תקשיבו התחלתי להיתאמן עם משקולות ואני מרגיש שהגב ניכנס פנימה הגב התחתון כמו בתרגיל הזה http://exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBFly.html
האם זה נורמלי והגב התחתון אמור להיכנס קצת פנימה ?כאילו עמוד השדרה התחתון למטה למטה. זה לא טוב ?
תקשיבו התחלתי להיתאמן עם משקולות ואני מרגיש שהגב ניכנס פנימה הגב התחתון כמו בתרגיל הזה http://exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBFly.html
האם זה נורמלי והגב התחתון אמור להיכנס קצת פנימה ?כאילו עמוד השדרה התחתון למטה למטה. זה לא טוב ?
|
|
אתה מתכוון כאילו אתה מקבל צורה קשתית כזאת נכון? זה בגלל שאתה פותח את הידיים לצדדים אז בשביל לקבל פתיחה יותר גדולה פשוט אתה מקשית את הגב.
זה טבעי, לא אמור להדאיג אותך =)
Bring the Violence-
שום דבר חחח
גם ככה זה לא יפגע בגדילה.. אבל שום לחץ לא מופעל על הגב התחתון פה בכלל אין לך מה לדאוג P=
Bring the Violence-
הוא לא יכול להינזק כי זה ריפלקס כשאתה שוכב להוציא אותו כי אתה מצאמץ להוציא את המשקולת החוצה מבין אחי?
לא פוגע בכלום אל תדאג ואתה גם שוכב..
אתה כל כך מפחד אז אל תתאמן באמת..
מה זה השטויות האלה
עדיף שלא תתאמן ושלא תפחד כך כך
מאשר שתתאמן ותחיה בפחד
כדי שאם עוד כמה שנים תיהיה 180 ומשו ואז תגיד "בגלל המשקולות אני לא 2 מטר כוסאמק משקולות פוגעות בגביהה ואואווואוואההההה %$^$&#&#**)#^@^#*......"
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אני רק שואל איך אתם בטוחים כאילו מאיפה אתם יודעים .
יש לך הוכחות שלמישהו נעצר הגביהה כתוצאה מהרמת משקולות?
בבבקשה תביא אותם.
הקורס שבת דודה שלך למטה בטח קורס מימי הפלמ"ח.
יצא חוק שאפילו לילדים מגיל 8 (!!!) מותר להתאמן! בגלל שזה לא פוגע בגדילה אלא רק מעודד.
Bring the Violence-
הגדילה נפגעת רק אם לא אוכלים נכון משמע תזונה לקויה
כאשר הגוף לא מקבל את כל הויטמנים והמינרלים למינהם
ולכן אנשים שבמכון כושר צריכים לאכול יותר ולילד בן 12-16 לא מומלץ לעשות חיטוב במאזן קלורי שלילי בגלל שיש חשש לגדילה ולעוד דברים חיוניים שרק בגילאים האלה מקבלים
לכן אפשר להישאר על מאזן נטרלי ועדיין לרדת במשקל אם ממש רוצים (לכן אומרים שלילדים 10 קילו ירידה זה המון ואכן צודקים במאזן נטרלי 10 קילו זה פי 3 לבן אדם רגיל שעושה חיטוב)
לכן ידידי תאכל נכון תתאמן נכון וזהו
הגב במצב הכי גרוע יכול לכאוב או שתקרע לך רצועה או שתצא לך חוליה(פה אני כבר מקצין למה זה כמעט לא קורה אלא במשקלים מטורפים, לכן הקילה גם בא בדרך).
והגב לא קובע את הגובה אלא התזונה... , ככה שתגיד לבת דודה שלך או מי שזה לא יהיה שתלך לעשות קורס ריענון בוינגט
הגב אמור להיות קשתי :| חחח
בכל מקרה עם איזה משקל תתחיל זה תלוי בך.
מישהו יכול להתחיל עם 10 קילו ומישהו אחר יכול להתחיל עם קילו.
תבדוק את המשקלים ותראה מה טוב לך =)
Bring the Violence-