קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרוייקט חדש שלי - יומן אישי
    על ידי SubUPer בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 25-10-2011, 17:56
  2. [דיון] סטוצים או קשר לטווח ארוך??
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 12:47
  3. שאלה לטווח ארוך
    על ידי K~C בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-07-2006, 14:15
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 16:34
  5. טור אישי שלי- הקסם במלחה
    על ידי flashy boy בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 01:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 78

יומן אישי שלי - פרוייקט לטווח ארוך

ברירת מחדל יומן אישי שלי - פרוייקט לטווח ארוך

טוב אז החלטתי לפתוח יומן אישי(לא אישי באמת כי כולכם יכולים לקרוא אותו) , ביומן הזה אני אציג את החיי יום יום שלי את הרעיונות שלי , בצורה הכי אמיתית לטוב ולרע , היומן רובו יתרכז בפיקאפ אבל לא כולו , אני כותב את זה בשביל עצמי ,אבל החלטתי לא להיות אנוכי ולשתף.
    אני מקבל בממוצע כמה הודעות ביום שמבקשות שאני יסביר כל מיני דברים ואת האמת לא עניתי כמעט לאף הודעה בשבועיים האחרונים , במיוחד בגלל שאלו שאלות שחוזרות על עצמם ונמאס לי , ואז הבנתי שבכל מקרה אני רוצה לחזור קצת למקורות ולהתחיל לכתוב יותר בגלל שזה הדבר שהכי
    מדרבן אותי להתקדם , ואולי זה יעניין כמה אנשים והם באמת יקבלו השראה מזה ויתחילו לעשות קצת שינויים בחיים שלהם , בכל מקרה אני פשוט אזרום עם הכתיבה.

מה קורה בזמן האחרון

כרגע אני בקשר עם ארבעה בנות , אחת מהבנות הכרתי דרך הפייסבוק , יצאנו לדייט , שילמתי , הדייט היה בבאולינג והיה ממש כייף , אחרי זה
    ישבנו באיזה פארק ודיברנו המון , שיחה מצויינת , לא חשבתי לשנייה על פיקאפ פשוט נהנתי לדבר עם הבחורה ,יש לה דעות לגבי המון דברים
    ואחרי שדיברתי איתה הבנתי כמה זמן בזבזתי על בנות לא חכמות , שכל מה שניסיתי זה להיכנס להם לתחתונים , בזבוז של זמן האמתי , לא כייף!
    אחרי הדייט איתה הגעתי לכמה תובנות

1)לא הולך על בנות מתחת לגיל 18 יותר לא משנה כמה הן כוסיות וכמה הן רוצות אותי , דיי אני בן 23 , זה פשוט לא זה ,ככל שהבחורה יותר קרובה לגיל שלי ככה יותר טוב ועם היא יותר גדולה ממני בכלל מצויין.
    2)מעדיף לזרום עם בחורות שהם בראש שלי מאשר בחורות קשות שעושות פוזות , חבל על הזמן שלי ושלהם , פיקאפ לא פיקאפ , לא שווה את זה לדעתי.

בכל מקרה ישבנו על ספסל ודיברנו על החיים , לא הייתי צריך לזרוק יותר מידי נגים , ולא לחשוב יותר מידי , פשוט שיחה טבעית כמו שאני אוהב , אחרי זה רציתי להתקדם קצת , יש לה דירה לבד בעיר שלי , וגיליתי בSMS ששלחתי לה שזה לא יהיה מוזר עם ניהיה שם , אבל בכל זאת הייתי צריך תרוץ קטן שבעצם יעזור לי להגיע לשם ,אמרתי לה שכואב לי הראש ואין לי כדורים בבית , היא אמרה לי שלה יש כדורים בבית , שאלתי אותה אם זה לא יהיה מוזר לקפוץ אליה הביתה לקחת איזה כדור כי מתפוצץ לי הראש והיא אמרה לא,מצויין חשבתי לעצמי.

אצלה בבית
    טוב אז הגענו אליה לקחתי כדור ואז התחלנו לשתות ערק..חחח , לא מסתדר אבל למי אכפת פשוט נהננו , תוך כדי ששמענו ערק עשינו משחק מגניב שאני תמיד עושה , נכנסים ליוטיוב וכל אחד בתורו שם שיר שהוא אוהב , שנינו מתים על מוזיקה ועשינו את זה שעתיים , כל אותו הזמן אני לא נוגע בה , למרות שאני רואה שהיא רוצה , החלטתי לדחות את זה קצת ולשגע אותה , אחרי שסיימנו , כבר היינו קצת שיכורים ואמרתי לה שאני לא יודע איך אני אנהג ככה הביתה , היא אמרה לי שאני יכול להישאר לנמנם קצת , ואמרתי לה תראי לי את שאר הבית , היא הראתה לי את החדר שלה ואת המיטה הגדולה יש לציין , והיא נשכבה עלייה ואמרה לי איזה כפית היא , הבנתי את הרמז ונשכבתי שם , אחרי דקה כמעט נרדמתי והיא אמרה משהו לא שמתי לב , פתאום היא חוזרת עם מכנסון קצר וחולצה בלי חזייה , בשביל הזה הבנתי מה הולך אבל הראש שלי התחיל לכאוב פתאום ברמות הזויות ולא הצלחתי להחזיק עשינו כפיות ונרדמתי קצת , אני חושב שלזמן ממש קצר כי פתאום התחיל להיות לי חם בטירוף! הבחורה פולטת חום בלתי יאומן והתחלתי להזיע חח , הורדתי את החולצה(מה שגרם לי להזיע אפילו יותר) , אז כמו שאמרתי הקינו היחיד היה כפיות(שזה קינו די רציני) , פתאום היא הסתובבה אליי והתחילה לנשק אותי (חשבתי לעצמי היא לא ישנה כל הזמן הזה או שזה מתוך שינה..) , התחלנו להתמזמז ,אני לא אפרט יותר מידי כי אני יודע שיש פה ילדים קטנים , אבל בואו נגיד שכשניסיתי להגיע לדבר האמיתי היא בלמה אותי ואמרה לי שהיא לא רוצה למהר , כיבדתי את זה ופשוט הלכתי לישון , התעוררתי כל איזה חצי שעה וגם היא וכל הזמן התחרמנו , זה היה מצחיק , אבל כנראה שפשוט לא היינו רגילים לנוכחות אחד של השני במיטה וזה מה שגרם לזה לקרות(זה והמתח המיני מן הסתם) , קמתי בבוקר והייתי חייב לטוס , נתתי לה נשיקה וברחתי.

הולכים לים

יום אחרי זה אני מקבל ממנה הודעה והיא אומרת לי שהיא רוצה ללכת לים ואף אחד לא זורם , אני שולח לה איזה באסה(ידעתי שהיא תציע לי) ואחרי זה כמו שחשבתי היא שולחת לי הודעה ומציעה ללכת לים , אוסף אותה נותן לה נשיקה על הלחי(תמיד עושה את זה) , הולכים לים היא קונה חטיפים מגבת ונשכבים בים בפנאני , מדבר על מלא דברים וגם שותקים לפעמים סתם כדי לנוח ולתפוס שמש , מה שאני אוהב ששום דבר לא מאולץ ואין הרגשה של אי נוחות כשלא מדברים , מת על זה , זה אומר שהנוחות ביינינו מצויינת, בכל מקרה שכבנו שם כמה שעות טובות אכלנו חטיפים ודיברנו על החיים , התארגנו והחזרתי אותה הביתה ושאלתי אותה עם היא רוצה שאני אשאר איזה שעה כי יש לי קצת זמן והיא אמרה בטח , נכנסו שמנו מוזיקה כרגיל , דיברנו עוד(יכולים לדבר שעות) , אחרי זה התחלתי קצת קינו ושוב פעם ניסיתי להגיע לדבר האמיתי ושוב פעם היא עצרה אותי , לא פעם ולא פעמיים לפחות משהו כמו ארבע פעמים והבנתי שיש איזה מחסום , שאלתי אותה מה הולך , והיא אמרה לי שהיא לא עושה את זה עם מישהו שהוא לא חבר שלה, פה נדלקה לי נורה אדומה והבנתי שהיא רוצה משהו רציני איתי , או לפחות בהתחלה של הראש של זה , אמרתי לה שאני מכבד מה שהיא חושבת ושאלתי אותה מתי היה החבר האחרון שלה והיא אמרה לפני שנתיים , הבאתי לה אותה בהפוכה ושאלתי אם שנתיים היא לא עשתה סקס? והיא אמרה שהיא כן עשתה ושהיה לה איזה FUCK BUDDY, אמרתי לעצמי בראש מצויין , עכשיו אני צריך להבין איך להפוך לאחד כזה , כי לא מתאים לי קשר(יצאתי מקשר ארוך לא מזמן ואני לא הולך להיכנס לעוד אחד לפחות לא עכשיו) , בכל מקרה עשינו כל מיני דברים ועבר שבוע וחצי מאז , לא יצא לנו להיפגש בכלל כל מיני בעיות חלק שלי חלק שלה , היא הציעה לי להיפגש מחר , אבל מחר אני אמור להיפגש עם בחורה מספר 2 , ככה שאני לא יודע מה לעשות ועדיין חושב על זה.

מספר 2

מרגיש לי לא בנוח שאני נותן להם מספרים אבל לא חשבתי על שמות בדויים , בהמשך אני יערוך את זה בטח ויוסיף שמות בדויים , טוב אז אותה הכרתי דרך ידידה שלי , ידידה שלי הזמינה אותי לחברה שלה הביתה ויצא שאני יושב עם שלוש בנות , אחת זאת מספר 2 , ידידה שלי ועוד חברה שלה , בהתחלה שמתי עין על חברה שלהם היא נראתה ממש טוב , כולנו ישבנו על מיטה אחת , שמעתי אותם מדברות ולמדתי המון דברים מעניינים

תובנה
    1)השג כמה שיותר ידידות הם יסדרו לך חברות שלהם וזה יהיה קל מהרגיל
    2)תגרום לבנות לסמוך עלייך והן ידברו אחת עם השנייה על הכל בחופשיות ואתה תלמד מלא דברים חשובים מאוד לגיים שלך בעתיד!

בכל מקרה , שמתי יד על מספר 2 על הרגל והיא התחילה למשש לי את השריר ביד , הבנתי שזה GAME ON, אחרי זה יצאנו כולנו מהבית וזה היה יום שישי כל אחת התפצלה , נתתי למספר 2 כמה נגיעות כאלה , אחת מאחורי השער כשאמרתי לה ביי ונתתי לה חיבוק ממש ארוך לפני שנפרדנו , היא שלחה לחברה שלה הודעה שמחר הן הולכות לים וחסר לי שאני לא בא

נפגשים בזרימה

שבוע אחרי זה נפגשנו אני וחבר שלי מספר 2 וידידה שלי , הסתובבנו באזור הטיילת בעיר שלי ואחרי זה חבר שלי לקח את ידידה שלי כדי לבודד אותנו , החזקתי לה את היד והלכנו להסתכל על הנוף הצמדתי אותה לברזל ועמדתי מאחורה כזה מחבק מאחורה , אחרי זה היא הסתובבה והסתכלה לי בעיינים חיכתה שאני אנשק , נכנס לי איזה ג'וק מוזר לראש ולא רציתי לנשק אותה פתאום , אחרי זה הסתובבנו עוד קצת ואז הם נסעו , היא התלוננה לידידה שלי שאני לא מנשק אותה , ידעתי שזה הולך לקרות אבל לא הבנתי שאני לא רוצה סתם לנשק אותה ואז יהיה קשה להמשיך כי יש כל מיני בעיות לוגיסטיות , הבנתי שפעם הבאה שאני יעשה את זה זה צריך להיות באזור שיש בו מיטה ...חחח

נפגשים עוד פעם הפעם אצלי בבית

אז מספר 2 וידידה שלי באו אליי הבייתה , ישבנו וראינו סרט גרוע , ידידה שלי נרדמה על המיטה , לקחתי פיקוד והתחלתי לנשק את הבחורה היא התחילה לטרוף אותי ורק אז הבנתי כמה זה שיגע אותה שלא נישקתי אותה עד אז..חח , התחלנו להתחרמן בזמן שחברה שלה שוכבת ליידינו וכל הזמן הסתכלנו שהיא לא מתעוררת זה היה מצחיק ומחרמן בו זמנית , בסופו של דבר כשניסיתי להכניס יד ל.. היא לא נתנה ואמרה לי שהיא לא מרגישה בנוח ליד חברה שלה , הבית שלי הוא בעייתי ולא יכולתי לצאת מהחדר כי כולם אצלי ערים כל הזמן והיה סיכוי שמישהו יצא , אז פשוט אמרתי לה לרדת לי היא סימנה לי לא אבל עשתה HJ , קצת התעצבנתי אבל בשלב הזה הייתי כל כך חרמן שלא היה אכפת לי .

מחר יש לי אופציה להיפגש או עם מספר 1 או 2 , אני לא סגור מה אני רוצה , אני צריך לחשוב על זה , מספר 1 אין בעית לוגיסטיקה נפגשים אצלה בבית אבל קלטתי עלייה שהיא שמרנית באיזשהו מובן ואין לי כח לצאת עם ביצים כחולות , מספר 2 יש סיכוי גדול לסקס אבל בתנאי שלא יהיה בעיות לוגיסטיקה(היא גרה קצת רחוק) ובטוח יהיה בעיות, אז אני לא יודע מה לעשות.

2 הבנות האחרות אני לא ירחיב עליהם כי הם סקס קבוע ואין בעיות איתם , ה2 האחרונות הם טריות והכל טרי איתם ועדיין מעניין , לקחתי 15 מספרים ב3 יציאות שהיו לי השבוע , חלק גדול מהבנות אני לא זוכר ומבולבל מאוד לגביהם ואני חייב להתחיל לכתוב לי בצורה מסודרת מי כל אחת ואחת כי יש לי המון פדיחות איתם, אני טס ללונדון לחודש עוד חודש בדיוק , ככה שאני לא יכול לצאת יותר מידי כי אני חוסך כסף , אז אני מאמין שיהיה לי פחות סגירות טריות החודש הזה אבל הדבר היפה הוא שאני הולך לנהל את היומן הזה גם בלונדון ולפעמים להוסיף גם וידאו , ובלונדון אני מתכן לצאת לפחות 4-5 פעמים בשבוע , ולשחרר את החייה שבי , ככה שצפו להרבה פרטיים עסיסיים , זה הכל להיות

נכתב ב26.5 בארבע בבוקר.
    אגב מספר 1 כתבה לי הודעה לא מזמן שבסוף היא לא עוברת מהעיר שלי(הייתה אמורה לעבור) ושיש לי אותה לעוד חצי שנה בעיר(עם זה לא מצהיר על כוונות אז מה כן? חח)

2. קישורים ממומנים

סחתיין אחי נראה שאתה חי טוב חח ואני גם כמעט בטוח שאתה מביא בנות על רמה, אני נגיד בזמן האחרון הולך לי פצצה יחסית אבל תאמת שאני קצת מתפשר בתקווה שזה יתן לי ביטחון ויכולת לסגור גם עם אלו שבליגה של הגדולים (לא שזה לא קרה, פשוט שיקרה יותר חח בדרך כלל זה יותר קשה) וגם תכלס אם זה סתם לזיון אז אני לא מחפש איזה כוסית על, אם זה לקשר זה משהו אחר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

באמת נשמע שהולך לך ממש טוב..אבל זה קצת מחשיד חחח אני לא מתכוון לשקר, מרוב בחורות כבר זה נראה כאילו שאתה מחרטט אבל משהו בראש אומר לי שאתה לא..נזרום עם זה, לא?

שאלה-
    מה אתה מתכוון לעשות עם אחת הבחורות תגלה שיש לך עוד מישהי והיא תסגור לך את הרגליים?

היי בעיקרון 2 הבנות שאני כבר שוכב איתם יודעות שאני לא שלהם ואני יודע שהן לא שלי , אבל אנחנו לא מדברים על זה יותר מידי אנחנו פשוט נהנים , עם שתי הבנות החדשות הרעיון הולך להיות אותו דבר אני פשוט לא הולך לדבר על זה ובמידה וזה יעלה אני יגיד שאני לא יודע לגבי קשר כרגע ואני מעדיף לזרום ולתת לזה להתפתח לבד,זה נותן לי עוד זמן , אחרי שאתה שוכב עם הבחורה והיא נהנת היא תמשיך לשכב איתך למרות שאתם לא ביחד , רק צריך להגיע למצב הזה .
    בקשר לזה שאני מחרטט זה מחמיא לי תודה , רק מחרטט בקשר למה , לארבע בנות , או למספרים שאני לוקח?

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

פשש באמת כל הכבוד אחלה סגנון חיים ,בן כמה אתה ?
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

בן 23 , תודה אני משתדל

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    היי בעיקרון 2 הבנות שאני כבר שוכב איתם יודעות שאני לא שלהם ואני יודע שהן לא שלי , אבל אנחנו לא מדברים על זה יותר מידי אנחנו פשוט נהנים , עם שתי הבנות החדשות הרעיון הולך להיות אותו דבר אני פשוט לא הולך לדבר על זה ובמידה וזה יעלה אני יגיד שאני לא יודע לגבי קשר כרגע ואני מעדיף לזרום ולתת לזה להתפתח לבד,זה נותן לי עוד זמן , אחרי שאתה שוכב עם הבחורה והיא נהנת היא תמשיך לשכב איתך למרות שאתם לא ביחד , רק צריך להגיע למצב הזה .
    בקשר לזה שאני מחרטט זה מחמיא לי תודה , רק מחרטט בקשר למה , לארבע בנות , או למספרים שאני לוקח?
    אני מקווה בשבילך שהבנות באמת יקחו את כל כך פשוט כמו שאתה מציג את זה..כי מנסיוני בנות נורא אוהבות להפוך כל זבוב לפיל ולעשות מלא בלאגן ומלא דרמות.
    ובקשר לחירטוט- התכוונתי ל4 בנות. מספרים מבחינתי זה סתם עוד אפשרות לתקשר. כמו פייסבוק, רק פחות גייז מפייסבוק. אני מעדיף לסגור למישהי תצורה מאשר לסגור מספר.

הוא לא מחרטט ולא בטיח אני מכיר 2 אנשים שמזיינים יותר מכל הפורום הזה ביחד אז מה? זה קיים פשוט צריך לדעת לדבר וצריך את הגישה לזה, ובתור אחד כמוני שעדיין אין לו את זה עד הסוף אז כל מה שצריך לעשות.. זה פשוט להסתובב עם האנשים האלה!

טוב לבנתיים שאנחנו מדברים סגרתי אתמול עוד FC והיה ממש מצחיק אני אספר בקטנה

2 בחורות שהכרתי לפני כמה זמן והפכו לידידות(!) טובות שלי התקשרו אליי שיש להם בית ריק ושאני אביא חבר.
    התקשרתי לניקולאס , למקרה שאתם תוהים אז כן ניקולאס מדון ז'ואן המפורסם , חח .. דיברנו וסיפרתי לו על הסיטואציה , הוא זרם איתי ואמר שיגיע .
    אספתי אותו באוטו הוא הביא איתו הכל הבן אדם הזה פשוט חושב על הכל , ויאגרה(למקרה שניהיה שיכורים ולא יעמוד..<- זכרו את זה) , ואיזה קוקטייל שהוא רקח במעבדה שלו בעזרת כישופים , בכל מקרה הגענו לדירה , ובלי לבזבז זמן הוא מזג לכולם ופשוט התחלנו לשתות , חשוב מאוד להתחיל לשתות כבר מהתחלה ולא לבזבז זמן , מעלה תאווירה מהר, התחלנו לשחק משחק של אמת או חובה מעורבב בפוקר שהוא הכיר לנו זה הולך ככה , במקום מטבעות אתה נכנס עם אמת חובה או שוט , וכל סיבוב אתה צריך להמר על עוד , למשל נכנס סיבוב אחד זה אומר שאתה כבר צריך לבחור אמת חובה או שוט , עוד סיבוב אותו דבר , וכשפורסים קלפים במידה והפסדת יש לך 3 דברים שאתה צריך לעשות , היה ממש מגניב וזרמנו די מהר , המון צחוקים ושותים כל הזמן , מסתלבטים על הבנות הם עלינו , מה שכן היינו מאוד מאוד דומיננטים ו2 הבנות האלה בדרך כלל דומיננטיות , ניקו מדהים בקטע הזה הוא שולף מלא דברים מצחיקים וקורע את כולם מצחוק , אני בגישה קצת יותר אדישה , אבל זורק הערות פה ושם שמפילות את כולם , וככה המשכנו , אחת החובות שנתתי לבנות זה לרקוד על ניקו כמו על מוט חשפנות , הבגדים התחילו לרדת די מהר בחובות , אחד הדברים המגעילים של הערב זה כשניקו נתן לי לק מהחזה עד הפופיק(זה הייתה החובה שלו) , מסכן...חחחחחחחחחחח
    בכל מקרה אחרי זה נתנו לי חובה שקשורה לנשיקה או משהו כזה עם אחת הבנות , התחלנו להתנשק ואז פשוט לא הפסקנו , לפחות איזה 10 דקות תוך כדי חירמונים אני שולח לה יד לציצים ולא מפסיק,ואז פושט קם עוצר הכל ואומר לה בואי איתי לחדר , היא באה...משאיר את ניקו לבד , מגיעים למיטה מוריד לה הכל מהר ומתחיל לרדת לה ירדתי לה שם לפחות חצי שעה אבל אז הבנתי שאני בבעיה , לא עומד לי .. והיא בחורה מושכת מאוד, הבנתי שאני שיכור מטומטם ואני בבעיה , היא כבר ביקשה אותו בפנים ונזכרתי שלניקו יש ויאגרה , אמרתי לה חכי שניה ויצאתי החוצה לחפש אותו לצערי הוא כבר היה בחדר עם הבחורה השניה והבנתי שאני צריך להסתדר לבד , המשכתי לנסות כל מיני טריקים שאני מכיר היא ירדה לי כלום לא עוזר אני אבוד , עבר כבר 40 דקות ולא עומד לי והיא מתחילה להראות סימני עצבנות(לא מאשים אותה) , אבל כל הזמן הזה עשיתי כאילו זה לא מוזיז לי ולא הראתי כאילו משהו לא בסדר(למרות שברור שהכל היה לא בסדר) , חשוב מאוד לא להלחיץ את עצמכם זה יהרוג אתכם , אחרי זה היא שיחקה עם עצמה ואז פתאום נס חנוכה עמד לי ועשינו מה שעשינו , לא גמרתי בסופו של דבר אבל היה מצחיק רצח והיא כבר לא יכלה יותר .. FC של לפחות שעה וחצי .. הזוי , סיימנו יצאנו להפריע לניקו ולבחורה שלו ונכנסו איתם למיטה , ניסינו להזרים לאורגיה אבל לא זרם כי הבחורה שלי הייתה גמורה(סורי .. חח) , ואני והיא הלכנו לדפוק מקלחת בפנאני , ניקו והבחורה שלו המשיכו לאיזה 3 סיבובים התברר בסוף..חחח
    אחרי זה הבחורה של ניקו הכינה לנו מלא אוכל חביתות עם בצל מטוגן וכל מיני פינוקים , הבחורה שלי הייתה צריכה ללכת ב5 בבוקר נתתי לה נשיקה ואמרתי ביי היא נסעה לצפון עם המשפחה מסכנה , ניקו נשאר לישון עם הבחורה שלו בחדר שלה ואני ישנתי בחדר של אחותה הקטנה .. בת 6 , שמיכה ורודה והכל חחחחחחח , ניקו צילם אותי בבוקר אני אנסה להעלות את התמונה הזאת לפה אבל היה סופר מצחיק .. אכלנו קצת בבוקר שתינו והלכנו הביתה

ללא ספק ערב משובח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חזק ביותר!!

דברים מפחידים אתה סוגר אני שם לב, וגם נהנה תוך כדי.

דייט הבא תקרא ליגאל שטארק?
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 27-05-2012 בשעה 12:52.

אני רק יכול להגיד - הלוואי שהיה לי לפחות חבר אחד, אחד[!!] עם חצי מהמנטליות שלך. החיים שלי היו נראים הרבה יותר מעניינים ממה שהם. מבסוט עליך רצח

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אני רק יכול להגיד - הלוואי שהיה לי לפחות חבר אחד, אחד[!!] עם חצי מהמנטליות שלך. החיים שלי היו נראים הרבה יותר מעניינים ממה שהם. מבסוט עליך רצח
    שמע אחי אני יגיד לך את האמת , רוב החברים שלי? התבאסתי מהם מזמן , הם לא כמוני , אולי 1 מתוך כולם , ככה שאת רוב העבודה אני עושה לבד ואת רוב הכייף אני מייצר לעצמי , תיהיה השינוי שאתה רוצה ,אתה לא צריך אף אחד חוץ מאת עצמך זוג ביצים גדול , ומוח חד , כל השאר מיותר ..תייצר לעצמך את סגנון החיים שאתה רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חזק ביותר!!

דברים מפחידים אתה סוגר אני שם לב, וגם נהנה תוך כדי.

דייט הבא תקרא ליגאל שטארק?
    נראה לי שאם יגאל ישמע שיש בנות הוא יברח , אגב הם הציעו לי להדריך אצלהם..אמרתי לא ..חח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לפני שהם מחפשים מישהו שידריך אצלם שיחפשו מישהו שידריך אותם.

שפיץ לגמרי חח גרמת לי לקנא ללא ספק, יש לי גם חברים שאם אני איתם ובנות ושותים וכל זה אז כן יכול לצאת מזה משהו אבל בדרך כלל האיכות לא משהו, זה מה שמפריע לי קצת חח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect