קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 04:01
  2. [מוכר] מלא דברים לאי סי קיו ... (10 נקודות ויש מבצעים...)
    על ידי Bomber בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 23:05
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 17:16
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 05:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

"חימום" - מבצעים או מוותרים ? - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    כנראה לא הבנת אותי נכון.

"אני לא במצברוח" זה תימצות של ההרגשה שלי כשאני עייף, חולה, כואב לי הראש ופשוט לא מרגיש שום צורך לפתוח. וזאת הכוונה שלי. לא להרוג את עצמך ולהכריח את עצמך לפתוח כשאתה במצב הזה.
    בסדר הבנתי אותך נכון
    אבל בכל זאת, לדעתי, לאט לאט זה יהפוך ל"אני עוד 5 דקות צריך לפגוש חבר במילא, נוותר" או "בקושי ישנתי בלילה, נוותר" ושטויות כאלה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

זה כבר עניין של שליטה עצמית. וכל מה שציינתי למעלה זה בכלל בסיטואציה שאתה כבר עם חברים ועסוק במשהו, ואיזה מישהי נכנסת לאזור שלך ואתה מבחין בה...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפתוח בשביל לפתוח מספק לך שלושה דברים עיקריים:

1. חוסר אכפתיות מהתוצאה.

2. תגובת הבחורה חסרת חשיבות עבורך (הרי אתה עוד רגע הולך, אתה רק ניגשת לשם חימום).

3. אתה פורס את האנרגיה ומצב הרוח שלך (או מוטיבציה) על כמות גדולה של בחורות ולא תהיה מושפע אם בחורה תנפנף אותך, הרי יש עוד 50 כמותה.

לדעתי צריך לחיות על גישת החימום בכל מצב שאתה ניגש לבחורה, ככה אתה קליל וזורם יותר.
    לחיות על הגישה האומרת "אני כרגע רק מתחמם, זה עוד לא המבחן הסופי, רק החימום אז מותר לי לטעות" והפרדוקס הוא שדווקא בחימום הולך לך, ב"מבחן" לא. בקיצור, לחיות על גישת החימום בכל רגע ורגע בחייך (זה לא אומר שצריכים להתחמם בכל משחק שטח שאתה יוצא אליו, רק לפעול עפ"י הגישה).
    1. חוסר אכפתיות מהתוצאה - גם אם זה לא חימום לא באמת אכפת לך מהתוצאה אלא אם כן אתה דלוק או יש לך משהו לבחורה.

2. אותו דבר כמו בראשון.

3. שוב, חימום זה לקבל דחייה בכוונה, אתה יכול לפרוס את האנרגיה שלך ל50 בנות גם בלי חימום פשוט לנסות ולשים זין.

אני אישית חושב שחימום זה בולשיט לך תתחיל עם בנות הצליח? יופי לא הצליח יש עוד כוסית שם בפינה. לא צריך פיק אפ ולא נעליים כדי להתחיל עם בנות , אתה כולה צריך להיות חברותי , להתחיל שיחה עם מישהי כאילו אתה מכיר אותה זה נותן לה תחושה טובה וגם לך ופשוט זורמת השיחה, הפיק אפ נכנס בהמשך לפעולה כאשר אתה צריך ליצור מתח מיני ומשיכה.

כל בחורה שאתה מתחיל איתה אתה צריך להציב מס' מטרה, למשל בהתחלה מספר אחרי שהשגת - פגישה , אחרי שהשגת - נשיקה ומשם להזרים לזיון, אם מהתחלה תגיד אני רוצה זיון בלי לחלק לשלבים יהיה לך הרבה יורת קשה.

יום טוב ידידי.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אפשר לדעת מי הכותב שמאחוריי המשיכה ? סיקרנת אותי
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

1. חוסר אכפתיות מהתוצאה - גם אם זה לא חימום לא באמת אכפת לך מהתוצאה אלא אם כן אתה דלוק או יש לך משהו לבחורה.

2. אותו דבר כמו בראשון.
    קל לומר את זה, במציאות זה שונה לגמרי.
    לא משנה אם אתה תבוא בגישה ש"לא אכפת לי מכלום", ברגע שבחורה תנפנף אותך זה ישפיע על המשחק הפנימי שלך.
    כמובן שהתרגול, הזמן והניסיון עושים את שלהם.

3. שוב, חימום זה לקבל דחייה בכוונה, אתה יכול לפרוס את האנרגיה שלך ל50 בנות גם בלי חימום פשוט לנסות ולשים זין.
    חימום זה לא בהכרח לקבל דחייה בכוונה. חימום יכול להתבצע בהמון צורות:

לגשת לכמות גדולה של אנשים, לגשת לכמות גדולה של נשים, לקבל כמה שיותר דחיות, לעשו תדבר משוגע שיפרוץ לך את הפחד ויעלה לך את האדרנלין וכו'. ונכון שאני יכול לפרוס את האנרגיה שלי על חמישים בחורות, בדיוק כמו שאני יכול לפתות את בר רפאלי, אבל אחרי המון המון ניסיון והשתפשפות בשטח ובמיטה.

אני אישית חושב שחימום זה בולשיט לך תתחיל עם בנות הצליח?
    לא.

יופי לא הצליח יש עוד כוסית שם בפינה.
    אבל עכשיו אני במצב רוח בתחתונים, אני עייף, מבואס ומת מפחד שאותו הסרט עם הראשונה יקרה לי גם עם הכוסית בפינה, מה עושים?

לא צריך פיק אפ ולא נעליים כדי להתחיל עם בנות , אתה כולה צריך להיות חברותי , להתחיל שיחה עם מישהי כאילו אתה מכיר אותה זה נותן לה תחושה טובה וגם לך ופשוט זורמת השיחה, הפיק אפ נכנס בהמשך לפעולה כאשר אתה צריך ליצור מתח מיני ומשיכה.
    חחחחחחח את הקטע הזה הכי אהבתי.
    ובטח שלא צריך פיקאפ, כמו שתכלס לא צריך 28 שיעורי נהיגה בשביל לנהוג, רק:
    • שליטה בהגה.
    • שליטה על הברקס.
    • שליגה על הגז.
    • שליטה על האמברקס.
    • שליטה בכל כפתורי האוטו כולל איתותים, מגבים, אורות.
    • היכולת להשתלב בתנועה.
    • היכולת להבין את כל סימוני הדרך כולל תמרורים, רמזורים, שלטים, פסי כביש וכו'.
    • היכולת לתקשר בצורה סבירה עם הנהגים סביבך בשביל למנוע תאונה.
    • היכולת לקרוא את הנהג שלפניך ואחריך בשביל למנוע תאונה פוטנציאלית.
    • אה.. גם היכולת לתדלק

כן, יכול להיות שאתה צודק, ישנם אנשים מעטים מאוד שמסוגלים לשלוט על כל זה בלי שיעורי נהיגה, הרוב המוחלט לא.
    כנ"ל לגבי פיקאפ.

כל בחורה שאתה מתחיל איתה אתה צריך להציב מס' מטרה, למשל בהתחלה מספר אחרי שהשגת - פגישה , אחרי שהשגת - נשיקה ומשם להזרים לזיון, אם מהתחלה תגיד אני רוצה זיון בלי לחלק לשלבים יהיה לך הרבה יורת קשה.
    תן לי לגלות לך סוד אבל דירבאלק אם אתה מפיץ אותו - מטרות צריך להציב בכל תחומי חייך!

יום טוב ידידי.
    לילה קסום

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    קל לומר את זה, במציאות זה שונה לגמרי.
    לא משנה אם אתה תבוא בגישה ש"לא אכפת לי מכלום", ברגע שבחורה תנפנף אותך זה ישפיע על המשחק הפנימי שלך.
    כמובן שהתרגול, הזמן והניסיון עושים את שלהם.

חימום זה לא בהכרח לקבל דחייה בכוונה. חימום יכול להתבצע בהמון צורות:

לגשת לכמות גדולה של אנשים, לגשת לכמות גדולה של נשים, לקבל כמה שיותר דחיות, לעשו תדבר משוגע שיפרוץ לך את הפחד ויעלה לך את האדרנלין וכו'. ונכון שאני יכול לפרוס את האנרגיה שלי על חמישים בחורות, בדיוק כמו שאני יכול לפתות את בר רפאלי, אבל אחרי המון המון ניסיון והשתפשפות בשטח ובמיטה.

לא.

אבל עכשיו אני במצב רוח בתחתונים, אני עייף, מבואס ומת מפחד שאותו הסרט עם הראשונה יקרה לי גם עם הכוסית בפינה, מה עושים?

חחחחחחח את הקטע הזה הכי אהבתי.
    ובטח שלא צריך פיקאפ, כמו שתכלס לא צריך 28 שיעורי נהיגה בשביל לנהוג, רק:
    • שליטה בהגה.
    • שליטה על הברקס.
    • שליגה על הגז.
    • שליטה על האמברקס.
    • שליטה בכל כפתורי האוטו כולל איתותים, מגבים, אורות.
    • היכולת להשתלב בתנועה.
    • היכולת להבין את כל סימוני הדרך כולל תמרורים, רמזורים, שלטים, פסי כביש וכו'.
    • היכולת לתקשר בצורה סבירה עם הנהגים סביבך בשביל למנוע תאונה.
    • היכולת לקרוא את הנהג שלפניך ואחריך בשביל למנוע תאונה פוטנציאלית.
    • אה.. גם היכולת לתדלק

כן, יכול להיות שאתה צודק, ישנם אנשים מעטים מאוד שמסוגלים לשלוט על כל זה בלי שיעורי נהיגה, הרוב המוחלט לא.
    כנ"ל לגבי פיקאפ.

