קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| צריך עזרה- ריצות
    על ידי BackToLife בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-01-2009, 20:02
  2. שאלה|ריצות
    על ידי Beatz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-01-2009, 19:49
  3. [שאלה]ריצות
    על ידי dolev0001 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-12-2008, 22:07
  4. שאלה - ריצות ארוכות
    על ידי Xanax בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 10:11
  5. [שאלה] ריצות הכנה לגיבושים
    על ידי Yeahi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-12-2007, 17:18
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

ריצות בחטיבות חי"ר - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    זה גיבוש, לא הSS. אני עברתי תגיבוש המסכן הזה והיתי אחד החצופים עד לרמה שכל הצוות שלי אמר לי בוודאות שאני לא עובר.
    אם הגעת כביכול שני בשקלול של כל הגיבוש, תהיה בטוח שזה לא בגלל שפתחת ת'פה.
    אני לפני הגיוס היתי מתאמן בריצות 3 פעמים בשבוע, 2 ריצות ארוכות (5 ק"מ) ועוד אחת של פארטלק, בנוסף אחרי כל אימון היתי עושה אימון כוח (מתח, מקבילים, פרסים, ובטן)-נכון שבכל יחידה קרבית מתחילים את הכושר כביכול משיעור ראשון בספורט בכיתה ח', אבל אם תגיע יותר מוכן, בהמשך יהיה לך יותר קל.
    בגיבוש עצמו, אין ריצות ארוכות, המסה העיקרית של הגיבוש מורכבת מספרינטים, זחילות, יש כמה מסעות (אם זה לא השתנה עד היום) כמה משימות חשיבה וזריזות וכמובן שכל זה מתנהל תחת לחץ עצום ושעות שינה ספורות.
    בסוף, התאמנת, לא התאמנת, דיברת, לא דיברת, מה שמשפיע זה נטו הרצון שלך, כל השאר תלוי באישיות.
    המון בהצלחה, ותזכור שגם אם עברת ת'גיבוש, הוא לא ישתווה ליום אחד אפילו מהמסלול שלפניך.

שבת שלום
    תודה רבה חברים על הטיפים ותותח אתה בפלס"ר גולניייי הלוואי עליי אני מאוד מקווה שאני יצליח לעבור את הגיבוש אבל אני יש לי בעיה אין לי ביטחון עצמי גבוה אבל אני מאמין ביכולות שלי ואני מאמין שאני יכול לעושת הכל ולהצליח בכל דבר ואני אוהב לעזור לחברים.
    ובאמת אחי הגיבוש היה מסכן ???????? שמעתי שזה גיבוש קשה מכולם חח וזה נראה כאילו אתה לא התאמנת כזה חזק ואיך רצת את החמש קילומטר ריצה למרחק ארוך בריצה מהירה אחי או קלה ?
    ושבת שלום אחים שלי
    נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 26-10-2012 בשעה 18:57.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

אומרים שגיבוש יחטיות הוא הגיבוש הכי קשה שיש בצהל בגלל העובדה שאתה חייל ולא אזרח..הגיבוש שאני עשיתי היה הרבה יותר קל מזה שמרץ 8 עשו והגיבוש שאוג 12 עושים קל יותר בהרבה ממה שאני עשיתי, הכל יחסי..פשוט במבט לאחור אחרי שעברת ת'גיבוש, אתה מבין ששום דבר מהמסלול\לוחמים לא משתווה לגיבוש המסכן הזה של ה3 ימים, שכולה אתה רץ מפה לשם, סוחב אלונקה או גריקן..אני לא אומר שהוא קל, ממש לא, אבל הוא אפשרי בהחלט, והוא לא מתקרב למאית ממה שתעשה בהמשך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ

אומרים שגיבוש יחטיות הוא הגיבוש הכי קשה שיש בצהל בגלל העובדה שאתה חייל ולא אזרח..הגיבוש שאני עשיתי היה הרבה יותר קל מזה שמרץ 8 עשו והגיבוש שאוג 12 עושים קל יותר בהרבה ממה שאני עשיתי, הכל יחסי..פשוט במבט לאחור אחרי שעברת ת'גיבוש, אתה מבין ששום דבר מהמסלול\לוחמים לא משתווה לגיבוש המסכן הזה של ה3 ימים, שכולה אתה רץ מפה לשם, סוחב אלונקה או גריקן..אני לא אומר שהוא קל, ממש לא, אבל הוא אפשרי בהחלט, והוא לא מתקרב למאית ממה שתעשה בהמשך
    אה יפה אחי אז הוא אפשרי בהחלט תגיד אתה חושב שאני בכושר מספיק בשביל הגיבוש הזה ??
    רצתי לפני שבועיים 15 ק"מ(חד פעמי) בדר"כ ריצות ארוכות שאני עושה זה 10 ק"מ אני רץ 5 ק"מ ב23 דקות ו2 ק"מ ב8 דקות ואני מתחיל לרוץ משבוע הבא ריצות אינטרוולים וספרינטים בעליות ובחול
    נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 26-10-2012 בשעה 20:52.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

זה גיבוש, לא הSS. אני עברתי תגיבוש המסכן הזה והיתי אחד החצופים עד לרמה שכל הצוות שלי אמר לי בוודאות שאני לא עובר.
    אם הגעת כביכול שני בשקלול של כל הגיבוש, תהיה בטוח שזה לא בגלל שפתחת ת'פה.
    אני לפני הגיוס היתי מתאמן בריצות 3 פעמים בשבוע, 2 ריצות ארוכות (5 ק"מ) ועוד אחת של פארטלק, בנוסף אחרי כל אימון היתי עושה אימון כוח (מתח, מקבילים, פרסים, ובטן)-נכון שבכל יחידה קרבית מתחילים את הכושר כביכול משיעור ראשון בספורט בכיתה ח', אבל אם תגיע יותר מוכן, בהמשך יהיה לך יותר קל.
    בגיבוש עצמו, אין ריצות ארוכות, המסה העיקרית של הגיבוש מורכבת מספרינטים, זחילות, יש כמה מסעות (אם זה לא השתנה עד היום) כמה משימות חשיבה וזריזות וכמובן שכל זה מתנהל תחת לחץ עצום ושעות שינה ספורות.
    בסוף, התאמנת, לא התאמנת, דיברת, לא דיברת, מה שמשפיע זה נטו הרצון שלך, כל השאר תלוי באישיות.
    המון בהצלחה, ותזכור שגם אם עברת ת'גיבוש, הוא לא ישתווה ליום אחד אפילו מהמסלול שלפניך.

שבת שלום
    היה לי מאוד קשה והייתי צריך להציק למ"פ שלי ולמג"ד. גיליתי גם למה... אני אצטט; "שחצן ויהיר בצורה מוגזמת". זו הסיבה שלא עברתי. כל מי שהיה איתי בצוות היה בשוק. חייל שסחבתי עליי בניווט סיום כי הוא נפצע והיה צריך לפרוש והתעקשנו להשאיר אותו בצוות עבר ואני לא.
    אז כן, אם אני אומר משהו אני בטוח בו
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

שוב, הדגש בגיבושים הוא לא ריצות עצימות, אלא ספרינטים קצרים..יהיה לך די קשה להתאקלם בגיבוש אם תמשיך לרוץ 5-10 ק"מ..כדאי לשלב גם ספרינטים (במצבים דומים למשל ספרינטים בחול) כל זאת על מנת להגיע כמה שיותר מוכן מגיבוש..
    לגבי ה2000, תשאף להגיע לתוצאה של 7:30 לפני שתתגייס

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    היה לי מאוד קשה והייתי צריך להציק למ"פ שלי ולמג"ד. גיליתי גם למה... אני אצטט; "שחצן ויהיר בצורה מוגזמת". זו הסיבה שלא עברתי. כל מי שהיה איתי בצוות היה בשוק. חייל שסחבתי עליי בניווט סיום כי הוא נפצע והיה צריך לפרוש והתעקשנו להשאיר אותו בצוות עבר ואני לא.
    אז כן, אם אני אומר משהו אני בטוח בו
    חח איךך לא עברתת מפגרים אלה חח

שוב, הדגש בגיבושים הוא לא ריצות עצימות, אלא ספרינטים קצרים..יהיה לך די קשה להתאקלם בגיבוש אם תמשיך לרוץ 5-10 ק"מ..כדאי לשלב גם ספרינטים (במצבים דומים למשל ספרינטים בחול) כל זאת על מנת להגיע כמה שיותר מוכן מגיבוש..
    לגבי ה2000, תשאף להגיע לתוצאה של 7:30 לפני שתתגייס
    אתה לא רצת ספרינטים ורצת ריצות ארוכות והיה לך קל בכל מקרה אני יתחיל מהשבוע ספרינטים תודה אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    בנחיון??????
    אני? המשכתי הלאה. החיים שלי יפים
    חחחחח אתה זוכר!!!
    יופי בויה שמח שהכל בסדר!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ

יש לי שאלה לא צריך לרוץ ריצות ארוכות לא להתאמן על זה בחודש הקרוב?? הכוונה לריצה של 10 ק"מ ריצה קלה

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect