אני יכול להיות בטח קרבי או משהו כזה למשל מה אני צריך לעשות כדי להיות טבח?
|
|
לול חחחח איזה שאלה.
בעיקרון אני לא ממש מבין בזה,אבל כל אחד עושה תורנות מטבח מתישהו בטירונות שלו,שזה נחשב למתנה הכי גדולה שיש בזמן הזה יום שאתה נח בו מכל הטירטורים.
אממ אני מניח כדי שתהיה טבח אבל אתה צריך להיות עם פרופיל נמוך. אבל אמת שאני לא מבין בזה כל כך...
אחי זה ממש לא כיףנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תאמין לי
אני מעדיף שיקרעו לי ת'תחת בריצות וטירטורים כל היום מאשר לשטוף 1000 כלים של חיילים
אתה יודע איזה באסה זה?!
ובשביל להיות טבח אתה צריך להיות עם פרופיל וקב''א לא בשמיים....
אבל סה''כ ....מי שלא רוצה קרבי טבח זה סבבה
כי עושים שבוע בבית שבוע בבסיס
אתם יודעים כמה אפשר לעשות בשבוע בבית?
"אני מיתר ומיתר זה אני"
נכתב במקור על ידי KoChiNi
חחחח אתה מספר לי...חברים שלי רק מתחננים שיהיה להם תטירונות מטבח,תאמין לי ממש לא הכי כיף לרוץ בקציעות בחום של 40 מעלות עם פק"ל ונשק עלייך...הם רק מתים לזה שהם ישבו במטבח וינקו לפחות לא קשה כל כך שם..
אני לא שואל כי אני רוצה להתחמק מפעילות פשוט חשבתי לקחת קורסים של בישול ביל שום קשר לצבא ככה עשה חבר של דודה שלי רק אחרי שהוא יצא וחשבתי לקחת כאילו לפני שאם אני לא ילך לקרבי שזה כנראה 90% כי אני לא ממש בחור פעיל אבל אין לי בעיה ללכת לשם רק הבעיה זה לשרוד שם... ואני אוהב לבשל זה מעין תחביב שלי אז בגלל זה אני שואל.... זה חייב רק תורנות מטבח אין כזה דבר טבח שהוא רק טבח?
יש טבח לכול בסיס,אבל בד"כ לפי מה שאני יודע הם לא חיילים בסדיר או שהם ממש ג'ובניקים חחחח בד"כ הם יותר מבוגרים.
רגע... בואו נעשה קצת סדר פה....
אין דבר כזה "טבח קרבי". לא היה ולא יהיה... מאז ומעולם טבח היה ג'ובניק...
הדבר הכי קרוב לקרבי אצל טבח, זה לשרת בבסיסים עם רמת סיכון גבוהה..
אז כן, טבחים גם עושים טירונות, 02 לרוב, ובשביל לקבלאת הגו'ב אתה צריך ממש ממש לרצות+ קב"א לא משהו + להוריד פרופיל יםם + בעיות ת"ש...
זה תפקיד מאוד מבוקש בצבא, בגלל היציאות הטובות שלו..
טבחים הם גם טוראים, זה לא מחייב, מה שכן, לכל מטבח יש אחראי - רס"ר מטבח, שהוא מבוגר יותר [ומשום מה, ברוב המקרים גם מרוקאי :/ ]
בנדוד שלי למשל טבח... הוא שנה וחצי בשירות... הוא עושה 5-9 יומיות, ושבת אחת מתוך 4 :/
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
חחחח איזה חזק זה נישמע אבל הבסיס בקציעות מפחיד סעמק:\
אזרחות ממממ דבר טוב
אתה יכול להיות עם פרופיל גבוה בהתחלה, אבל תצטרך להוריד אותו, ושלחק בעיקר על הגב והברכיים...נכתב במקור על ידי La Bamba
כן, לרוב מתקבלים לגו'ב הזה רק עם פרופיל נמוך [אועם פרוטקציות]
ולא, לא תעודות, לא גביעים ולא שום דבר לא יעזרו לך... הם אפילו לא מסתכלים על זה... אתה יכול להיות אורי כחלון [שנחשב לשף הטוב בארץ היום..] ואם תהיה מתאים -ישלחו אותך לקרבי...
חוצמזה - יש לך את כל החיים להיות טבח.. יש לך הזדמנות חד פעמים של 3 שנים לתת מעצמך למדינה, להרגיש קצת מזה חבר'ה, להתחבר למדינה שלך... לראות, דרך העיניים של הסבל שלך, כמה הבטחון חשוב, כמה אימונים זה דבר שמתשלם, ועוד מלאאאאאאאא דברים ששירות קרבי נותן...
אז למה לא?
....
סרבן מצפון?נכתב במקור על ידי La Bamba
תגיד את זה בצו... תדגיש שאתה לא שלם עם ההחלטות ובלה בלה בלה..
למרות שאני מאמין שכשתהיה בצבא, זה הכל יעבור... אתה תהיה יותר משלם עם כל ההחלטות... אתה אפילו תרצה שיקבלו החלטות יותר קיצוניות :/
....