תאחלו לי בהצלחה הלכתי לראיון עבודה
תאחלו לי בהצלחה הלכתי לראיון עבודה
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 25-02-2014 בשעה 17:54.
אם המראיינת היא אישה תשיר לה את השיר שבחתימה שלך הן אוהבות גברים עם טסטוסטרון גבוה שמרביצים לנשים מנסיון, ניסיתי להתקבל לעבודה במשלוחים עם הווספה 50 סמ''ק שלי והמראיינת הייתה אישה, פשוט שלפתי תזין שלי והיא נדלקה עלי ועכשיו אני עובד עם TRHXY הגבר יאללהה היום דופקים כפולה ברבאקקקק בעזרת אללה גם גמא יצטרף על הטייפון יד חמישית שלו ותהיה לנו משמרת מהסרטיםם
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לא מעריץ שכירים. הומלס>שכיר. ועל הזין שלי כמה שכיר עושה. שכיר זה הדרגה הנמוכה ביותר שהאדם יכול להגיע אליה. יש על אדם, יש אדם, יש תת אדם ויש שכיר. U MAD?
GRATZ- u just won the most stupidest sentence ever written
אתה יודע שגם מנכל נקרא שכיר?
וכמה מנכל של חברת Melltronix (הייטק) מרוויח היום אתה יודע..?
והוא נקרא שכיר.
סבבה, אתה עושה כסף מלשבת כל היום בבית על הכיסא, ללחוץ על כפתורים במחשב...תהנה ושהיה לך לבריאות.
אבל להגיד ששכיר זה חרא...זה פשוט טיפשות.
מנכל שווה כמו פועל סודני שרק מרוויח יותר ופיזרו עליו נצנצים (קרדיט לנחוי). הוא לא יכול מחר לקחת 3000 דולר ולהגיד "אני נוסע לאיביזה" ולהיות שם תקופה וזה לא יפגע לו בהכנסות. הוא לא יכול להגיד "מחר אני נוסע עם המשפחה שלי לעשות בטן גב בתאילנד לחצי שנה". הוא חייב לעבוד ותלוי במיקום שלו. אני מעדיף לעשות קצת פחות אבל להיות בכל מקום בכל זמן ללא הגבלה. כסף זה נייר חסר כל ערך, חופש זה מה שמאפיין אדם מצליח. מנכל הוא לא יותר מכשלון שהגיע לרמה הכי גבוה של השכירים ועדיין קם בבוקר לצלילי שעון מעורר כמו הערבי שמנקה לו תמשרד.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-02-2014 בשעה 13:26.
איך אני מסתכל על זה:
להיות שכיר = להיות BETA
גבר אמיתי בונה משהו משלו, יש לו משמעות לחיים, הוא לא מכונה ליצירת מזומנים לMASTERS שלו.
לכו לידידות כוסיות שלכן, ותשאלו אותם מה יותר מושך.
עורך דין שעובד במשרד, או בחור שעושה את הכסף שלו מעסק שהוא הקים.
איך שאני רואה את זה , שכיר = דלתות לעתיד
כשאתה שכיר אתה משיג נסיון, אתה משיג ידע בין היתר, והכי חשוב אתה גם משיג קשרים ( אם אתה עובד במשהו טוב).
מחר תתפטר והעבודה, ותתקשר לבחור שדיברת איתו אתמול כשהיית עוד שכיר בחברה. תגיד לו "כן הלכתי מהעבודה וראיתי במה אתה מתעסק ויש לי המון רעיונות וכלים להעניק לך".
והנה, מצאת דרך חדשה לכסף.
כל עבודה היא דלת לעבודה אחרת, יותר טובה, והאלה עם האופי והשכל הנכונים והכי חשוב - מזל, אם יש להם את כל אלה, הם לבסוף אחרי כל העבודות מגיעים לשלב שהם לא צריכים כבר לעבוד.
בואו נהיה כנים ונשים את זה על השולחן
יש מלא עבודות שהם סבבה (אם אין לך כסף נגיד, זה לא מצב אידיאלי אבל נגיד שאתה חייב עבודה לזמן הזה) וזה יחסית בסדר. עבודה נחמדה בלהבלה בלה וכל אלה.
מה שכןןן... זה הדברים מהצד. כל מיני שטויות כמו ראיונות עבודה ששווים לתחת, או איזה אחד שמתעצבן וזה מגיע למצב שזה או אתה או הוא ובתאכלס למי יש כוח לשטויות האלה של גיל 5 וחצי? או בוס שנופל עליך מלך תדע איפה ולמה ויש עוד אינספור דברים
מה משותף לכולם? הם חלק מהעבודה אבל לא העבודה עצמה. זה כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים את הטחינה תמיד ינזל.. (קרדיט לשחר חסון) וזה נכון בתאכלס.
אגב, גם קידומים זה חארטה. הדברים שאתה מתעסק בהם משתנים אבל הכאב ראש עדיין נשאר.
אין לי בעיה עם עבודה, פשוט יש דרכים יותר טובות בלי כאבי ראש ונפש. ובתאכלס אני מופתע עליכם הרי עשיתם צבא וכל האנשים (עם דגש על הכל, לא שמעתי על מישהו שהיה אומר שאם הוא היה יכול הוא היה חוזר בזמן ומוציא פטור) אומרים שקקה שמה ועוד דברים. או שאתם מזוכיסטים או שבאמת צריך לחקור את זה כי אתם כמו חרידים קיצוניים אתם וה"עבודה" שלכם.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
u mirin??
רק תעשה לי טובה אחרי שאתה מסתכל בתמונה תיכנס לפה (זה ימחק אותה)
http://postimg.org/delete/gyri5j9zs/