קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אלכוהול] איזה קוקטייל ביתי אתם ממליצים לעשות?
    על ידי gabaman בפורום 18 פלוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-10-2010, 23:47
  2. משעמם מה אתם ממליצים לעשות?
    על ידי ~Black~ בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-02-2010, 22:13
  3. [שאלה]מה אתם ממליצים לי לעשות?
    על ידי Pirate בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2006, 01:47
  4. [שאלה]איך אתם ממליצים לעשות רשת בבית בלי הרבה בעיות?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 18:52
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 15:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

מה אתם ממליצים לעשות לבנאדם הבא? קדימה, תראו לי את הידע שלכם. - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    למה אתה בפורום הזה בכלל? אנשים פה שופכים מידע וניסיון חיים כדי לעזור לאחרים להשתפר ואתה כמו אידיוט הולך עם הראש בקיר לך לאפאקספי וזהו ותהיה בחברת אנשים כמוך בפורום השכלה גבוהה שיגידו לך כל הכבוד על זה שעשית עתודה ויגרמו לך להרגיש טוב עם עצמך.

ולנושא הייתי ממליץ לו לשלם 40 אלף שקל ליואל גבע על להשלים תעודת בגרות ופסיכומטרי ולעשות תואר בגאוגרפיה
    למה אתם כועסים ? זה שאתם ילדים מפגרים שלא היה להם זין לבצפר ואני אחד שלמדתי והגעתי לאן שהגעתי זה לא אשמתי..
    וואלה לכו תעשו ת'מיליונים שלכם לבריאות מי הולך עם הראש בקיר? טיילר אידי נחוי והשאר מזיינים פה ת'שכל כל יום על זה שלא צריך ללמוד ובלהבלהלבה, אז להם מותר ולי כשאני הולך עם הראש בקיר אסור לי להגיד שצריך להשקיע וללמוד? לא אשמתי שאתם מפגרים על 55 עם 3 יחידות, לכו תעשו מיליונים ותעודדו את עצמכם בזה שתגידו לעצמכם שעתודאים לא מצליחים בחיים

שכל אחד יעשה מה שבא לו, לא באלך ללמוד? באלך לשים זין ואז לקום יום אחד ולהשקיע במניות ולחלום על מיליונים? לבריאותתתת גבר

תעשה מה שבא לך אני אומר מה שאני חושב, ואנשים אחרים אומרים מה שהם חושבים
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 17-08-2013 בשעה 20:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני לא יודע אם אתה באמת טיפש כי זה שאתה לא יכול להתכז בנושאים שלא מענינים אותך זה גם אני ככה אני הייתי מקבל 100בכל דבר בבית ספר אבל המסגרת לא התאימה אז יצאתי בגלל יותר מ 30 אחוז חיסורים על פי חוק אסור להעביר אותי שנה. אם כל הקטע שקשה לך להתרכז בבית ספר לדעתי זאת גם המתנה שלך החיים שלך תמיד יקחו אותך לכיוון מענין אתה לא תנסה איזה משהו ותישוג במצב שלך את על החיים או על המוות תרדוף את ההצלחה הזאת כי לדרך המערכתית אתה כבר לא תחזור כמו שגם אני לא יחזור מעולם. לך על זה תשקיע תעשה כסף תחשוב חיובי יש לך כל כך הרבה זמן וכסף ממש לא קשה לעשות אני אישית מרויח משכורת חודשית כרגע כמו מישהו ה תואר - ואני עוד ילד שחי כמו קינג וכל החברים שלי מקנאים בי בטירוף ומודים שיש לי כשרון ענק לכל מה שקשור לכסף. בקיצור לך תעשה כסף במיליון ואחת דרכים ותהנה מהחיים קיבלת פה תמתנה הכי טובה אולי אם היית יכול להתרכז בלימודים אז היית נשאב גם כן לחיים המשעממים של רוב האוכלוסיה לדעתי החיים הכי יפים זה החיים העצמאים הלא מתוכננים כמו שלי מודה אני הכי מאושר בעולם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    למה אתם כועסים ? זה שאתם ילדים מפגרים שלא היה להם זין לבצפר ואני אחד שלמדתי והגעתי לאן שהגעתי זה לא אשמתי..
    וואלה לכו תעשו ת'מיליונים שלכם לבריאות מי הולך עם הראש בקיר? טיילר אידי נחוי והשאר מזיינים פה ת'שכל כל יום על זה שלא צריך ללמוד ובלהבלהלבה, אז להם מותר ולי כשאני הולך עם הראש בקיר אסור לי להגיד שצריך להשקיע וללמוד? לא אשמתי שאתם מפגרים על 55 עם 3 יחידות, לכו תעשו מיליונים ותעודדו את עצמכם בזה שתגידו לעצמכם שעתודאים לא מצליחים בחיים

שכל אחד יעשה מה שבא לו, לא באלך ללמוד? באלך לשים זין ואז לקום יום אחד ולהשקיע במניות ולחלום על מיליונים? לבריאותתתת גבר

כי אתה מדבר שטויות במקום לפתוח את הראש ולהקשיב "אי אפשר להצליח בלי תעודת בגרוט!! אין דבר כזה הכל שקר הסבירו לנו מהצבא על עטודה"

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    כי אתה מדבר שטויות במקום לפתוח את הראש ולהקשיב "אי אפשר להצליח בלי תעודת בגרוט!! אין דבר כזה הכל שקר הסבירו לנו מהצבא על עטודה"
    שמע אחי אני רק אומר מה שאני חושב
    אני באמת לא חושב שאפשר להצליח בלי ללמוד איפשהו ולהוציא תואר או תעודה או משהו שאשכרה מסמל "למדתי חרשתי הנה התעודה"
    אפילו שזה רק נייר ככה אני חושב.. יכול להיות שבאמת יש לי כבר מחשבה של חנון או עבד או זונת מערכת מה שתרצו.. ככה אני חושב

ביום שאני יכיר ת'בנאדם ששם זין על הכל ופרש מלימודים ולא עשה צבא ושם זין על המערכת ופתאום בוס בחברה ענקית או עושה כסף בכמויות, אני יאכל ת'לב ויידע שצדקתם..
    בינתיים לא פגשתי אחד כזה אז אני אומר מה שאני חושב

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

יאללה מה אתם מזינים תשכל איך בנאדם שרק לומד עכשיו יודע כבר אם הוא ירויח ומה הוא ירויח שמוליק מה אתה מבין מהחיים שלך אני קורא בפורום הזה ובוכה מצחוק איך אנשים בלי ניסיון שניזונים מאיזה שמועות יכולים בכלל להביע דעה ולהתוכח? אף אחד גם לא אמר שצריך להיות מליונר אני עכשיו לא לומד חי בחופש ועושה כסף מבניית אתרים ואני חי טוב ואני אפילו לא צריך לכלכל א עצמי כרגע כי גם למשפחה יש הרבה כסף אז הכל הולך לחיסכון ולעוד השקעה עתידית בהתפתחות בתחום הזה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

אני באמת לא חושב שאפשר להצליח בלי ללמוד איפשהו ולהוציא תואר או תעודה או משהו שאשכרה מסמל "למדתי חרשתי הנה התעודה"
    אפילו שזה רק נייר ככה אני חושב.. יכול להיות שבאמת יש לי כבר מחשבה של חנון או עבד או זונת מערכת מה שתרצו.. ככה אני חושב

ביום שאני יכיר ת'בנאדם ששם זין על הכל ופרש מלימודים ולא עשה צבא ושם זין על המערכת ופתאום בוס בחברה ענקית או עושה כסף בכמויות, אני יאכל ת'לב ויידע שצדקתם..
    יש לך פה את נחוי ויש עוד מלא דוגמאות כמו שר האוצר שלנו סטיב גובס ביל גייטס

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

עוד משהו שעבדתי במכירות שזה גם עבודה נחמדה של 6-7 אלף בחודש על 6 שעות עבודה ביום נשבע שרוב האנשים שם היו מבוגרים בני 30 עם תארים ביד שאמרו לי שזה הכי טוב שהם מצאו ושאף עבודה שווה לא רצתה אותם ולא שמים על תואר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אחינו העתודאיי, אני הייתי מאוד קרוב ללכת מדעי המחשב בתל אביב במסגרת עתודה. מאודד קרוב. כבר קיבלתי יעני תמכתב מהאוניברסיטה שהתקבלתי, ואז התקשרו אליי מעתודה כמה ימים לפני תחילת הסמסטר אמרו לי שגם התקבלתי למסלול. יום לפני תחילת הסמסטר התקשרתי אמרתי שאני מוותר (הורים שלי כמובן כעסו וחשבו שאני מתנהג בטפשות). אין לך מושג כמה פעמים ניסו לשכנע אותי ואפילו הביאו לי קצין הביתה שהסביר לי כמה זה טוב.

גם אני עשיתי 5 יח' מתמטיקה ופיזיקה ואנגלית ומחשבים כמו כל החננות. והכל מעל 90.
    ופסיכומטרי עשיתי בחופש הגדול בקורס של אנקורי וקיבלתי בהפרש יותר מכל הכיתה שישבה איתי.

ולמרות כל זה, אני העדפתי לא ללכת במסלול הזה.

אז יאללה צא מהבועה ומהפוזה, חחחחח עלק 8. אם יש עתודאי אחד בכל הארץ שהוא 8 אני חותך תזין.
    לך לך תתכונן תכף חוזרים ללימודים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לי יש מישו מהמשפחה היחסית רחוקה שלי שהוא מליונר. הוא בן איזה 30-40 נראה לי. ויש לו מלא מפעלים ברוסיה. הבנאדם באמת טחון והוא הכי צנוע שיש ויצא לי לפגוש אותו אפילו לפני שנתיים ככה, ישבנו ביחד והבנאדם סיפר לי כמה שהוא היה דפוק בלימודים ובא ממשפחה שלא יכלה להחזיק אותו והוא ברח מהבית+מהבצפר בגיל 14 או 15. מהגיל הזה, הוא עבד בשביל עצמו, גר לבד....עבר דברים שאתה בחלומות הכי פרועים שלך לא תעבור. הבנאדם הזה לא רק שהוא שרד נגד כל הסיכויים, הוא גם עשה כסף נגד כל הסיכויים.

זה מישו שאני מעריץ וגאה בו, לא איזה עטודאי או חייל בגולני או איזה חנון עם דוקטורט שעושה 10 אלף בחודש.

ותתפלא, לא חסר אנשים כאלה. אם במשפחה המאוד מצומצמת שלי יש מישו כזה, אז תהיה בטוח שלא חסר עוד אנשים כאלה. אתה פשוט לא מכיר אותם. ולא מכיר אנשים עשירים אחרים, לא קראת תביוגרפיה שלהם, לא קראת כלום.

רוצה דוגמא? בבקשה.
    הנרי פורד היה חסר השכלה. אתה יודע מיזה הנרי פורד בכלל? אני בספק. אבל הוא הגיע לאן שאתה בחיים לא תגיע עם כל התעודות שבעולם. למה הוא הגיע לשם? כי הוא האמין בעצמו וברעיונות שלו ולא וויתר גם כשלא הלך לו (והוא נפל הרבה). ככה גם הקרוב משפחה שלי. ככה גם כל בנאדם שהכרתי שעושה כסף וכל מליונר שקראתי עליו.

אתה לא יודע את כל זה כי אתה בור, אתה אמנם חכם ממני בלימודים אקדמאים, אבל בכל הקשור לכסף ולידע כללי בנושא, אתה בור יותר מילד בן 8 שמוכר לימונדה. לילד הזה יש יותר עתיד ממה שלכל זונת מערכת אי פעם יהיה.

אתה מדבר ככה כי אתה חסר בטחון. אתה חסר אמונה. אולי ישך רעיונות טובים שאתה יכול להוציא לפועל, אבל גם עם הרעיונות הכי טובים שיש, ללא אמונה בעצמך אתה בחיים לא תהיה עשיר. כסף לא מסתכם בכמה שאתה גאון או "איזה אפליקציה טובה המצאת" או ב"כמה מליונים עשית בשוק ההון" אלא באמונה עצמית נטו. אם אני לא הייתי מאמין בעצמי לא הייתי אפילו מתחיל לסחור. אם הקרוב משפחה שלי לא היה מאמין בעצמו, הוא היה מת ברחובות המושלגים של רוסיה כמו הרבה ילדים אחרים מתים שזורקים אותם מהבית.

אבל אני מדבר עם גוש אפור ששכח מזה אמונה עצמית מאז כיתה א', גוש אפור ששטפו לו תמוח ואמרו לו שיש רק דרך אחת להתעשר שאף אחד עוד לא התעשר ממנה משום מה. למה שאתה תהיה מיוחד?
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-08-2013 בשעה 12:51.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לי יש מישו מהמשפחה היחסית רחוקה שלי שהוא מליונר. הוא בן איזה 30-40 נראה לי. ויש לו מלא מפעלים ברוסיה. הבנאדם באמת טחון והוא הכי צנוע שיש ויצא לי לפגוש אותו אפילו לפני שנתיים ככה, ישבנו ביחד והבנאדם סיפר לי כמה שהוא היה דפוק בלימודים ובא ממשפחה שלא יכלה להחזיק אותו והוא ברח מהבית+מהבצפר בגיל 14 או 15. מהגיל הזה, הוא עבד בשביל עצמו, גר לבד....עבר דברים שאתה בחלומות הכי פרועים שלך לא תעבור. הבנאדם הזה לא רק שהוא שרד נגד כל הסיכויים, הוא גם עשה כסף נגד כל הסיכויים.

זה מישו שאני מעריץ וגאה בו, לא איזה עטודאי או חייל בגולני או איזה חנון עם דוקטורט שעושה 10 אלף בחודש.

ותתפלא, לא חסר אנשים כאלה. אם במשפחה המאוד מצומצמת שלי יש מישו כזה, אז תהיה בטוח שלא חסר עוד אנשים כאלה. אתה פשוט לא מכיר אותם. ולא מכיר אנשים עשירים אחרים, לא קראת תביוגרפיה שלהם, לא קראת כלום.

רוצה דוגמא? בבקשה.
    הנרי פורד היה חסר השכלה. אתה יודע מיזה הנרי פורד בכלל? אני בספק. אבל הוא הגיע לאן שאתה בחיים לא תגיע עם כל התעודות שבעולם. למה הוא הגיע לשם? כי הוא האמין בעצמו וברעיונות שלו ולא וויתר גם כשלא הלך לו (והוא נפל הרבה). ככה גם הקרוב משפחה שלי. ככה גם כל בנאדם שהכרתי שעושה כסף וכל מליונר שקראתי עליו.

אתה לא יודע את כל זה כי אתה בור, אתה אמנם חכם ממני בלימודים אקדמאים, אבל בכל הקשור לכסף ולידע כללי בנושא, אתה בור יותר מילד בן 8 שמוכר לימונדה. לילד הזה יש יותר עתיד ממה שלכל זונת מערכת אי פעם יהיה.

אתה מדבר ככה כי אתה חסר בטחון. אתה חסר אמונה. אולי ישך רעיונות טובים שאתה יכול להוציא לפועל, אבל גם עם הרעיונות הכי טובים שיש, ללא אמונה בעצמך אתה בחיים לא תהיה עשיר. כסף לא מסתכם בכמה שאתה גאון או "איזה אפליקציה טובה המצאת" או ב"כמה מליונים עשית בשוק ההון" אלא באמונה עצמית נטו. אם אני לא הייתי מאמין בעצמי לא הייתי אפילו מתחיל לסחור. אם הקרוב משפחה שלי לא היה מאמין בעצמו, הוא היה מת ברחובות המושלגים של רוסיה כמו הרבה ילדים אחרים מתים שזורקים אותם מהבית.

אבל אני מדבר עם גוש אפור ששכח מזה אמונה עצמית מאז כיתה א', גוש אפור ששטפו לו תמוח ואמרו לו שיש רק דרך אחת להתעשר שאף אחד עוד לא התעשר ממנה משום מה. למה שאתה תהיה מיוחד?
    ומה עם אלה שמאמינים בעצמם כמוך? אלה שיוצאים מהבצפר עם בגרות חלקית 55 במתמטיקה, ואומרים למשפחה "אל תדאגו אני יתעשר אני צריך הלוואה של 200K$ לפתיחת עסק עצמאי ואני מבטיח שאני יהיה מיליונר ממנו ואני יחזיר לכם", אתה יודע כמה סיפורים כאלה יש? תאמין לי פי 10000 מהסיפורים של ההנרי פורד שלך..

ונכון אני באמת לא מאמין בעצמי, אני לא מאמין שאם עכשיו אני יחשוב על רעיון שיהיה מעולה אני פתאום יצטרך לזרוק הכל ולהתמקד רק בו, כי לך תדע אולי הוא לא יצליח וזה רוב הסיכויים מה שיקרה שהוא לא יצליח כי מיליוני אנשים בעולם מוציאים רעיונות כל יום ורק 1% מהם מגיעים לשיווק מסחרי. למה שאתה תהיה שונה מה99% האלה?

ומה עם אלה שמאמינים בעצמם כמוך? אלה שיוצאים מהבצפר עם בגרות חלקית 55 במתמטיקה, ואומרים למשפחה "אל תדאגו אני יתעשר אני צריך הלוואה של 200K$ לפתיחת עסק עצמאי ואני מבטיח שאני יהיה מיליונר ממנו ואני יחזיר לכם", אתה יודע כמה סיפורים כאלה יש? תאמין לי פי 10000 מהסיפורים של ההנרי פורד שלך..

ונכון אני באמת לא מאמין בעצמי, אני לא מאמין שאם עכשיו אני יחשוב על רעיון שיהיה מעולה אני פתאום יצטרך לזרוק הכל ולהתמקד רק בו, כי לך תדע אולי הוא לא יצליח וזה רוב הסיכויים מה שיקרה שהוא לא יצליח כי מיליוני אנשים בעולם מוציאים רעיונות כל יום ורק 1% מהם מגיעים לשיווק מסחרי. למה שאתה תהיה שונה מה99% האלה?
    איך עובד סטארט אפ? בדיוק ככה. זה נוצר מרעיון מסוים. האנשים זורקים את העבודה שלהם, ומתחילים לעבוד במשך שנה לפחות עד שהם מגיעים לתוצר הסופי שיציגו בתערוכה שמתבצעת בכל שנה בישראל, בתקווה שאנשים עם כסף יהיו מוכנים לרכוש ולהשקיע בשיווק הרעיון, במידה ואכן הוא בעל פוטנציאל רווחי או פונה לקהל יעד מבוקש. זאת אחת הדרכים שאנשים חכמים עושים EXIT על מיליוני דולרים אחרי שעבדו שנה שלמה הם יכולים לנוח ולחיות את החיים שרצו. יש הרבה מאוד סיפורים כאלה, הבעיה היא שרק 20% מרעיונות הסטארט אפ באמת נרכשים מידי שנה, ויש המון אז 20% זה די מזערי.

יש חומה שעומדת בין האדם לבין ההצלחה שלו. אלו שבאמת רוצים להצליח שוברים את החומה ומגיעים אליה, אלה שלא פשוט ימשיכו לעמוד מאחורי החומה הזאת שמונעת מהם להגיע להצלחה.

בוריס.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מחזק את בוריס. תקשיב לבנאדם, הוא נשמע כמו אחד שמבין דבר או שניים מהחיים שלו.

אפילו אני, שלא עשיתי עוד כלום אפשר להגיד (אחרי הכל אנלא מליונר ואין לי 100 מפעלים) נפלתי כ''כ הרבה שאתה לא תאמין לעצמך אפילו. אני פשוט לא מספר בפורום הזה את מה שעבר עלי בחיים ובעיקר בתיכון ולאיזה סיבוכים הייתי נכנס וזה נס שאני עדיין פה ולאיזה מקומות הגעתי, מקומות שאתה תחשוב שאין מהם יציאה. אבל עובדה יצאתי. ואני פה.

הרבה אנשים היו מוותרים במקומי ואני אומר את זה באמת ממקום שאנשים אמרו לי "אם הייתי נתקל במה שאתה נתקלת הייתי מוותר מזמן" אבל אני על הרגליים כי אני מאמין בעצמי. וזה הכוח הכי חזק שיש בעולם הזה, יותר חזק מכל תואר וכסף שתמצא. הכוח הזה יכול לשנות עולמות. ואין לי שום יכולת מיוחדת מלבדו. הסיכויים שלי על הנייר שואפים לא ל0 אלא למינוס 100...אני סה''כ עוד ילד מפגר שלא למד בתיכון וכל היום ישב בחוץ שתה וודקה ועישן חום ויצא למסיבות...מה הסיכוי שמישו כזה יהיה עשיר בעולם שלך?? חח לא יהיה..יש מליונים כמוני..

והאמת?? אני לא שמעתי על מישו שנפל משום מה, כל הסיפורי זוועות שאתם מתארים פה לא נתקלתי בזה בחיים. כן, ראיתי אנשים שנפלו אבל קמו ונהיו פי 10 ממה שהם יכלו לדמיין לעצמם. כי אם אתה חושב שזה קל, אז אתה חי בסרט. להיות מעמד הביניים כל אחד יכול. אבל להיות חופשי...זה כבר משו שאמור להיות קיים בך. ויש לי הרגשה שכל הסיפורים שאתה מתאר בכל אחד מהם היה מדובר באנשים שפשוט לא למדו ו"קיבלו" את זה שמגיע להם חיי עוני. או אנשים שניסו פעם אחת, נכשלו ואמרו "אני מקבל תחיים האלה"

אז למה שאני אהיה מה1% הזה? כי אני לא מקבל תחיים האלה. כי אני מוכן למות למען האידיאולוגיה שלי, שאי פעם תרגיש הרגשה כזאת אתה תבין לבד מה זה הכוח הזה ומה אפשר לעשות בזכתו. וכשיש לך סיבה לחיות, לקום בבוקר כל פעם ולהשקיע תנשמה במה שאתה אוהב, ולשנות תחיים שלך, אתה יכול להפוך עולמות שלא נדבר על מטרה קטנה כמו חופש פיננסי

אבל אני כאן כדי להוכיח לכולם ההפך. והצעד הראשון שלי זה חופש פיננסי, מצב שבו אני לא עובד וההכנסות שלי עולות על ההוצאות. ואני קרוב לזה, כ''כ קרוב.

כי אני לא גאון פשוט חי את החיים שלי הכי נכוןןןןןןןןןןןןןןן
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-08-2013 בשעה 14:59.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אה ואחי...סטיב ג'ובס...אתה יודע מה אמרו עליו? ועל הפרוייקטים שלו? אחי...בעטו אותו מהמדרגות כמו שזה נשמע לך..אמרו לו שהוא חי בסרט והאייפוד שלו וכל הדברים האלה לעולם לא יצאו...הוא נפל 4654656546 פעמים והוא כל פעם קם ולא וויתר ובסוף הצליח.
    וזה לא סיפור סינדרלה. זה סיפור מציאותי שיכול לקרות לכל אחד שבאמת מבין מה הולך בעולם הזה ואיך הוא פועל.

החיים של כל האנשים המצליחים ללא יוצא מן הכלל נראים בדיוק אותו דבר. החוכמה היא לקום כל פעם. זה למה אני אהיה מה1% הזה, כי אני קם כל פאקינג פעם ואחרי כל מה שעברתי אני עדיין חי. זה אומר שיש לי מטרה מסויימת בחיים שעלי להגשים לפני שאני מת. ואותה אני הולך להגשים גם אם זה יהרוג אותי בדרך. אין לי שומדבר בלב חוץ מהמטרה שלי. כלום. הכל ריק. זה כל מה שקיים בעולם שלי עכשיו!

כשתרגיש את מה שאני מרגיש, אתה לעולם לא תדבר כמו שאתה מדבר. לעולם
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-08-2013 בשעה 15:04.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    איך עובד סטארט אפ? בדיוק ככה. זה נוצר מרעיון מסוים. האנשים זורקים את העבודה שלהם, ומתחילים לעבוד במשך שנה לפחות עד שהם מגיעים לתוצר הסופי שיציגו בתערוכה שמתבצעת בכל שנה בישראל, בתקווה שאנשים עם כסף יהיו מוכנים לרכוש ולהשקיע בשיווק הרעיון, במידה ואכן הוא בעל פוטנציאל רווחי או פונה לקהל יעד מבוקש. זאת אחת הדרכים שאנשים חכמים עושים EXIT על מיליוני דולרים אחרי שעבדו שנה שלמה הם יכולים לנוח ולחיות את החיים שרצו. יש הרבה מאוד סיפורים כאלה, הבעיה היא שרק 20% מרעיונות הסטארט אפ באמת נרכשים מידי שנה, ויש המון אז 20% זה די מזערי.

יש חומה שעומדת בין האדם לבין ההצלחה שלו. אלו שבאמת רוצים להצליח שוברים את החומה ומגיעים אליה, אלה שלא פשוט ימשיכו לעמוד מאחורי החומה הזאת שמונעת מהם להגיע להצלחה.

בוריס.
    אז אתה אומר בדיוק מה שאני אמרתי.
    בדיוק רק 20% מהרעיונות האלה נרכשים, וכמו שאמרת יש המוןןןןןןן ככה ש20% מכל העולם זה כמות מזערית.
    אז השאלה היא, האם אתה מוכן לזרוק הכל, בשביל לעבודה שנה על משהו שרוב הסיכויים בכלל לא יביא לך רווח? ממה תחייה בשנה הזאת? הרי התפטרת מהעבודה, מה תעשה? איך תשלם שכר דירה? תחזור לגור אצל ההורים?

כל הדברים האלה הם סיכונים שאני לא רוצה לקחת ובגלל זה קודם בונים לעצמך מסלול בטוח ואז בזמן שאתה במסלול הבטוח אתה יכול לעשות מה שבא לך ונסיוניות שמקסימום אם לא יצליחו תמיד יהיה לך לאן לחזור

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אה ואחי...סטיב ג'ובס...אתה יודע מה אמרו עליו? ועל הפרוייקטים שלו? אחי...בעטו אותו מהמדרגות כמו שזה נשמע לך..אמרו לו שהוא חי בסרט והאייפוד שלו וכל הדברים האלה לעולם לא יצאו...הוא נפל 4654656546 פעמים והוא כל פעם קם ולא וויתר ובסוף הצליח.
    וזה לא סיפור סינדרלה. זה סיפור מציאותי שיכול לקרות לכל אחד שבאמת מבין מה הולך בעולם הזה ואיך הוא פועל.

החיים של כל האנשים המצליחים ללא יוצא מן הכלל נראים בדיוק אותו דבר. החוכמה היא לקום כל פעם. זה למה אני אהיה מה1% הזה, כי אני קם כל פאקינג פעם ואחרי כל מה שעברתי אני עדיין חי. זה אומר שיש לי מטרה מסויימת בחיים שעלי להגשים לפני שאני מת. ואותה אני הולך להגשים גם אם זה יהרוג אותי בדרך. אין לי שומדבר בלב חוץ מהמטרה שלי. כלום. הכל ריק. זה כל מה שקיים בעולם שלי עכשיו!

כשתרגיש את מה שאני מרגיש, אתה לעולם לא תדבר כמו שאתה מדבר. לעולם
    סטיב ג'ובס בחיים לא נפל, מהרגע שהוא נשר מהאוניבריסיטה הוא התחיל בפיתוח מחשב שהצליח להביא המון אנשים. מפה הוא ידע שאם הוא יפתח אחד מתקדם יותר הוא יכול לעשות מיליונים.. והוא צדק. הגרסא השנייה של אותו המחשב נמכרה למיליוני אנשים ומשם בעצם הוא התחיל להיות מה שהוא היום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect