פאק הזיוני שכל פה מגיעים לרמה חדשה
בוא תחשוב על זה ככה.
אם אתה חושב שאחרי שבחורה רואה למבורגיני אכפת לה כמה אתה גבוהה אז כנראה יש לך מינוס גדול בבנק.
תקשיב לiti10 הוא מדבר לעניין.
פאק הזיוני שכל פה מגיעים לרמה חדשה
בוא תחשוב על זה ככה.
אם אתה חושב שאחרי שבחורה רואה למבורגיני אכפת לה כמה אתה גבוהה אז כנראה יש לך מינוס גדול בבנק.
תקשיב לiti10 הוא מדבר לעניין.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
גבר אתה ממציא סיפור שיש בו המון סתירות וחושב שזה משקף את המציאות ושאני מגזים?
קודם כל לזרוק את המחשב? אז מה אתה אומר שהוא יענו פעיל בפייסבוק מהאייפון? מה אני אגיד לך איזה פיתרון.
אבל לעיקר... לפותח האשכול אין כזה סטטוס, ואני כן אמרתי לו לשים דגש על הסטטוס והכסף!
הבן אדם שאמרת הוא שמן, אבל עם סטטוס... מה שרק מוכיח את הטענה שלי שהסטטוס והכסף באמת יצילו אותו...
לא הבנתי איך מה שאמרת הולך נגדי.
יש למישהו פה למבורגיני? לא ברצינות..כולם פה בערך עם כסף ממוצע כמו של כולם פחות או יותר..
אני מדבר איתך על מראה נטו, לא דיברתי פה על כסף..
מה אני יעשה זה מצחיק אותי, אני יראה כמו ילד לכול החיים., וגם סתם בכללי 1.66 עם שרירים נראה מפגר נראה לי..
לא יודע.. רק שאלתי.. יש כאלא שאומרים שזה כן אז אני בודק אם זה יראה מצחיק או לא..
קיצור אין לי זין כבר ל - LOOK.
GA20 סחטיין על הסיפור
ואגב יש אצלנו בבצפר בי"ב איזה אחד שנראה כמו דוגמן (מבחינת הלבוש) ויש לו אהודי משלו קיצר מפוצץ בכסף והוא מעמיס בחורות כל היום.
הקטע שבכיתה י', כשהוא הגיע לתיכון, הוא היה אחד החנונים הילדי כאפות שכל היום במחשב. מסתבר שבאותה תקופה הוא התחיל לעבוד בתיכנות ועשה המון כסף ועם הזמן קנה בגדים יפים יותר והתחיל להתחבר עם אנשים.
סוף שנה שעברה הגיעו שמועות שהוא שבר תמחשב, עזב את התיכנות ועכשיו הוא מפיק מסיבות.
כל הזמן מדברים עליו בבצפר על השינוי הקיצוני שהוא עבר
בקיצור בנאדם מדהים שעשהשינוי באמת ענק ומדהים שהוא התחיל את הכל ממצב גרוע כל כך.
לא המצאתי שום סיפור, אם הייתי מכיר אותך במציאות הייתי נותן לך אפילו לדבר איתו בטלפון שיספר לך, הקטע שאם היית מכיר אותי במציאות היית יודע מי זה בוודאות
ולבן אדם אין L ואין M, כמעט בכלל
האמת שאת רוב הסטטוס שלו הוא התחיל לבנות כשעבד בתור מלצר והכיר כמה חבר'ה מקושרים שקישרו אותו ומשם הוא התחיל להכיר ולהכיר
בגיל הזה של עד אחרי צבא, הסטטוס משחק את התפקיד הכי חשוב שיש, יותר מ L ויותר מM (כמובן שכמה שיותר יותר טוב כן?)
אני מכיר הרבה שנראים ממש טוב, אבל יש להם אולי 1% סטטוס בהשוואה אליו , כי הם ביישנים ולא ממש חברותיים כמוהו
(עד כמה הוא חברותי? ברמה של שהוא רואה חבר'ה במסיבה שיושבים בצד משחקים באייפון הוא לוקח אותם לרחבה ומרקיד אותם)
סטטוס זה חשוב
תיהיו חברותיים מאוד והסטטוס שלכם יעוף
ואם משהו בסיפור שלו לא מסתדר לך תשאל, מבטיח לפרט יותר
אנשים שמתחילים להתברג ליחצנת, גם עושים כסף מטורף וגם הסטטוס שלהם עף לשחקים
אבל כאלו שמיחצנים במקומות טובים בגילאים בוגרים
לא קוקסינלים שמיחצנים למוסד וכל מועדון של קטינים טמבלים
אגב לבליינים פה, משהו שראיתי הרבה במודעות של יחצנות , זה מבצעים על "באקטים", מה זה אומר ??? דלי של אלכוהול יענו ?
נערך לאחרונה על ידי GA20; 30-12-2013 בשעה 20:32.