קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים מה עזבתם תמירק תחזרו לשם ומיייייד
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 30-11-2007, 15:48
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 12:16
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 12-12-2006, 13:58
  4. השפלה או חזרה למציאות ?
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 01:56
  5. יאלההה תחזרו למירקקקקק
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:29
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

תחזרו למציאות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    מה הקשר?? טיילר באמת אח והוא תרם הרבה לפורום הזה בזכותו גם התחלתי להשתנות אתה לא יודע על מה אתה מדבר
    מה אכפת לי מה הוא תרם אני דיברתי על משהו אחר קרא תאשכול

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

מה הקשר?? טיילר באמת אח והוא תרם הרבה לפורום הזה בזכותו גם התחלתי להשתנות אתה לא יודע על מה אתה מדבר
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    טיילר זה אח

אני חייב לו הרבה על הידע שהוא תרם לי
    ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    כע אחי הייתי במצב קשה, למה אתה חושב שאנשים שכאן הם כאן כי הם תמיד היו מצליחים ותמיד עשו תכלס.
    אני הייתי גרוע היום אני ממש לא איפה שהייתי קודם אבל יש עוד הרבה לעבור. ואגב כולם יודעים את זה מגיל 0 השאלה אם יש את הכוח לעשות את זה
    אגב, אם אתה נדלק ממכוערות ומאונן על מכוערות המצב שלך הרבה יותר גרוע.

טיילר תרם לכאן הרבה יותר ממה שאתה יודע אתה כאן רק מהחודש הזה.
    לאמשנה תחזור להזיות שלך והדברים האלה אה תראה שבסוף תמות בתול
    קודם כל טיילר ברכות, עשית לעצמך פה חיילים.
    בהקשר לנושא תדעו לכם דבר אחד בחיים: כל דבר קיצוני זה לא טוב.
    בוא נגיד שאם דברי החוכמה של טיילר הם משו אחד אז דברי החוכמה (ויש חוכמה) בדברי המספר בכינוי הם בצד שני לגמרי על אותה המשוואה.
    אני חושב שצריך למצוא את האמצע בין שני הדברים.
    דוגמא: בתור מעריץ של zyyz ולוקח ממנו מקור ענק להשראה סתכלו מה קרה לו בסוף. אנשים פתחו את העיניים, זה פורום מסריח שכל אחד זורק את הדעות שלו.
    כל האנשים המושפעים פה מהדעה הקיצונית של טיילר, שאני לא חושב שהוא קיצוני עד כדי כך אבל הוא פשוט מציג את זה ככה, פתחו את העיניים וצאו מהסרט שאתם חיים בו עלאק "בלילה האחרון עשיתי יותר כסף ממה שעשית בחודש האחרון" תעודת בגרות אין לך, אתה ערס, שחיף חסר השכלה. חשבתם על זה פעם? הרי אותו הערס הוא בדיוק כמו הדבר שטיילר מתאר. אותו הערס יצליח בחיים אם תעוררו בו את תיאוריית הLMS? אני לא חושב.
    אז לכל מי שמקובע בדעתו עד כה שיתחיל להפתח ולהפסיק להיות קיצוני. ובנימה זאת עזבתי את הפורום לתקופה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייי
    נערך לאחרונה על ידי .Tal; 13-09-2013 בשעה 13:54.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    בוא נגיד שאם דברי החוכמה של טיילר הם משו אחד אז דברי החוכמה (ויש חוכמה) בדברי המספר בכינוי הם בצד שני לגמרי על אותה המשוואה.
    דוגמא: בתור מעריץ של zyyz ולוקח ממנו מקור ענק להשראה סתכלו מה קרה לו בסוף. אנשים פתחו את העיניים, זה פורום מסריח שכל אחד זורק את הדעות שלו.
    כל האנשים המושפעים פה מהדעה הקיצונית של טיילר, שאני לא חושב שהוא קיצוני עד כדי כך אבל הוא פשוט מציג את זה ככה, פתחו את העיניים וצאו מהסרט שאתם חיים בו עלאק "בלילה האחרון עשיתי יותר כסף ממה שעשית בחודש האחרון" תעודת בגרות אין לך, אתה ערס, שחיף חסר השכלה. חשבתם על זה פעם? הרי אותו הערס הוא בדיוק כמו הדבר שטיילר מתאר. אותו הערס יצליח בחיים אם תעוררו בו את תיאוריית הLMS? אני לא חושב.
    אז לכל מי שמקובע בדעתו עד כה שיתחיל להפתח ולהפסיק להיות קיצוני. ובנימה זאת עזבתי את הפורום לתקופה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייי
    בדיוק כמוך אני אומר אחי. אני לא כובע או משהו, אני כן דוגל בLMS אבל אני שונא את זה שאנשים פה לוקחים את זה קיצוני מידי.. החומרנות הזאת מגעילה אותי וכל מה שהולך פה באופן כללי.. והדרדור של טיילר וחבריו לפשע הוא מכתיב לאנשים חסרי עמוד שדרה איך צריך לחיות והם חושבים שהוא עושה להם טוב אבל הוא הורס אותם עם הקיצוניות שלו

אם אני בחיים שלי אעבוד בעבודה רגילה, ולא אהיה מי יודע מה עם כסף אבל אני כן יאהב את העבודה שלי ואת האישה שלי אני חושב שזה יותר טוב מכל מיליארד שיכנס לי לכיס. ואני תמיד אשאף לכמה שיותר, אבל בגבול הטעם הטוב ולא כמו טיילר שעוד כמה שנים נשמע שהוא התאבד כי הוא לא השיג מעל 5 מליון דולר.
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 14:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    לא אחי לא אני לא מאמין בכל מה שטיילגר אומר אבל חלק מהם נכון וזה פתח לי תעינים לא אומר שאני מקשיב לכל מה שהוא אומר כי הוא באמת אומר דברים דפוקים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

לא אחי לא אני לא מאמין בכל מה שטיילגר אומר אבל חלק מהם נכון וזה פתח לי תעינים לא אומר שאני מקשיב לכל מה שהוא אומר כי הוא באמת אומר דברים דפוקים.
    תקשיב אני לא אומר שטיילר לא אומר דברים נכונים, אבל זה ממש לא עושה אותו לתורם
    הוא אומר כל כך הרבה דברים לא נכונים שבלי לשים לב הם מסיתים אותך כי וואלה טיילר לפחות כשזה וירטואלי יש לו את הכרזימה וזה משכנע אותך. פשוט אל תיפול לפח שלו זה הכל.. אנשים צריכים ללמוד לסנן מידע

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    תקשיב אני לא אומר שטיילר לא אומר דברים נכונים, אבל זה ממש לא עושה אותו לתורם
    הוא אומר כל כך הרבה דברים לא נכונים שבלי לשים לב הם מסיתים אותך כי וואלה טיילר לפחות כשזה וירטואלי יש לו את הכרזימה וזה משכנע אותך. פשוט אל תיפול לפח שלו זה הכל.. אנשים צריכים ללמוד לסנן מידע
    הוא תורם אם אני לא טועה הוא הביא תעניין של הLMS לפורום לא ?

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

בראבו על הטרול..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה אכפת לי מה הוא תרם אני דיברתי על משהו אחר קרא תאשכול

מסכים עם כל מילה אבל הייתי מוריד ת'חלק שאתה מוריד פה אנשים לרצפה עם הקטע של "אתם אפסים אתם מכוערים אתם עניים" וכו' וכו'..
    זה ברור לכולנו פה שאנשים שגולשים בפורומים , בעיקר בפורום פיקאפ באטרף הם לא אנשים שמרוויחים 20K לחודש סבבה?
    שלא לדבר על פחות.. (פשוט המושפעים פה חיים בסרט שלהרוויח 20K זה כלום וזה עדיין מגדיר אותך כזונת מערכת ענייה).

אבל לא צריך להדגיש את זה בפנים.. בגלל זה הכל נכון מה שאמרת עם הקיצוניות וההגזמה אבל וואלה זה באיזשהו מקום כן נותן תקווה לאנשים, לך תדע אולי בא לפה ילד או אפילו כמה ילדים שהיו פשוט שבורים מהחיים, ופתאום בזכות ההודעות האלה של טיילר הם קלטו שאולי יש להם תקווה ואולי יהפכו לזיינים שזופים מיליונרים יום אחד..

חוץ מזה.. כל מה שכתבת נכון ב100%

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה אבל הייתי מוריד ת'חלק שאתה מוריד פה אנשים לרצפה עם הקטע של "אתם אפסים אתם מכוערים אתם עניים" וכו' וכו'..
    זה ברור לכולנו פה שאנשים שגולשים בפורומים , בעיקר בפורום פיקאפ באטרף הם לא אנשים שמרוויחים 20K לחודש סבבה?
    שלא לדבר על פחות.. (פשוט המושפעים פה חיים בסרט שלהרוויח 20K זה כלום וזה עדיין מגדיר אותך כזונת מערכת ענייה).

אבל לא צריך להדגיש את זה בפנים.. בגלל זה הכל נכון מה שאמרת עם הקיצוניות וההגזמה אבל וואלה זה באיזשהו מקום כן נותן תקווה לאנשים, לך תדע אולי בא לפה ילד או אפילו כמה ילדים שהיו פשוט שבורים מהחיים, ופתאום בזכות ההודעות האלה של טיילר הם קלטו שאולי יש להם תקווה ואולי יהפכו לזיינים שזופים מיליונרים יום אחד..

הסיבה שאני מדבר ככה בצורה מגעילה זה כי שמתי לב שרוב האנשים בפורום נוטים לדבר ככה. בעיקר טיילר, שאני מצפה שכשהוא יגיב אז הוא גם יהיה תוקפני.
    אני לא נהנה מזה D:

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

הסיבה שאני מדבר ככה בצורה מגעילה זה כי שמתי לב שרוב האנשים בפורום נוטים לדבר ככה. בעיקר טיילר, שאני מצפה שכשהוא יגיב אז הוא גם יהיה תוקפני.
    אני לא נהנה מזה D:
    אני פשוט אומר שגם ככה רוב הילדים שמגיעים לפה הם אותם אלה שצריכים עזרה בחיי החברה ובחיים שלהם ועם בחורות..
    אז אם האפשרות שלנו היא לתת להם תקווה או לדכא אותם, אני בוחר בלתת להם תקווה.. גם אם זה אומר להגיד להם "תפתח לסת מרובעת ולך לראות סרטוני ZYZZ"

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

אני לא נהנה מזה D:

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

איזה RAGE איאיאיאיאייי
    איזה בינוניות.

סבבה אני ערס חסר השכלה, והכל אצלי זה שקר אני לא מרוויח כלום, אני חיי אצל ההורים ומתחביביי זה בעיקר לצאת גבר גבר בפורום אטרף. אני מובטל ולא מקבלים אותי למקדונלדס כי אני משתמט. בכח לשמוע את זה אתם רוצים?

יעני אומר לכם שהיה לי בגרות יותר טובה מל-99% מהאוכלוסיה. פסיכומטרי יותר טוב מ85% מהאוכלוסיה. וכמעט הייתי עתודאי. אני מתקבל לאן שאני רוצה אם הייתי רוצה לבזבז בארץ 4 שנים על נייר. במקום ללמוד כמו כל בינוני הלכתי לעבוד, ועכשיו אני עובד עבור עצמי כי יש לי ראש על הכתפיים. לא המצאתי איזה פטנט ואני לא איזה גאון, אני מציע מוצר שמוצע בהרבה חברות אחרות וגדולות, רק במחיר יותר משתלם ומוצר עם יתרון מסוים. אני עובד מאוד קשה על זה, וכל שבוע נוסע לאנשים שמתעניינים ומציג להם את עצמי. וכן בין היתר אני עושה כסף פסיבי באינטרנט. אה ואגב יש מצב שאני חוזר להיות "זונת מערכת" לכמה חודשים כי הציעו לי עבודה בתנאים טובים.

תפסיקו לקחת קיצוני וללב.

רוצים תצלום של התעודת שחרור שלי?
    רוצים תצלום של הבגרות שלי?
    רוצים תצלום מהחשבון בנק?
    כןןן?
    רוצים?
    אז לא
    כולה פורום
    יאללה שתחררו
    תאמינו
    אל תאמינו
    על הזין
    רק
    תפסיקו לקחת ללב

HATERS GONNA HATE

עריכה: ואני עוד רציתי לתרום מעצמי ולשים פה מדריך שנתתי לאנשים אותו בכסף צעד צעד איך לעשות הכנסה מהאינטרנט, איך לבנות אתר ב10 דקות, איך לעשות אופטימיזציה לאתר, איך לעשות מחקר ביטויים, איך להביא תכנים לאתר בזול, ואיך להכניס כסף לאתר. ואולי חלק מהאנשים פה גם היו פותחים ראש ומצליחים.
    עכשיו כשהפורום מלא בילדי F X P עטודאים, נהרס הפורום ואין סיבה לשתף עם ייצורים כאלה את היידע הזה.

נראה לי בהזדמנות זו אני אפרוש, כבר לא מצחיק פה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-09-2013 בשעה 18:58.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

שתוק, פשוט שתוק.

You feel intimidated asshole?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    עריכה: ואני עוד רציתי לתרום מעצמי ולשים פה מדריך שנתתי לאנשים אותו בכסף צעד צעד איך לעשות הכנסה מהאינטרנט, איך לבנות אתר ב10 דקות, איך לעשות אופטימיזציה לאתר, איך לעשות מחקר ביטויים, איך להביא תכנים לאתר בזול, ואיך להכניס כסף לאתר. ואולי חלק מהאנשים פה גם היו פותחים ראש ומצליחים.
    עכשיו כשהפורום מלא בילדי F X P עטודאים, נהרס הפורום ואין סיבה לשתף עם ייצורים כאלה את היידע הזה.

נראה לי בהזדמנות זו אני אפרוש, כבר לא מצחיק פה.
    שלח לי בפרטי נחוי. אולי נגלה פה שיטה חדשה להטרלות.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 13-09-2013 בשעה 22:16.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

פוסט יותר עצוב מיום כיפור

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect