קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 17:35
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-03-2009, 16:40
  3. [טור דעה]ושוב חוזר הניגון
    על ידי Shon. בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-03-2009, 18:36
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-03-2009, 21:52
  5. [טור דעה]דעתי על נבחרת אנגליה :]
    על ידי Haim XD בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2007, 13:02
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

[טור דעה] חד משמעית - כישלון - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

כל אחד פה מזיין תשכל של ה "כישלון " שלהם,הם לפחות הגיעו לאיפה שהם הגיעו.. ומה איתכם !?.
    אתם יושבים מביאים ביד בקט' סקס...

כשתגיעו לאולימפידה נדבר בסדר?!.. עד אז אין לך מה להעביר ביקורת רעה על המשלחת..

כי עם היית כזה טוב,אתה היית במקום אחד מהם...

SO

תחשבו לפני שאתם מתקיפים אותם על זה שהם לא הצליחו שמה....

קרדיט לFRENZY

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

טוב ברור לגמרי שלא קראת את הטור וגם אם כן לא הבנת כלום.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    טוב ברור לגמרי שלא קראת את הטור וגם אם כן לא הבנת כלום.

כנראה שקראתי וגם תתגובות המפגרות של האנשים

קרדיט לFRENZY

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

אז בוא נהיה צבועים ויפשי נפש ונריע להם על הופעה מכובדת.
    זאת בדיוק הבעיה שאני מוחה עליה, ההסתפקות הזאת בבינוניות!
    בסין מי שלא זוכה במדליית זהב וזוכה רק בכסף או בארד לא מוזכר בכלל
    בגלל אנשים כמוכם אנחנו לא נגיע לשום הישג, "העיקר ההשתתפות"
    מה זאת הגישה הדפוקה הזאת?
    כשיש לך אלופת עולם פעמיים ברצף שמסיימת שישית באולימפיאדה ומפשלת ברגע האמת, כן, זה כ-י-ש-ל-ו-ן
    ישראלים משיגים הרבה דברים מאוד יוקרתיים בתחומים שונים שאתם לא שומעים עליהם בכלל אבל חס וחלילה אסור לרדת על ספורטאים שכשלו ברגע האמת שלהם שלא ייפגעו, מסכנים.
    זאת תגישה תבוסתנית שלא תוביל אתכם לשום מקום בחיים.
    מה זה קשור? נכון אכזבה, אבל כישלון? אתה בכלל מבין את הלחץ בתחרויות כאלה? רואים שאין לך אפילו שמץ של מושג בספורט!

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    מה זה קשור? נכון אכזבה, אבל כישלון? אתה בכלל מבין את הלחץ בתחרויות כאלה? רואים שאין לך אפילו שמץ של מושג בספורט!
    חחחח כן אחי, אני לא מבין בספורט.
    תמשיך להשוות את זה הלחץ שלך, ילד בן 13 הולך לחוג ג'ודו לאולימפיאדה, תחרות הספורט הגדולה בעולם.
    וכן כשיש כל כך הרבה מועמדים למדליה וכולם מפשלים ואנחנו לא הולכים לחזור אפילו בלי מדליה אחת זה כישלון.
    ותמשיך לתרץ את זה בלחץ, ספורטאים מקצועיים שמשתתפים בדרך קבע באליפויות עולם ואליפות אירופה נכשלו כי היה עליהם לחץ.
    לחץ אה? בגלל זה הם פישלו ואסור לבקר אותם. ואני לא מבין בספורט?

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

חחחח כן אחי, אני לא מבין בספורט.
    תמשיך להשוות את זה הלחץ שלך, ילד בן 13 הולך לחוג ג'ודו לאולימפיאדה, תחרות הספורט הגדולה בעולם.
    וכן כשיש כל כך הרבה מועמדים למדליה וכולם מפשלים ואנחנו לא הולכים לחזור אפילו בלי מדליה אחת זה כישלון.
    ותמשיך לתרץ את זה בלחץ, ספורטאים מקצועיים שמשתתפים בדרך קבע באליפויות עולם ואליפות אירופה נכשלו כי היה עליהם לחץ.
    לחץ אה? בגלל זה הם פישלו ואסור לבקר אותם. ואני לא מבין בספורט?
    מגיל 6 אני הולך לתחרויות, מגיל 10 לאליפויות הארץ,"מטב", "מכבי" ועוד המון תחרויות כאלה ארציות, לחץ זה לא דבר שנגמר, דווקא בגלל הציפייה הזאת יש לחץ, אני אגיד לך ת'אמת, אליפות העולם בג'ודו הרבה הרבה הרבה יותר רצינית ואיכותית מהאולימפיאדה, פשוט באולימפיאדה יש לחץ, יש דרכים שונים ללחץ.
    יש כאלה שמקיאים יש כאלה שמשלשלים יש כאלה שבוכים יש כאלה שמתעלפים יש כאלה שחווים קשיים בנשימה ויש עוד המון המון תגובות ללחץ, זה לא דבר ששולטים בו ולא דבר שקל להתמודד איתו!
    אני אתן את עצמי כדוגמא, אני מאוד מאוד תחרותי בג'ודו אני גם מאוד חזק ומאוד מוכר לגילאים שלי, אם אני אעשה קרב מול מישהו במקום אימונים רגיל סביר להניח שאני אנצח בתוצאה מוחלטת, אבל אם אני אתחרה מול אותו אדם בתחרות עם קהל וציפייה אז אני עלול להפסיד!
    באליפות ישראל האחרונה ניצחתי את 2 הקרבות הראשונים בתוצאה מוחלטת וחלק בפחות מחצי דקה, בקרב השלישי בא מולי מישהו שלא נראה כמו איזה מישהו חזק שיכול להפיל אותי בקלות ברוב הקרב הובלתי באמת ואז ראיתי במהלך החצי שניה של ההפסקה שקשרתי את החגורה כמה חברים שלי מסתכלים עליי באותו רגע התחלתי להיכנס ללחץ מהציפייה בגלל שחברים שלי יודעים שאני יכול לנצח אותו בקלות, בסוף הפסדתי מולו, מה לעשות? לחץ!
    אז תתחיל להרגיע עם זה ש-"אתה בן 13 אתה לא מבין כלום מהחיים שלך" כי סביר להניח שמה שאני עברתי כל החיים לא עברת עד עכשיו, וכן הספקתי המון!
    הספקתי להיות נוכח בפיגוע, הספקתי ללמוד בכיתת מחוננים למשך כמה שבועות (אבא שלי התנגד לאיזה משהו), הספקתי לעלות על הארובה באורות רבין (300 מטר) הספקתי ללכת לצי של חיל הים במהלך מלחמה שהייתה (לא זוכר איזה) הספקתי להיפגש עם שרים בממשלה וחברי כנסת ויו"ר הכנסת, הספקתי לישון בים כבר בגיל 4, הספקתי לשחות בים לעומקים מטורפים (4 + מטר) הספקתי לעשות מה שהרבה אנשים חולמים ויחלמו לעשות כל החיים.
    אז אני אומר עכשיו לכל המפגרים שחושבים שבגלל שאני בן 13 אז אני קטין שלא מבין מהחיים שלו כלום.

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

מגיל 6 אני הולך לתחרויות, מגיל 10 לאליפויות הארץ,"מטב", "מכבי" ועוד המון תחרויות כאלה ארציות, לחץ זה לא דבר שנגמר, דווקא בגלל הציפייה הזאת יש לחץ, אני אגיד לך ת'אמת, אליפות העולם בג'ודו הרבה הרבה הרבה יותר רצינית ואיכותית מהאולימפיאדה, פשוט באולימפיאדה יש לחץ, יש דרכים שונים ללחץ.
    יש כאלה שמקיאים יש כאלה שמשלשלים יש כאלה שבוכים יש כאלה שמתעלפים יש כאלה שחווים קשיים בנשימה ויש עוד המון המון תגובות ללחץ, זה לא דבר ששולטים בו ולא דבר שקל להתמודד איתו!
    אני אתן את עצמי כדוגמא, אני מאוד מאוד תחרותי בג'ודו אני גם מאוד חזק ומאוד מוכר לגילאים שלי, אם אני אעשה קרב מול מישהו במקום אימונים רגיל סביר להניח שאני אנצח בתוצאה מוחלטת, אבל אם אני אתחרה מול אותו אדם בתחרות עם קהל וציפייה אז אני עלול להפסיד!
    באליפות ישראל האחרונה ניצחתי את 2 הקרבות הראשונים בתוצאה מוחלטת וחלק בפחות מחצי דקה, בקרב השלישי בא מולי מישהו שלא נראה כמו איזה מישהו חזק שיכול להפיל אותי בקלות ברוב הקרב הובלתי באמת ואז ראיתי במהלך החצי שניה של ההפסקה שקשרתי את החגורה כמה חברים שלי מסתכלים עליי באותו רגע התחלתי להיכנס ללחץ מהציפייה בגלל שחברים שלי יודעים שאני יכול לנצח אותו בקלות, בסוף הפסדתי מולו, מה לעשות? לחץ!
    אז תתחיל להרגיע עם זה ש-"אתה בן 13 אתה לא מבין כלום מהחיים שלך" כי סביר להניח שמה שאני עברתי כל החיים לא עברת עד עכשיו, וכן הספקתי המון!
    הספקתי להיות נוכח בפיגוע, הספקתי ללמוד בכיתת מחוננים למשך כמה שבועות (אבא שלי התנגד לאיזה משהו), הספקתי לעלות על הארובה באורות רבין (300 מטר) הספקתי ללכת לצי של חיל הים במהלך מלחמה שהייתה (לא זוכר איזה) הספקתי להיפגש עם שרים בממשלה וחברי כנסת ויו"ר הכנסת, הספקתי לישון בים כבר בגיל 4, הספקתי לשחות בים לעומקים מטורפים (4 + מטר) הספקתי לעשות מה שהרבה אנשים חולמים ויחלמו לעשות כל החיים.
    אז אני אומר עכשיו לכל המפגרים שחושבים שבגלל שאני בן 13 אז אני קטין שלא מבין מהחיים שלו כלום.
    אולי גרמתי לזה להישמע מתנשא קצת אבל אף אחד לא פיקפק על מה שאתה מבין מהחיים או מה עברת בחיים בגלל שאתה בן 13
    ובכל זאת אתה לא יכול להשוות ואפילו במעט את הג'ודו שלך לספורטאים מקצועים באולימפיאדה.
    יש לחץ, אין ספק, אימונים במשך 4 שנים רצופות למען מטרה אחת ובמיוחד הספורטאים המובילים שלנו שיש מהם הרבה ציפיות אבל לחץ לא יכול להוות שום תירוץ לאף כישלון של ספורטאים ברמה הזאת.
    ודווקא אם כן מה שאתה אומר נכון זה להפך, מחזק את כל מה שאמרתי לגבי הצד המנטאלי של הספורטאים משלנו.
    הלחץ קיים אך אסור שזה יפריע לספורטאים כאלה ואסור שיתמשו בזה כתירוץ.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

אולי גרמתי לזה להישמע מתנשא קצת אבל אף אחד לא פיקפק על מה שאתה מבין מהחיים או מה עברת בחיים בגלל שאתה בן 13
    ובכל זאת אתה לא יכול להשוות ואפילו במעט את הג'ודו שלך לספורטאים מקצועים באולימפיאדה.
    יש לחץ, אין ספק, אימונים במשך 4 שנים רצופות למען מטרה אחת ובמיוחד הספורטאים המובילים שלנו שיש מהם הרבה ציפיות אבל לחץ לא יכול להוות שום תירוץ לאף כישלון של ספורטאים ברמה הזאת.
    ודווקא אם כן מה שאתה אומר נכון זה להפך, מחזק את כל מה שאמרתי לגבי הצד המנטאלי של הספורטאים משלנו.
    הלחץ קיים אך אסור שזה יפריע לספורטאים כאלה ואסור שיתמשו בזה כתירוץ.
    עוד לא שמעת על האולימפיאדה לנוער ???
    ואני מבין שלא השתתפת בתחרויות...

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

עוד לא שמעת על האולימפיאדה לנוער ???
    ואני מבין שלא השתתפת בתחרויות...
    מה הקשר? השתתפת באולימפיאדת הנוער?
    ולא יודע איך לעזאזל לפי ההודעה שלי קיבלת את הרושם שלא השתתפתי בתחרויות
    הייתי חלק מקבוצת כדורגל שהשתתפה בליגה עם משחקי בית וחוץ בכל שבוע בניגוד לספורט שלך שלא יודע באיזה תדירות מתקיימים הטורנירים האלה אבל ברור שלא פעם בשבוע.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect