קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 20:58
  2. [דיון] אבי נמני-הסרט שהיה אתמול
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 15:29
  3. המשחק שהיה אתמול בקרית אליעזרר
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 00:57
  4. [קונה] את הפרק שהיה אתמול: 30 נקודות Wonderful Country-s03e10
    על ידי floop בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 13:56
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 16:55
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36

עיר הנוער שהיה אתמול | בן 16 - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    1)בחיים שלך אל תכנס למסיבות שאתה לא מכיר אף אחד שמה.
    2)תרחיב מעגל חברתי
    3)תבוא לפחות עם 5 חברים\אירוע ועם בנות(אם אתה מכיר כבר בנות בפנים זה מעולה,זה בסדר גם אם מישהו מכיר שמה בנות)
    *4)אל תעשה את מה שעשית עוד פעם בחיים שלך אלא אם אתה נראה כמו ZYZZ
    מה שאתה עשית עושים אנשים שנראים הרבה יותר מהאנשים הממוצעים,איפה בכלל ההגיון לבוא לבד עם חבר ולא להכיר אנשים בתוך אירוע,מה כל אחד חושב שהוא מינימום STEVE KARDINAL או ויטאלי שאם אני לא טועה גם אם יש פה מישהו כזה,בישראל מישהו היה מקבל דקירה על התנהגות מפגרת כזאת וביטחון יותר מדי מופרז.

היה לי אירוע כזה בתחילת הקיץ בעיר,זאת חגיגה של ה PROVINCE שלנו,ובערב כולם משתכרים במקומות מסויימים,באתי לשמה עם שלוש חברים ושתי ידידות (נראה לי עשיתי על זה דיווח שטח פה) בקיצור נראה לי עצרתי כל איזה 15 דקות להגיד שלום לאנשים שהכרתי והכרתי בחורות דרך ידידות שלי.בחיים לא הייתי הולך לאירוע כזה אם לא הייתי מכיר מספיק אנשים ואם לא הייתי בא עם ידידות,זאת אומרת כן פה ושם באו לדבר איתי בחורות ממוצעות קצת פחות אפילו אבל אין אפילו מה להשוות אותן לידידות שלי.וזה כי דפקתי SWAG בנזונה ביום הזה ובאו אליי רק בחורות ממוצעות שיכורות,אני ממוצע במראה ומה שעזר לי זה הסטטוס שלי.לך לא היה סטטוס,רקדת כמו אינסל וממה שהבנתי אתה לא נראה כל כך טוב.מה חשבת שהגעת לשם?

בקיצור את הלקח שלך קיבלת אני מקווה
    תודה אחי עזרת מאוד (ברצינות)..
    כשאתה חושב על זה אין לי מושג מה עבר לי בראש.. בדיוק כמו שאני מסתכל על הליצני צומי האלה שמנסים לרקוד כמו זיז בזמן שהם אפסים, ככה בטח אנשים אחרים הסתכלו עלי כשניסיתי לעשות את אותו הדבר..

אז מה אני הייתי אמור לעשות? להשאר בבית? לאונן מול המחשב? עדיף כבר לצאת (לא שזה היה שונה מלהשאר בבית ולאונן), אבל לפחות קצת ראיתי אנשים אחרים קצת מוזיקה, עדיף מלשבת באטרף עוד כמה שעות..

מה שכתבת "תבוא לפחות עם 5 חברים ועם בנות", זה אמר כל בת שנאי יכול להשיג? כי תכלס יכלתי לארגן 3-4 בנות מכוערות אבל שיבואו איתי.. ובשביל מה? שיראו אותי עם כמה בנות מכוערות מסתובב? גם ככה זה לא מעלה סטטוס חחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תענה לי בכנות,האם זיינת בחורות באירועים כאלו?נהנת?אני אישית לא סובל את זה לא להכיר אף אחד,אתה פשוט סתם יושב בצד כמו מוטמטם אלא אם כן אתה שיכור שזה כבר סיפור אחר
    נכון.. בגלל זה אני לא מבין את מה שהוא מייעץ לי "לבוא לגשת לבחורות", הרי ראיתי שם ת'אנשים שניגשים לבחורות הם פשוט משדרים פשוט משדרים בצעקותתתתתתת "באתי לבד ואני נואש לבחורה". ואני ממש לא רוצה לשדר את זה לבחורה כשאני מדבר איתה גם אם זה נכון..
    ובדיוק מה שאמרת שפשוט יושבים בצד כמו מטומטמים, זה בדיוק מה שהיה לי באותו הערב. פשוט ישבתי בצד כמו מטומטם ולא קשור לכלום..

אבל מה שכן, היו שם מלא בנות שיהו לבד. בלי בנים, נגיד 2 כוסיות ישבו לבד לידנו. במצב כזה אני לא צריך לנסות להזרים משהו? הרי אם הן באו לבד, בטח משעמם להן כמו שמשעמם לי ולחבר שלי. למה לא לנסות לדבר?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי פועלאדום צפיה בהודעה
    נכון.. בגלל זה אני לא מבין את מה שהוא מייעץ לי "לבוא לגשת לבחורות", הרי ראיתי שם ת'אנשים שניגשים לבחורות הם פשוט משדרים פשוט משדרים בצעקותתתתתתת "באתי לבד ואני נואש לבחורה". ואני ממש לא רוצה לשדר את זה לבחורה כשאני מדבר איתה גם אם זה נכון..
    ובדיוק מה שאמרת שפשוט יושבים בצד כמו מטומטמים, זה בדיוק מה שהיה לי באותו הערב. פשוט ישבתי בצד כמו מטומטם ולא קשור לכלום..

אבל מה שכן, היו שם מלא בנות שיהו לבד. בלי בנים, נגיד 2 כוסיות ישבו לבד לידנו. במצב כזה אני לא צריך לנסות להזרים משהו? הרי אם הן באו לבד, בטח משעמם להן כמו שמשעמם לי ולחבר שלי. למה לא לנסות לדבר?
    כן תמיד היית יכול לנסות אבל עם הידיעה ששניהן היו יכולות לדחות אותך,גם אם תהיה להן 50 סיבות טובות למה לדבר איתך ואתה לא נראה לטעם שלהן,הן ידחו אותך

ותמיד תזכור שלמכוערות יש חברות כוסיות

יש לי חבר מכוער תחת נראה כמו בולדוג עם הראש שלו חחח אבל הוא מכיר הרבה אנשים ויש לו קשרים וכבוד שאני לא מבין מאיפה הבנאדם הזה הביא את זה.אני מת ללכת איתו לקניות כל פעם אני מקבל כל מיני הנחות ואוכל בחינם

אם הבנאדם מכוער תבדוק שיש לו אולי שתיים מהאותיות האחרות של ה LMS

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    התחלתי ללמוד טקטוניק בחופש הגדול של כיתה ט' בקטנה מהאינטרנט שעוד הייתי מעפן וחסר חברים כי ידעתי שזה מה שהולך באותו תקופה וזה היה חלק מהשינוי שרציתי לעצמי, אח''כ בכיתה י' הכרתי מלא ילדים שרוקדים את זה ויוצאים לTLV מהשכבה ועוד מקומות ולמדתי מהם חח.

ואפילו בתקופה שהפסקתי לרקוד את זה רקדתי טוב בפרי סטייל כי יש לי חוש קצב מטורף ולכל אחד שיוצא מלא שנים יהיה כזה.

עכשיו אני לומד שאפל מהאינטרנט ורוצה להכין ריקוד משלי עם תנועות של טקטוניק, שאפל ועוד...

תכלס ריקוד לפי דעתי זה יותר קטע של חוש קצב, אם ישך את זה, אז ישך את זה לא משנה איזה ריקוד תלמד הוא יבוא לך טוב...

איזה ריקוד אתה לומד?
    אני ניסיתי ללמוד דאבסטאפ אבל זה קשה ומפגר לרקוד את זה במסיבה עם כל הקצב

אני לומד טקטוניק, עכשיו אני מתחיל גם עם היפהופ כי זה מתחיל לרוץ יותר ויותר

יש לי חוש קצב אבל אני עדיין חושב שאני נראה מטופש שאני רוקד כי תכלס אני לא מוצא אנשים שגם רוקדים ככה

ובלי קשר צריך מקום כדי לרקוד ככה וזה אומר שאני תמיד בסוף של הקהל ורחוק מהדי ג'יי אבל זה ואני לא רואה אפחד שרוקד משו אחר חוץ מלקפוץ כמו מפגר

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי פועלאדום צפיה בהודעה

אתה צודק, אני בתול, צעיר ממך, מכוער, שחיף, בלי חברים ועם לסת מכוערת ואתה שרירי, חתיך על מזיין פעמיים ביום וחיי את "החלום" למה להקשיב לי? למה ביקשת עזרה ממני?
    אני מדבר פיקאפ, הרבה כאן לא אוהבים פיקאפ לי זה עובד
    אתה בעצמך אומר ושואל איך לגשת לבחורה ואני עונה ואתה לא מתייחס ואומר שאתה מעדיף להישאר לבד עם עם החבר שלך

זה הכל בגלל שכל החברים שלי הלכו למוסד וזיינו בחורה אבל לי זיינו תשכל על פיקאפ ואמנות הפיתוי.. אני כובע אין לי עתיד
    אוף אתה הולך לזיין בחורה במוסד ואני לא יכול להיכנס כי אין לי קשרים עם אפחד שם ואין לי 60 שקל כי אני עני וככה כל המשפחה שלי ואני לא אזכה לזיין מישי בשירותים לעולם...

הלכתי לסארג' בעזריאלי
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 15-08-2013 בשעה 11:02.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אני ניסיתי ללמוד דאבסטאפ אבל זה קשה ומפגר לרקוד את זה במסיבה עם כל הקצב

אני לומד טקטוניק, עכשיו אני מתחיל גם עם היפהופ כי זה מתחיל לרוץ יותר ויותר

יש לי חוש קצב אבל אני עדיין חושב שאני נראה מטופש שאני רוקד כי תכלס אני לא מוצא אנשים שגם רוקדים ככה

ובלי קשר צריך מקום כדי לרקוד ככה וזה אומר שאני תמיד בסוף של הקהל ורחוק מהדי ג'יי אבל זה ואני לא רואה אפחד שרוקד משו אחר חוץ מלקפוץ כמו מפגר
    "דאבסטפ" זה הריקוד הכי מפגר ומכוער שהומצא אי פעם

אם זה מה שאני חושב שזה כי תכלס אין ריקוד לדאבסטפ...נו החרא הזה שאתה זז כמו רובוט שקיבל בתחת

תלמד הכל חוץ מזה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect