נכתב במקור על ידי
GA20
תפסיקו לזיין לו את השכל במיוחד ALTER S , אתה מורעל LMS יותר גרוע מטיילר, LMS זה חשוב בהחלט, אבל יש דברים מעבר לזה
הגובה לא יהרוס לך ת'חיים, הוא יהרוס לך ברגע שאתה תחליט שזה מגביל אותך ובעצם אתה מציב את המכשול לעצמך, ולא הגובה עצמו
אני ממליץ לך להתרכז בסטטוס, תרכוש כמה שיותר חברים.
גם אם אתה חתיך כל זה לא שווה הרבה אם אין מה שיראה אותך ובחורות שידעו את השם שלך.
יש לי חבר ממש טוב, ה L שלו נמוך ברמה מאוד מאוד רצינית.
הוא שמן (115KG), נמוך (1.65 בערך) וטיפש קצת עם זקן של מחבל ואין לו כמעט כסף, במיוחד עכשיו שהוא חייל, והוא אחד האנשים הכי מוכרים בעיר שלי ואין מישהו שלא יודע מי זה.
הוא מקושר עם כוסיות ברמות על, הוא גייפריינד של רובן. יודע מה יש לכוסיות? חברות כוסיות עוד יותר, AND THATS HOW HE ROLLS
מתחשק לו לצאת לאכול משהו בעיר והוא מפרסם סטטוס בפייסבוק, מיד מתייצבים לפחות 10 אנשים + ים לייקים ואנשים שהוסיפו אותו ומתים לצאת איתו אבל לא רוצים לעשות לעצמם פאדיחה.
מציעים לו כסף (הוא לא לוקח, מקסימום צ'ייסרים על חשבון הבית) כדי להגיע למסיבה ולעשות ATTEND בפייסבוק ולרשום סטטוס על המקום, ובטח שמנסים לקחת איתו כמה שיותר תמונות.
הבחור הזה סיקאנט אמיתי, הוא נמצא בכל המסיבות הכי שוות, עם הבחורות הכי שוות, אנשים לוזרים שרוצים לצאת איתו מוזמנים בברכה והוא מכיר להם את כולם , אבל שלא תטעה, הסאדקאנטס לא הופכים לחלק מהחבר'ה, אלא אם כן הם מוכיחים שהם ראויים ונלחמים על המקום שלהם בחיים שלו, ומבטיח לך שזה לא קל כלכך.
הוא יודע להתנהל חברתית ברמה מדהימה, גם עכשיו בצבא והוא בקרבי, הוא אחד המקומבנים, אנשים שומעים את השם שלו ומנסים לקמבן אותו בכוח (שאגב, צניעות זו אחת התכונות שהפכה אותו למי שהוא, הוא בחיים לא התלהב על אף אחד וכמעט אף פעם לא ניצל קשרים וקיבל טובות הנאה ממכרים, אם קרה משהו כזה זה מתוך חוסך ברירה)
מבטיח לך שכל בן אדם שפוי היה מוכן לשלם ים כסף בשביל סטטוס כמו שיש לו שרק גודל גודל.
הוא לא היה צריך כסף כדי להגדיל את הסטטוס.
יודע איך הוא התחיל? הוא העז לא רק לחלום להיות פופולארי, אלא גם לבצע את זה. שזה לארגן חברים סאדקאנטס שהיו כמוהו למסיבות, להזמין בחורות שבהתחלה לא דיברו איתו למסיבות בית שהוא עושה, ואידיוטים שצחקו עליו שהוא בתול בכיתה יב' מתחננים לצאת איתו. והוא מזיין יותר מכולם ביחד.
אגב, את המחשב שלו הוא זרק לפי מה שאני יודע, הוא אמר שלכל בן אדם מוצלח יש הייטרים שמנסים לקחת אותך למטה, והמחשב היה ההייטר הכי גדול שלו, השטן שהרס אותו חברתית ורצה להשאיר אותו לוזר ובתול לנצח (מילים שלו).
בגלל הצבא אני כבר לא שומע ממנו יותר מדי, והסטטוס שלו טיפה דעך (סטטוס זה משהו שצריך לשמר, אחרת הוא יורד).
מבחינת הסטטוס הוא מודל לחיקוי והוא היה מנוף שלי לסטטוס גדול יותר שטיפה נהרס לי כי לא תיחזקתי אותו מספיק
הבן אדם הזה הוא הוכחה שסטטוס חזק שווה יותר מכל L/M שיכול להיות לנער בן 18