לי הייתי בכיףףףףףףףףףףףףףףףף מעביר ת'לילה בלי לבוא לבכות פה כמו כוסית בפורום, 2 ידידות איתי ועם חבר בערב שכזה תאמין לי היה שיא הכיף

אבל המציאות לא כזאת, ואין לי 2 ידידות שיבואו איתי לכזה דבר. כמו שאמרתי לטיילר, הכוסיות זה לא מציאותי בשבילי לא כי אני יצור או מכוער, אני בקשר עם בנות כוסיות, יש כאלה שקשר אפילו מעולה, אבל זה פשוט לא אותו מעגל חברתי אני והן.. ואז ככה עם מי אני בא? עם מכוערות? שאין לי זין להקשיב להן או לראות אותן וממש לא בא לי להיות איתן עד אמצע הבוקר?

אז העדפתי כבר לבוא לבד עם חבר, ושילמתי ת'מחיר. אבל אני עדיין מעדיף את זה על לבוא עם בנות מכוערות שיהיו איתי כל הערב, לא ככה?
    אחי, תבוא עם מכוערות תפסיק עם השטויות עדיף ככה מאשר אתה ועוד חבר שלך.
    חוץ מזה בכל קבוצה של מכוערות יש גם יפות

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

מסכים איתך, אבל אחי תכלס אתה מדבר יותר מדי, היום הלכתי למסיבה התמזמזתי אם מישי, בלי להוציא מילה.. משם עד הטלפון שאלתי שלוש שאלות "מאיפה את?" "איך קוראים לך?" (לקחתי ורשמתי את הטלפון) "רוצה להתמזמז שוב?" ולא חיכיתי לתשובה..

במסיבות לא צריך פיקאפ בשיט, צריך רק להנות ולזרום

עריכה: יש מצב שגם צילמו את זה, כי כל הזמן ילדים קטנים נדחפו וצילמו איך אני רוקד (אני רוקד מוזר, מנסה לחקות אלקטרו ונראה "בסדר")
    חחחח אחי הם בני 16 עדיין בתולים נראה לך זה כו סטודנטיות חחחחחח ימסטול

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

צוחקים איתך יא במבה מה אתה עצבני תזרוםםםםם
    טיילר מאיפה למדת לרקוד? מהאינטרנט?
    אני רציני, חבר שלי הלך לקורס ללמוד והוא רוקד יותר גרוע ממני הוא לומד שם שנתיים ואני סתם מיוטיוב

איך רקדת אז בכל התקופה הזאת של התיכון והTLV?
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 14-08-2013 בשעה 18:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonklas צפיה בהודעה
    חחחח אחי הם בני 16 עדיין בתולים נראה לך זה כו סטודנטיות חחחחחח ימסטול
    כן באמת נראלי הזוי שמישהי תזרום איתי בפאקינג עיר הנוער כשאני יחייך אליה ויגיד לה "רוצה להתמזמז?"

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

כן באמת נראלי הזוי שמישהי תזרום איתי בפאקינג עיר הנוער כשאני יחייך אליה ויגיד לה "רוצה להתמזמז?"
    אז תחתוף סטירה זה בדיוק כמו הערסים שאומרים "באלך לבוא לשיחים נעשהה קצת קוצי עם הגוף שלך"
    אתה חייב להראות לה שאתה לא בנאדם כזה!! אתה בנאדם ששווה יותר מזה! אתה מעל הגברים האחרים, אתה רוקד יפה, יש לך ביטחון יותר מכל הגברים וישך הרבה חברים אה ואתה ממש חתיך.
    אם היא לא רואה משו שמבדיל אותך מכל בתול אחר אין סיבה שהיא תסכים

קיצר, תלמד לרקוד כמו בנאדם ולא כמו הערסים עם ריקוד האקדח המפגר שלהם, תראה טוב ואל תהיה מפגר ששואל שאלות שמעלות סימן אדום של "ערס נואש"

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

1)בחיים שלך אל תכנס למסיבות שאתה לא מכיר אף אחד שמה.
    2)תרחיב מעגל חברתי
    3)תבוא לפחות עם 5 חברים\אירוע ועם בנות(אם אתה מכיר כבר בנות בפנים זה מעולה,זה בסדר גם אם מישהו מכיר שמה בנות)
    *4)אל תעשה את מה שעשית עוד פעם בחיים שלך אלא אם אתה נראה כמו ZYZZ

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מה שאתה עשית עושים אנשים שנראים הרבה יותר מהאנשים הממוצעים,איפה בכלל ההגיון לבוא לבד עם חבר ולא להכיר אנשים בתוך אירוע,מה כל אחד חושב שהוא מינימום STEVE KARDINAL או ויטאלי שאם אני לא טועה גם אם יש פה מישהו כזה,בישראל מישהו היה מקבל דקירה על התנהגות מפגרת כזאת וביטחון יותר מדי מופרז.

היה לי אירוע כזה בתחילת הקיץ בעיר,זאת חגיגה של ה PROVINCE שלנו,ובערב כולם משתכרים במקומות מסויימים,באתי לשמה עם שלוש חברים ושתי ידידות (נראה לי עשיתי על זה דיווח שטח פה) בקיצור נראה לי עצרתי כל איזה 15 דקות להגיד שלום לאנשים שהכרתי והכרתי בחורות דרך ידידות שלי.בחיים לא הייתי הולך לאירוע כזה אם לא הייתי מכיר מספיק אנשים ואם לא הייתי בא עם ידידות,זאת אומרת כן פה ושם באו לדבר איתי בחורות ממוצעות קצת פחות אפילו אבל אין אפילו מה להשוות אותן לידידות שלי.וזה כי דפקתי SWAG בנזונה ביום הזה ובאו אליי רק בחורות ממוצעות שיכורות,אני ממוצע במראה ומה שעזר לי זה הסטטוס שלי.לך לא היה סטטוס,רקדת כמו אינסל וממה שהבנתי אתה לא נראה כל כך טוב.מה חשבת שהגעת לשם?

בקיצור את הלקח שלך קיבלת אני מקווה

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    1)בחיים שלך אל תכנס למסיבות שאתה לא מכיר אף אחד שמה.
    2)תרחיב מעגל חברתי
    3)תבוא לפחות עם 5 חברים\אירוע ועם בנות(אם אתה מכיר כבר בנות בפנים זה מעולה,זה בסדר גם אם מישהו מכיר שמה בנות)
    *4)אל תעשה את מה שעשית עוד פעם בחיים שלך אלא אם אתה נראה כמו ZYZZ
    לא מסכים, אני הלכתי למלא מסיבות שאני לא מכיר שם אפחד, זה שונה מאצלך כאן זה מסיבות פתוחות העירייה מארגנת, לא מישו פרטי שאתה עלול להסתסך איתו
    בלי קשר שזו מסיבה לילדים בני 14- 18
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 14-08-2013 בשעה 23:22.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

טיילר מאיפה למדת לרקוד? מהאינטרנט?
    אני רציני, חבר שלי הלך לקורס ללמוד והוא רוקד יותר גרוע ממני הוא לומד שם שנתיים ואני סתם מיוטיוב

איך רקדת אז בכל התקופה הזאת של התיכון והTLV?
    התחלתי ללמוד טקטוניק בחופש הגדול של כיתה ט' בקטנה מהאינטרנט שעוד הייתי מעפן וחסר חברים כי ידעתי שזה מה שהולך באותו תקופה וזה היה חלק מהשינוי שרציתי לעצמי, אח''כ בכיתה י' הכרתי מלא ילדים שרוקדים את זה ויוצאים לTLV מהשכבה ועוד מקומות ולמדתי מהם חח.

ואפילו בתקופה שהפסקתי לרקוד את זה רקדתי טוב בפרי סטייל כי יש לי חוש קצב מטורף ולכל אחד שיוצא מלא שנים יהיה כזה.

עכשיו אני לומד שאפל מהאינטרנט ורוצה להכין ריקוד משלי עם תנועות של טקטוניק, שאפל ועוד...

תכלס ריקוד לפי דעתי זה יותר קטע של חוש קצב, אם ישך את זה, אז ישך את זה לא משנה איזה ריקוד תלמד הוא יבוא לך טוב...

איזה ריקוד אתה לומד?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לא מסכים, אני הלכתי למלא מסיבות שאני לא מכיר שם אפחד, זה שונה מאצלך כאן זה מסיבות פתוחות העירייה מארגנת, לא מישו פרטי שאתה עלול להסתסך איתו
    בלי קשר שזו מסיבה לילדים בני 14- 18
    תענה לי בכנות,האם זיינת בחורות באירועים כאלו?נהנת?אני אישית לא סובל את זה לא להכיר אף אחד,אתה פשוט סתם יושב בצד כמו מוטמטם אלא אם כן אתה שיכור שזה כבר סיפור אחר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect