קוראים לזה מאניה דיפרסיה, מאחל לך רפואה שלמה.
http://www.thingsonmymind.com/?p=310
קוראים לזה מאניה דיפרסיה, מאחל לך רפואה שלמה.
http://www.thingsonmymind.com/?p=310
נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 26-03-2013 בשעה 04:05.
|
|
פעם אני הייתי הבן אדם הכי פאדחן שיש בעולם, ולא הייתי עושה את זה כדי לצאת גבר או כדי לקבל תשומת לב..פשוט הייתי קופץ על כל הזדמנות שניתנה והייתי זורם על זה..לא הייתי חושב על זה יותר מידי.
סתם לדוגמא - הלכתי עם חברים לכיוון של הסלקציה באיזה מועדון, ובדרך ראיתי 3 בנות עומדות בצד ומדברות, ואחת מהן הייתה פשוט מושלמת מבחינת הגוף (60 90 60 כזאת) אז פשוט הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה "בואנה מאמי, יש לך גוף של גיטרה, מה זה הדבר הזה?" ואמרתי את זה בשיא הרצינות, כאילו ממש ציפיתי לתשובה מנומקת חח
חברים שלי פשוט דחפו אותי משם מרוב שהם אכלו תפדיחה של החיים שלהם שהם שמעו אותי אומר את זה והם לא רצו לעמוד שם בצד ולהרגיש מוזרים חח
חחח נזכרתי בעוד מקרה - ניגשתי לבר והסתכלתי לצדדים כאילו לא ממש חיכיתי לברמן שיבוא אליי וזה, ואז פתאום כשאני מתסכל על איזה בחורה בצד אני פתאום שומע מולי כל של בחורה "כן, מה אתה רוצה להזמין?" הסתכלתי קדימה ראיתי איזה ברמנית כוסית בלונדינית ואז פשוט עשיתי לה "אמממ...אפשר להזמין אותך?" דיי ברצינות. שוב, חברים שלי שמעו אותי ופשוט נקרעו מצחוק מאחורי. אותו הדבר עם הברמנית חחח
לפעמים הפאדיחות האלה והשטויות האלה זה מה שיעשה לכם את הערב..ברגע שבחורות שומעות את זה מהצד שאתם גברים שפשוט אין להם ברקסים, זה אומר עליכם המון...אבל אני דיי הפסקתי עם זה כי בזמן האחרון כבר אין לי כוח להתחיל עם בנות בארץ...אם אני מתחיל עם 5 בנות במועדון, כנראה שרק עם אחת מהן באמת יזרום לי משהו...האגו של הנשים היום הוא נוראי בארץ.
בקשר לדיי גיים, אני ממש לא בעד. בחיים שלי לא התחלתי עם בחורות באמצע הרחוב או בים או משהו כזה לא קשור כמו מסעדה או בית קפה..זה פשוט מטומטם בעיניי. יש להן את העיסוקים שלהן, אני לא רוצה להפריע.
אבל אם זה סוטיאציה שזורמות כאילו...אז למה לא? חח
כמו שפעם אחת שהייתי בדרך לעבודה, עצרתי בבית קפה, באתי להזמין מהבר קפה וראיתי שהברמנית של הקפה דיי מחייכת ונהנת מהבוקר שלה אז פשוט זרמתי ועשיתי לה "אני רוצה פעמיים הפוך..." ואז היא הסתכלה עליי במבט מוזר כי הייתי לבד אז עשיתי לה "אחד לי, ואחד לך" ואז בגלל שהבית קפה היה ריק היא באמת ישבה איתי והכל...
אז לפעמים כשזה זורם אז...למה לא?![]()
אח שלי אתה לא הבנת אותי... חחח כולכם פה לא מבינים על מה אני מדבר אם יכלתי לצלם הייתי מראה לכם... הבנאדם פשוט בא חופר לבחורות הן מסתכלות עליו ממש מוזר הוא לא יוצא אצלהן כלום חיובי (לפחות לדעתי) הנה אתמול ישבנו בפאב אחי, היו 4 בחורות לידנו והיינו איזה 4 בנים פנויים (כולל הוא) הבנאדם אשכרה גרם להן לעבור מקום מאיפה שהיינו ליד חננות ילדי מייפל עד כדי כך! אחת אמרה לו שמע אתה עוד שניה מקבל את הכוס שלי לראש אבל חבל לי על הוודקה... אם יש מגנט לבנות אז הבנאדם הוא בדיוק ההיפך הוא הדוחה בנות הכי גדול שראיתי מימיי, הוא בא לבנות וכשהן דוחות אותו הוא אומר "מי את בכלל את לא שווה אותי" כי צריך לראות כדי להבין... זה לא סוג הפאדיחות המצחיקות והטובות שאני גם בעד ואני גם עושה הרבה מאוד.
לא יודע הוא כאילו כל הזמן מדבר במונחים של אמונה עצמית וכאלה ושל כוח פנימי והוא לא מפסיק לחפור על זה... "אני הייתי במג"ב אתם לא מבינים בכלל איזה כוחות צריך... מה שקורה פה זה אינרציה זה כוח מתמשך... ברגע שזה קורה כלום לא יכול לעצור את זה..." הוא בא לבחורה ואמר לה "שמעי כמו שגם אני רוצה ככה גם את רוצה" ואתה מבין למה הכוונה חחחח קיצר הבנאדם ממש אבל ממש ח ו פ ר והוא מקשר כל שטות קטנה לדברים משמעותיים והוא מנתח כל דבר ויחד עם זאת מצד שני הוא שרוט וזורם קיצר אני מתחיל לפחד שזה איזו סכיזופרניה... כנראה שהNICE GUY לא ממש NICE.
הקיצר ישך חבר כובע
עלק לא שווה אותי אפילו זיז לא היה מדבר ככה מצחיק הילד
תפסיק להסתובב איתו למה הוא קוקבלוק מהלך, אני מבין להטריל בחורות אבל גם את זה הוא לא עושה. Assburger
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
הכרתי אחד כזה, הבנאדם היה רואה אותי ליד בחורות ישר מגיע והן מרגישות לא נעים לידי בגלל מה שהוא אמר... אחרי דיבור איתו הוא יותר לא התערב וגם התחיל להראות קצת יותר כבוד לידי. לאנשים האלה יש סוג של Safe Guard ברמה של אם תנסו לפגוע בי, אני אפגע בכם בחזרה ואפילו יותר כואב. הבנאדם נראה בסדר גמור, רק אין לו מושג בבחורות בשיט כמו שהוא חושב. הוא אומר לי שהוא רוצה להשיג בחורה, למרות שיש לה חבר הוא דופק לי ציטוטים ומשפטים ממש לא קשורים כדי להצדיק את זה שהם כן צריכים להיות יחד.
בסך הכל אם החבר הזה חשוב לך, תדבר איתו ותסביר לו את המצב. תאמר לו עד כמה תעריך אותו יותר אם הוא לא יעשה את הדברים המטופשים שהוא עושה ותן לו טיפים שיוכל להשתמש ולעזור לו אם צריך, אם כי אני מאמין שהוא לא ירצה את עזרתך מכיוון שאנשים מהסוג הזה חושבים מאזור האגו שלהם ולא המוח.
אני לא חושב שזה מה שמפיל אותו... ברור שהוא תוקף כשאומרים לו שהוא ככה ולכן הוא מגיב ככה לבנות אבל הנרקיסיזם זה לא מה שהורס לו... מה שהורס לו זה שהוא בטוח שהוא תותח על עם בחורות כשבעצם הוא רק מרחיק אותן...
במקרה כזה, מישהו פשוט צריך להעיר אותו, או שפשוט הוא יבין לבד בסופו של דבר שזה לא הולך ואז הוא ישנה גישה.
אני נרקיסיסט ואני לא מתנהג ככה אפילו לא קרוב
יש הבדל בין נרקיסיסט לכובע שלושב שהוא הפרס על סמך כלום
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
טיילר יש לך פיצול אישיות?
כל יום אתה קורא לעצמך "שחיף מסריח" וכאלה, ועכשיו אתה אומר שאתה נרקסיסט? מה נסגר?
אני נרקסיסט לגבי שאר הדברים, בעיקר הלסת.
שחיף מסריח זה זמני, כולם התחילו בתור שחיפים, או יותר גרוע שמנים...החוכמה היא איך תראה אחרי התהליך
ואני אראה כמו פוסטר של אברקרומבי.
אני ראיתי את הלסת שלך וכמעט גמרתי.
MIRIN'.
וחשבתי שלי יש לסת טובה. פשייי מפרגן לך. גנים פיצוץ.
ולך תגיד לחבר שלך שלא יתחיל עם בחורות לידך למה הוא פאדחן.
אל תתבאס לא ראיתי יותר מדי אנשים עם לסת כמו שלי, לרוב האנשים יש לסת רפויה.
מה שכן שמתי לב שלאמא שלי יש לסת זהה לשלי במבנה עצמות, עוד הוכחה שזה גנטי
רק חבל שקיבלתי גנים חרא בשומנים וכל השומנים שלי מצטברים רק בצוואר ובבטן
טוב נו, אף אחד לא מושלם. אבל אחרי מסה+חיטוב....
dis is gun b gud
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 27-03-2013 בשעה 22:42.