קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 21:17
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 15:16
  3. שמתם לב שזה הדף ה-1000!?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:12
  4. חחח שמתם לב שיאן יותר לא נכנס לפה?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:25
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 43 מתוך 43

שמתם לב? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אתה לא רואה דברים אחרים כי אתה בינוני. כי אתה הולך בדרך "הנכונה", כמו שכולם "רוצים", בדרך שתגרום להורים שלך להתגאות בזה שלבן שלהם יש תואר והוא חכם. חבוביק, פעם תארים היו מבטיחים לך "עתיד ורוד", הזמנים ישתנו. אתה, זה שעושה תואר, אתה הממוצע, אתה הנורמה, תואר ראשון זה לא ביג דיל. אני לא יודע איזה תחום אתה עושה בעתודה. בוא אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי אתה. נגיד אתה לומד משפטים (במידה וזו ה"תשוקה" שלך) - הייתי פורש מכל המסגרות, קונה כמה ספרים בנושא, לומד כמה שיותר על הנושא איזה חודש-חודשיים, הולך לשלוח קורות חיים במשרדים של עורכי דין, מציע להם עת עצמי בתור מתמחה, אם אין ברירה אני מוכן לעבוד אפילו בחינם במידה ואני צובר ידע וניסיון. משם כבר הייתי רואה מה טוב ומה רע ומנסה להתגלגל ולנווט את עצמי בצורה הטובה ביותר. הייתי מנסה להתחבר ל"בוס" ברמה האישית, לקבל ממנו כיוונים מה עליי לעשות לדעתו. מבין את הכיוון?
    אם אתה לא בנאדם בינוני אין סיבה לעבוד בתור מלצר, שוטר או מוכר בגיל 21. לקבל 4.5K אחרי חודש עבודה? מה זה 4.5K שקל? זה כלום. זה מעליב לקבל כזה סכום אחרי שעבדת חודש, אני מעדיף לעבוד בחינם כדי לא לחוש את העילבון. גם אנשים שעושים צבא מלא הולכים להיות מתדלקים או מוכרים. מה הנקודה שלך?

וחבל שאתה מזלזל ורומז אני מפנטז על להקים סטארטאפים דימיוניים, חבל שהסטארטאפ הדימיוני הזה, שהוא אגב לא סטארטאפ, אני לא מחדש שום דבר, הזה עושה לי פי 4 ממה שאתה מרוויח עכשיו. חבל שבזכות הסטארטאפ הדמיוני אני מקבל כסף כל חודש על ייעוץ בנוגע לשיווק באינטרנט של חברה גדולה בארץ בתחומה.
    אה חכה רגע... אתה חיי על חשבון ההורים והצבא, אתה רק מפסיד כסף. אופס, אז לא פי 4. תסיים את המסלול שלך בעוד 8 שנים ואז נוכל להשוות, בסדר?אה רגע, אתה גם לא בטוח לגבי העתיד שלך כי נתת לצבא לגיטימציה להשתלט עליו, אתה רק מנחש בתקווה שיהיה לך טוב, טוב נו.

אני מתחיל להגיע למסקנה שאני הולך בדרך יותר "בטוחה" מימך למען האמת. LOL

מי החולה נפש שהולך וקונה דירה בישראל? (גם אם יש לו כסף)
    זה כמו שאני אלך לקנות רכב פיאט ואתעקש לשלם על זה כמו על פרארי.

בדידות? WTF? אם אתה לא ייצור מה הבעיה ליצור חברים? אם הוא היה בודד בחו"ל כנראה שמשהו איתו לא בסדר. כנראה שהוא "ישראלי" מידי.

מאושר בחגים? WTFFFFFF IS THIS SHIT? אל תשאל אני מחכה לפסח, שבועות וליום העצמאות. ממש זה עושה לי פרפרים בבטן. אני כבר הכנתי מראש בגדים לבנים חגיגיים לכבוד האושר הגדול שבא אליי. כאילו WTF?!?! מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים? חחחחחחחחחחחח אני שוקל להפוך את זה למוטו שלי מרוב שזה מצחיק ולא קשור.

מבטים של אנשים עליך בתור זר? תשמע אם אתה תימני ובא לשבדיה או אם אתה ניגרי שבא לאוקראינה אל תצפה שיקבלו אותך בזרועות פתוחות. חיי בסרט הבחור, אין פלא שהוא "בודד", הייתי שוקל פסיכיאטר במקומו (עכשיו שאני קורא שוב אני רואה שהיא בחורה, אז במקומה).

אבל יש פה שייכות, פה זה שלנו. -
    WTFTFTFFFFF?!?!?! יעני זה השיא כאילו, היא כל כך פתטית, היא אוכלת סרטים שאנשים מסתכלים עליה ברחוב, היא בודדה וזה גרם לה לחשוב שהיא "שייכת לאנשהו", טבעו של האדם לרצות שייך לאנשהו. לא יודע מה איתך, אני לא מרגיש שייך לכלום. אין לי את הצורך הזה למזלי.

בחייאת סמוליק, אל תהיה ישראלי.
    נאחוי לא כולם הסתדרו כמוך יש אנשים שחייבים לעבוד גם בשביל 4.5 אלף שקל
    אתה מצפה שכולם יהיו בעלי עסקים ואנשים יצירתיים ועוד בתחום קשה כמו מחשבים(כי זה לא רציני מה שאמרת על העבודה במשפטים תיראה suits די דומה למה שתיארת)
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 03-10-2013 בשעה 21:06.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    נאחוי לא כולם הסתדרו כמוך יש אנשים שחייבים לעבוד גם בשביל 4.5 אלף שקל
    אתה מצפה שכולם יהיו בעלי עסקים ואנשים יצירתיים ועוד בתחום קשה כמו מחשבים(כי זה לא רציני מה שאמרת על העבודה במשפטים תיראה suits די דומה למה שתיארת)
    לא נכון. תמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לעבוד עבור 4.5K. אנשים שרוצים "לסגור את החודש", "להמשיך לשלם את המשכנתא", "להאכיל את הילד" וכו'. אתה בחור צעיר, מה כבר תעשה עם 4.5K, תקנה אייפון? תחסוך לאיזה גרוטאה על גלגלים? יעני מה? זה כלום כסף. אתה יכול לזיין מישהי שראית בתור סטוץ ולמצוא את עצמך אבא כעבור 9 חודשיים בלי שהתכוונת בכלל. דברים קורים. החיים פוגעים בכולם, יש כאלה שמורידים את הראש והולכים לעבוד בשופרסל דיל דימונה ויש כאלה שממשיכים הלאה, נושכים שיניים ולא מוותרים לעצמם. אם היה לי אישה וילדים סביר להניח שהייתי פועל אחרת. למזלי אני עוד לא בן 21, אם יש זמן בחיים לעשות טעויות? עכשיו זה הזמן. כל עוד אין לי מחוייבות כלשהי עבור הבריאות של בנאדם אחר. למה לא?

ומה ז"א לא רציני? מוכן להתערב איתך שיקבלו אותך לעבודה אם לא תבקש שכר. משם אתה צריך להתנהג חכם ו"לשאוב" כמה שיותר מידע משם. "תנצל" את מקום העבודה שלך. זה מה שאני עשיתי, רק שקיבלתי על זה לא מעט כסף גם LOL. יכול אותו דבר לאמר על אדריכלות או אנאערף מה.

יש לי בדיסקונקי את כל המידע, החוזים, הקודים והקבצים שהחברה בה עבדתי אספה במשך שנים
    אין לך מושג כמה זה מקל עליי בימים האחרונים.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 03-10-2013 בשעה 21:25.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא נכון. תמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לעבוד עבור 4.5K. אנשים שרוצים "לסגור את החודש", "להמשיך לשלם את המשכנתא", "להאכיל את הילד" וכו'. אתה בחור צעיר, מה כבר תעשה עם 4.5K, תקנה אייפון? תחסוך לאיזה גרוטאה על גלגלים? יעני מה? זה כלום כסף. אתה יכול לזיין מישהי שראית בתור סטוץ ולמצוא את עצמך אבא כעבור 9 חודשיים בלי שהתכוונת בכלל. דברים קורים. החיים פוגעים בכולם, יש כאלה שמורידים את הראש והולכים לעבוד בשופרסל דיל דימונה ויש כאלה שממשיכים הלאה, נושכים שיניים ולא מוותרים לעצמם. אם היה לי אישה וילדים סביר להניח שהייתי פועל אחרת. למזלי אני עוד לא בן 21, אם יש זמן בחיים לעשות טעויות? עכשיו זה הזמן. כל עוד אין לי מחוייבות כלשהי עבור הבריאות של בנאדם אחר. למה לא?

ומה ז"א לא רציני? מוכן להתערב איתך שיקבלו אותך לעבודה אם לא תבקש שכר. משם אתה צריך להתנהג חכם ו"לשאוב" כמה שיותר מידע משם. "תנצל" את מקום העבודה שלך. זה מה שאני עשיתי, רק שקיבלתי על זה לא מעט כסף גם LOL. יכול אותו דבר לאמר על אדריכלות או אנאערף מה.

יש לי בדיסקונקי את כל המידע, החוזים, הקודים והקבצים שהחברה בה עבדתי אספה במשך שנים
    אין לך מושג כמה זה מקל עליי בימים האחרונים.
    אתה ממש חמוד לפי הדיבור הזה כדאי לעשות צבא
    אתה עובד בחינם
    אתה יכול לנצל את העבודה/מערכת
    ואתה צובר ניסיון...
    למה כל האנטי צהל?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה ממש חמוד לפי הדיבור הזה כדאי לעשות צבא
    אתה עובד בחינם
    אתה יכול לנצל את העבודה/מערכת
    ואתה צובר ניסיון...
    למה כל האנטי צהל?
    איך בדיוק אתה מנצל את המערכת? איזה ניסיון אתה מקבל? לנקות שירותים? לשדך ניירות? להרוג אנשים? לשחק אנגרי בירדס אולי?

רק אל תגיד לי מודיעין מחשבים. מי שמספיק איכותי להתקבל לשם, יכול באותו זמן באזרחות לעשות פי 8 וללמוד פי 2.

יש הבדל חצי שנה לעבוד חינם ולצבור ניסיון וקשרים בתעשייה לבין לבזבז לעצמך את הזמן במסגרת לא נחוצה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

איך בדיוק אתה מנצל את המערכת? איזה ניסיון אתה מקבל? לנקות שירותים? לשדך ניירות? להרוג אנשים? לשחק אנגרי בירדס אולי?

רק אל תגיד לי מודיעין מחשבים. מי שמספיק איכותי להתקבל לשם, יכול באותו זמן באזרחות לעשות פי 8 וללמוד פי 2.

יש הבדל חצי שנה לעבוד חינם ולצבור ניסיון וקשרים בתעשייה לבין לבזבז לעצמך את הזמן במסגרת לא נחוצה.
    צודק
    אבל עדיין לא ניראה לי מה שאתה אומר
    איזה חברה שמכבדת את עצמה תקח עובד בלי משכורת
    אם אין לו מספיק ניסיון/ידע אז לא צריך אותו עם או בלי משכורת ואם כן אז ישלמו לו משו....

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

צודק
    אבל עדיין לא ניראה לי מה שאתה אומר
    איזה חברה שמכבדת את עצמה תקח עובד בלי משכורת
    אם אין לו מספיק ניסיון/ידע אז לא צריך אותו עם או בלי משכורת ואם כן אז ישלמו לו משו....
    חברות בתחילת דרכן מאוד ישמחו לקבל אותך.
    אם אין לך מספיק ידע אל תגיש קורות חיים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    תאמין לי שמי שעובד בהנדסה / פיתוח מקבל את המשכורות האלה ואפילו יותר. לא סתם קיימים עשירים. הם נוצרו איכשהו. והם נוצרו דרך עבודה קשה והתמדה.
    ההבדל היחידי שבשביל להתקבל לעבודות האלה צריך ללמוד כפרה. וללמוד קשה.
    מה שהרבה אנשים במדינה הזאת לא מסוגלים לעשות, כי - שוק גדול: הם עצלנים. או טיפשים... שזה קצת עצוב בפני עצמו אבל אין מה לעשות.
    זאת האמת...
    הם בוחרים ללכת ללמוד פסיכולוגיה ותקשורת כאילו זה מה שינחית עליהם מיליונים... שילמדו הנדסת חשמל, נראה אותם אז.
    טוב תקשיבי לי בובה, נמאס לי מהחרטות שיש לאנשים פה בתוך הראש.

ההורים שלי כל החיים שלי טחנו לי במוח את החוקים הפשוטים -
    תלמד.
    תעשה תואר (לא חשוב במה)
    תעבוד במשהו שקשור לתואר שעשית (שוב, לא חשוב במה)
    תעשה כסף
    תחסוך כמעט את כל הכסף שלך
    תתחתן, תקנה בית, רכב (עם כל החסכונות שלך כמעט)
    ואז תעשה מה שאתה רוצה...(מה שאי אפשר באמת, אבל הם לא רוצים להגיד, כדי שלא נתבאס)

עכשיו תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב.
    היום תואר, לא שווה יותר מהריבוע שיש לך בגליל נייר טואלט שאיתו את מנגבת תתחת או מה שזה לא יהיה..
    היום כדי להתקבל לחברות הייטק \ חשמל \ הנדסה, רוצים לראות שיש לך תואר (לא משנה ולא אכפת להם במה) רק כדי לראות שאתה "טיפוס רציני" כיביכול, שאתה בן אדם שמסוגל להכנס למסגרת של לימודים של כמה שנים ולראות שאתה מסוגל להתמודד עם זה ולהוציא ציון ראוי.

אחרכך מה שעושים עם התואר המטומטם הזה, זה לנסות להתקבל לעבודה שאתה בהתחלה מרוויח 5-6 בחודש (כמו בכל התחלה של עבודה)
    ואז כשאתה מתחיל לדפוק שעות נוספות כמו זין בתחת, אתה מתקרב ל6-7 אבל אז אתה גמור ואין לך חשק לחיות.

אם יש לך מספיק תחת כדי לשבת עליו ולטחון אותו, עם הזמן ועם הוותק המשכורת מתחילה לטפס...אבל עד גיל 40-50 אם אתה לא מוצלח ברמות ואתה שואף להיות עצמאי, המשכורת שלך לא עוברת את 16-17K בחודש.

וזה מאמי, זה לא החיים שאני רוצה לחיות.
    לא רוצה לעבוד במשרד תחת בוס בן זונה שלא משנה מה הוא יגיד לי ויבקש ממני, אני יעמוד על ארבע עם הלשון בחוץ ויחכה להוראות להמשך.
    ואל תזייני לי תמוח שזה לא ככה באמת...כי זה בולללללללל ככה!

אני את החיים שלי רוצה לסלול בעצמי, אני יודע שזה קשה ואני יודע שצריך לזה המון ביצים והמון כוח רצון והמון סיבולת כדי לעמוד במכשולים ובמהמורות בדרך, אבל כל הזין...אני מעדיף את זה מאשר לסיים את החיים שלי בגיל 28, נשוי, עם ילד בדרך, משכנתא ומינוס 100K בבנק. לא רוצה לחיות ככה.

אני יסיים בזה:
    הם בוחרים ללכת ללמוד פסיכולוגיה ותקשורת כאילו זה מה שינחית עליהם מיליונים... שילמדו הנדסת חשמל, נראה אותם אז.
    גם מי שלומד הנדסת חשמל, לא בהכרח יהיה עשיר.
    במיוחד אלה שהולכים ללמוד סתם כי ככה ההורים שלי אמרו להם...
    אנשים צריכים להבין מה הם רוצים בחיים, וזה הדבר הכי קשה בעולם.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אתה לא רואה דברים אחרים כי אתה בינוני. כי אתה הולך בדרך "הנכונה", כמו שכולם "רוצים", בדרך שתגרום להורים שלך להתגאות בזה שלבן שלהם יש תואר והוא חכם. חבוביק, פעם תארים היו מבטיחים לך "עתיד ורוד", הזמנים ישתנו. אתה, זה שעושה תואר, אתה הממוצע, אתה הנורמה, תואר ראשון זה לא ביג דיל. אני לא יודע איזה תחום אתה עושה בעתודה. בוא אני אגיד לך מה אני הייתי עושה אם הייתי אתה. נגיד אתה לומד משפטים (במידה וזו ה"תשוקה" שלך) - הייתי פורש מכל המסגרות, קונה כמה ספרים בנושא, לומד כמה שיותר על הנושא איזה חודש-חודשיים, הולך לשלוח קורות חיים במשרדים של עורכי דין, מציע להם עת עצמי בתור מתמחה, אם אין ברירה אני מוכן לעבוד אפילו בחינם במידה ואני צובר ידע וניסיון. משם כבר הייתי רואה מה טוב ומה רע ומנסה להתגלגל ולנווט את עצמי בצורה הטובה ביותר. הייתי מנסה להתחבר ל"בוס" ברמה האישית, לקבל ממנו כיוונים מה עליי לעשות לדעתו. מבין את הכיוון?
    אם אתה לא בנאדם בינוני אין סיבה לעבוד בתור מלצר, שוטר או מוכר בגיל 21. לקבל 4.5K אחרי חודש עבודה? מה זה 4.5K שקל? זה כלום. זה מעליב לקבל כזה סכום אחרי שעבדת חודש, אני מעדיף לעבוד בחינם כדי לא לחוש את העילבון. גם אנשים שעושים צבא מלא הולכים להיות מתדלקים או מוכרים. מה הנקודה שלך?

וחבל שאתה מזלזל ורומז אני מפנטז על להקים סטארטאפים דימיוניים, חבל שהסטארטאפ הדימיוני הזה, שהוא אגב לא סטארטאפ, אני לא מחדש שום דבר, הזה עושה לי פי 4 ממה שאתה מרוויח עכשיו. חבל שבזכות הסטארטאפ הדמיוני אני מקבל כסף כל חודש על ייעוץ בנוגע לשיווק באינטרנט של חברה גדולה בארץ בתחומה.
    אה חכה רגע... אתה חיי על חשבון ההורים והצבא, אתה רק מפסיד כסף. אופס, אז לא פי 4. תסיים את המסלול שלך בעוד 8 שנים ואז נוכל להשוות, בסדר?אה רגע, אתה גם לא בטוח לגבי העתיד שלך כי נתת לצבא לגיטימציה להשתלט עליו, אתה רק מנחש בתקווה שיהיה לך טוב, טוב נו.

בדידות? WTF? אם אתה לא ייצור מה הבעיה ליצור חברים? אם הוא היה בודד בחו"ל כנראה שמשהו איתו לא בסדר. כנראה שהוא "ישראלי" מידי.

מאושר בחגים? WTFFFFFF IS THIS SHIT? אל תשאל אני מחכה לפסח, שבועות וליום העצמאות. ממש זה עושה לי פרפרים בבטן. אני כבר הכנתי מראש בגדים לבנים חגיגיים לכבוד האושר הגדול שבא אליי. כאילו WTF?!?! מדרכות נקיות לא יעשו אותך מאושר בחגים? חחחחחחחחחחחח אני שוקל להפוך את זה למוטו שלי מרוב שזה מצחיק ולא קשור.

מבטים של אנשים עליך בתור זר? תשמע אם אתה תימני ובא לשבדיה או אם אתה ניגרי שבא לאוקראינה אל תצפה שיקבלו אותך בזרועות פתוחות. חיי בסרט הבחור, אין פלא שהוא "בודד", הייתי שוקל פסיכיאטר במקומו (עכשיו שאני קורא שוב אני רואה שהיא בחורה, אז במקומה).

WTFTFTFFFFF?!?!?! יעני זה השיא כאילו, היא כל כך פתטית, היא אוכלת סרטים שאנשים מסתכלים עליה ברחוב, היא בודדה וזה גרם לה לחשוב שהיא "שייכת לאנשהו", טבעו של האדם לרצות שייך לאנשהו. לא יודע מה איתך, אני לא מרגיש שייך לכלום. אין לי את הצורך הזה למזלי.

שמע אחי נסכם את זה ככה. אני באמת הולך על בטוח כי אני לא רוצה לגמור כמו שאמרתי בתור מתדלק או מוכר בגדים או מלצר או משהו בגיל 21 סבבה?
    בוא נסתכל על עובדות?
    ילד הולך בגיל 18-19 לצבא.
    הוא עדיין גר אצל ההורים.
    בגיל 21-22 הוא מסיים צבא.
    עדיין גר אצל ההורים.
    מקבל מהצבא 14K שקל.
    במקרה הטוב הולך לשכור דירה עם שותף.
    במקרה הרע, נשאר אצל ההורים (כמו אצל כולם).

הולך לשלוח קורות חיים שבעצם הם בדיחה.. הרי מה תכתוב "תלמיד יסודי, תלמיד חטיבה, תלמיד תיכון, מגמות בלהבלהלבהלה, ציוני בגרות, פסיכומטרי, תפקיד X בצבא בתור Y" וזהו. לאן תתקבל? למלצרות.
    אתה ממלצר, חוסך כסף. הולך ללמוד לתואר.
    מסיים תואר בגיל 26, עדיין גר אצל ההורים, לכולם יש תקווה שאחרי שיש לך תואר תהפוך לביל גייטס ותצא מהדירה של ההורים ותהפוך לבנאדם עצמאי עם עבודה של 20K.
    בפועל? לא קורה. אתה ממשיך לשכב על הבטן ומחכה לתשובה מהמקומות ששלחת להם את הקורות חיים ולא מבין למה לא קופצים עליך, הרי יש לך תואר ראשון@!@!

אתה ממשיך למלצר.
    מקבל עבודה בתור זוטר משרדי במשרד כלשהו, אולי מתכנת במקרה הטוב. תלוי במה התואר.
    אתה שמח כולם שמחים ההורים גאים. בגיל 29 סוף סוף אתה יוצא מהדירה של ההורים ושוכר דירת חדר עם שירותים לא פעילים. מרוויח את ה10K שלך במקרה הטוב, במקרה הרע את ה7-8K שלך, חוזר הביתה ב8 בערב אחרי שקמת ב6 בבוקר.

זה מסלול החיים של 90% מהישראלים (לא נבדק LOL, זה מה שאני לפחות חושב ולפי נסיון אישי בתור מי שמכיר די הרבה אנשים שהלכו במסלול המדויק הזה).
    אני לא רוצה אותו.
    תאשים אותי?

אני מעדיף ללמוד לתואר כבר עכשיו כדי ללמוד לתואר השני כמה שיותר מוקדם כדי שלפני גיל 25 אני לפחות אוכל לכבד את עצמי ולהגיד "וואלה אני לא מסכן שממלצר וגר אצל ההורים". (בלי לפגוע באף אחד).

לא יודע אולי אני כן בסוף ייצא כזה, ועם כל העתודה שלי אני כן אהיה אצל ההורים בגיל 25 ועם התואר הראשון אנגב ת'תחת.
    ואולי לא.

אבל מה שכן, עדיף ללכת במסלול הזה מאשר ב"מסלול של החיים" ולקחת "סיכונים".

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    שמע אחי נסכם את זה ככה. אני באמת הולך על בטוח כי אני לא רוצה לגמור כמו שאמרתי בתור מתדלק או מוכר בגדים או מלצר או משהו בגיל 21 סבבה?
    בוא נסתכל על עובדות?
    הוא עדיין גר אצל ההורים.
    עדיין גר אצל ההורים.
    מקבל מהצבא 14K שקל.

הולך לשלוח קורות חיים שבעצם הם בדיחה.. הרי מה תכתוב "תלמיד יסודי, תלמיד חטיבה, תלמיד תיכון, מגמות בלהבלהלבהלה, ציוני בגרות, פסיכומטרי, תפקיד X בצבא בתור Y" וזהו. לאן תתקבל? למלצרות.
    מסיים תואר בגיל 26, עדיין גר אצל ההורים, לכולם יש תקווה שאחרי שיש לך תואר תהפוך לביל גייטס ותצא מהדירה של ההורים ותהפוך לבנאדם עצמאי עם עבודה של 20K.
    בפועל? לא קורה. אתה ממשיך לשכב על הבטן ומחכה לתשובה מהמקומות ששלחת להם את הקורות חיים ולא מבין למה לא קופצים עליך, הרי יש לך תואר ראשון@!@!

אתה ממשיך למלצר.
    אתה שמח כולם שמחים ההורים גאים. בגיל 29 סוף סוף אתה יוצא מהדירה של ההורים ושוכר דירת חדר עם שירותים לא פעילים. מרוויח את ה10K שלך במקרה הטוב, במקרה הרע את ה7-8K שלך, חוזר הביתה ב8 בערב אחרי שקמת ב6 בבוקר.

זה מסלול החיים של 90% מהישראלים (לא נבדק LOL, זה מה שאני לפחות חושב ולפי נסיון אישי בתור מי שמכיר די הרבה אנשים שהלכו במסלול המדויק הזה).
    אני לא רוצה אותו.
    תאשים אותי?

אני מעדיף ללמוד לתואר כבר עכשיו כדי ללמוד לתואר השני כמה שיותר מוקדם כדי שלפני גיל 25 אני לפחות אוכל לכבד את עצמי ולהגיד "וואלה אני לא מסכן שממלצר וגר אצל ההורים". (בלי לפגוע באף אחד).

לא יודע אולי אני כן בסוף ייצא כזה, ועם כל העתודה שלי אני כן אהיה אצל ההורים בגיל 25 ועם התואר הראשון אנגב ת'תחת.
    ואולי לא.

אז אתה טיפש כי אתה לא מבין שגם ללכת בדרך "הבטוחה" זה לא באמת דרך טובה.
    כנראה שעדיין לא הבנת את זה.

אני אישית בן 22 אחי, נכון, אני עדיין גר עם ההורים שלי, אבל אני ממש לא עובד בתור מלצר ולא בקייטרינג ולא בתחנת דלק..אני עושה את מה שאני אוהב לעשות ומה שאני טוב בו..וכדי להגיע לזה, עברתי לא מעט.

אני עברתי את השלב בחיים של "לרצות את ההורים" , ממזמן.
    למה? כי ההורים שלי חושבים שצריך ללמוד כדי להצליח בחיים.
    בתקופה שלהם..זה היה חובה.והקטע המצחיק? שההורים של רובנו עושים היום בן 18-40K בחודש.. והם בני 40-60.
    אני לא רוצה להגיע לגיל הזה כדי לעשות סכום כסף כזה.

אני לא רוצה להגיד כמה המשכורת שלי היום..אבל אני לא רחוק מ18.
    ואת זה אני עושה בלי לימודים ובלי חרטה..אני פשוט עושה את מה שאני טוב בו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אני אישית בן 22 אחי, נכון, אני עדיין גר עם ההורים שלי, אבל אני ממש לא עובד בתור מלצר ולא בקייטרינג ולא בתחנת דלק..אני עושה את מה שאני אוהב לעשות ומה שאני טוב בו..וכדי להגיע לזה, עברתי לא מעט.

בתקופה שלהם..זה היה חובה.והקטע המצחיק? שההורים של רובנו עושים היום בן 18-40K בחודש.. והם בני 40-60.

ומי אמר שכולם רוצים ליהיות עשירים ? : ) מזל שאני יודע כבר מה אני רוצה לעשות בחיים... 18K בחודש לא מספיק לך?
    ומה רע בלגור עם ההורים/במקום העבודה(גם ככה יש לך משרד)/עם שותפים/לגור בטבע
    ומי שהולך ללמוד רק כדי לעשות כסף הוא מטומטם.. לעומת זאת מי שרוצה לשנות כמה דברים בעולם אז הוא אולי עושה מעשה יותר חכם כי בכל זאת אני מאמין שרוב מעבדות המחקר נמצאות באוניברסיטאות וכנ"ל יש שם הרבה אנשים עם המטרה הזאת.(לפחות בתארים יותר מתקדמים).
    ותואר זה באמת תעודה שאפשר לנגב איתה את התחת בעיקר אם שכחת את מה שלמדת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

צודק בכל מילה

אני לא יודע כמה פרקטי העניין של ללמוד חודש-חודשיים באופן עצמאי ולהגיש קורות חיים, במיוחד אם אתה צעיר (שנות ה20 המוקדמות), לא ניראלי שאפילו יטרחו לבדוק את קורות החיים שלך במצב כזה אלא אם כן יש לך רקע מעבודות מזדמנות

בכל אופן, אצלי התשוקה זה חשמל ואלקטרוניקה (תכנות מתלווה לזה גם כן, בעיקר שפת C (רגילה)), מאיפה אפשר להשיג ספרים וחומר בנושא? גוגל לא ממש נתן לי דברים שימושיים (ELECTRONICS FOR DUMMIES ושטויות כאלו)

תודה!

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    בוא נסתכל על עובדות?
    הוא עדיין גר אצל ההורים.
    עדיין גר אצל ההורים.
    מקבל מהצבא 14K שקל.

אתה ממשיך למלצר.

אני לא רוצה אותו.
    תאשים אותי?

ואולי לא.

המסלול הבטוח הוא כבר לא כלכך בטוח, יש פיטורים על ימין ועל שמאל

פיטורים זה מעולה לחברות, זה חוסך להם כסף ומעלה להם את הערך בבורסה

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

בימ"מ משלמים מעולה

אבל בחייאת רודני, כל החיים שלך תחייה מהסיכון ? כרגע המשכורת מפתה ואתה עושה משהו שאתה אוהב וטוב בו (מן הסתם עשית את זה גם בשביל 750 שקל),אבל מה יהיה בעתיד כשתתחתן ותרצה את הפינה שלך?
    כן אני יודע שהגיל הממוצע בימ"מ הוא 30 ויש שם מלא נשואים עם ילדים, אבל וואלה זה לא חיים שמקפיצים אותך באמצע הלילה כי איזה בנזונה שודד חנות או משהו
    מה התכנון שלך לעתיד? תואר אני מבין שלא תרצה ללמוד... אז תילחם בשביל לשרוד ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    ומי אמר שכולם רוצים ליהיות עשירים ? : )
    אח שלי, עם כל הכבוד ובלי להעליב אותך...אל תבלבל לי תשכל.
    אין מישהו שלא רוצה להיות עשיר..זה פשוט שקר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    בימ"מ משלמים מעולה

אבל בחייאת רודני, כל החיים שלך תחייה מהסיכון ? כרגע המשכורת מפתה ואתה עושה משהו שאתה אוהב וטוב בו (מן הסתם עשית את זה גם בשביל 750 שקל),אבל מה יהיה בעתיד כשתתחתן ותרצה את הפינה שלך?
    כן אני יודע שהגיל הממוצע בימ"מ הוא 30 ויש שם מלא נשואים עם ילדים, אבל וואלה זה לא חיים שמקפיצים אותך באמצע הלילה כי איזה בנזונה שודד חנות או משהו
    שתיהיה בעיניינים..אני כבר הולך על חבל דק המון זמן...יש לי התפרצות עצבים לפעמים וכל מיני עליות ומורדות ככה שיש סיכוי שגם זה על סוף הפרק למרות שאני כל מה שאני יכול כדי להישאר שם.

ותאמת שזה לא מה שאני רוצה לעשות כל החיים שלי..יש לי עוד דברים שאני רוצה לעשות, כל מיני תחביבים ודברים ללמוד..אבל צריך בשביל זה כסף. והרבה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    צודק בכל מילה

אני לא יודע כמה פרקטי העניין של ללמוד חודש-חודשיים באופן עצמאי ולהגיש קורות חיים, במיוחד אם אתה צעיר (שנות ה20 המוקדמות), לא ניראלי שאפילו יטרחו לבדוק את קורות החיים שלך במצב כזה אלא אם כן יש לך רקע מעבודות מזדמנות

בכל אופן, אצלי התשוקה זה חשמל ואלקטרוניקה (תכנות מתלווה לזה גם כן, בעיקר שפת C (רגילה)), מאיפה אפשר להשיג ספרים וחומר בנושא? גוגל לא ממש נתן לי דברים שימושיים (ELECTRONICS FOR DUMMIES ושטויות כאלו)

תודה!

המסלול הבטוח הוא כבר לא כלכך בטוח, יש פיטורים על ימין ועל שמאל

פיטורים זה מעולה לחברות, זה חוסך להם כסף ומעלה להם את הערך בבורסה

בימ"מ משלמים מעולה

יש לו אפשרויות להתפתח שם לא מחייב כל החיים אותו תפקיד
    משטרה זה מקום בן זונה מסדר אותך טוב טוב כמו כל מערכת ציבורית מסריחה בישראל

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect