אנשים פה טמבלים אחושרמוטה
קחו הנה הסיבה שאנחנו עבדים
http://kalkala-amitit.blogspot.co.il/
תתחילו להשכיל קצת במקום לחשוב שחרא בגלל חרדים מתנחלים או וואטאבר
אנשים פה טמבלים אחושרמוטה
קחו הנה הסיבה שאנחנו עבדים
http://kalkala-amitit.blogspot.co.il/
תתחילו להשכיל קצת במקום לחשוב שחרא בגלל חרדים מתנחלים או וואטאבר
|
|
אחלה פוסט אחי, זה אחד הדברים החשובים.
אבל יש לי שאלה, פעם נכנסת למועדון סחי ?
מה אתה עושה כשאתה מרגיש לא קליל - איך אתה 'מתגבר'?
באמת שזה בעייתי ללכת סחי... רק אם יש מוזיקה שאני ממש אוהב אז אני משתחרר כמו שצריך.. אחרת פשוט מרגיש לי הזוי חח
אני הולך מלא פעמים סחי כי אני נוהג. לרקוד קשה לי כשאני סחי אבל להתחיל איתן בדיבור זה ברגיל, מה הבעיה?
רודני אתה אח
גם אני פעם הייתי עושה ריצה בבוקר זה היה משפר לי את כל היום, אבל פעם אחת נתקעתי בעמוד כי הייתי ממש מסטול חחח היום אני כבר לא עושה את זה
להגיד לך תאמת?
במועדונים כשאני לא שותה אני נורא מבואס..אבל אני דיי דוחף את עצמי ועושה דברים כנגד הרצונות שלי.
כאילו, כל מה שבאלי לעשות שאני סחי במועדונים עם חברים שלי, זה להישען על איזה עמוד ולהסתכל על כוסיות..אבל אני לא שואל את עצמי יותר מידי..אני בכוונה עושה שטויות (גם כשלא באלי) כדי להתעורר פסיכולוגית ואז אני מרגיש במוד כזה של כאילו שיכרות..
תפסיקו לגלוש באטרף אני חושב שזאת אחת מהבעיות של ההתפתחות האישית אצל האנשים.שהם קוראים יותר מדי דעות וחיים של אנשים אחרים ולא חיים את החיים שלהם.
אני חושב שלהבין את הפרינציפ של ה LMS היה חסר תועלת.אני חושב שמי שהיה חנון ונפל על הפורום הזה לא היה אמור ליפול על הפורום הזה.הוא היה צריך להשאר איפה שהוא.LMS זה משהו שאתה לומד לבד או שלא.אם לא נועדת להבין LMS,אז לא נועדת.אולי הבנאדם יבין דברים אחרים.
להכריח דברים לקרות לא בהכרח אומר שזה יקרה בסופו של דבר.לפעמים אנחנו רוצים שדברים יקרו בכוח.לפעמים זה באמת תלוי בכם,לפעמים לא.
הדוגמא שאני תמיד אהבתי להביא היא שפעם הייתי בכוח מכריח את עצמי לדבר כשיש את השקט הזה ביני לבין הבחורה.כי חשבתי שאני נראה מגוחך.מה שהבנתי בהמשך שזה יותר חשוב להשאיר את השקט המביך הזה מאשר לשבור אותו בכוח גם כשאין לך מה להגיד.וזה בסוף ת-מ-י-ד הסתדר לי בסוף עם הבחורה,הרגשתי יותר בנוח,היה פחות שקט מביך והרגשתי יותר בנוח להתבטא,הכל קרה טבעי ולא הרגשתי כאילו אני מכריח את עצמי.
אני מסכים עם AWAKE1