כותרת^
אני מרגיש שיש לי שרירים והכל אבל לא רואים את זה..לדעתי זה האחוזי שומן
אמרו לי שזה קשור בתזונה..אז תביאו לי תפריט או מה לא לאכול ומה כן לאכול.
תודה מראש
כותרת^
אני מרגיש שיש לי שרירים והכל אבל לא רואים את זה..לדעתי זה האחוזי שומן
אמרו לי שזה קשור בתזונה..אז תביאו לי תפריט או מה לא לאכול ומה כן לאכול.
תודה מראש
|
|
נו נכון זה קשור לאחוזרי שומן... בשביל להוריד אותם.. אתה צריך לעשות פעילות אירובית... ריצה או אופנים או שחיה או משהו.....
וואלה לדעתי יהיה לך הכי קל ופשוט... פשוט תעשה ריצות... גם דרך להיכנס לכושר וגם לשרוף שומן... ואחריי כמה זמן שתתחיל לרוץ.. והשומן קצת ירד ממך... אם באמת יש לך שרירים כמו שאתה אומר... אז הם יבלטו יותר...
בצלחה...
ובקשר לתזונה: תנסה פשוט לא לאכול שטיות... ולנות לאכול 3-4 ארוחות מסודרות ביום עם כל אבות המזון....
נערך לאחרונה על ידי matan009; 14-10-2006 בשעה 18:57.
עוד מעט 15
1.75
שוקל 52
זה לא שאני שמן...ממש לא פשוט העור שלי עבה ושומני
הרגשתי את השרירי בטן למשל של חבר שלי שיש לו ריבועים והרגשתי אצלי והבטן שלי מרגישים שהיא יותר קשיחה ושרירית אבל אצלי לא רואים ואצלו כן
בדוק שהבעיה שלי זה אחוזי שומן
עכשיו יש לי שאלה..קניתי מתח למשקוף ואני עושה את זה מלא פעמים ביום בלי הפסקות כל כך ארוכות..זה בריא? כי הבנתי מחבר שלי שאם אני עושה 1,2 ביום עם הפסקות כמו שצריך ונותן לשריר לנוח 72 שעות זה משפיע הרבה יותר, זה נכון?
נערך לאחרונה על ידי -=NFS=-; 14-10-2006 בשעה 20:30.
אירובי אירובי אירוביייי
ריצה ,שחייה , אופניים , סקי , הליכה וכד' .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כמה שרירי אתה יכול להיות כשאתה שוקל 52 על 175.
לחבר שלך רואים גם את השרירי בטן ( "קוביות" ) בגלל שיש לו גם יותר מסה ממך.
לדעתי אתה דווקא צריך להעלות במסה, כמובן להעלות נקי, כמה שפחות שומן ביחס לשריר.
אתה באמת מאמין שתקבל תפריט וכך תפתור בעיתך? האם זה לא תמים מדי בעינייך?
מה שנכון זה שמצב הגוף 100% קשור לאוכל שאתה מכנים לתוכו. אבל הנושה הוא הרבה יותר רכב התפריט מסוים. מודעות בהרגלי האוכל, לפי ניסיון אישי שלי = אורך חיים.
תקרא ספרים, תלמד ברצינות, תתקרב לעצמך דרך הגוף והנפש ותאמין לי – לא יהיו לך בעיות שאתה מעלה בנושה בחיים!! בהצלחה!!
למה אבל להקפיץ נושא מלפני 3 שנים?
ננעל