|
|
ממתי אמרתי שאני מישראל?
אני מקנדה...
בכל מקרה,זאת לא תמונה בגוגל,ראיתי את הבלונדה בחיים האמיתיים,דיברתי איתה,זה היה לפניי שלוש שנים בערך כשעוד עשיתי סארג'ים...
יש לי גם את הפייסבוק שלה אם אתה רוצה
אה ורק כדי להוסיף עוד קצת לעניין,חבר שלי בכלל לא מתעסק בתחום,פשוט הרבה ביטחון וטיפוח.
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 18-09-2012 בשעה 23:27.
אין לי,אבל יש לי עוד כמה דוגמאות...
שמע,התאורייה שלך נחמדה,אבל זה לא עובד ככה במציאות,כי אני רואה וחווה את זה.
זה לא כדי לרדת עלייך או לגרום לך להרגיש רע,זה כדי לנפץ לך את האמונה המגבילה הזאת,לעזור לך...
גם אתה יכול,כמוני,כמו החברים שלי,כמו הפורום הזה,כל מה שאתה צריך זה לטפח,וביטחון.
בהצלחה גבר
THIS.
תהיה בטוח שכובע לא היה מביא בחורות כאלה בחיים
אמנם לא צריך להיות דוגמן או עשיר או מה שזה לא יהיה כדי להביא בנות איכותיות ולא בררה כמו הכונפות של הגורואים של פיקאפ, אבל חנון שלא יודע להתלבש ולדבר עם אנשים שמסמם את עצמו בבטחון מלאכותי כמו שהכובעים בפורום פיקאפ לימדו אותו בחורה כזאת לא תירק לכיוון שלו אף פעם וזאת עובדה.
תענו לי דוגרי - פעם ראיתם מישהו שמתנהג ונראה כמו אחד שיצא מהסדנא של מיסטרי\יגאל שטארק\דון ז'ואן עם בחורות איכותיות (ואני מתכוון לאיכותיות זה לפחות כמו האלה שהבחור הזה הביא, מתחת לזה זה זבל)?
אבל נשמה, זה אולי היה נכון ל2005, כשאנשים שהגיעו לתחום הזה נראו כמו חייזרים, והתלבשו כמו מוזרים עם כובעים ומשקפות והפעמים היחידות שהם דיברו עם אנשים ברחוב הם היו עושים את זה מעבר לכתף ב45 מעלות, והידידה היחידה שהייתה להם הייתה דודה שלהם. אנחנו 7 שנים אחרי זה, בואו נתקדם מהחרא הזה,
היום מהאנשים שמתעסקים בזה יש מעט מאוד אנשים שבאמת חסרי כשרון חברתי ככה. הגדולים והמוצלחים הם אנשים שמריצים מהצד חברות של יחצנות - פרוג'ט אנרטוראג' עד היום נשמע לי רעיון ענק. (והטמבל עם התמונה של אדם ליונס, בחיי שאני מקווה שייצא לך לחבק חצי מהבחורות שהוא שכב איתן לאורך השנים. לפני שהוא התחתן. - ונכון, אשתו גם בעיניי לא משהו - למרות התמונה החרא שהעלת, אבל הסיכוי למצוא כוסית מהממת שתאהב את הזיוני מוח שהוא אוהב, קטן. הוא העדיף את זה שהם מתאימים כנראה על איך שהיא נראית, כי אני מבטיח לך - בן אדם שמביא איתו 120 בחורות למועדונים איכותיים בלונדון יזיין כמה כוסיות שהוא רוצה, גם אם הוא נראה כמו תחת ולא יודע לדבר עם בנות. רק בשביל האלכוהול חינם.)
אני מאמין רק למה שאני רואה, שמעתי מספיק זיוני שכל של כובעים עד כמה שהם ככה וככה וכמה כוסיות הם מביאים וכמה שהם זורמים וכמה שהם...קיצר מינימום מפיקי על בסצינת המסיבות בתל אביב.
אתה פוגש אותם וקולט חנונים מוזרים כאלה שמנסים לעשות רוח שבא לך להוריד להם בעיטה לפרצוף על הפוזה שלהם. והכי מצחיק שהם עושים פוזות על כלום, וגם שבנות זורמות איתם איכשהו (גמאני מתפלא איך זה קורה, כנראה אלוהים היה רחמן באותו היום) הם מפגרים ולא מבינים מה לעשות ונשארים באותו מצב שהיו וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הם מתאשפזים באיכילוב בגלל חוסר כשרון חברתי כמו שאמרת. מה לעשות הם פאקינג אנשים שהיו ילדי כאפות בבצפר לפני חודש~שנה וחושבים שככה מהר הם ישתנו ויהפכו למלכי עולם אז וואלה זה לא הולך ככה. מי שמנסה לקפוץ מעל הפופיק מתרסק אחושרמוטה.
עד שאני, בעיניים שלי, לא רואה מישהו פה בארץ מהקהילה מביא אחת שאני יכול לקרוא לה כוסית ולא אחת שאני יכול להביא בכל מסיבה ממוצעת בת''א בלי להזיע, אין לי כבוד לחרטטנים והשקרנים הפתולוגיים האלה.
מה שלא ניתן להגיד על מה שאתם מכנים "טבעיים" - חבר'ה נורמלים בלי התנהגות מוזרה...
למי אתם אומרים ילך יותר עם בחורות?
לביישן הזה:
או למסטר פיקאפ הזה?
אני חושב שלמסטר פיקאפ יש יותר ביטחון וזה... אז יהיה לו יותר הצלחה עם בחורות, לא?![]()
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-09-2012 בשעה 09:22.
זה טרוליזם לשמו ראבאק פורום ניתוחים פלסטיים יאללה חלאס לחפור כל הכובעים חרטטנים מזיינים את יד שמאל כי ימין לא נותנת להם יאללה שמענו שחררו פיייי זה פורום פיקאפ רבאק כמו שאני יכנס לפורום של דוסים ואתחי להתווכח איתם שאין אלוהים... קוראים לזה להיות טרול !!
"התגנבתי לפורום טבעונים ואמרתי להם שגרי יורופסקי ילד כאפות...
http://1.bp.blogspot.com/_L78zEKWCMI...le_cut_out.png
"אבל הם אמרו שזה בסדר הם יודעים.."
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 19-09-2012 בשעה 11:07.
"חנקתי את כל העמוד הראשון של הפורום
http://farm5.static.flickr.com/4020/...d90e66d59c.jpg
אבל זה בסדר אני טרול לא אכפת לי שאני מטרד"