קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני אדם טוב :) כנסו באמא שלכם
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 13-09-2012, 13:05
  2. [פריקה+ייעוץ] אני כנראה הבן אדם עם הכי הרבה דימוי עצמי נמוך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-07-2011, 06:28
  3. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 00:14
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 13:49
  5. המופע של פישי אקא אדם בן לביא בקולטרה..
    על ידי techno barzel בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

שרירים על בן אדם נמוך.. - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

פאק הזיוני שכל פה מגיעים לרמה חדשה

בוא תחשוב על זה ככה.

אם אתה חושב שאחרי שבחורה רואה למבורגיני אכפת לה כמה אתה גבוהה אז כנראה יש לך מינוס גדול בבנק.

תקשיב לiti10 הוא מדבר לעניין.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    אבל מטר 65 על 110 קילו בלי טיפת מסת שריר זה טיפה קיצוני , זה טיפה מאוד שמן , בנות לא נגעלות ממנו? ואיך אפשר להכניס מישהו לקרבי כשבאחוז שומן כזה בדרך כלל זה שירות לאומי?
    הסיפור הזה נשמע טיפה מוזר
    הוא מאוד שמן והוא יודע את זה , הוא כמובן היה מעדיף להעיף את השומן, אבל זה תוצאה של הרבה אכילה בחוץ חחחחחחחחחחח
    ולא, בנות ממש לא נגעלות ממנו תאמין לי

ובטח שאפשר להכניס לקרבי, אמנם הפרופיל שלו ירד על עודף משקל ל72 אבל זה עדיין קרבי (הוא לא התפשר על משהו אחר)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    הוא מאוד שמן והוא יודע את זה , הוא כמובן היה מעדיף להעיף את השומן, אבל זה תוצאה של הרבה אכילה בחוץ חחחחחחחחחחח
    ולא, בנות ממש לא נגעלות ממנו תאמין לי

ובטח שאפשר להכניס לקרבי, אמנם הפרופיל שלו ירד על עודף משקל ל72 אבל זה עדיין קרבי (הוא לא התפשר על משהו אחר)
    גבר אתה ממציא סיפור שיש בו המון סתירות וחושב שזה משקף את המציאות ושאני מגזים?
    קודם כל לזרוק את המחשב? אז מה אתה אומר שהוא יענו פעיל בפייסבוק מהאייפון? מה אני אגיד לך איזה פיתרון.
    אבל לעיקר... לפותח האשכול אין כזה סטטוס, ואני כן אמרתי לו לשים דגש על הסטטוס והכסף!
    הבן אדם שאמרת הוא שמן, אבל עם סטטוס... מה שרק מוכיח את הטענה שלי שהסטטוס והכסף באמת יצילו אותו...

לא הבנתי איך מה שאמרת הולך נגדי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    פאק הזיוני שכל פה מגיעים לרמה חדשה

בוא תחשוב על זה ככה.

אם אתה חושב שאחרי שבחורה רואה למבורגיני אכפת לה כמה אתה גבוהה אז כנראה יש לך מינוס גדול בבנק.

תקשיב לiti10 הוא מדבר לעניין.
    יש למישהו פה למבורגיני? לא ברצינות..כולם פה בערך עם כסף ממוצע כמו של כולם פחות או יותר..
    אני מדבר איתך על מראה נטו, לא דיברתי פה על כסף..
    מה אני יעשה זה מצחיק אותי, אני יראה כמו ילד לכול החיים., וגם סתם בכללי 1.66 עם שרירים נראה מפגר נראה לי..
    לא יודע.. רק שאלתי.. יש כאלא שאומרים שזה כן אז אני בודק אם זה יראה מצחיק או לא..

קיצור אין לי זין כבר ל - LOOK.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

GA20 סחטיין על הסיפור
    ואגב יש אצלנו בבצפר בי"ב איזה אחד שנראה כמו דוגמן (מבחינת הלבוש) ויש לו אהודי משלו קיצר מפוצץ בכסף והוא מעמיס בחורות כל היום.
    הקטע שבכיתה י', כשהוא הגיע לתיכון, הוא היה אחד החנונים הילדי כאפות שכל היום במחשב. מסתבר שבאותה תקופה הוא התחיל לעבוד בתיכנות ועשה המון כסף ועם הזמן קנה בגדים יפים יותר והתחיל להתחבר עם אנשים.
    סוף שנה שעברה הגיעו שמועות שהוא שבר תמחשב, עזב את התיכנות ועכשיו הוא מפיק מסיבות.
    כל הזמן מדברים עליו בבצפר על השינוי הקיצוני שהוא עבר

בקיצור בנאדם מדהים שעשהשינוי באמת ענק ומדהים שהוא התחיל את הכל ממצב גרוע כל כך.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    GA20 סחטיין על הסיפור
    ואגב יש אצלנו בבצפר בי"ב איזה אחד שנראה כמו דוגמן (מבחינת הלבוש) ויש לו אהודי משלו קיצר מפוצץ בכסף והוא מעמיס בחורות כל היום.
    הקטע שבכיתה י', כשהוא הגיע לתיכון, הוא היה אחד החנונים הילדי כאפות שכל היום במחשב. מסתבר שבאותה תקופה הוא התחיל לעבוד בתיכנות ועשה המון כסף ועם הזמן קנה בגדים יפים יותר והתחיל להתחבר עם אנשים.
    סוף שנה שעברה הגיעו שמועות שהוא שבר תמחשב, עזב את התיכנות ועכשיו הוא מפיק מסיבות.

pics or neg

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    גבר אתה ממציא סיפור שיש בו המון סתירות וחושב שזה משקף את המציאות ושאני מגזים?
    קודם כל לזרוק את המחשב? אז מה אתה אומר שהוא יענו פעיל בפייסבוק מהאייפון? מה אני אגיד לך איזה פיתרון.
    אבל לעיקר... לפותח האשכול אין כזה סטטוס, ואני כן אמרתי לו לשים דגש על הסטטוס והכסף!
    הבן אדם שאמרת הוא שמן, אבל עם סטטוס... מה שרק מוכיח את הטענה שלי שהסטטוס והכסף באמת יצילו אותו...

לא הבנתי איך מה שאמרת הולך נגדי.
    לא המצאתי שום סיפור, אם הייתי מכיר אותך במציאות הייתי נותן לך אפילו לדבר איתו בטלפון שיספר לך, הקטע שאם היית מכיר אותי במציאות היית יודע מי זה בוודאות

ולבן אדם אין L ואין M, כמעט בכלל
    האמת שאת רוב הסטטוס שלו הוא התחיל לבנות כשעבד בתור מלצר והכיר כמה חבר'ה מקושרים שקישרו אותו ומשם הוא התחיל להכיר ולהכיר

בגיל הזה של עד אחרי צבא, הסטטוס משחק את התפקיד הכי חשוב שיש, יותר מ L ויותר מM (כמובן שכמה שיותר יותר טוב כן?)
    אני מכיר הרבה שנראים ממש טוב, אבל יש להם אולי 1% סטטוס בהשוואה אליו , כי הם ביישנים ולא ממש חברותיים כמוהו
    (עד כמה הוא חברותי? ברמה של שהוא רואה חבר'ה במסיבה שיושבים בצד משחקים באייפון הוא לוקח אותם לרחבה ומרקיד אותם)

סטטוס זה חשוב
    תיהיו חברותיים מאוד והסטטוס שלכם יעוף

ואם משהו בסיפור שלו לא מסתדר לך תשאל, מבטיח לפרט יותר

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    GA20 סחטיין על הסיפור

אנשים שמתחילים להתברג ליחצנת, גם עושים כסף מטורף וגם הסטטוס שלהם עף לשחקים
    אבל כאלו שמיחצנים במקומות טובים בגילאים בוגרים

לא קוקסינלים שמיחצנים למוסד וכל מועדון של קטינים טמבלים

אגב לבליינים פה, משהו שראיתי הרבה במודעות של יחצנות , זה מבצעים על "באקטים", מה זה אומר ??? דלי של אלכוהול יענו ?
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 30-12-2013 בשעה 20:32.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    לא המצאתי שום סיפור, אם הייתי מכיר אותך במציאות הייתי נותן לך אפילו לדבר איתו בטלפון שיספר לך, הקטע שאם היית מכיר אותי במציאות היית יודע מי זה בוודאות

ולבן אדם אין L ואין M, כמעט בכלל
    האמת שאת רוב הסטטוס שלו הוא התחיל לבנות כשעבד בתור מלצר והכיר כמה חבר'ה מקושרים שקישרו אותו ומשם הוא התחיל להכיר ולהכיר

בגיל הזה של עד אחרי צבא, הסטטוס משחק את התפקיד הכי חשוב שיש, יותר מ L ויותר מM (כמובן שכמה שיותר יותר טוב כן?)
    אני מכיר הרבה שנראים ממש טוב, אבל יש להם אולי 1% סטטוס בהשוואה אליו , כי הם ביישנים ולא ממש חברותיים כמוהו
    (עד כמה הוא חברותי? ברמה של שהוא רואה חבר'ה במסיבה שיושבים בצד משחקים באייפון הוא לוקח אותם לרחבה ומרקיד אותם)

סטטוס זה חשוב
    תיהיו חברותיים מאוד והסטטוס שלכם יעוף

ואם משהו בסיפור שלו לא מסתדר לך תשאל, מבטיח לפרט יותר

אנשים שמתחילים להתברג ליחצנת, גם עושים כסף מטורף וגם הסטטוס שלהם עף לשחקים
    אבל כאלו שמיחצנים במקומות טובים בגילאים בוגרים

לא קוקסינלים שמיחצנים למוסד וכל מועדון של קטינים טמבלים

אגב לבליינים פה, משהו שראיתי הרבה במודעות של יחצנות , זה מבצעים על "באקטים", מה זה אומר ??? דלי של אלכוהול יענו ?
    דלי קטן (גודל של דלי חול חחח) ששמים בו וודקה מעורבבת עם מה שתבחר (XL / מיץ איזשהו)

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect