קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרוייקט חדש שלי - יומן אישי
    על ידי SubUPer בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 25-10-2011, 17:56
  2. [דיון] סטוצים או קשר לטווח ארוך??
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 12:47
  3. שאלה לטווח ארוך
    על ידי K~C בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 14:15
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 16:34
  5. טור אישי שלי- הקסם במלחה
    על ידי flashy boy בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 01:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 78

יומן אישי שלי - פרוייקט לטווח ארוך - עמוד 2

ALL WHITE PARTY

טוב יצאנו היום חמש חברים למסיבה שהייתה ליד הוילה של חבר שלי , הגענו למסיבה נפרדנו יפה מ40 שקל ..הגענו לבושים בחולצות לבנות , נכנסו למסיבה יש המון בנים ולא כזה הרבה בנות , המסיבה בוילה של איזה בחורה מהשכונה של חבר שלי , שתייה חופשי , ישר נכנסו התחלנו עם אנרגיות של מטורפים שלא אכפת להם מכלום בתור חימום פתחתי סט שאלתי כמה בנות מה הגילאים של המסיבה ואמרתי להם שהם נראו קטנות הם שאלו בנות כמה אנחנו נראות לך וזרמתי איתם היה צחוקים כולם לא בשיא מבחינת מראה אז מן הסתם שהרגשתי שהחימום נגמר והמשכתי הלאה לקחתי שלושה חבר מתוך חמש והתחלנו לעשות הרקדה , צילמתי בשבילכם

http://www.youtube.com/watch?v=06UM5...ature=youtu.be

אחרי זה מלא אנשים התחילו לבוא אלינו ולרצות לרקוד איתנו בעיקר בנים אמרו לנו שאנחנו מגניבים ואנחנו חשבנו לעצמנו איזה מאוננים..היה מצחיק , הבנות גם הסתכלו והעריצו מהצד , ואז התחלנו להתפרע פתחנו על כל הבנות במסיבה , פתיחים הכי רגילים בעולם מה קורה מאיפה אתם , חבר שלי דיבר עם בחורה חצי שעה על סביח בידד אותה ולקח מספר , לא ראיתי אף אחת לטעמי אבל לא ישבתי בצד , פשוט פתחתי ולא סגרתי כי הרגשתי שזה מיותר היו סטים טובים מאוד היינו באנרגיות גבוהות וללא ספק אלפות מטורפים , רקדנו מלא נהננו כולם הסתכלו עלינו ורצו להיות אנחנו והתבאסו שהם לא.
    אחרי זה 2 חברים שלי פתחתו 3 SET אנחנו הלכתי על הבחורה שלדעתי הייתה הכי שווה במסיבה(לא היה הרבה שוות אבל היא הייתה שווה , בלונדה HB9, חבר שלי אמר לי שהיא דוגמנית אחרי .. פנק! ), פתחתי עלייה בצורה קלילה מאוד , שאלתי אותה מאיפה היא היא לא נראת מקומית היא אמרה מלונדון אמרתי לה שאני טס ללונדון חודש הבא היא שאלה למה אמרתי שאני רוקד , היא התלבה , דיברנו על זה שההורים שלה גרושים וגם שלי וצחקתי איתה שהיא חצי גוף בארץ חצי שם , אחרי איזה כמה דקות של דיבורים כאלה אישיים הרמתי קצת תאנרגיה אמרתי לה שאני מפיק כמה מסיבות ואני רוצה שהיא תבוא היא התלהבה אמרתי לה תכניסי את המספר הבאתי לה תפלאפון היא הכניסה והתבלבלה כמה פעמים וצחקתי עליה ואז חברה שלה קוק בלוק מהצד זורקת:חבר שלך כבר לקח את המספר שלנו , ואז אמרתי לה לא אכפת לי והיא סתמה את הפה , סגרתי מספר איכותי , וננסה להזרים אותה לדייט שישי כי היא פצצה .
    אחרי זה הלכנו להופעה בזרימה מהמסיבה וסדקתי את המרפק כשעשיתי כניסת ברייקדאנס אבל בכל זאת היה חשוב לי לעדכן , KEEP THE LIFESTYLE GOING..
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 28-05-2012 בשעה 03:06.

2. קישורים ממומנים

אגב חשוב לציין חברים שלי היו מטורפים פתחו המון וסגרו .. ניהלנו את ההצגה שם , היה כייף לצאת איתם היה להם אנרגיות מדהימות

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

דבר ראשון רואים שאתה תותח ויש לך מציאות מאוד מאוד חזקה, אתה מאוד מושך אנשים אליך וזה מעולה! סתם שאלה, למה לא ניסית לסגור יותר ממספר עם ההיא מהמסיבה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    דבר ראשון רואים שאתה תותח ויש לך מציאות מאוד מאוד חזקה, אתה מאוד מושך אנשים אליך וזה מעולה! סתם שאלה, למה לא ניסית לסגור יותר ממספר עם ההיא מהמסיבה ?
    שמע הסיטואציה הייתה כזאת שחברים שלי הלכו וחברה שלה עמדה לידה , פחדתי לנסות לקחת אותה כי הייתי בטוח שהיא לא תשאיר את חברה שלה לבד וזה נראה רע עם אתה מנסה לקחת אותה והיא אומרת לך לא , חיפשתי במבטים את חברים שלי שיעזרו לי ויקחו את חברה שלה אבל אף אחד לא היה , במידה והם היו עוזרים עם חברה שלה הייתי מבודד ומשם מנסה להמשיך אבל הסיטואציה פשוט לא התאימה ולא רציתי לאבד את ההזדמנות לסגור אותה.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איך נכנסת לתחום? היית אפס פעם?

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תיצור את המציאות שלך", מה הם אבני היסוד שאתה סבור כי לדבוק בהם יביא אותי לרמה שלך ויותר, ואני לא מתכוון עצות פרקטיות אלא יותר הכוונות כמו: "אתה יכל לעשות הכל וזה לא תלוי באחרים" תשקיע בהרחבת המעגל החברתי" "להיות מפיק זה יתרון" אל תתיאש" תצא כמה שיותר" וכ''ו...

מקווה שתענה על כל השאלות, סח על ההשקעה, אוהבים אותך (ונ.ב: איך היכרת את ניקולס?)

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    איך נכנסת לתחום? היית אפס פעם?

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תיצור את המציאות שלך", מה הם אבני היסוד שאתה סבור כי לדבוק בהם יביא אותי לרמה שלך ויותר, ואני לא מתכוון עצות פרקטיות אלא יותר הכוונות כמו: "אתה יכל לעשות הכל וזה לא תלוי באחרים" תשקיע בהרחבת המעגל החברתי" "להיות מפיק זה יתרון" אל תתיאש" תצא כמה שיותר" וכ''ו...

מקווה שתענה על כל השאלות, סח על ההשקעה, אוהבים אותך (ונ.ב: איך היכרת את ניקולס?)
    אווקיי , בגיל 14 בערך לפני 9 שנים קראתי על הפיקאפ באיזה פורום באנגלית הגעתי לזה ממש בטעות ולא היה לי סבלנות להמשיך לקרוא לזה אחרי כמה שנים הגעתי לזה שוב בטעות אחרי שלחצתי על לינק של מאפי , סתם מתוך סקרנות קניתי את הספר שלהם שהיה די זול אז והתלהבתי בטירוף , סיפרתי לכל החברים והתחלנו לנסות את הטכניקות שם סתם כדי לבדוק עם הם עובדות , נהנתי מאוד מהתהליך הזה והחלטתי שאני רוצה להמשיך להתעסק בזה , חקרתי יותר יותר קניתי את THE GAME , יצאתי הרבה לשטח התחברתי למישהו שהיה חזק מאוד בעולם המסיבות והיה הווינג שלי וביחד עשינו דברים די מטורפים למדתי ממנו המון הוא טבעי , ואז נכנסתי למערכת יחסים שבה לא התעסקתי
    בפיקאפ במשך שנתיים,השנתיים האלה נגמרו מלפני חצי שנה
    כשרק חזרתי בחזרה לעניינים הייתי מאוד חלש ,די שבור מהקשר שרק נגמר(בכל זאת שנתיים) ובעיות ביטחון עצמי , התחלתי לקרוא ספרים שעשו לי הרבה סדר בראש , הספר החדש של היפנוטיקה וכל מיני ספרי ניו אייג' שנותנים מוטיבציה ביניהם הביאוגרפיה של סטיבן ג'ובס,החלטתי לקחת את החיים לידיים ולחזור לעניינים , ועכשיו אני במצב עדיין שאני לא בשיא שלי אבל אני כל יום משתפר , יש לי הרבה אינטרקציות גרועות ולפעמים חוסר ביטחון , אבל המצאתי כל מיני שיטות שמחזירות אותי לסטייט,עדיין יש לי פחד גישה אבל אני מתגבר עליו כל הזמן וזורם , מעדיף לא לחשוב על זה ולעשות כייף וצחוקים , אני בן אדם די מטורף בכללי זה מאוד תורם לי לפיקאפ אני אוהב לעשות שטויות ודברים מפגרים ככה שאני מסתכל על זה אותו דבר , אני לא לוקח שום דבר ברצינות פשוט בא וזורם , הולך הולך , לא הולך לא הולך.
    אף פעם לא הייתי אפס עם בנות , שכבתי עם מישהי גדולה ממני בשנתיים שהייתה גם חברה שלי בגיל 14 , ומאז היו לי די הרבה בנות וחברות , אבל גם התפשרויות , הפיקאפ עזר לי לכוון את עצמי על הבנות שאני באמת רוצה.
    בקשר לכל השאלות ששאלת עניתי עליהם כמה פעמים חלק בתשובות שנתתי לאנשים וחלק במאמרים שכתבתי ספציפית על הנושאים האלה שאתה שואל , בכל מקרה נדבר על זה בפלאפון.
    אני לא גורו שוב פעם , אני לא בן אדם מיוחד , אני הרבה זמן בתחום , אני מנסה הרבה ונכשל הרבה יש לי הצלחות כי אני הבנתי מה עובד הכי טוב בשבילי , ואני גם חיי סגנון חיים שקשור הרבה בנשים, יש לי גם כשלונות אבל אני לא רואה אותם ככה מבחינתי זה חלק מהחיים מי שלא הבין את זה לא יכול להתקדם,אני יודע שיום יבוא ואני אהיה בן 80(בתקווה) , לא יהיו יותר משחקים , לא יהיה יותר בנות , לא יהיה יותר כייף , האמת המרה , לכן אני דואג לעשות את כל מה שאני לא יכול לעשות שם , עכשיו , לפעמים אני לוקח הכל כמובן מאליו אבל אני מחזיר את עצמי בכח למחשבה שחיים רק פעם אחת!
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 28-05-2012 בשעה 15:38.

את ניקולאס אני מכיר כי היינו אמורים לעבוד ביחד אבל בסוף לא הלך , יצאנו ביחד כמה פעמים, ולא מזמן החלטתי לקרוא לו כמו שכתבתי בדיווח לזרום איתי והיה מצחיק .. אנחנו מדברים מידי פעם

מספר 1 שוב פעם בולמת
    נפגשנו טיילנו קצת אחרי זה הלכנו לדירה שלה ישבנו , מתחילים העניינים מגיע לשלב הקריטי בולמת , FREEZ OUT , ממשיכים אחרי זה שוב פעם בולמת , חוטף עצבים לוקח את הדברים שלי ואומר לי ביי , היא אומרת לא למה , אמרתי לה אין לי כח למשחקים והלכתי , יכול להיות שהגבתי קצת בקיצוניות אבל אני לא ילד קטן אני יודע שהיא רוצה ואני רוצה יש נוחות היא רוצה אותה אבל בולמת כי היא חושבת שאני יהיה חבר שלה זה לא יקרה , כרגע היא שולחת לי הודעות אני מתכוון לא להיפגש איתה שבוע ואז נראה מה יהיה , היא צריכה SHOCK THREAPY דחוף

מסננת

דיברתי עם הדוגמנית שסגרתי הייתה שיחה טובה אבל אחרי איזה 3 דקות היא אמרה שיש לה משהו דחוף ושתחזור אליי, לא חזרה + לא זיהתה כל כך מי אני בהתחלה או שעשתה את עצמה , יש לי הרגשה שהאינטרקציה שלי איתה לא הייתה מספיק טובה הייתי צריך לעשות יותר וככה היה הולך לי יותר בקלות, הבחורה דוגמנית שמחוזרת על ידי מלא גברים ומבחינתה למרות שהיא נתנה את המספר שלה , אני סתם עוד אחד כי לא התבלטתי מספיק , ככה אני מרגיש .. לשים לב לפעם הבאה להיות קצת יותר משוגע ולהוציא אותה מאזור הנוחות שלה ..

TIME FOR CRAZY SHIT

לא משנה לאן אני יוצא פעם הבאה , אני הולך לעשות כמה דברים מטורפים בסטים כדי להוציא את הבנות מהמציאות שלהם , זה כולל הרמות למיניהם , דיבור על דברים מלוכלכים , משחקי תפקידים , וכל דבר מפגר שעולה לי בראש , זמן לחזור להתנסות , רק ככה אפשר להתקדם!

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

השעות שאתה כותב פה זה משהו מדהים XD
    אני נהנה לקרוא, אפשר ללמוד כל כך הרבה מהדברים האלו. תודה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    השעות שאתה כותב פה זה משהו מדהים XD
    אני נהנה לקרוא, אפשר ללמוד כל כך הרבה מהדברים האלו. תודה!
    שמח שזה עוזר למישהו , וכן אני כותב מאוחר אחרי יציאות או אחרי עניינים עם בנות..אז יש לי מוטיבציה הכי גבוהה כי בדיוק דברים קורים ואני מסיק מסקנות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

גבר רצח אחי אתה באמת יוצר מציאות משלך. מיועד להערצה.
    משיך ככה ואם המטרה שלך היא גם להשפיע ולתת מוטיבציה לאחרים אני מציע שתעלה תמונות וסרטונים נוספים.

קיצר תמשיך לעדכן יש לך סיפורים מעניינים.

הרבה עדכונים רק צריך למצוא זמן לכתוב הכל

סרטון מוטיבציה קטן שעשיתי לעצמי מקווה שתאהבו ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect