|
|
קודם כל טיילר ברכות, עשית לעצמך פה חיילים.
בהקשר לנושא תדעו לכם דבר אחד בחיים: כל דבר קיצוני זה לא טוב.
בוא נגיד שאם דברי החוכמה של טיילר הם משו אחד אז דברי החוכמה (ויש חוכמה) בדברי המספר בכינוי הם בצד שני לגמרי על אותה המשוואה.
אני חושב שצריך למצוא את האמצע בין שני הדברים.
דוגמא: בתור מעריץ של zyyz ולוקח ממנו מקור ענק להשראה סתכלו מה קרה לו בסוף. אנשים פתחו את העיניים, זה פורום מסריח שכל אחד זורק את הדעות שלו.
כל האנשים המושפעים פה מהדעה הקיצונית של טיילר, שאני לא חושב שהוא קיצוני עד כדי כך אבל הוא פשוט מציג את זה ככה, פתחו את העיניים וצאו מהסרט שאתם חיים בו עלאק "בלילה האחרון עשיתי יותר כסף ממה שעשית בחודש האחרון" תעודת בגרות אין לך, אתה ערס, שחיף חסר השכלה. חשבתם על זה פעם? הרי אותו הערס הוא בדיוק כמו הדבר שטיילר מתאר. אותו הערס יצליח בחיים אם תעוררו בו את תיאוריית הLMS? אני לא חושב.
אז לכל מי שמקובע בדעתו עד כה שיתחיל להפתח ולהפסיק להיות קיצוני. ובנימה זאת עזבתי את הפורום לתקופה בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייי
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 13-09-2013 בשעה 13:54.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
בדיוק כמוך אני אומר אחי. אני לא כובע או משהו, אני כן דוגל בLMS אבל אני שונא את זה שאנשים פה לוקחים את זה קיצוני מידי.. החומרנות הזאת מגעילה אותי וכל מה שהולך פה באופן כללי.. והדרדור של טיילר וחבריו לפשע הוא מכתיב לאנשים חסרי עמוד שדרה איך צריך לחיות והם חושבים שהוא עושה להם טוב אבל הוא הורס אותם עם הקיצוניות שלו
אם אני בחיים שלי אעבוד בעבודה רגילה, ולא אהיה מי יודע מה עם כסף אבל אני כן יאהב את העבודה שלי ואת האישה שלי אני חושב שזה יותר טוב מכל מיליארד שיכנס לי לכיס. ואני תמיד אשאף לכמה שיותר, אבל בגבול הטעם הטוב ולא כמו טיילר שעוד כמה שנים נשמע שהוא התאבד כי הוא לא השיג מעל 5 מליון דולר.
נערך לאחרונה על ידי 2566; 13-09-2013 בשעה 14:06.
בראבו על הטרול..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מסכים עם כל מילה אבל הייתי מוריד ת'חלק שאתה מוריד פה אנשים לרצפה עם הקטע של "אתם אפסים אתם מכוערים אתם עניים" וכו' וכו'..
זה ברור לכולנו פה שאנשים שגולשים בפורומים , בעיקר בפורום פיקאפ באטרף הם לא אנשים שמרוויחים 20K לחודש סבבה?
שלא לדבר על פחות.. (פשוט המושפעים פה חיים בסרט שלהרוויח 20K זה כלום וזה עדיין מגדיר אותך כזונת מערכת ענייה).
אבל לא צריך להדגיש את זה בפנים.. בגלל זה הכל נכון מה שאמרת עם הקיצוניות וההגזמה אבל וואלה זה באיזשהו מקום כן נותן תקווה לאנשים, לך תדע אולי בא לפה ילד או אפילו כמה ילדים שהיו פשוט שבורים מהחיים, ופתאום בזכות ההודעות האלה של טיילר הם קלטו שאולי יש להם תקווה ואולי יהפכו לזיינים שזופים מיליונרים יום אחד..
חוץ מזה.. כל מה שכתבת נכון ב100%
איזה RAGE איאיאיאיאייי
איזה בינוניות.
סבבה אני ערס חסר השכלה, והכל אצלי זה שקר אני לא מרוויח כלום, אני חיי אצל ההורים ומתחביביי זה בעיקר לצאת גבר גבר בפורום אטרף. אני מובטל ולא מקבלים אותי למקדונלדס כי אני משתמט. בכח לשמוע את זה אתם רוצים?
יעני אומר לכם שהיה לי בגרות יותר טובה מל-99% מהאוכלוסיה. פסיכומטרי יותר טוב מ85% מהאוכלוסיה. וכמעט הייתי עתודאי. אני מתקבל לאן שאני רוצה אם הייתי רוצה לבזבז בארץ 4 שנים על נייר. במקום ללמוד כמו כל בינוני הלכתי לעבוד, ועכשיו אני עובד עבור עצמי כי יש לי ראש על הכתפיים. לא המצאתי איזה פטנט ואני לא איזה גאון, אני מציע מוצר שמוצע בהרבה חברות אחרות וגדולות, רק במחיר יותר משתלם ומוצר עם יתרון מסוים. אני עובד מאוד קשה על זה, וכל שבוע נוסע לאנשים שמתעניינים ומציג להם את עצמי. וכן בין היתר אני עושה כסף פסיבי באינטרנט. אה ואגב יש מצב שאני חוזר להיות "זונת מערכת" לכמה חודשים כי הציעו לי עבודה בתנאים טובים.
תפסיקו לקחת קיצוני וללב.
רוצים תצלום של התעודת שחרור שלי?
רוצים תצלום של הבגרות שלי?
רוצים תצלום מהחשבון בנק?
כןןן?
רוצים?
אז לא
כולה פורום
יאללה שתחררו
תאמינו
אל תאמינו
על הזין
רק
תפסיקו לקחת ללב
HATERS GONNA HATE
עריכה: ואני עוד רציתי לתרום מעצמי ולשים פה מדריך שנתתי לאנשים אותו בכסף צעד צעד איך לעשות הכנסה מהאינטרנט, איך לבנות אתר ב10 דקות, איך לעשות אופטימיזציה לאתר, איך לעשות מחקר ביטויים, איך להביא תכנים לאתר בזול, ואיך להכניס כסף לאתר. ואולי חלק מהאנשים פה גם היו פותחים ראש ומצליחים.
עכשיו כשהפורום מלא בילדי F X P עטודאים, נהרס הפורום ואין סיבה לשתף עם ייצורים כאלה את היידע הזה.
נראה לי בהזדמנות זו אני אפרוש, כבר לא מצחיק פה.
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-09-2013 בשעה 18:58.
שתוק, פשוט שתוק.
You feel intimidated asshole?
פוסט יותר עצוב מיום כיפור
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail