קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני אדם טוב :) כנסו באמא שלכם
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 13-09-2012, 13:05
  2. [פריקה+ייעוץ] אני כנראה הבן אדם עם הכי הרבה דימוי עצמי נמוך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-07-2011, 06:28
  3. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 00:14
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 13:49
  5. המופע של פישי אקא אדם בן לביא בקולטרה..
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

שרירים על בן אדם נמוך..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ברירת מחדל שרירים על בן אדם נמוך..

בקיצור אבא שלי 1.69 אמא שלי 1.55..
    אני 1.61.5~1.62...ואני בן 16 וחודשיים, אני כבר מצפה לזה שאני לא יעקוף את ה- 1.67.. אני יהיה בסביבות 1.65~1.67
    זה לא יראה מוזר שרירים על בן אדם נמוך? אני מפחד שזה יראה מצחיק כזה ויעשה אותי אפילו עוד יותר נמוך..
    סתם בדקתי על זה ויש כאלא שאומרים שזה נותן אפקט של נמוך יותר ..

להתאמן או לא?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

קודם כל.. ההפך... ככל שתהיה יותר רחב זה יראה כאילו אתה יותר מגודל ותיתפס ויזואלית יותר גבוה אבל לא באופן משמעותי.

דבר שני, עדיף להיות גמד עם שרירים מאשר גמד בל שרירים...

דבר שלישי, תתמקד יותר על כסף

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

יש לי אחד בחדר כושר מטר 55-60 ככה , הוא מפוצץ שרירים אבל נראה די מצחיק , כמו גמד קרקס , אבל עדיף על גמד בלי שרירים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

מה דעתך שאתה תחליט מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה להראות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    מה דעתך שאתה תחליט מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה להראות?
    שרירי נורמלי? ולא שרירי שנראה מצחיק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

פשוט מאוד אחי, שרירי כן יעלה לך את הL. זה עדיף על שחיף.
    אבל הבעיה היא לא השרירים ואם זה יתאים.. יש בעיה עם הגובה. לא אשקר לך, לכל הבנות זה מפריע (אלא אם אתה נראה כמו טרום קרוז שהוא גם נמוך, ולא מצאתי עוד דוגמה מפורסמת אבל עופר שכטר גם נמוך ותאמין לי הם מזיינים)

אבל אני מניח שאין לך פנים כמו של טום קרוז/עפר שכטר.. אז מה שאני ממליץ לך לעשות, זה שתגיע למקסימום בL אבל אל תסתמך רק עליו.. כי אני לא יכול להבטיח לך שתגיע רחוק רק בזכות הL.
    תן דגש על סטאטוס אבל בעיקר על כסף כי סטאטוס כל עוד אתה לא מפורסם אז הוא סתם חרטא. תשקיע בכסף בעיקר.

* אל תשכח שתמיד אפשר לנסוע לחופשה עם חברים בחו"ל, להזמין בחורות פילבוי ולהנות. סקס אתה תעשה עם כל אחת שתרצה גם כאלה שבמעמד גבוה יותר (רק שכנראה תצטרך לשלם על כך.. אבל גם ככה בשביל להיות עם האליטה צריך לשלם בין אם זה עקיף ובין אם זה ישיר. כולן הן סוג של זונות רק שחלק יש להן עטודה בזה)
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 29-12-2013 בשעה 16:16.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    פשוט מאוד אחי, שרירי כן יעלה לך את הL. זה עדיף על שחיף.
    אבל הבעיה היא לא השרירים ואם זה יתאים.. יש בעיה עם הגובה. לא אשקר לך, לכל הבנות זה מפריע (אלא אם אתה נראה כמו טרום קרוז שהוא גם נמוך, ולא מצאתי עוד דוגמה מפורסמת אבל עופר שכטר גם נמוך ותאמין לי הם מזיינים)

אבל אני מניח שאין לך פנים כמו של טום קרוז/עפר שכטר.. אז מה שאני ממליץ לך לעשות, זה שתגיע למקסימום בL אבל אל תסתמך רק עליו.. כי אני לא יכול להבטיח לך שתגיע רחוק רק בזכות הL.
    תן דגש על סטאטוס אבל בעיקר על כסף כי סטאטוס כל עוד אתה לא מפורסם אז הוא סתם חרטא. תשקיע בכסף בעיקר.

* אל תשכח שתמיד אפשר לנסוע לחופשה עם חברים בחו"ל, להזמין בחורות פילבוי ולהנות. סקס אתה תעשה עם כל אחת שתרצה גם כאלה שבמעמד גבוה יותר (רק שכנראה תצטרך לשלם על כך.. אבל גם ככה בשביל להיות עם האליטה צריך לשלם בין אם זה עקיף ובין אם זה ישיר. כולן הן סוג של זונות רק שחלק יש להן עטודה בזה)
    טום קרוז 1.70, ויש הבדל בין 1.66 לבין 1.70, לא יודע כמה אתם שמים לב אבל יש..
    חשבתי תמיד שאני 1.63, ואז אני יהיה בערך 1.68, אבל לא.. אני פאקינג 1.61 וחצי מזדיין..אחח פתאום הגובה דופק הכול..
    עזוב לשלם על סקס, זה גם בשביל עצמי במראה ולביטחון לא רק סקס סקס סקס..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    טום קרוז 1.70, ויש הבדל בין 1.66 לבין 1.70, לא יודע כמה אתם שמים לב אבל יש..
    חשבתי תמיד שאני 1.63, ואז אני יהיה בערך 1.68, אבל לא.. אני פאקינג 1.61 וחצי מזדיין..אחח פתאום הגובה דופק הכול..
    עזוב לשלם על סקס, זה גם בשביל עצמי במראה ולביטחון לא רק סקס סקס סקס..
    בנוגע להודעה הפרטית, אני לא מישהו שיכול לשפוט. תעשה מה שאתה חושב שיועיל לך ומה שאתה חושב לנכון.
    לדעתי ניתוח סנטר/לסת זה מיותר כי זה סתם כסף לא הכרחי אלא אם כן המצב שלך קשה.. אם אתה רגיל אז זה לא ממש יוסיף, בטח לא ברמה שתפצה על הגובה.
    וביטחון במראה אף פעם לא יהיה לך כי תמיד תהיה תהרגשה של "אני גמד". אלא אם כן תקבל את עצמך כמו שאתה ותשים זין על המראה.. מה שאתה צריך לעשות.
    אם אתה רוצה אתה יכול לפתח מראה יותר גברי, שזה להיות שרירי.. ולהיות גבר ולא אחד שדורכים עליו. אבל היופי מוטל בספק.
    אתה צריך גם לקחת בחשבון שאתה לא תגיע ל165 כמו שאתה חושב. זה לא בטוח.

בקיצור, ממליץ לך לעבוד על הגוף אבל לא רק בשביל מראה יותר טוב, אלא בעיקר בשביל לא להיות גמד שמכופפים אותו בכלא. להיות חזק וגברי.
    זה המראה שלך זה הגובה שלך זה מה שנולדת ולפצות על זה זאת בעיה. במיוחד אם הפנים שלך לא ממש מעל הממוצע.
    אני אומר תאמת שאני חושב שזה ככה, תיקח את זה לאן שאתה רוצה רק אני מקווה שלא אישי אלא שתפנים שזה המצב וזאת המציאות.

תשקיע בדברים אחרים
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 29-12-2013 בשעה 16:53.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

בנוגע להודעה הפרטית, אני לא מישהו שיכול לשפוט. תעשה מה שאתה חושב שיועיל לך ומה שאתה חושב לנכון.
    לדעתי ניתוח סנטר/לסת זה מיותר כי זה סתם כסף לא הכרחי אלא אם כן המצב שלך קשה.. אם אתה רגיל אז זה לא ממש יוסיף, בטח לא ברמה שתפצה על הגובה.
    וביטחון במראה אף פעם לא יהיה לך כי תמיד תהיה תהרגשה של "אני גמד". אלא אם כן תקבל את עצמך כמו שאתה ותשים זין על המראה.. מה שאתה צריך לעשות.
    אם אתה רוצה אתה יכול לפתח מראה יותר גברי, שזה להיות שרירי.. ולהיות גבר ולא אחד שדורכים עליו. אבל היופי מוטל בספק.

בקיצור, ממליץ לך לעבוד על הגוף אבל לא רק בשביל מראה יותר טוב, אלא בעיקר בשביל לא להיות גמד שמכופפים אותו בכלא. להיות חזק וגברי.
    זה המראה שלך זה הגובה שלך זה מה שנולדת ולפצות על זה זאת בעיה. במיוחד אם הפנים שלך לא ממש מעל הממוצע.
    אני אומר תאמת שאני חושב שזה ככה, תיקח את זה לאן שאתה רוצה רק אני מקווה שלא אישי אלא שתפנים שזה המצב וזאת המציאות.

תשקיע בדברים אחרים
    גמדים יכולים לפצות על זה רק עם אופי לפי דעתי אלא עם כן הם ממש יפים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

only money will save u my friend

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

תשקיע בדברים אחרים
    מה אתה מתכוון, פחות כאילו?
    באיזה דברים אחרים.. אני פשוט שונא כאילו לדעת שאני לא נראה טוב ובו זמנית לעשות דברים..
    כאילו, אני חייב להיראות טוב כדי שיהיה לי יום רגוע או משהו..
    ת'ה יודע נגיד לסדר את השיער מצידי מול המראה לבד, לראות שנראה טוב ואז לבלגן.. אין זה כבר מחלה..
    ובמראה אני לא נראה גרוע, אבל אם אני מצלם את עצמי סתם סירטון או משהו זה נראה שונה כזה, נראה פחות טוב..
    לא יודע עזוב זה מסובך מידי

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    only money will save u my friend
    בשם כולם או אני ספציפי? או רק כי אני יהיה 1.67?
    אני זוכר את עצמי תמים שלא עניין אותו ממש המראה..או כול חרא דומה.. סתם חי.. לא היו לי דאגות והייתי מסתובב חופשי עם ילדים, לא חושב איך מסתכלים עליו.
    עד שפתאום איזה משהו צץ וגרר אותי לתוך עולם מלא בחרא ובמחשבות שעדיף לא לדעת..התחיל מאטרף, התקדם ל -PUAHATE ..
    עכשיו אני גם בודד כזה מאז החרא הזה..באמא שלי אני לא יודע בכלל מה אני עושה, בא לי לקבל מחר מכה בראש, ככה שתפגע יפה בזיכרון
    ואני לא יזכור כלום מהשנה הזאת.. מה שמבלבל אותי זה שיש רגעים שאני חושב שאני נראה מספיק טוב ושאין טעם להתבכיין, ורגעים הפוך...

אין אחי, אי אפשר לשכוח את כול זה.. אי אפשר פתאום לשכוח מהכול.. רק לדפוק את הראש חזק ולקוות לטוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    מה אתה מתכוון, פחות כאילו?
    באיזה דברים אחרים.. אני פשוט שונא כאילו לדעת שאני לא נראה טוב ובו זמנית לעשות דברים..
    כאילו, אני חייב להיראות טוב כדי שיהיה לי יום רגוע או משהו..
    ת'ה יודע נגיד לסדר את השיער מצידי מול המראה לבד, לראות שנראה טוב ואז לבלגן.. אין זה כבר מחלה..
    ובמראה אני לא נראה גרוע, אבל אם אני מצלם את עצמי סתם סירטון או משהו זה נראה שונה כזה, נראה פחות טוב..
    לא יודע עזוב זה מסובך מידי

בשם כולם או אני ספציפי? או רק כי אני יהיה 1.67?
    אני זוכר את עצמי תמים שלא עניין אותו ממש המראה..או כול חרא דומה.. סתם חי.. לא היו לי דאגות והייתי מסתובב חופשי עם ילדים, לא חושב איך מסתכלים עליו.
    עד שפתאום איזה משהו צץ וגרר אותי לתוך עולם מלא בחרא ובמחשבות שעדיף לא לדעת..התחיל מאטרף, התקדם ל -PUAHATE ..
    עכשיו אני גם בודד כזה מאז החרא הזה..באמא שלי אני לא יודע בכלל מה אני עושה, בא לי לקבל מחר מכה בראש, ככה שתפגע יפה בזיכרון
    ואני לא יזכור כלום מהשנה הזאת.. מה שמבלבל אותי זה שיש רגעים שאני חושב שאני נראה מספיק טוב ושאין טעם להתבכיין, ורגעים הפוך...

אין אחי, אי אפשר לשכוח את כול זה.. אי אפשר פתאום לשכוח מהכול.. רק לדפוק את הראש חזק ולקוות לטוב
    מכיר את זה אחי, הסיבה העיקרית היא כן הגלישה באתרים כאלה באינטרנט. לפעמים אנחנו משחקים אותה גיבורים וחושבים שאנחנו חכמים גדולים אבל גם אם אנחנו גדולים ובוגרים קשה לנו לסנן מידע ואנחנו נפגעים לעיתים קרובות מדברים שנאמרים באינטרנט שסוג של מנפצים רעיונות שהיו לנו על עצמינו ועל החיים וכו'..אני בעצמי יודע שהחומרנות שלי התעצמה בגלל הגלישה באתר. יכול להיות שזה משקף יותר את המציאות הכואבת, אבל היה לי יותר טוב מבלי "לדעת את האמת" בוא נגיד

בכל מקרה ממליץ לך להתחיל במגמה של להלבליג ולשים זין. אל תתעסק באיך אתה נראה - תתעסק בהצלחות.
    תשפר את כל נתוני הLMS שלך באותה מידה ותתעסק בהצלחות. שים זין על המראה. אתה לא חייב "להיראות טוב" זה סתם בראש שלך שאתה חייב, פשוט תשים זין חייה תחיים ותעשה מה שעושה לך טוב ותשפר LMS במקביל.

ייאלה איך אתם מגזימים אתם אשכרה חבורה של טמבלים...

שמע אחינו להתאמן במכון או לא זה בכלל לא שאלה תנסה להגיע למקסימום שלך מבחינת מראה לא משנה אם אתה גמד גבוה שמן רזה שחום לבקן.

נכון ש1.61 זה נמוךך אבל יש גם אנשים בגובה הזה שמצליחים לא רע בלי שהם נראים כמו בראד פיט... אני אישית גבוה אני 1.83-1.84 ואני ממש ממש לא מכוער אני נראה די טוב ואף פעם לא ראיתי בנות מתרשמות יותר מדי מהגובה שלי (היו כמה שכן אבל לרוב לא) ועדיין היו לי חברים נמוכים ממני לפחות ב10 סנטימטר שהצליחו יותר... ככה שברור לגמרי שזה חיסרון אבל זה לא שיש לך פרצוף עקום או איזה פאק קטלני שדופק אותך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תפסיקו לזיין לו את השכל במיוחד ALTER S , אתה מורעל LMS יותר גרוע מטיילר, LMS זה חשוב בהחלט, אבל יש דברים מעבר לזה

הגובה לא יהרוס לך ת'חיים, הוא יהרוס לך ברגע שאתה תחליט שזה מגביל אותך ובעצם אתה מציב את המכשול לעצמך, ולא הגובה עצמו

אני ממליץ לך להתרכז בסטטוס, תרכוש כמה שיותר חברים.
    גם אם אתה חתיך כל זה לא שווה הרבה אם אין מה שיראה אותך ובחורות שידעו את השם שלך.

יש לי חבר ממש טוב, ה L שלו נמוך ברמה מאוד מאוד רצינית.
    הוא שמן (115KG), נמוך (1.65 בערך) וטיפש קצת עם זקן של מחבל ואין לו כמעט כסף, במיוחד עכשיו שהוא חייל, והוא אחד האנשים הכי מוכרים בעיר שלי ואין מישהו שלא יודע מי זה.
    הוא מקושר עם כוסיות ברמות על, הוא גייפריינד של רובן. יודע מה יש לכוסיות? חברות כוסיות עוד יותר, AND THATS HOW HE ROLLS
    מתחשק לו לצאת לאכול משהו בעיר והוא מפרסם סטטוס בפייסבוק, מיד מתייצבים לפחות 10 אנשים + ים לייקים ואנשים שהוסיפו אותו ומתים לצאת איתו אבל לא רוצים לעשות לעצמם פאדיחה.
    מציעים לו כסף (הוא לא לוקח, מקסימום צ'ייסרים על חשבון הבית) כדי להגיע למסיבה ולעשות ATTEND בפייסבוק ולרשום סטטוס על המקום, ובטח שמנסים לקחת איתו כמה שיותר תמונות.

הבחור הזה סיקאנט אמיתי, הוא נמצא בכל המסיבות הכי שוות, עם הבחורות הכי שוות, אנשים לוזרים שרוצים לצאת איתו מוזמנים בברכה והוא מכיר להם את כולם , אבל שלא תטעה, הסאדקאנטס לא הופכים לחלק מהחבר'ה, אלא אם כן הם מוכיחים שהם ראויים ונלחמים על המקום שלהם בחיים שלו, ומבטיח לך שזה לא קל כלכך.
    הוא יודע להתנהל חברתית ברמה מדהימה, גם עכשיו בצבא והוא בקרבי, הוא אחד המקומבנים, אנשים שומעים את השם שלו ומנסים לקמבן אותו בכוח (שאגב, צניעות זו אחת התכונות שהפכה אותו למי שהוא, הוא בחיים לא התלהב על אף אחד וכמעט אף פעם לא ניצל קשרים וקיבל טובות הנאה ממכרים, אם קרה משהו כזה זה מתוך חוסך ברירה)

מבטיח לך שכל בן אדם שפוי היה מוכן לשלם ים כסף בשביל סטטוס כמו שיש לו שרק גודל גודל.
    הוא לא היה צריך כסף כדי להגדיל את הסטטוס.

יודע איך הוא התחיל? הוא העז לא רק לחלום להיות פופולארי, אלא גם לבצע את זה. שזה לארגן חברים סאדקאנטס שהיו כמוהו למסיבות, להזמין בחורות שבהתחלה לא דיברו איתו למסיבות בית שהוא עושה, ואידיוטים שצחקו עליו שהוא בתול בכיתה יב' מתחננים לצאת איתו. והוא מזיין יותר מכולם ביחד.

אגב, את המחשב שלו הוא זרק לפי מה שאני יודע, הוא אמר שלכל בן אדם מוצלח יש הייטרים שמנסים לקחת אותך למטה, והמחשב היה ההייטר הכי גדול שלו, השטן שהרס אותו חברתית ורצה להשאיר אותו לוזר ובתול לנצח (מילים שלו).

בגלל הצבא אני כבר לא שומע ממנו יותר מדי, והסטטוס שלו טיפה דעך (סטטוס זה משהו שצריך לשמר, אחרת הוא יורד).

מבחינת הסטטוס הוא מודל לחיקוי והוא היה מנוף שלי לסטטוס גדול יותר שטיפה נהרס לי כי לא תיחזקתי אותו מספיק

הבן אדם הזה הוא הוכחה שסטטוס חזק שווה יותר מכל L/M שיכול להיות לנער בן 18

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    תפסיקו לזיין לו את השכל במיוחד ALTER S , אתה מורעל LMS יותר גרוע מטיילר, LMS זה חשוב בהחלט, אבל יש דברים מעבר לזה

הגובה לא יהרוס לך ת'חיים, הוא יהרוס לך ברגע שאתה תחליט שזה מגביל אותך ובעצם אתה מציב את המכשול לעצמך, ולא הגובה עצמו

אני ממליץ לך להתרכז בסטטוס, תרכוש כמה שיותר חברים.
    גם אם אתה חתיך כל זה לא שווה הרבה אם אין מה שיראה אותך ובחורות שידעו את השם שלך.

יש לי חבר ממש טוב, ה L שלו נמוך ברמה מאוד מאוד רצינית.
    הוא שמן (115KG), נמוך (1.65 בערך) וטיפש קצת עם זקן של מחבל ואין לו כמעט כסף, במיוחד עכשיו שהוא חייל, והוא אחד האנשים הכי מוכרים בעיר שלי ואין מישהו שלא יודע מי זה.
    הוא מקושר עם כוסיות ברמות על, הוא גייפריינד של רובן. יודע מה יש לכוסיות? חברות כוסיות עוד יותר, AND THATS HOW HE ROLLS
    מתחשק לו לצאת לאכול משהו בעיר והוא מפרסם סטטוס בפייסבוק, מיד מתייצבים לפחות 10 אנשים + ים לייקים ואנשים שהוסיפו אותו ומתים לצאת איתו אבל לא רוצים לעשות לעצמם פאדיחה.
    מציעים לו כסף (הוא לא לוקח, מקסימום צ'ייסרים על חשבון הבית) כדי להגיע למסיבה ולעשות ATTEND בפייסבוק ולרשום סטטוס על המקום, ובטח שמנסים לקחת איתו כמה שיותר תמונות.

הבחור הזה סיקאנט אמיתי, הוא נמצא בכל המסיבות הכי שוות, עם הבחורות הכי שוות, אנשים לוזרים שרוצים לצאת איתו מוזמנים בברכה והוא מכיר להם את כולם , אבל שלא תטעה, הסאדקאנטס לא הופכים לחלק מהחבר'ה, אלא אם כן הם מוכיחים שהם ראויים ונלחמים על המקום שלהם בחיים שלו, ומבטיח לך שזה לא קל כלכך.
    הוא יודע להתנהל חברתית ברמה מדהימה, גם עכשיו בצבא והוא בקרבי, הוא אחד המקומבנים, אנשים שומעים את השם שלו ומנסים לקמבן אותו בכוח (שאגב, צניעות זו אחת התכונות שהפכה אותו למי שהוא, הוא בחיים לא התלהב על אף אחד וכמעט אף פעם לא ניצל קשרים וקיבל טובות הנאה ממכרים, אם קרה משהו כזה זה מתוך חוסך ברירה)

מבטיח לך שכל בן אדם שפוי היה מוכן לשלם ים כסף בשביל סטטוס כמו שיש לו שרק גודל גודל.
    הוא לא היה צריך כסף כדי להגדיל את הסטטוס.

יודע איך הוא התחיל? הוא העז לא רק לחלום להיות פופולארי, אלא גם לבצע את זה. שזה לארגן חברים סאדקאנטס שהיו כמוהו למסיבות, להזמין בחורות שבהתחלה לא דיברו איתו למסיבות בית שהוא עושה, ואידיוטים שצחקו עליו שהוא בתול בכיתה יב' מתחננים לצאת איתו. והוא מזיין יותר מכולם ביחד.

אגב, את המחשב שלו הוא זרק לפי מה שאני יודע, הוא אמר שלכל בן אדם מוצלח יש הייטרים שמנסים לקחת אותך למטה, והמחשב היה ההייטר הכי גדול שלו, השטן שהרס אותו חברתית ורצה להשאיר אותו לוזר ובתול לנצח (מילים שלו).

בגלל הצבא אני כבר לא שומע ממנו יותר מדי, והסטטוס שלו טיפה דעך (סטטוס זה משהו שצריך לשמר, אחרת הוא יורד).

מבחינת הסטטוס הוא מודל לחיקוי והוא היה מנוף שלי לסטטוס גדול יותר שטיפה נהרס לי כי לא תיחזקתי אותו מספיק

הבן אדם הזה הוא הוכחה שסטטוס חזק שווה יותר מכל L/M שיכול להיות לנער בן 18
    אבל מטר 65 על 110 קילו בלי טיפת מסת שריר זה טיפה קיצוני , זה טיפה מאוד שמן , בנות לא נגעלות ממנו? ואיך אפשר להכניס מישהו לקרבי כשבאחוז שומן כזה בדרך כלל זה שירות לאומי?
    הסיפור הזה נשמע טיפה מוזר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect