zyzz הבא חח
סרטון נחמד.
וואלה מקנא בחיים שלך אני בדרך להשיג חיים טובים גם חחח למרות הקושי.
zyzz הבא חח
סרטון נחמד.
וואלה מקנא בחיים שלך אני בדרך להשיג חיים טובים גם חחח למרות הקושי.
|
|
חחחחחחחח איזה קטע אתה מברוקלין בויז הופעתם בבר מצווה של אחי הקטן. טעיתי ? כי זיהיתי את דניאל ואת הרוסי הענק הזה שם.
תמשיך לעדכן
א' אתה אוהב את עצמך יותר מידי, לטעמי..לא שאתה צריך לראות את התגובה שלי בתור העלבה או משהו..אני פשוט לא כל כך אוהב טיפוסים כאלה, אבל אני בטוח שכשאני אני יפגוש אותך במציאות הדברים יראו לי אחרת..
ב' תוריד תכובע אחי חחחח
אתה מוזר אחי..אבל אני אענה בכל זאת
א) אני מאוהב בעצמי , אתה בטוח לא תאהב אותי. (לא שאין לי אהבה לאנשים אחרים יש לי מספיק אהבה לכולם..גם לHATERS)
ב)אנחנו מכירים 5 דקות ואתה כבר מבקש ממני להתפשט? (תודה ליגאל שטארק) , ובכל זאת הורדתי את הכובע במיוחד בשבילך בתמונה שלי עם הבלונדינית , כדי שתוכל להתענג על הקרחת שלי.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Gama; 05-06-2012 בשעה 17:33.
האמת שאותך אני לא מזהה שם אבל הייתה הופעה קטלנית עם תמיר אלוף הארץ (מקווה שלא טעיתי בשם)
וסחתיין על האביצ'י ברקע.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 05-06-2012 בשעה 17:36.
שמע מגיע לך שאפו ענקי, אתה הבנאדם הראשון בפורום הזה שאשכרה חושף את עצמו שאשכרה מדווח באופן רציף על קטעים עם בנות, אשכרה בנאדם שאפשר לקחת ממנו השראה, למרות שלי אישית יש סגנון מאוד שונה משלך אני עדיין מעריך את ההשקעה שלך פה, זה לא מובן מאליו, אז אני מודה לך כמעט בשם כל אנשי הקהילה אני מאמין =].
על ההישגים שלך עם בנות אתה כבר מעדכן אבל מעניין אותי מה ההישגים שלך באימונים =] כמה זמן אתה מתאמן איך התחלת (שחיף? שמן? רגיל?) כמה עלית או ירדת? גובה משקל היקפים עניינים חח (מקסימום אם זה לא לפה שלח לי לפרטי פשוט מעניינים אותי דברים כאלה).
תודה רבה חשוב לי לשמוע שמישהו מעריך את ההשקעה , למרות שאמרתי שאני עושה את זה גם בשביל עצמי , אני עושה את זה בשביל כל מי שאי פעם היה צריך מוטיבציה , כל מי ששם לעצמו אמונות מגבילות , אני מקווה שזה עוזר קצת לשבור אותם.
בקשר לאימונים אני אתן לך קצת רקע , בעיקרון כל החיים שלי הייתי רזה , לא חטוב או שרירי במיוחד אבל רזה , לפני שנתיים נפצעתי בבריקדאנס ובחודשיים השמנתי 15 קילו , ככה התמודדתי עם הפציעה שלי ..באכילה , עליתי מ70 קילו ל85 ונראתי כמו בלון מנופח , אחרי חודשיים שבכלל לא הבנתי שאני שמן כי כל החיים הייתי רזה , ראיתי את עצמי בתמונה ואמרתי שנמאס לי , אחרי כמה זמן,התחלתי דיאטה וחדר כושר עם תזונאי, בחודש וחצי הרזתי 16 קילו ,הייתי על 69 קילו , ושחיף , ומאז בערך כחצי שנה אני במאסה ,במידה ואני מבין בנתונים אני יגיד לך בערך מה הנותנים שלי בתקופות האלה וגם מבטיח לארגן תמונות שמראות על השינוי.
אחרי הפציעה , שמן ופנים נפוחות
משקל 85
גובה 1.78
אחוז שומן 22%
חודש וחצי אחרי משקל 69
אחוז שומן %11
אבל שרפתי הרבה מאוד מאסה שריר
5 חודש אחרי
אחוז שומן 14%
משקל 75
עליתי הרבה מאוד מאסת שריר ההקף יד שלי עלה מ
32 בסוף חיטוב ל37 כרגע.
ממשיך מאסה עד שנה הבאה או עד שאני אגיע ל83 קילו מקווה להישאר על אותם אחוזי שומן או מקסימום לעלות אחוז 2 ואז לחטב ל11 אחוז שומן ולהיראות סוף הדרך..
אני אעלה תמונות בקרוב
כמו שהבטחתי.
שמן
אחרי הדיאטה
לפני חודשיים (גדלתי מאוד מאז אבל אין לי תמונות)
![]()
אוקיי לאט לאט חח, קודם כל לא היית כזהה שמן אולי יחסית למה שאתה רגיל זה שמן אבל יחסית לבנאדם ממוצע זה בסדר (ועדיין אני תוהה אם עשית בזמנו משהו עם הכוסית שלידך חחח) התמונה אחרי הדיאטה אמנם די רזה אבל לא שחיף שחיף אני למשל הייתי על אותו משקל כמו אחרי הדיאטה שלך רק על 1.83 חח (תחשוב זה אשכרה דחליל זה לא בנאדם) אחרי השינוי באמת ידיים די גדולות וגם רוחב מרשים יחסית.. (אחלה גב גם) יפה =]
אגב שאלה לי אלייך מקווה שזה לא ישיר מדי חח הסיבה שאתה בדרך כלל עם כובע וכו' זה כי תופעת ההתקרחות אצלך התחילה מוקדם יחסית? בכל אופן אם התגברת גם על זה אז כל הכבוד כי יש מלא אנשים שהיו בוכים על זה והיו נותנים את זה כתירוץ לחוסר ההצלחה שלהם עם בנות, למרות שהכל בא מבפנים.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 06-06-2012 בשעה 05:39.
לא , הבחורה לידי ידידה טובה.
הממ אני אהיה כנה כן התחלתי להקריח סופררררררר מוקדם , הייתי מנסה להסתיר את זה בעבר מאוד היום התגברתי על זה כמעט לגמרי אני יוצא הרבה למסיבות גם בלי כובעים אבל לא תמיד תלוי לאן , אני עדיין עובד על זה , אבל זה לא מפריע להצלחה שלי עם נשים בכלל , זה אני יכול להגיד לך , פעם זה הפריע (זה היה רק בראש שלי בכל מקרה רוב הבנות אהבו את הקרחת שלי..)
בטח אחי הכל בראש! אני גם יש לי קטע הזוי השנה אם אתה זוכר היה לי פוסט שנפלתי ויש לי סוג של צלקות בפנים (לא ענקיות אבל יש, יש 3 אחת ממש לא רואים אחת רואים קצת ואחת די רואים) הייתי בטוח זה יפגע בי והכל, אבל תאמת שדווקא מאז כמות הבחורות שהיה לי קטע איתן זהה בערך לכל הכמות של שנה שעברה וזה קרה רק בחודשיים! חחח ככה שהכל תלוי איך אתה מרגיש מבפנים, מנגד אני לא יכול להגיד שמישהו אוהב את הסימנים שיש לי על הפנים אבל בסדר חח העיקר שזה פחות מפריע לי עכשיו.