|
|
תשמע אתה לא באמת חייב 25 אלף דולר
זה עניין של נוחות, בעיקר אם אתה מתכנן להיות סוחר יומי לטווח קצר יותר
אבל אפשר לעשות גם כסף יפה מאוד מ2000 דולר ואני אישית הוכחתי את זה פה ולכאלה שאמרו לי "שיש לך כסף זה קל לעשות כסף נראה אותך עם מינימום" ש2000 דולר זה המינימום...בוא נגיד את זה ככה אם אתה עושה כל יום בין 100 ל200 דולר (שזה משהו מאוד הגיוני ולא גבוה מדי ולא קשה לעשות את זה, אני אישית עושה את זה בחצי שעה גג) ויש 22 ימי מסחר בחודש, אתה מגיע ל10 אלף שקל בחודש בקלות
עכשיו תחשוב מה אתה יכול לעשות עם 25 אלף דולר כשאתה יכול לעשות כמה פעולות בחשבון שבא לך
ותחשוב כמה כסף אתה יכול לעשות עם זה אם אתה יודע מה אתה עושה
ואלה סכומים שנחשבים מצחיקים וקטנים, תחשוב מה עושים כאלה שנמצאים שנים בשוק
ואני לא מדבר על הכרישים
מה שכן אני לא ישקר לך - 95% מהסוחרים מפסידים את כל הכסף. ולרוב בגלל רגשות כמו תקווה, פחד, אהבה, שנאה, קמצנות...רגשות זה הדבר הכי מיותר שזה מגיע לכסף.
יש בשוק 2 רגשות מנוגדים ששולטים בו והם הפחד והקמצנות. ברגע שאתה מוצא את האיזון בינהם, אתה יכול לייצר כסף מכלום. מה שכן בשביל זה צריך חתיכת אופי שאין ל99% מהאכלוסיה, הרבה נסיון ולפעמים אפילו מקור ידע טוב
ברגע שאתה מוצא את הסיבה למה זה קורה להם ומונע את זה מעצמך, כאן אתה מבין מה לעשות ומה לא לעשות. והשוק הוא 70% פסיכולוגיה והכל נמצא בראש...הידע זה רק 30% מההצלחה. ידע יש בכל מקום באינטרנט ואני לא עושה משהו שאין באינטרנט. פסיכולוגיה לעומת זאת...
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-01-2014 בשעה 16:50.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
נרות יפניים זה כלי חזק שהיה קיים עוד לפני המסחר והוא נורא נורא אמין אם אתה יודע להשתמש בו.
בתוכנה של הברוקר שלי אני אפילו יכול לבחור צורות של נרות יפניים לפי השמות שלהם וזה מסמל לי אותם אוטומטית עם חץ של עליה או ירידה שמסמל רצף נרות כזה או אחר (אבל כמובן שזה לא 100% נכון ושום אינדיקטור לא 100% נכון וצריך להסתכל על עוד דברים שיאשרו את זה)
אבל בגדול זה אחד מהכלים האמינים והותיקים שיש לך כדי לזהות לאן השוק הולך, אבל לעולם לא משתמשים רק בנרות יפניים או למשל...רק בMACD או RSI (אם אתה רוצה לדעת מזה חפש בINVESTOPEDIA)
בספר הזה יש הסבר על הנרות, איזה צורות הן חשובות יותר ואיזה פחות. תכלס יש שם את רוב הידע שצריך להתחלה. הוא אפילו מדבר על הפסיכולוגיה של השוק, מה שלדעתי חשוב אפילו יותר מהידע. אתה יכול לדעת את כל הדברים שבעולם, אבל ברגע שאין לך משמעת ושליטה עצמית של חייל קומנדו, אתה תיפול.
ותפוז מכני - מחקתי אחשלי שאל מה שאתה רוצה.
קודם כל תודה אחי .
תראה, הזמנתי את הספר שהמלצת עליו, עזוב שאני הולך לחרוש אותו .
אני בטוח שאני צריך לדעת עוד דברים לפני שאני מתחיל את העסקאות .
העניין של הדמואים סקרן אותי , ראיתי באיזה אתר שהסבירו בו על האפשרות הזאת שצריך לעשות את הדמו באתר אצל חברת פורקס אמינה, אצל איזה חברה אתה עושה את הדמואים ולמה זה משנה להשתמש בדמו בחברה שאני ארצה להמשיך בה ולא בחברה אחרת, מה ההבדל ( העיצוב שונה וצריך להתרגל אליו ? ) ?
איפה אתה עושה את הדמואים ?
תראה מה הדגשתי - איך אני אמור לדעת מה אני לומד ? רק אחרי שאקרא את הספר אדע במה אני בוחר ?
בכל מקרה, במה אתה בחרת מהרשימה שהבאת ?
באמת תודה לך אתה ממש עוזר לי![]()
נערך לאחרונה על ידי DOVAL; 05-01-2014 בשעה 23:17.
אני לא סוחר בדמואים. תרגלתי פעם בדמו לפני הרבה זמן כדי להתרגל לתוכנה עצמה לפני שאני עובר לתוכנה האמיתית שבה אני סוחר בכסף שלי.
ואל תגע בפורקס, בעיקר לא בחברות פורקס. זה רמאות ואין דבר כזה חברת פורקס אמינה. בכלל לא ממליץ לך לסחור במט''ח (פורקס) זה תחום מסוכן ולא מפוקח שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בהפסדים שלך. בעיקר עם המינופים המטורפים של 1:200, ברגע שאתה עושה חצי טעות (ואתה תעשה טעויות, כולם עושים) כל החשבון שלך נמחק. זה לא יותר מסקאם וקזינו שלא קשור בשום צורה לשוק ההון.
לסחור בפורקס דרך ברוקר נורמלי זה עוד סבבה ואנשים מסויימים עושים מזה כסף אבל זה לא בשבילך.
תבדוק באינטרנט ותראה מה הכי מדבר אליך. אני אישית ממליץ למתחילים להתעסק באופציות ובחוזים עתידיים, לא צריך יותר מדי כסף בשביל לסחור בזה והסיכון מוגבל יותר ממסחר במניות
או מט''ח (השוק הזה לא מפוקח).