קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]WWE Monday Night Raw The Homecoming 100305 *PROPER* *VCD*
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 18:23
  2. [Movie] Night of the Living Dead
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 02:27
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 41 מתוך 41

Night with the homies - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

AWAKE, לא מבין למה אתה בכלל מתרגש מכל החבר'ה מהפורום...בנתיים אתה היחיד בכל הפורום הזה שמעלה תמונות שלך עושים חיים, אומנם נקודה לטובת ייטינגר על זה שאתה מצטלם עם 3 גברים מול מראה כמו חבורה של הומואים (בקשר למראה - כן, להצטלם מול מראה זה קוקסינלי בטירוף..גם אם יש לך גוף מפחיד זה קוקסינלי ושחצני אחולבלוע...לבנות מותר כי לבנות יש ציצי ותחת) אבל למי אכפת..העיקר שנהנת וזה שאתה מעלה תמונות שלך והכל, זה מאד נחמד.

דבר שני, לא מבין את כל הקטע שלך עם הכושים..בלי לפגוע, אתה והחבר הלבן השני שלך נראים כמו WHIGGA כאלה, שמשחקים אותה גם כושים ואני לא מבין את זה..
    יש לי חברים אתיופים והם אנשים מדהימים, אבל בין זה ובין לנסות להתנהג כמוהם..לא מצליח להבין את זה.

דבר אחרון , לאפדנס זה דבר מגניב לאללה ומחרמן אחושרמוטה...אבל מי לעזאזל מארגן מסיבות לאפדנס? כאילו מה נסגר?? למה שלא תעשו מסיבת אוראלי וזהו? כל גבר שנכנס הביתה מקבל אוטומטית בלו ג'וב של הלייף מאיזה פוסטמה חרמנית נואשת...זה פאקינג מוזר.
    אין לבנות האלה חיים שזה מה שהן עושות בערב?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אתה העבריין מקלדת הנפוץ של "בוא לבת ים אני אזיין אותך" רק שהחלפת את בת ים בקנדה. וואו, new generation של ילדי כאפות מתפתח פה.
    אל תשווה בת ים ולאיפה שאני חי,זה הבדל של שמיים וארץ.שמה זה צחוקים ומנסים לשחק אותה עבריינים עם וודקה וסכינים.פה אף אחד לא צוחק איתך,נפלת על הבנאדם הלא נכון,זה כדור לראש...5 חברים שלי נכנסו כבר לכלא,סתם כי הם ניסו לשחק אותה עבריינים,שתיים כבר יצאו,שתיים יוצאים בדצמבר ועוד חבר נכנס לשמה שבוע שעבר.חושב שאני מחרטט?שאני משקר?איך שבא לך.אני גאה בהם?לא ממש לא,אני וחברים שלי מקללים אותם,יורדים עליהם על כמה שהם חסרי שכל ומטומטמים.אבל יש אנשים שחושבים שהם על הטופ בעולם ולפעמים רק דיבורים ושיכנועים לא עוזרים להם כדי לצאת מהסרט שהם חיים בהם,אז הם משלמים בזה,בזמן של החיים שלהם.

אתה מגיע למסקנות ואני מבזבז זמן ואנרגייה לכתוב על מילים ושורות כדי להראות לך איפה אני נמצא ואיפה אתה נמצא ומה ההבדל בינינו.

לא אמרתי לך ישר על התגובה הראשונה שלך שתבוא לקנדה,אמרתי לך שאם היית רואה אותנו בחיים לא היית מעז מילה או אפילו מסתכל עליינו.אתה אמרת שאני עבריין מקלדת,אני אמרתי לך למה שלא תבוא בעצמך לראות בעיינים שלך?לא אמרתי לך בדיוק שאם תבוא לפה,אתה תחטוף מכות,גם כי אני יודע שאם זה באמת היה קורה היית מסתכל עליינו עם חברים שלך והולך מי שמה בפוזה (זה מה שתמיד קורה בכל מקרה).ואנחנו גם לא כאלה,כן אנשים מפחדים מאיתנו,אבל זה בעיות שלהם כי הם לא מכירים אף אחד מאיתנו,באמת צריך להתעקש על זה שנביא לך מכות.לפעמים באים אנשים אליינו ומבקשים מאיתנו דברים.למשל חודש שעבר בא איזה ילד קטן אליינו והוא ביקש שנעזור לו כי הוא לא יכול להכנס הביתה בגלל שיש 6 ילדים עם מחבטות בייסבול שמחכים לו מחוץ הבית.הגענוו לשמה ופשוט הפחדנו אותם הם ברחו והילד נכנס הביתה בשלום.

בגלל זה אמרתי אם אתה כל כך מתעקש וחושב שאני עבריין מקלדת,תבוא לראות בעצמך עם העיינים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ועוד כמה הערות

1-זה לא מראה,זה חבר שלי צילם והתמונה יצאה ככה בגלל האור,לא הבנתי מה הקשר מראה WTF

2-אני הלבן בתמונה

3-הצלטמנו סתם לפניי המסיבה,יש לנו תמונות גם שידידה שלי לקחה באמצע המסיבה

4-לא כל אחד מקבל לאפדנס,אם אתה מכוער,כנראה שאתה תקבל לאפדנס ממוכערת אם בכלל...אם אתה נראה טוב,אתה תקבל כנראה ממישהי יפה.זה הכל תלוי איך הבחורה תראה את הסיטואצייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אל תשווה בת ים ולאיפה שאני חי,זה הבדל של שמיים וארץ.שמה זה צחוקים ומנסים לשחק אותה עבריינים עם וודקה וסכינים.פה אף אחד לא צוחק איתך,נפלת על הבנאדם הלא נכון,זה כדור לראש...5 חברים שלי נכנסו כבר לכלא,סתם כי הם ניסו לשחק אותה עבריינים,שתיים כבר יצאו,שתיים יוצאים בדצמבר ועוד חבר נכנס לשמה שבוע שעבר.חושב שאני מחרטט?שאני משקר?איך שבא לך.אני גאה בהם?לא ממש לא,אני וחברים שלי מקללים אותם,יורדים עליהם על כמה שהם חסרי שכל ומטומטמים.אבל יש אנשים שחושבים שהם על הטופ בעולם ולפעמים רק דיבורים ושיכנועים לא עוזרים להם כדי לצאת מהסרט שהם חיים בהם,אז הם משלמים בזה,בזמן של החיים שלהם.

אתה מגיע למסקנות ואני מבזבז זמן ואנרגייה לכתוב על מילים ושורות כדי להראות לך איפה אני נמצא ואיפה אתה נמצא ומה ההבדל בינינו.

לא אמרתי לך ישר על התגובה הראשונה שלך שתבוא לקנדה,אמרתי לך שאם היית רואה אותנו בחיים לא היית מעז מילה או אפילו מסתכל עליינו.אתה אמרת שאני עבריין מקלדת,אני אמרתי לך למה שלא תבוא בעצמך לראות בעיינים שלך?לא אמרתי לך בדיוק שאם תבוא לפה,אתה תחטוף מכות,גם כי אני יודע שאם זה באמת היה קורה היית מסתכל עליינו עם חברים שלך והולך מי שמה בפוזה (זה מה שתמיד קורה בכל מקרה).ואנחנו גם לא כאלה,כן אנשים מפחדים מאיתנו,אבל זה בעיות שלהם כי הם לא מכירים אף אחד מאיתנו,באמת צריך להתעקש על זה שנביא לך מכות.לפעמים באים אנשים אליינו ומבקשים מאיתנו דברים.למשל חודש שעבר בא איזה ילד קטן אליינו והוא ביקש שנעזור לו כי הוא לא יכול להכנס הביתה בגלל שיש 6 ילדים עם מחבטות בייסבול שמחכים לו מחוץ הבית.הגענוו לשמה ופשוט הפחדנו אותם הם ברחו והילד נכנס הביתה בשלום.

בגלל זה אמרתי אם אתה כל כך מתעקש וחושב שאני עבריין מקלדת,תבוא לראות בעצמך עם העיינים.
    אני לא מבין אתה גר בגטו בLA או בקנדה? מה זה המקום הזה חשבתי בקנדה החיים הטובים ושיעור הפשיעה נמוך
    בכל מקרה אולי תענה לי כבר אני מתחנן, אתה יהודי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    אני לא מבין אתה גר בגטו בLA או בקנדה? מה זה המקום הזה חשבתי בקנדה החיים הטובים ושיעור הפשיעה נמוך
    בכל מקרה אולי תענה לי כבר אני מתחנן, אתה יהודי?
    קנדה,מה LA גטו?בקנדה ובכל מקום יש מקומות כאלו,לכם יש ערסים,לנו יש שחורים.הכל תלוי איפה אתה מסתובב.אני גר ליד מונטריאול (פעם גרתי בעיר עצמה אבל עברתי) ואם אתה רואה חדשות יש לנו פה את המאפייה האיטלקית.(ולא אליהם אני לא קשור למזלי)

ואני לא יהודי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    AWAKE, לא מבין למה אתה בכלל מתרגש מכל החבר'ה מהפורום...בנתיים אתה היחיד בכל הפורום הזה שמעלה תמונות שלך עושים חיים, אומנם נקודה לטובת ייטינגר על זה שאתה מצטלם עם 3 גברים מול מראה כמו חבורה של הומואים (בקשר למראה - כן, להצטלם מול מראה זה קוקסינלי בטירוף..גם אם יש לך גוף מפחיד זה קוקסינלי ושחצני אחולבלוע...לבנות מותר כי לבנות יש ציצי ותחת) אבל למי אכפת..העיקר שנהנת וזה שאתה מעלה תמונות שלך והכל, זה מאד נחמד.

דבר שני, לא מבין את כל הקטע שלך עם הכושים..בלי לפגוע, אתה והחבר הלבן השני שלך נראים כמו WHIGGA כאלה, שמשחקים אותה גם כושים ואני לא מבין את זה..
    יש לי חברים אתיופים והם אנשים מדהימים, אבל בין זה ובין לנסות להתנהג כמוהם..לא מצליח להבין את זה.

דבר אחרון , לאפדנס זה דבר מגניב לאללה ומחרמן אחושרמוטה...אבל מי לעזאזל מארגן מסיבות לאפדנס? כאילו מה נסגר?? למה שלא תעשו מסיבת אוראלי וזהו? כל גבר שנכנס הביתה מקבל אוטומטית בלו ג'וב של הלייף מאיזה פוסטמה חרמנית נואשת...זה פאקינג מוזר.
    אין לבנות האלה חיים שזה מה שהן עושות בערב?
    בטח שאתה לא מצליח להבין את זה, ההבדל בין כושים לבין אתיופים זה הבדל של שמיים וארץ.
    לכושים שם יש את ה -SWAG הזה בלבוש ובדיבור .. האתיופים בארץ סתם מוזנחים עם ריח של אינג'רה..

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ועוד כמה הערות

1-זה לא מראה,זה חבר שלי צילם והתמונה יצאה ככה בגלל האור,לא הבנתי מה הקשר מראה WTF

2-אני הלבן בתמונה

3-הצלטמנו סתם לפניי המסיבה,יש לנו תמונות גם שידידה שלי לקחה באמצע המסיבה

4-לא כל אחד מקבל לאפדנס,אם אתה מכוער,כנראה שאתה תקבל לאפדנס ממוכערת אם בכלל...אם אתה נראה טוב,אתה תקבל כנראה ממישהי יפה.זה הכל תלוי איך הבחורה תראה את הסיטואצייה.
    עזוב אחי, גם אם זה לא נראה ככה, הרוב פה אם לא כולם מגיבים מקנאה.
    ואני לא סתם מסכן כמו טיילר שצועק על כל דבר HATER, אבל אתם באמת מגיבים מקנאה. מה רע בלצאת עם חבורת כושים או בכללי חברים שלך (מה זה משנה מי הם), למסיבה, עם בנות שרוקדות לך על הזין? מה רע בזה מה אתם משחקים אותה? במקום לשבת על המחשב כמו שאתם עושים הוא יוצא למסיבות של בנות שרק מחכות לעלות למישהו על הזין

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

יאללה אסטרואידים vs כושים

כולם להמר!
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

קנדה,מה LA גטו?בקנדה ובכל מקום יש מקומות כאלו,לכם יש ערסים,לנו יש שחורים.הכל תלוי איפה אתה מסתובב.אני גר ליד מונטריאול (פעם גרתי בעיר עצמה אבל עברתי) ואם אתה רואה חדשות יש לנו פה את המאפייה האיטלקית.(ולא אליהם אני לא קשור למזלי)

ואני לא יהודי
    אז איך גרת בישראל? אבא יהודי? או מה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חסרים גויים בישראל ?
    סבא רבא שלו או משהו בטח יהודי אנערף, הכניסו לפה פול גויים שבאו מבריה"מ לשעבר.

לא מבין מה נתפסת דווקא על זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    חסרים גויים בישראל ?
    סבא רבא שלו או משהו בטח יהודי אנערף, הכניסו לפה פול גויים שבאו מבריה"מ לשעבר.

לא מבין מה נתפסת דווקא על זה
    אז על מה יש לי להיתפס עוד? כאילו יש פה עוד משהו מעניין

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect