|
|
תשנה ת'חתימה הזאת חתיכת חולה נפש
שמוליק בתור אחד שחי מהכסף שהוא עושה מהמסחר אני לא מבין תהגיון מאחורי המעשים שלך. 16K שקל אם אנלא טועה זה 4.5K דולר. זה לא הכי וואו יחסית לחודש אבל זה מספיק בשביל לא לעבוד יותר בחיים בתור שכיר ולטייל בעולם כי תמיד אפשר להכפיל את עצמך תוך כדי. אפילו פחות מזה זה מספיק אם אתה חי בצניעות בהתחלה. למה שמישו שעושה כסף כזה ילך להיות שכיר ועוד עתודאי? לא אומר שאתה משקר אבל זה לא מסתדר לי בראש...כי אני יודע שאני בחיים לא ילך להיות שכיר. זה כמו שווארן באפט פתאום ילך לעבוד בתור רואה חשבון...
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחח טיילר זה יאיר לפיד בחתימה שלך?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני לא רואה את עצמי ממשיך להרוויח סכומים כאלה בעוד 3-4 שנים, האינטרנט זה עסק לא יציב, חודש אחד אתה יכול לעשות 30 וחודש אחריו 5
לימודים אקדמיים זה שלב חשוב בהתקדמות לחופש כלכלי, אתה משיג "דרך בטוחה" BY THE BOOK שגם אם תיכשל אתה תמיד יכול ללכת בה ולהרוויח את ה12-15 שלך בתור מהנדס או משהו, ואם אתה לא נכשל אז אתה משתמש בידע שהשגת בלימודים כדי לקדם את עצמך הלאה.
אתה מנסה להוציא אותי אחד שהלך ללימודים כי להתסמך עליהם ולחיות בסבל עד הפנסיה בתור כלבה של מישהו.
יש 2 סוגים של סטודנטים. הסוג הראשון אלה אותם שתמיד היה להם ממוצע 90 בבצפר, אלה אותם שנשארו עד 6 בלימודים ולא יצאו בשישי כי יש להם מבחן בתחילת שבוע. אלה אותם שילכו ללמוד משהו שההורים שלהם אמרו להם כי זה מה ש"ייתן להם משכורת טובה", לא משנה אם זה תחום שהם אוהבים או לא. אלה אותם שילכו לטכניון כי המורים מזיינים להם את השכל ש"כל הגאונים בטכניון".
ויש את הסוג השני, הסוג של התלמידים שבאמת בא כדי ללמוד ולקדם את עצמו. לא הלך ללמוד משהו בסגנון "כלכלה" בזמן שאין לו שום קשר לכלכלה והוא רק שמע שזה יכול לתת לו משכורת טובה. אלה שהלכו ללמוד מדמ"ח כי הם מאלה שבתיכון במקום ללמוד למבחנים עשו פרויקטים באינטרנט. אלה שהלכו לתע"ן כדי ללמוד איך לנהל את עצמם ואחר כך לקדם את עצמם בעתיד בדרכים שונים.
זה שהלכתי לתע"ן זה לא אומר שאני מתעסק רק בתע"ן. אתה יודע מה זה עתודה? אני לומד 3 שנים מקצוע ואז גם משרת 3 שנים בסדיר.
אתה יודע מה אפשר לעשות בסדיר? הרבה דברים. לא רק לזחול בבוץ ולחטוף צעקות מהמפקד.
מה שאתה לא מבין זה שהחיים לא נגמרים בגיל 21, וגם לא בגיל 26. אם למדת עד גיל 26 זה לא אומר שזהו פספסת ת'רכבת ואתה תגמור בתור זקן בודד שכבר לא יידע מה זה GTL LIFESTYLE.
צריך להכניס את זה לראש ולא רק ללכת בגישה של "מי שהולך ללמוד הוא זונת מערכת שהולך לפי הספר"
לא מתיימר להבין את מה שאתה עושה כמו שאתה לא מבין אתה מה שאני עושה, אבל אם זה לא יציב אז למה לא לנסות להשתפר בזה? גם התחום שלי לא יציב בדיוק כמו התחום שלך אבל משתפרים, לומדים את זה יותר טוב, מקבלים יותר נסיון...נגיד אם משווים את סגנון המסחר שלי היום לעומת חצי שנה מהיום רואים הבדל משמעותי. אני בטוח שבתחום שלך אפשר לעשות אותו דבר. לאדע מה איתך אבל יותר קל להתמקצע בתחום אחד ולהשתפר בו מאשר לזרוק 6 שנים על לאדע מה, אנשים ב6 שנים עושים את המליון דולר הראשון שלהם (וזה מה שאני מתכוון לעשות אפילו לפני) ואתה מתכוון להיות שכיר וחייל כל הזמן הזה? זה לא נשמע לי הגיוני או שאני פשוט לא מכיר את מה שאתה מתעסק בו ומה שתקף למסחר לא תקף לשם...או שזה רק האופי שלי ואני לא מוכן להיות חייל בחיים וכשהייתי שכיר היו תמיד מפטרים אותי אחרי פחות מחודשיים כי אני פשוט מתחיל להתחרפן ולשים זין
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
שמוליק בנאדם שעושה כסף באינטרנט יש לו פוטנציאל שאתה לא מבין בכלל אתה כרגע ילד ושטפו לך את המוח על ביטחון כלכלי אבל אם אתה תהיה טוב במה שאתה עושה לא יעניין אף אחד התואר או מה שזה לא יהיה ואני אומר לך את זה מניסיון לא אישי אבל ממה שאני רואה מסביבי
ואם לא תהיה טוב תמיד תבוא לעבודה בפחד שיפטרו אותך ורק כאבי ראש כל יום יהיה לך לבוא לעבודה
אתה צריך לפקוח את העיניים וליראות מה יש מחוץ לצבא כי אם אתה לא רואה ערך חוץ מכסף מכל הקטע הזה של עתודה אתה פשוט מבזבז את הזמן
בנאדם שעושה כסף מהאינטרנט צריך ליראות בצבא משהו שונה ממה שכל הטמבלים שהולכים ועושים עתודה