קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאמר על תוספי מזון
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-12-2012, 18:12
  2. [מאמר] איך להדליק בחורה במהלך שיחה רגילה
    על ידי ObalaT בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 17:54
  3. [מאמר]איך להתחיל שיחה עם בחורה יפה בקלות וביעילות
    על ידי JustJey בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 24-12-2009, 16:24
  4. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 02:28
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 14:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מאמר| שיחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ברירת מחדל מאמר| שיחה

מה הולך גיבורים?
    אז בעיקבות הביקוש הגובר, נושא המאמר שלנו הפעם -
    שיחה
    ..וכשאני אומר שיחה אני לא מתכוון לרוטינות, אני מתכוון אשכרה לרוטינה אחת גדולה, שזאת בעצם המטרה שלכם מכל סט, להגיע למצב שבו אתם משחקים במגרש שלכם, יכולת דיבור+שפת גוף מרכיב את השיחה וזה המגרש שלנו, לכן כל מטרה ב
    שיחה
    כלשהי צריכה להביא אותנו לדייט, הדייט זאת ההזדמנות ליצור שיחה שתכף אני יפרט איך, ומשם אפשר לקדם עיניינים.

לפי מיסתרי צריך להקדיש 7 שעות בממוצע עם בחורה (בתור אומן) כדי להגיע איתה לנקודת אל-חזור, אפשר פחות, הרבה פחות, אבל בואו נתמקד בעיקר שזה החלק הקשה, בחורה רגילה שהכרתם ברחוב ויש לכם את המספר שלה, קבעתם דייט ואתם יושבים לכם להנאתכם בספסל ציבורי, פה המקום ל
    שיחה
    ..הינה סיטואציה ואחריה נכנס לניתוח פנימי יותר.
    דבש "היי, טוב לראות אותך, בדרך כלל בנות מבריזות לי בדייטים" - אתה משקף ביטחון עצמי חזק מאוד, אתה מסמן קו ברור מאוד שמדובר בדייט, אגב חשוב לשמור על אנרגיות גבוהות בתור נקודת פתיחה, ככה תכתיבו את ההמשך בצורה קלה יותר.
    מטרה "..מה באמת?? בלה בלה בלה" - הכי חשוב לשים לב למשפטים הראשונים שהיא אומרת, יותר נכון לאופן, ככה תבינו את רמת האנרגיות שלה ואחרי זה תורידו בהתאם.
    דבש "נראלך?! טוב אני צריך שתעזרי לי, להיעלב מזה שהאמנת לי או לקחת את זה כמחמאה שהגעת?" - שאלות, ולהתחיל לסמן כיוון כללי - אתם ביחד.
    מטרה "בלה בלה בלה כן או לא" - זה כיוון הניתוח של התשובות שלה, כן זאתומרת להפסיק להפעיל מתח מיני, שני צעדים אחורה, לא זאתומרת להפעיל עוד מתח מיני.
    דבש "את האמת?" - עוד רוטינה, אתם מעוררים סקרנות ורגשות משולבים, מה שתגידו אחרי יתקבל בגלל שהצהרתם שאתם יכולים להגיד הכל.
    מטרה "רק את האמת" - היא כבר תצפה לעוד הפתעה ממכם.
    דבש "וואי אני רואה בך משהו מיוחד, את שקופה.." - צעד קדימה, צעד אחורה.
    מטרה "בלה בלה בלה" - פה אתם בצעד אחורה לא מקשיבים למה שהיא רוצה להגיד, אבל היא תדבר כי זה תורה, תנו לה את ההרגשה הזאת.

עכשיו שהבנו איך השיחה צריכה להראות, אני יתן דגש על כמה נקודות חשובות ברוטינה למעלה.
    1.אנרגיות גבוהות מאוד, ככה מכתיבים שיחה, אתה שואל שאלות לא בתור מראיין, אלא בתור אחד שרוצה לשמוע את דעתה מתוך נימוס.
    2.שבירת קרח, אתה מראה כימיה ברורה בניכם כשהקרח שבור, אם התחלתם שיחה עם משהו מצחיק וקליל השיחה תמשיך ככה.
    3.צעד קדימה - שניים אחורה, טכניקה חזקה מאוד מאוד שעליה מבוסס הפיקאפ, המטרה זה לגרום לה לרדוף אחריכם, אבל בשביל זה צריך להוכיח את עצמך ולהשאיר לה את המקום.
    4.דיבור ריגשי, כל נושא השיחה הוא אישי, אבל אתה מעביר אותו בטון קליל, עם הומור וביטחון, ומראה לה שהכל בסדר להיות פתוחה אליך.
    5.לא בדיוק משהו שאפשר לראות, אבל טכניקת 3 שניות גם תופסת פה, לא חוק, טכניקה, הטכניקה פשוטה, אחרי כל משפט של המטרה אתם מחכים 3 שניות, היא מרגישה שאתם חושבים על זה, ואתם נמנעים ממצב שהיא לא סיימה לדבר שיהיה מצב מביך.
    6.קצב שיחה, עוד טכניקה, נושא מעניין ונושא פחות מעניין לסירוגין, זה פחות רואים אבל גם הטכניקה הזאת תופסת חזק מאוד בשיחות.

כל מה שתלמדו במאמר לא אומר שאין מה לנצל כלים אחרים, תשתמשו ברוטינות הקבועות שלכם, אתם צופים שיחה כזאת עם 95684 בנות לפחות, וכבר שמעתם כל תשובה אפשרית, לכן חשוב להקפיד על רוטינות..קינו - עוד משהו קריטי, תנצלו את זה לטובתכם מההתחלה, אם זה לזייף, או להתקדם לקינו מפוקס, נגיד כשאמרתי "היי טוב לראות אותך" - אפשר להגיד "חכי שניה" ואז להוציא לה ריס מזוייף מהעין, בהמשך כשהיא אומרת "רק את האמת" אני יסובב לה בעדינות את הפנים לכיווני מהסנטר, אתם נותנים לזה דגש חזק..היא תרגיש בטוחה יותר עם קינו כזה אחרי שהיא כבר חוותה קינו ממכם קודם..אחרי שהיא מדברת, זאת הזדמנות טובה לשים יד מאחוריה ולתת לה תשומת לב אחרי שסיימתם את האקט של הצעד אחורה שלכם.

הינה רשימה של נושאי שיחה שתמיד תמיד תמידדדדד ילכו טוב.
    1.יחסים
    2.אופנה או תחביבים אחרים, אין כזה דבר בחורה של מבינה באופנה.
    3.כישרונות אישיים שלכם, בלי להתרברב, אפשר לדבר איתה על דברים שאתם טובים בו, אבל לתת לה את ההרגשה שאתם מדברים איתה כשווי ערך, תנו לה להבין שהיא לא יודעת כלום לבד..סתם דוגמה ספר לה על בעיה ברכב, עם פרטים טכניים, תן לה להתבאס שהיא לא יודעת כלום, אבל תראה לה שאתה מעריך אותה כחכמה, ובטח שהיא חכמה אם היא מדברת איתנו.

אני בכוונה לא מכליל נושאים שלא צריך לדבר עליהם, אסור שתמנעו מלהכנס לחד סיטרי, כי חייבים ללמוד לצאת מזה לבד.

המאמר הוא של דבש מהפורום השני כל הקרדיט מוענק אליו, הוא אחד התותחים בתחום.
    רק רציתי לתת לכם נקודת מבט של פיקאפרים.

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ובאיזה שלב אני צריך להיות עצמי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    ובאיזה שלב אני צריך להיות עצמי?
    אתה תמיד עצמך, גם אם אתה משחק מישהו אחר הוא תמיד יהיה אתה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

אחי את מי מעניין פה שיחה שלך עם בחורה? כל עוד לא זיינת אותה או לפחות נישקת אז חבל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

לאיזה מצב הגענו שצריך לייבא מדריכים מFX P?

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    50

תודה על הדוגמא מאוד שימושי!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect