מתנהגים כמו ילדים מפגרים וגורמים לי להרגיש אשם ...
קבענו ללכת לסרט היום... בגלל שהקולנוע עשריים דקות נסיע סיכמנו שההורים יקחו... אירגנו הסעות או יותר נכון הארגנתי אני הסעות... בכל אופן הם מתקשרים אליי ואומרים לי להגיע למקום שלוקח רבע שעה מינימום להגיע ברגל - ואומרים לי להגיע עכשיו! נגיד ש .. כי במקרה אימא שלי בדיוק חזרה אז היא יכלה לקחת אותי... סלחנו על זה, אימא שלי לקחה אותי לשם שתי דקות לפני שאני מגיע (צריך לעשות עיקוף עם האוטו אז במקום 2 דקות זה לוקח 5) לאיפה שהם היו אמורים לחכות לי הם נוסעים ומשאירים אותי מאחורה! באמת אחלה חברים ! הכי מעצבן שעכשיו אני מבין למה הילדה יצאה ככה (שלא איכפת לה מכלום) כניראה שהתכונות עוברות במשפחה...
בכל אופן אני מרגיש חרא ... ולחשוב שאני עוד עזרתי לארגן את זה! אין להם בושה בכלל, וגם לא כבוד (ההורים שלי לקחו הכי הרבה מכל ההורים של כולם, ולמה? כדי להיות נחמדים אז אחרי שבן אדם נחמד ונותן לך אפילו לעשות משהו נחמד בשבילו אי אפשר!? )...
בכל מיקרה אחר כך שואלים למה אני מבואס.. מעניין למה באמת? אולי תגידו לי אתם?
נמאס מהם ... אני חושב שפשוט אלמד לפעם הבאה שאני לא חייב להם כלום ולא צריך גם להיות נחמד אליהם ... נמאס שאתה נותן את הנשמה בשביל אנשים ומה שאתה מקבל בתמורה זה חרא מצב רוח וחרא הרגשה!(זו לא פעם ראשונה שדבר בסגנון קורה, אבל הפעם נשבר לי... ) ....
ובאמת הכי מעצבן זה שאני אומר להם כבר כמה ימים שבואו נילך לסימפסונס אבל הם כל פעם אומרים תירוצים אחרים ! יאאלה שילכו קיבינימט! לא צריך אותם יותר! אני אהיה רק עם החברים שבאמת נותנים לי דברים בחזרה(הכוונה פה לא למתנות אלא להרגשה טובה ועזרה ברגעים הקשיים למיניהם..)
טוב נו לפחות יצא משהו טוב היום... התעצבנתי אז זרקתי את הפלא על הקיר ... אולי הוא סופסוף יעבוד כמו שצריך !

ציטוט ההודעה