חחחחח משה יזין פעם הבאה שתשלח לי אשכול כזה שאני בשיחה עם מישהי אני בא לך הביתה ודופק ך מכות :ם
עכשיו אני יענה ברצינות , כי לא הייתי כ"כ מרוכז שעניתי. היא גם דיי כעסה עלי כי היא שלחה הודעה ביום חמישי וחזרתי אליה רק היום :X מה לעשות בומבמלה.
אז ככה , אתה באמת רוצה לשנות או שאתה רוצה לבלבל בביצים? אני יקח אותך ברצינות למרות כל התגובות שקיבלנו כאן.
יפה , איך לבודד (לקחת מישהי לצד) :
אם זאת מישהי שאתה לא מכיר , מדברים עם כל החבורה שלה כמה דקות , ולא מתייחסים אליה הרבה , חוץ מקצת עקיצות וזה (דוג': אם היא לא משתתפת : ואו את דווקא לא נראית לי כזאת ביישנית . סתם זרקו משהו הכל אני צריך לעשות בשבילכם?)
יפה אחרי כמה דקות , חברים , אני לוקח אותה לכמה דקות ואתה מושך אותה עם היד לא כמו חיה אלא בעדינות ומוביל כי אתה הגבר במערכת היחסים. (חלק אוהבים לומר "גונב" אני לא חושב שזה נכון להשתמש במילים עם קונוטציות שליליות כבר בתחילת האינטרקציה , המורה שלי ללשון הייתה גאה בי אם הייתה קוראת את המשפט האחרון :] ).
אניווי , אחרי שלמדנו איך לבודד , אני רואה שאתה פוחד להתקדם.
יפה דיברתם , יצרת נוחות , משיכה , מעולה. דיברתם פשוט דיברתם. איך לקחת הלאה? שאלה מעולה.
אתה מתחיל מההתחלה עם מגע (aka kino ) תמים לכאורה , נגיעות של דרך אגב , כמו שאתה מדבר עם חבר ונוגע בו כזה , "יוסי ,(נוגע לו בעדינות בכתף) ראית איך ריאל גנבו לנו תאליפות?" וכו'.
אחר כך , תוך כדי השיחה , אתה לוקח תמגע הזה והופך לטיפלה יותר מסיבי , ומתי שבא לך אתה מנשק. זה תהליך שטיפה קשה להסביר יותר קל להביא לך סרטון שלי עושה את זה ואתה ממש תבין אבל זה לא אפשרי כרגע :] . אז תקשיב יש תיאוריה שאומרת , מתי שאתה חושב "עכשיו זה הרגע לנשק?" אז כן. עכשיו זה הרגע לנשק. פשוט לך על זה , תקבל לחי? אני קיבלתי לחי בבומבמלה מאיזה מישהי , התעצבתי? חחחח ממש לא , נשבע לך שממש שמחתי. לא רוצה את זה קל , רוצה את ההישגים שלי אחרי עבודה קשה. פשוט חזרתי צעד אחורה , המשכתי ללטף אותה , צוואר , ושוב ניסיתי לנשק , והפעם לא קיבלתי לחי אלא היא זרמה ביותר.
קורס קצר בפיקאפ קיבלת , חברה לקרוא כמה פעמים , והכי חשוב ליישם.
ציון .![]()

.