אתה לא רואה דברים אחרים כי אתה בינוני. כי אתה הולך בדרך "הנכונה", כמו שכולם "רוצים", בדרך שתגרום להורים שלך להתגאות בזה שלבן שלהם יש תואר והוא חכם. חבוביק, פעם תארים היו מבטיחים לך "עתיד ורוד", הזמנים ישתנו. אתה, זה שעושה תואר, אתה הממוצע, אתה הנורמה, תואר ראשון זה לא ביג דיל. אני לא יודע איזה תחום אתה עושה בעתודה. בוא אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי אתה. נגיד אתה לומד משפטים (במידה וזו ה"תשוקה" שלך) - הייתי פורש מכל המסגרות, קונה כמה ספרים בנושא, לומד כמה שיותר על הנושא איזה חודש-חודשיים, הולך לשלוח קורות חיים במשרדים של עורכי דין, מציע להם עת עצמי בתור מתמחה, אם אין ברירה אני מוכן לעבוד אפילו בחינם במידה ואני צובר ידע וניסיון. משם כבר הייתי רואה מה טוב ומה רע ומנסה להתגלגל ולנווט את עצמי בצורה הטובה ביותר. הייתי מנסה להתחבר ל"בוס" ברמה האישית, לקבל ממנו כיוונים מה עליי לעשות לדעתו. מבין את הכיוון?
אם אתה לא בנאדם בינוני אין סיבה לעבוד בתור מלצר, שוטר או מוכר בגיל 21. לקבל 4.5K אחרי חודש עבודה? מה זה 4.5K שקל? זה כלום. זה מעליב לקבל כזה סכום אחרי שעבדת חודש, אני מעדיף לעבוד בחינם כדי לא לחוש את העילבון. גם אנשים שעושים צבא מלא הולכים להיות מתדלקים או מוכרים. מה הנקודה שלך?
וחבל שאתה מזלזל ורומז אני מפנטז על להקים סטארטאפים דימיוניים, חבל שהסטארטאפ הדימיוני הזה, שהוא אגב לא סטארטאפ, אני לא מחדש שום דבר, הזה עושה לי פי 4 ממה שאתה מרוויח עכשיו. חבל שבזכות הסטארטאפ הדמיוני אני מקבל כסף כל חודש על ייעוץ בנוגע לשיווק באינטרנט של חברה גדולה בארץ בתחומה.
אה חכה רגע... אתה חיי על חשבון ההורים והצבא, אתה רק מפסיד כסף. אופס, אז לא פי 4. תסיים את המסלול שלך בעוד 8 שנים ואז נוכל להשוות, בסדר?אה רגע, אתה גם לא בטוח לגבי העתיד שלך כי נתת לצבא לגיטימציה להשתלט עליו, אתה רק מנחש בתקווה שיהיה לך טוב, טוב נו.
אני מתחיל להגיע למסקנה שאני הולך בדרך יותר "בטוחה" מימך למען האמת. LOL
מי החולה נפש שהולך וקונה דירה בישראל? (גם אם יש לו כסף)
זה כמו שאני אלך לקנות רכב פיאט ואתעקש לשלם על זה כמו על פרארי.
בדידות? WTF? אם אתה לא ייצור מה הבעיה ליצור חברים? אם הוא היה בודד בחו"ל כנראה שמשהו איתו לא בסדר. כנראה שהוא "ישראלי" מידי.
מאושר בחגים? WTFFFFFF IS THIS SHIT? אל תשאל אני מחכה לפסח, שבועות וליום העצמאות. ממש זה עושה לי פרפרים בבטן. אני כבר הכנתי מראש בגדים לבנים חגיגיים לכבוד האושר הגדול שבא אליי. כאילו WTF?!?! מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים? חחחחחחחחחחחח אני שוקל להפוך את זה למוטו שלי מרוב שזה מצחיק ולא קשור.
מבטים של אנשים עליך בתור זר? תשמע אם אתה תימני ובא לשבדיה או אם אתה ניגרי שבא לאוקראינה אל תצפה שיקבלו אותך בזרועות פתוחות. חיי בסרט הבחור, אין פלא שהוא "בודד", הייתי שוקל פסיכיאטר במקומו (עכשיו שאני קורא שוב אני רואה שהיא בחורה, אז במקומה).
אבל יש פה שייכות, פה זה שלנו. -
WTFTFTFFFFF?!?!?! יעני זה השיא כאילו, היא כל כך פתטית, היא אוכלת סרטים שאנשים מסתכלים עליה ברחוב, היא בודדה וזה גרם לה לחשוב שהיא "שייכת לאנשהו", טבעו של האדם לרצות שייך לאנשהו. לא יודע מה איתך, אני לא מרגיש שייך לכלום. אין לי את הצורך הזה למזלי.
בחייאת סמוליק, אל תהיה ישראלי.