תן לי לגלות לך סוד אבל דירבאלק אם אתה מפיץ אותו - מטרות צריך להציב בכל תחומי חייך!

לילה קסום
    לגשת להמון בחורות מבחינתי זה לאו דווקא חימום אתה יכול לקרוא לזה חימום אני יכול לקרוא לזה סארג'.

משפיע? אם אתה חלש אופי וחסר ביטחון זה ישפיע, אם אתה בעל ביטחון זה לא ישפיע עליך ואם אתה ברמה גבוהה בפיק אפ אתה גם תצליח לגרום לה להמשיך איתך את השיחה.

המצב רוח בתחתונים? למה כי מישהי דחתה אותך? בחייך, אם ככה אז אני אתה ועוד רבים טובים היינו פורשים מפיק אפ מזמן. אתה באיזשהו שלב יכול להתייאש - זה כן , אבל תמיד יש את מחר. אם באותו ערב לא הלך לך לא קרה כלום לא צריך בכוח.

אתה לא צריך פיק אפ כדי להתחיל עם בחורה, אתה צריך פיק אפ כדי להזרים את הבחורה ליותר מעוד ידיד.

אני אישית לוקח מהפיק אפ רק את הפנינים, הייתי קורא מאמרים והפסקתי , הדבר הכי חשוב שלקחתי מהפיק אפ זה פשוט להפתח, להיות קליל ולשים זין. כשהייתי ביישן ולא הכרתי את התחום הייתי ילד , עכשיו הרבה יותר קל לי להתחבר לבנות גם לכוסיות וליצור איתן נוחות , הדבר היחידי שאני עדיין מנסה ללטש וזה השלב הכי חשוב זה המשיכה כי חוץ מזה הכל יש לי. וגם במשיכה אני מתקדם מהר מאוד כי מה שהגביל אותי זה הפחד לגעת ולאט לאט אני מוריד אותו והדבר השני זה לדבר על דברים מיניים, להיות מיני וליצור מתח מיני. כשאתה מדבר עם בחורות על דברים רגילים זה יפה והכל אבל זה לא יוצר משיכה זה יוצר קירבה ונוחות, מה שהבנתי רק לאחרונה וזה עזר לי מאוד זה שצריך ללוות את הקירבה ונוחות עם טאצ' , טאצ' יכול להיות ההבדל בין בנאדם רגיל לבין בנאדם שהבחורה נמשכת אליו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

משפיע? אם אתה חלש אופי וחסר ביטחון זה ישפיע, אם אתה בעל ביטחון זה לא ישפיע עליך ואם אתה ברמה גבוהה בפיק אפ אתה גם תצליח לגרום לה להמשיך איתך את השיחה.

המצב רוח בתחתונים? למה כי מישהי דחתה אותך? בחייך, אם ככה אז אני אתה ועוד רבים טובים היינו פורשים מפיק אפ מזמן. אתה באיזשהו שלב יכול להתייאש - זה כן , אבל תמיד יש את מחר. אם באותו ערב לא הלך לך לא קרה כלום לא צריך בכוח.

אתה לא צריך פיק אפ כדי להתחיל עם בחורה, אתה צריך פיק אפ כדי להזרים את הבחורה ליותר מעוד ידיד.

הדבר היחידי שאני עדיין מנסה ללטש וזה השלב הכי חשוב זה המשיכה כי חוץ מזה הכל יש לי. וגם במשיכה אני מתקדם מהר מאוד כי מה שהגביל אותי זה הפחד לגעת ולאט לאט אני מוריד אותו והדבר השני זה לדבר על דברים מיניים, להיות מיני וליצור מתח מיני. כשאתה מדבר עם בחורות על דברים רגילים זה יפה והכל אבל זה לא יוצר משיכה זה יוצר קירבה ונוחות, מה שהבנתי רק לאחרונה וזה עזר לי מאוד זה שצריך ללוות את הקירבה ונוחות עם טאצ' , טאצ' יכול להיות ההבדל בין בנאדם רגיל לבין בנאדם שהבחורה נמשכת אליו.
    בחייך, המשיכה זה מה שתוקע אותך? עזוב פרוש מהפיקאפ..
    אתה לא צריך פיקאפ בשביל משיכה, אתה צריך פיקאפ בשביל להגשים פנטזיות מיניות, להשיג כלה HB10, לפתוח קורס בפיקאפ ולהיות מיליונר!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-08-2011 בשעה 22:31.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח סוניק אני אוהב אותך !

אנונימי, בבקשה תגלה את פנייך

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect