קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 17:35
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-03-2009, 16:40
  3. [טור דעה]ושוב חוזר הניגון
    על ידי Shon. בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-03-2009, 18:36
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-03-2009, 21:52
  5. [טור דעה]דעתי על נבחרת אנגליה :]
    על ידי Haim XD בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2007, 13:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[טור דעה] חד משמעית - כישלון

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ברירת מחדל [טור דעה] חד משמעית - כישלון

ההבדל בין מדליה אחת לשתי מדליות הוא לא חזות הכל, אבל לחזור בלי אף מדליה זה כישלון חרוץ.
    הישג השיא היה של טומרקין, כל השאר נכשלו חד משמעית.
    שטילוב - הכל טוב ויפה שהוא הגיע לשני גמרים, אבל הוא ברמה הזאת.
    כשנבחרת ארה"ב תגיע לגמר בכדורסל ותפסיד אף אחד לא יתנחם בזה שהם עלו לגמר, כך גם לגבי שטילוב, הוא ברמה של מדליה ולכן כל דבר אחר זה פשוט כישלון.
    אין טעם להסתפק בבינוניות כשאפשר להגיע לפסגה.
    שטילוב מאוכזב.

לי קורזיץ, אלופת העולם פעמיים ברצף מגיעה לאולימפיאדה ועושה במכנסיים דווקא ברגע האמת אחרי שעשתה טורניר נפלא עד שיוט המדליות, שחר צוברי ברור לכולם שאיכזב בענק אבל גם צמד השייטים והשייטות בדגם ה470, קליגר וסלע סיימו שניים באליפות העולם האחרונה ובוסקילה כהן סיימו שניות באליפות העולם, נכון שמדליה מהם הייתה לא ממש בתכניות למרות התוצאות האלה אבל לא להיכנס אפילו לשיוט מדליות?
    שחר פאר אנדרדוגית מובהקת מול שראפובה אבל יש גם דרך להפסיד ולא להתבזות כך.
    ועם כל הכבוד לאנדיוני, משחק הזוגות שונה מאוד ממשחק היחידים אז אין מה להתרגש יותר מדי מניצחון על פדרר וחברו, פדרר לא מתאמן ובטח שלא מתחרה בזוגות לאורך עונת המשחקים.
    במשחק מול האחים בראיין היו לישראלים בשני המערכות נקודות מערכה, ובמערכה הראשונה גם 40-0 ו3 סט פוינטס ואפילו שהבראיינים זכו בזהב בסוף, הם יכלו לעשות יותר.
    מקסיוטה, באמת שלא היו ממנה ציפיות אך לפשל עד כדי כך בטורניר הכי חשוב בחיים שלה? זאת לא ילדה בת 12 שצריכה להתרגש מהתחרות הראשונה בחיים שלה.
    בג'ודו מיותר לדבר על זאבי שהגיע שאנן מדי לקרב שלו.
    שלזינגר יכלה להביא מדליה, היא אחת הג'ודאיות הטובות בעולם בתחום המשקל שלה והיא לא הגיעה מוכנה לאולימפיאדה.
    פולק יכל לעשות הרבה יותר, אשרנסקי נתן הופעה מכובדת ופללאשווילי הודח ע"י זה שזכה אחר כך בכסף ואלוף העולם המכהן אז זה לא ממש כישלון למרות השלב המוקדם, פשוט הגרלה אכזרית.

קורזיץ עם הזהב מאליפות העולם. מה עם מדליה אולימפית?

עכשיו כבר ברור שיש לישראלים בעיה קשה מאוד ברגעי האמת, במאני טיים, זה היה עם הקבוצות הישראליות בכדורגל באירופה שהיו מודחות ומפסידות בדקות האחרונות ועכשיו אנחנו רואים את זה אצל הספורטאים באולימפיאדה, פשוט לא יכולים לתפקד במאני טיים.

מקסיוטה נופלת, ולא בפעם היחידה

שטילוב וקורזיץ קרסו בגדול בגמר וצוברי וזאבי נכשלו בענק עוד לפני שהגיעו לשם אפילו, לדעתי מבחינה מקצועית אנחנו יכולים להתגאות במספר ספורטאים מהבכירים בעולם בקטג' שלהם אבל יש כאן בעיה מנטאלית קשה מאוד.
    זה פשוט קורה פעם אחר פעם, ברגע האמת אנחנו מפשלים! עושים במכנסיים! תקראו לזה איך שתרצו, הדבר הראשון שצריך לעשות לשכור צוות פסיכולוגים מהטופ הישראלי שיעבדו בצמוד לכל ספורטאי עם פוטנציאל למדליה באליפויות אירופה/עולם/אולימפיות ובכלל שיעבדו עם המשלחות הבאות שיצאו לאליפויות אירופה/עולם/אולימפיות.
    לדעתי אם יבוא השינוי הזה, בפן המנטאלי והפסיכולוגי, אני חוזה 5 מדליות ומעלה למשלחת הישראליות בריו 2016.
    לטעמי כאן טמונה הבעיה.
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 08-08-2012 בשעה 01:05.

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

זאת אמנם לא האולימפיאדה הראשונה שבה חוזרת המשלחת הישראלית בלי כלום, אבל אני לא חושב שיש ספק שזאת האולימפיאדה הכי מאכזבת של הישראלים.
    בניגוד לאולימפיאדות האחרות, פה ישראל הגיעה עם ציפיות אמיתיות להוציא מדליות. שטילוב, קורזיץ, שלזינגר, סרגיי ריכטר, צוברי - מכל אחד מהם היו ציפיות אמיתיות להביא מדליה וגאווה למדינה, אבל כולם נכשלו. זה לא שאנחנו סתם נתלינו על תקוות בלי שום בסיס - כל מי שציינתי פה הוא מהמובילים בתחום שלו. גם מאריק זאבי, על אף היותו סוס זקן, ציפו להביא מדליה - הרי לא סתם הוא זכה בזהב בטורניר אירופה האחרון לא?

אבל כנראה שזה בנו, בתוכנו, הלוזריות הזאת. הרי זה לא רק שאחד נכשל או שניים נכשלו, זה כולם- כל אחד מ39 הספורטאים הישראלים שיצאו נכשלו. אז כן, אולי זה פסיכולוגי, אולי זאת הגישה, אולי זה סתם חוסר מזל - אבל מה שבטוח - זה בעיקר הלוזריות.

מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

זאבי הכישלון הכי גדול לדעתי
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

אני לא מסכים איתך כל כך.
    הייתי אומר "אכזבה", אבל לא "כישלון".
    כישלון היינו אומרים אם לא היינו עושים שום דבר, ולא מגיעים לכלום.
    אתה צודק, אמרו שיש סיכוי לשתי מדליות אם לא יותר, אבל זה שלא השגנו לא אומר שזה כישלון.
    יעקב טומרקין הגיע לגמר בבריכת השחייה ולקח מקום 7 - הישג שיא למדינה.
    היינו בעוד 3 חצאי גמר.
    שטילוב לקח מקום 12 בעולם בקרב רב - הישג שיא למדינה.
    מקום שישי שלו בקרקע זה אולי נמוך מהציפיות, אבל כבוד.
    לי קורזיץ - אמנם היה סיכוי ענק למדליה, וזאת אכזבה ענקית שלא זכתה, זה עדיין לא כישלון.
    מקום שישי בעולם זה כבוד ענק.
    חוץ מזה, שחר צוברי זה היה כישלון, אבל זהו.
    מכל השאר לא ציפו לכלום.

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי .Dor. צפיה בהודעה
    אני לא מסכים איתך כל כך.
    הייתי אומר "אכזבה", אבל לא "כישלון".
    כישלון היינו אומרים אם לא היינו עושים שום דבר, ולא מגיעים לכלום.
    אתה צודק, אמרו שיש סיכוי לשתי מדליות אם לא יותר, אבל זה שלא השגנו לא אומר שזה כישלון.
    יעקב טומרקין הגיע לגמר בבריכת השחייה ולקח מקום 7 - הישג שיא למדינה.
    היינו בעוד 3 חצאי גמר.
    שטילוב לקח מקום 12 בעולם בקרב רב - הישג שיא למדינה.
    מקום שישי שלו בקרקע זה אולי נמוך מהציפיות, אבל כבוד.
    לי קורזיץ - אמנם היה סיכוי ענק למדליה, וזאת אכזבה ענקית שלא זכתה, זה עדיין לא כישלון.
    מקום שישי בעולם זה כבוד ענק.
    חוץ מזה, שחר צוברי זה היה כישלון, אבל זהו.
    מכל השאר לא ציפו לכלום.
    על זה בדיוק כתבתי וכנראה שלא קראת
    שטילוב מקום שישי בקרקע אבל הוא ברמה של מדליה, אז אם הוא לא זוכה במדליה זה כישלון
    למה אתה מסתפק במקום שישי כשאתה יכול לקחת מדליה? הוא חד משמעית איכזב
    אם הוא היה מתעמל בינוני ומגיע לגמר היינו מסתפקים בזה אבל הוא יכל לעשות הרבה יותר והיה צריך לקחת מדליה
    קורזיץ, וואלה פעמיים ברצף אלופת העולם ו3 פעמים בכללי ומקום שישי זה כישלון עצום
    למה להסתפק בבינוניות? היא נחשבת בתחום הזה לטובה בעולם ונכשלה
    גם זאבי ושלזינגר זה כישלון כי הם ברמה של מדליה, לא רק צוברי והם יכלו לעשות הרבה יותר
    לגבי השאר לא הייתה תקווה למדליה אבל שחר פאר ומקסיוטה לדוגמא כל אחת בתחומה נתנה לדעתי את ההופעה הכי גרועה בקריירה שלה, דווקא ברגע השיא בקריירה שלהן.

שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

ציטוט נכתב במקור על ידי -Max- צפיה בהודעה
    על זה בדיוק כתבתי וכנראה שלא קראת
    שטילוב מקום שישי בקרקע אבל הוא ברמה של מדליה, אז אם הוא לא זוכה במדליה זה כישלון
    למה אתה מסתפק במקום שישי כשאתה יכול לקחת מדליה? הוא חד משמעית איכזב
    אם הוא היה מתעמל בינוני ומגיע לגמר היינו מסתפקים בזה אבל הוא יכל לעשות הרבה יותר והיה צריך לקחת מדליה
    קורזיץ, וואלה פעמיים ברצף אלופת העולם ו3 פעמים בכללי ומקום שישי זה כישלון עצום
    למה להסתפק בבינוניות? היא נחשבת בתחום הזה לטובה בעולם ונכשלה
    גם זאבי ושלזינגר זה כישלון כי הם ברמה של מדליה, לא רק צוברי והם יכלו לעשות הרבה יותר
    לגבי השאר לא הייתה תקווה למדליה אבל שחר פאר ומקסיוטה לדוגמא כל אחת בתחומה נתנה לדעתי את ההופעה הכי גרועה בקריירה שלה, דווקא ברגע השיא בקריירה שלהן.
    זאבי לא נחשב כתקווה למדליה, הוא כבר מבוגר.
    זה שהוא אלוף אירופה לא אומר שהוא היה תקווה למדליה.
    למרות שלא ציפו שהוא יעוף ככה.

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

בוא נאמר את זה ככה, יש לך חרא של דעה.
    כמה מהאנשים כאן בפורום הרגישו מה זה שכל העולם מסתכל עליך ב-70 עיניים ואתה צריך להוכיח את עצמך לעיניי כולם ולהתגבר על הטובים מכל הארצות.
    שאני הולך לתחרות של ג'ודו אני מרגיש שאני הולך להתפוצץ מהלחץ, יש לחץ בתחרויות ככה זה, לחץ מהציפיות, לחץ מהקהל, לחץ מהמעמד, ככה זה, לא קל שכל ישראל מסתכלת עליך ומצפה שאתה תהיה ה-ספורטאי, זה בכלל בכלל לא קל, אז להגיד שמישהו נכשל? בכלל לא! המון ספורטאים הגיעו למעמד מאוד מכובד!
    תתבישו לכם אנשים! ככה להגיד על בן אדם שהוא כישלון...
    פשוט בושה!

שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    בוא נאמר את זה ככה, יש לך חרא של דעה.
    כמה מהאנשים כאן בפורום הרגישו מה זה שכל העולם מסתכל עליך ב-70 עיניים ואתה צריך להוכיח את עצמך לעיניי כולם ולהתגבר על הטובים מכל הארצות.
    שאני הולך לתחרות של ג'ודו אני מרגיש שאני הולך להתפוצץ מהלחץ, יש לחץ בתחרויות ככה זה, לחץ מהציפיות, לחץ מהקהל, לחץ מהמעמד, ככה זה, לא קל שכל ישראל מסתכלת עליך ומצפה שאתה תהיה ה-ספורטאי, זה בכלל בכלל לא קל, אז להגיד שמישהו נכשל? בכלל לא! המון ספורטאים הגיעו למעמד מאוד מכובד!
    תתבישו לכם אנשים! ככה להגיד על בן אדם שהוא כישלון...
    פשוט בושה!
    חושב בדיוק כמוך.
    אפשר לקרוא לזה מאכזב, אבל להגיד לאנשים כאלה שהם כישלון? לא מתאים בכלל..

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

אז בוא נהיה צבועים ויפשי נפש ונריע להם על הופעה מכובדת.
    זאת בדיוק הבעיה שאני מוחה עליה, ההסתפקות הזאת בבינוניות!
    בסין מי שלא זוכה במדליית זהב וזוכה רק בכסף או בארד לא מוזכר בכלל
    בגלל אנשים כמוכם אנחנו לא נגיע לשום הישג, "העיקר ההשתתפות"
    מה זאת הגישה הדפוקה הזאת?
    כשיש לך אלופת עולם פעמיים ברצף שמסיימת שישית באולימפיאדה ומפשלת ברגע האמת, כן, זה כ-י-ש-ל-ו-ן
    ישראלים משיגים הרבה דברים מאוד יוקרתיים בתחומים שונים שאתם לא שומעים עליהם בכלל אבל חס וחלילה אסור לרדת על ספורטאים שכשלו ברגע האמת שלהם שלא ייפגעו, מסכנים.
    זאת תגישה תבוסתנית שלא תוביל אתכם לשום מקום בחיים.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

כשיש לך אלופת עולם פעמיים ברצף שמסיימת שישית באולימפיאדה ומפשלת ברגע האמת, כן, זה כ-י-ש-ל-ו-ן
    ישראלים משיגים הרבה דברים מאוד יוקרתיים בתחומים שונים שאתם לא שומעים עליהם בכלל אבל חס וחלילה אסור לרדת על ספורטאים שכשלו ברגע האמת שלהם שלא ייפגעו, מסכנים.
    שמע, אתה חתיכת כפוי טובה.
    קורזיץ הפסידה כי לא היו רוחות ולכולם היה ברור שאם אין רוחות היא לא יכולה לקחת. שחר פאר סתם אובר-רייטד. שראפובה תפסה יום וזה היה ברור גם ככה שאין לה סיכוי.
    עם כל הכבוד, שטילוב הוא לא ספורטאי בטוח למדליה. זה שהוא לקח שלישי באליפות עולם לא אומר שהוא ספורטאי למדליה. הוא ד"א חלק את המקום עם ברזילאי, וביצע ביצוע ממש טוב. ואת זה הוא עשה בלי שום לחץ ישראלי כי אנחנו רק נזכרים פעם ב4 שנים להתעורר, וגם אז, אנחנו עושים את מה שאנחנו הכי טובים בו- לקטר ולהתבכיין.
    ישראל לא מעצמת ספורט לא בגלל גישה כזאת או אחרת אלא בגלל שאין תשתית. אין חינוך לספורט מהיסודי, אין באמת התעניינות מעבר לכדורגל הצולע של המדינה שלנו.
    אתה לא יכול לבוא ולבקר מישהו אחר על מה שהוא עשה ולומר שהוא לא בסדר, כשאתה רואה את זאבי יורד מהמשטח ובוכה בראיון, את קוררזיץ אומרת שהיא תעשה הכל למדליה וכנל כלפיי שטילוב. קח את הגישה הזאת בשבילך לעשות תמיד את המקסימום. אבל אל תבקר אחרים. אני בכלל בספק אם באמת ראית את המשחקים שאתה מדבר אליהם או שאתה סתם אומר את מה שאתה חושב לפי תוצאה. אני גם לא ראיתי את המקצים בשיט, אבל בגלל זה אני סותם את הפה ורק אומר איזה באסה. אני לא יודע מה קרה שם, ומהרגע ששמעתי שאין רוחות חזקות הבנתי שזה אבוד.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

אנחנו סין או יפן?
    יאאלה יודע מה? כל הכבוד לך
    לך תביא לנו מדליות באולימפיאדה, נראה אותך.
    ותמיד תזכור - שאם בטעות תקח רביעי בעולם, תזכור שכולנו חושבים שאתה כשלון.

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    שמע, אתה חתיכת כפוי טובה.
    קורזיץ הפסידה כי לא היו רוחות ולכולם היה ברור שאם אין רוחות היא לא יכולה לקחת. שחר פאר סתם אובר-רייטד. שראפובה תפסה יום וזה היה ברור גם ככה שאין לה סיכוי.
    עם כל הכבוד, שטילוב הוא לא ספורטאי בטוח למדליה. זה שהוא לקח שלישי באליפות עולם לא אומר שהוא ספורטאי למדליה. הוא ד"א חלק את המקום עם ברזילאי, וביצע ביצוע ממש טוב. ואת זה הוא עשה בלי שום לחץ ישראלי כי אנחנו רק נזכרים פעם ב4 שנים להתעורר, וגם אז, אנחנו עושים את מה שאנחנו הכי טובים בו- לקטר ולהתבכיין.
    ישראל לא מעצמת ספורט לא בגלל גישה כזאת או אחרת אלא בגלל שאין תשתית. אין חינוך לספורט מהיסודי, אין באמת התעניינות מעבר לכדורגל הצולע של המדינה שלנו.
    אתה לא יכול לבוא ולבקר מישהו אחר על מה שהוא עשה ולומר שהוא לא בסדר, כשאתה רואה את זאבי יורד מהמשטח ובוכה בראיון, את קוררזיץ אומרת שהיא תעשה הכל למדליה וכנל כלפיי שטילוב. קח את הגישה הזאת בשבילך לעשות תמיד את המקסימום. אבל אל תבקר אחרים. אני בכלל בספק אם באמת ראית את המשחקים שאתה מדבר אליהם או שאתה סתם אומר את מה שאתה חושב לפי תוצאה. אני גם לא ראיתי את המקצים בשיט, אבל בגלל זה אני סותם את הפה ורק אומר איזה באסה. אני לא יודע מה קרה שם, ומהרגע ששמעתי שאין רוחות חזקות הבנתי שזה אבוד.
    עניתי לך על רוב הדברים במאמר
    ציטוט נכתב במקור על ידי .Dor. צפיה בהודעה
    אנחנו סין או יפן?
    יאאלה יודע מה? כל הכבוד לך
    לך תביא לנו מדליות באולימפיאדה, נראה אותך.
    ותמיד תזכור - שאם בטעות תקח רביעי בעולם, תזכור שכולנו חושבים שאתה כשלון.
    מישהו אמר שאנחנו סין או יפן? הבאתי את זה כדוגמא כדי להראות מה יש שם שהוא בדיוק ההפך מפה
    כשאני יהיה אלוף העולם ובאולימפיאדה אני אפשל ולא אביא אפילו מדליה גם אני אחשוב שזה כישלון
    יש לך דרך להפוך אותי לאלוף עולם?

וואלה גם לי נשבר הלב לראות את אריק אחרי מה שקרה לו ואחר כך ראיתי את השאר מפשלים בזה אחר זה ברגע השיא שלהם, שטילוב, קורזיץ, מקסיוטה והשאר שהרחבתי עליהם פה.
    אני לא כועס עליהם שלא הביאו מדליה אני פשוט מבקר את התופעה המתמשכת הזאת בספורט הישראלי שלא נמצאת רק אצל הספורטאים האולימפיים.
    כשכולם קורסים בזה אחר זה למעט כמה יוצאים מן הכלל ברגע שאמור להיות רגע השיא שלהם אז אני אומר שיש פה בעיה קצת פסיכולוגית, אולי יש משהו בלחץ הזה שאתם מדברים עליו אבל זה לא אמור לקרות לספורטאים ברמה הזאת ולכן צריך לעשות משהו בקטע הזה.
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 09-08-2012 בשעה 01:56.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

וואלה גם לי נשבר הלב לראות את אריק אחרי מה שקרה לו ואחר כך ראיתי את השאר מפשלים בזה אחר זה ברגע השיא שלהם, שטילוב, קורזיץ, מקסיוטה והשאר שהרחבתי עליהם פה.
    אני לא כועס עליהם שלא הביאו מדליה אני פשוט מבקר את התופעה המתמשכת הזאת בספורט הישראלי שלא נמצאת רק אצל הספורטאים האולימפיים.
    כשכולם קורסים בזה אחר זה למעט כמה יוצאים מן הכלל ברגע שאמור להיות רגע השיא שלהם אז אני אומר שיש פה בעיה קצת פסיכולוגית, אולי יש משהו בלחץ הזה שאתם מדברים עליו אבל זה לא אמור לקרות לספורטאים ברמה הזאת ולכן צריך לעשות משהו בקטע הזה.
    זה לא שאנחנו קורסים, התקשורת גורמת לנו לחשוב שיש סיכוי, ולא רק שיש סיכוי, אלא שאנחנו צריכים לקחת מדליה כשברור שאם ניקח מדליה זה הישג ולא להפך. נבחרת ישראל בכדורגל פשוט גרועה. וזה בכלל לא קשור מי היריבה- זה סתם לדוגמה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צודק ב 100%

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צודק ב 100%

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect