קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-03-2008, 16:16
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-12-2007, 21:20
  3. למי שפה,דיון עמוק
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 75
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 13:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

אז למי שפה נמאס לו להיות זונת מערכת ולעבוד בשביל תאגידים מזדיינים - ספר טוב בעברית - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    25 אלף דולר לפחות בשביל לעשות כל מהלך שבא לך.

מתחת לזה אתה תהיה מוגבל ל3 עסקאות יומיות בשבוע, זה חוק.
    מה שכן אתה עדיין יכול לסחור לטווח יותר ארוך של יום ומעלה

רק שזה -הרבה- יותר מסוכן, אפילו עם אופציות מה שכביכול מגביל לך את ההפסד הפוטנציאלי למחיר החוזה שבו קנית אותו,, ועם מניות ההפסד הפוטנציאלי הוא אינסופי וזה מאוד מסוכן למתחילים להשאיר עסקה ללילה, אפילו לי אין ביצים לעשות את זה עם אסטרטגיה שהיא לא אסטרטגיה שעושה רווח מתנודתיות (יעני אני עושה כסף אם השוק זז לכל כיוון כל עוד הוא זז, לא משנה אם למעלה או למטה)

אני יגיד לך דוגרי אם לא היו לי 25 אלף דולר בחשבון האמיתי היה לי מאוד קשה אבל אפשרי לעסוק בזה

אבל אני מכיר כאלה שהתחילו עם 2K דולר ובנו מעצמה כלכלית ככה שזה עניין של תפיסה של השוק
    וגם פה די הוכחתי עם חשבון של 2K דולר שאני עושה ממנו כסף טוב (800 דולר ביום, 300 דולר ביום ויכולתי להמשיך לסחור, 100 דולר ב4 דקות) אז תחשוב מה אני יכול לעשות עם חשבון בלתי מוגבל עם יותר כסף...ואני אפילו לא נמצא שנה בשוק
    25k יותר מידי.. חשבתי אולי 25 אלף שקל, ואתה אומר לי דולר חחח.. טוב נו עוד כמה שנים
    והנה לפי מה שאמרת אפשר גם להתחיל עם אלפיים דולר.. אז אולי בכל זאת שווה לנסות

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    25k יותר מידי.. חשבתי אולי 25 אלף שקל, ואתה אומר לי דולר חחח.. טוב נו עוד כמה שנים
    והנה לפי מה שאמרת אפשר גם להתחיל עם אלפיים דולר.. אז אולי בכל זאת שווה לנסות
    תשמע אתה לא באמת חייב 25 אלף דולר
    זה עניין של נוחות, בעיקר אם אתה מתכנן להיות סוחר יומי לטווח קצר יותר

אבל אפשר לעשות גם כסף יפה מאוד מ2000 דולר ואני אישית הוכחתי את זה פה ולכאלה שאמרו לי "שיש לך כסף זה קל לעשות כסף נראה אותך עם מינימום" ש2000 דולר זה המינימום...בוא נגיד את זה ככה אם אתה עושה כל יום בין 100 ל200 דולר (שזה משהו מאוד הגיוני ולא גבוה מדי ולא קשה לעשות את זה, אני אישית עושה את זה בחצי שעה גג) ויש 22 ימי מסחר בחודש, אתה מגיע ל10 אלף שקל בחודש בקלות

עכשיו תחשוב מה אתה יכול לעשות עם 25 אלף דולר כשאתה יכול לעשות כמה פעולות בחשבון שבא לך
    ותחשוב כמה כסף אתה יכול לעשות עם זה אם אתה יודע מה אתה עושה

ואלה סכומים שנחשבים מצחיקים וקטנים, תחשוב מה עושים כאלה שנמצאים שנים בשוק
    ואני לא מדבר על הכרישים

מה שכן אני לא ישקר לך - 95% מהסוחרים מפסידים את כל הכסף. ולרוב בגלל רגשות כמו תקווה, פחד, אהבה, שנאה, קמצנות...רגשות זה הדבר הכי מיותר שזה מגיע לכסף.

יש בשוק 2 רגשות מנוגדים ששולטים בו והם הפחד והקמצנות. ברגע שאתה מוצא את האיזון בינהם, אתה יכול לייצר כסף מכלום. מה שכן בשביל זה צריך חתיכת אופי שאין ל99% מהאכלוסיה, הרבה נסיון ולפעמים אפילו מקור ידע טוב

ברגע שאתה מוצא את הסיבה למה זה קורה להם ומונע את זה מעצמך, כאן אתה מבין מה לעשות ומה לא לעשות. והשוק הוא 70% פסיכולוגיה והכל נמצא בראש...הידע זה רק 30% מההצלחה. ידע יש בכל מקום באינטרנט ואני לא עושה משהו שאין באינטרנט. פסיכולוגיה לעומת זאת...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-01-2014 בשעה 16:50.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתה מוצא שם ספר על נרות יפניים קח אותו

חוצמזה לא קראתי ספרים לא בעברית ולא באנגלית חוץ מהספר הזה, השאר למדתי מטורנטים ומאנשים
    אם אני מחליט להיכנס לתחום המסחר היומי , אני חייב ללמוד על נרות יפניים ?
    בכל מקרה , אני הולך לקנות את הספר שהמלצת עליו , יש שם הסבר על הנושא של הנרות או שאני אצטרך לדעת אותו חוץ מהספר ?

תודה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

תשמע אתה לא באמת חייב 25 אלף דולר
    זה עניין של נוחות, בעיקר אם אתה מתכנן להיות סוחר יומי לטווח קצר יותר

אבל אפשר לעשות גם כסף יפה מאוד מ2000 דולר ואני אישית הוכחתי את זה פה ולכאלה שאמרו לי "שיש לך כסף זה קל לעשות כסף נראה אותך עם מינימום" ש2000 דולר זה המינימום...בוא נגיד את זה ככה אם אתה עושה כל יום בין 100 ל200 דולר (שזה משהו מאוד הגיוני ולא גבוה מדי ולא קשה לעשות את זה, אני אישית עושה את זה בחצי שעה גג) ויש 22 ימי מסחר בחודש, אתה מגיע ל10 אלף שקל בחודש בקלות

עכשיו תחשוב מה אתה יכול לעשות עם 25 אלף דולר כשאתה יכול לעשות כמה פעולות בחשבון שבא לך
    ותחשוב כמה כסף אתה יכול לעשות עם זה אם אתה יודע מה אתה עושה

ואלה סכומים שנחשבים מצחיקים וקטנים, תחשוב מה עושים כאלה שנמצאים שנים בשוק
    ואני לא מדבר על הכרישים

מה שכן אני לא ישקר לך - 95% מהסוחרים מפסידים את כל הכסף. ולרוב בגלל רגשות כמו תקווה, פחד, אהבה, שנאה, קמצנות...רגשות זה הדבר הכי מיותר שזה מגיע לכסף.

יש בשוק 2 רגשות מנוגדים ששולטים בו והם הפחד והקמצנות. ברגע שאתה מוצא את האיזון בינהם, אתה יכול לייצר כסף מכלום. מה שכן בשביל זה צריך חתיכת אופי שאין ל99% מהאכלוסיה, הרבה נסיון ולפעמים אפילו מקור ידע טוב

ברגע שאתה מוצא את הסיבה למה זה קורה להם ומונע את זה מעצמך, כאן אתה מבין מה לעשות ומה לא לעשות. והשוק הוא 70% פסיכולוגיה והכל נמצא בראש...הידע זה רק 30% מההצלחה. ידע יש בכל מקום באינטרנט ואני לא עושה משהו שאין באינטרנט. פסיכולוגיה לעומת זאת...
    אחשלי אתה חייב לרוקן את התיבה של ההודעות אני חייב לשלוח לך משהו דחוף

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי DOVAL צפיה בהודעה
    אם אני מחליט להיכנס לתחום המסחר היומי , אני חייב ללמוד על נרות יפניים ?
    בכל מקרה , אני הולך לקנות את הספר שהמלצת עליו , יש שם הסבר על הנושא של הנרות או שאני אצטרך לדעת אותו חוץ מהספר ?

תודה .
    נרות יפניים זה כלי חזק שהיה קיים עוד לפני המסחר והוא נורא נורא אמין אם אתה יודע להשתמש בו.

בתוכנה של הברוקר שלי אני אפילו יכול לבחור צורות של נרות יפניים לפי השמות שלהם וזה מסמל לי אותם אוטומטית עם חץ של עליה או ירידה שמסמל רצף נרות כזה או אחר (אבל כמובן שזה לא 100% נכון ושום אינדיקטור לא 100% נכון וצריך להסתכל על עוד דברים שיאשרו את זה)

אבל בגדול זה אחד מהכלים האמינים והותיקים שיש לך כדי לזהות לאן השוק הולך, אבל לעולם לא משתמשים רק בנרות יפניים או למשל...רק בMACD או RSI (אם אתה רוצה לדעת מזה חפש בINVESTOPEDIA)

בספר הזה יש הסבר על הנרות, איזה צורות הן חשובות יותר ואיזה פחות. תכלס יש שם את רוב הידע שצריך להתחלה. הוא אפילו מדבר על הפסיכולוגיה של השוק, מה שלדעתי חשוב אפילו יותר מהידע. אתה יכול לדעת את כל הדברים שבעולם, אבל ברגע שאין לך משמעת ושליטה עצמית של חייל קומנדו, אתה תיפול.

ותפוז מכני - מחקתי אחשלי שאל מה שאתה רוצה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Question

נרות יפניים זה כלי חזק שהיה קיים עוד לפני המסחר והוא נורא נורא אמין אם אתה יודע להשתמש בו.

בתוכנה של הברוקר שלי אני אפילו יכול לבחור צורות של נרות יפניים לפי השמות שלהם וזה מסמל לי אותם אוטומטית עם חץ של עליה או ירידה שמסמל רצף נרות כזה או אחר (אבל כמובן שזה לא 100% נכון ושום אינדיקטור לא 100% נכון וצריך להסתכל על עוד דברים שיאשרו את זה)

אבל בגדול זה אחד מהכלים האמינים והותיקים שיש לך כדי לזהות לאן השוק הולך, אבל לעולם לא משתמשים רק בנרות יפניים או למשל...רק בMACD או RSI (אם אתה רוצה לדעת מזה חפש בINVESTOPEDIA)

בספר הזה יש הסבר על הנרות, איזה צורות הן חשובות יותר ואיזה פחות. תכלס יש שם את רוב הידע שצריך להתחלה. הוא אפילו מדבר על הפסיכולוגיה של השוק, מה שלדעתי חשוב אפילו יותר מהידע. אתה יכול לדעת את כל הדברים שבעולם, אבל ברגע שאין לך משמעת ושליטה עצמית של חייל קומנדו, אתה תיפול.

ותפוז מכני - מחקתי אחשלי שאל מה שאתה רוצה.
    קודם כל תודה אחי .

תראה, הזמנתי את הספר שהמלצת עליו, עזוב שאני הולך לחרוש אותו .

אני בטוח שאני צריך לדעת עוד דברים לפני שאני מתחיל את העסקאות .
    העניין של הדמואים סקרן אותי , ראיתי באיזה אתר שהסבירו בו על האפשרות הזאת שצריך לעשות את הדמו באתר אצל חברת פורקס אמינה, אצל איזה חברה אתה עושה את הדמואים ולמה זה משנה להשתמש בדמו בחברה שאני ארצה להמשיך בה ולא בחברה אחרת, מה ההבדל ( העיצוב שונה וצריך להתרגל אליו ? ) ?
    איפה אתה עושה את הדמואים ?

AMERITRADE

מה שכן יש לבני זונות וואחד סינון ובירוקרטיה ולא קל לפתוח אצלם חשבון
    אבל ברגע שפתחת ושמת בפנים את הכסף אתה יכול לנשום לרווחה

INVESTOPEDIA מקור מעולה, יש להם סרטונים מצחיקים שמסבירים לך נושאים רציניים. מה שכן יש שם המון מידע ואתה צריך קודם להחליט מה אתה לומד. האם זה מסחר במניות? האם זה מסחר באופציות? אם באופציות, אז אופציות של מדדים או של מניות? האם זה מסחר לטווח ארוך או לטווח קצר? אם לטווח קצר, כמה קצר? שבועות? ימים? דקות? שניות (כן יש דבר כזה)? אחרי איזה מניה אתה מתכוון לעקוב? (אני תמיד עוקב אחרי אפל וטוויטר ואחרי המדד S&P 500, על טוויטר אני עושה כסף מהיום שבו היא יצאה שזה לפני חודש חודשיים וזה שאני עוקב אחרי המניות האלה לא אומר שכולם צריכים)

קיצר אחי יש דברים שאתה צריך להחליט לפני זה, ברגע שאתה יודע מה אתה רוצה ללמוד ולמה, תתאבד על הנושא הזה
    למשל בשביל לסחור במניות צריך יותר כסף מלסחור באופציות או חוזים עתידיים

תראה מה הדגשתי - איך אני אמור לדעת מה אני לומד ? רק אחרי שאקרא את הספר אדע במה אני בוחר ?
    בכל מקרה, במה אתה בחרת מהרשימה שהבאת ?

באמת תודה לך אתה ממש עוזר לי
    נערך לאחרונה על ידי DOVAL; 05-01-2014 בשעה 23:17.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני לא סוחר בדמואים. תרגלתי פעם בדמו לפני הרבה זמן כדי להתרגל לתוכנה עצמה לפני שאני עובר לתוכנה האמיתית שבה אני סוחר בכסף שלי.

ואל תגע בפורקס, בעיקר לא בחברות פורקס. זה רמאות ואין דבר כזה חברת פורקס אמינה. בכלל לא ממליץ לך לסחור במט''ח (פורקס) זה תחום מסוכן ולא מפוקח שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בהפסדים שלך. בעיקר עם המינופים המטורפים של 1:200, ברגע שאתה עושה חצי טעות (ואתה תעשה טעויות, כולם עושים) כל החשבון שלך נמחק. זה לא יותר מסקאם וקזינו שלא קשור בשום צורה לשוק ההון.

לסחור בפורקס דרך ברוקר נורמלי זה עוד סבבה ואנשים מסויימים עושים מזה כסף אבל זה לא בשבילך.

תבדוק באינטרנט ותראה מה הכי מדבר אליך. אני אישית ממליץ למתחילים להתעסק באופציות ובחוזים עתידיים, לא צריך יותר מדי כסף בשביל לסחור בזה והסיכון מוגבל יותר ממסחר במניות

או מט''ח (השוק הזה לא מפוקח).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא סוחר בדמואים. תרגלתי פעם בדמו לפני הרבה זמן כדי להתרגל לתוכנה עצמה לפני שאני עובר לתוכנה האמיתית שבה אני סוחר בכסף שלי.

ואל תגע בפורקס, בעיקר לא בחברות פורקס. זה רמאות ואין דבר כזה חברת פורקס אמינה. בכלל לא ממליץ לך לסחור במט''ח (פורקס) זה תחום מסוכן ולא מפוקח שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בהפסדים שלך. בעיקר עם המינופים המטורפים של 1:200, ברגע שאתה עושה חצי טעות (ואתה תעשה טעויות, כולם עושים) כל החשבון שלך נמחק. זה לא יותר מסקאם וקזינו שלא קשור בשום צורה לשוק ההון.

לסחור בפורקס דרך ברוקר נורמלי זה עוד סבבה ואנשים מסויימים עושים מזה כסף אבל זה לא בשבילך.

תבדוק באינטרנט ותראה מה הכי מדבר אליך. אני אישית ממליץ למתחילים להתעסק באופציות ובחוזים עתידיים, לא צריך יותר מדי כסף בשביל לסחור בזה והסיכון מוגבל יותר ממסחר במניות

או מט''ח (השוק הזה לא מפוקח).
    אז הספר "מסחר יומי למתחילים" של צביקה ברגמן עדיין רלוונטי בשבילי אם אני נכנס לתחום של אופציות וחוזים עתידיים ?
    אם תוכל לשלוח לי אתר שמסביר ספציפית על הנושא אשמח מאוד ( ואם הוא באנגלית אז קישור לתחום הזה ספציפית )
    תודה .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect