טוב זה בטח היה די ארוך אבל אני ממש צריכה לפרוק דברים !אז ככה לפני שנתיים בסוף כיתה ו' היה לי בעיה חברתית. ובמעבר לחטיבה הייתי צריכה לעבור בית ספר. אמא שלי חפשה בית ספר ולא מצאה מכל מיני סיבות! אז היא אמרה לי שאני אצטרך ללמוד בחטיבה עם כל החברים הקודמים שלי . כששמעתי את זה בכיתי מאוד ,אבל בגלל המשבר החברתי למדתי כמה דברים(כלים לחיים)שהיה שווה לנסות אותם בבית ספר . אוקי עברו שבועיים והיו פגישות עם המורים ,וכשהיה תורי סיפרתי למורה שלי שהייתה לי בעיה חברתית והשנה אני היה ביצית .
כשהשנה התחילה והתחילה די יפה מבחינה חברתית, שמתי לב שהבעיה החברתית שהייתה לקראת סוף היסודי עברה , אבל החלטתי לשים מסכה לפני המורות .
ואני ילדה מאוד קופצנית שאוהבת לעשות שטויות ואוהבת ליזום מפגשים חברתים . והחלטתי שלפני המחנכת שלי אני "יראה" יותר רצינית כזאת ובעלת ביטחון עצמי ,מה שאין לי בגלל המשבר החברתי עוד לא הצלחתי לשקם את עצמי! ונגיד שהיא הייתה מספרת משהו מצחיק הייתי מתעפקת לא לצחוק! וכל תחילת השנה אני ישבתי בסוף לבד ! והמורה שלי לאט לאט התחילה ממש לאהוב אותי בגלל שיזמתי וניהלתי דברים ,היא הייתה מחבקת אותי ומנשקת אותי מה שהיא לא הייתה עושה לילדים אחרים! ולמשל אני אתן דוגמא היה איזה ילד מודח שהיה מאוהב בי ,אז היא הציעה לי לבוא אליו איזה יום! כי הילד הזה היה מדבר עם המורה שלי .אני לא הסכמתי כי אז החברות שלי היו מסטלבטות עליי, אז החלטנו שאני אשב לידו שיעור אחד אז החלטנו שהמורה יעני תעביר אותי! אז אחרי שהוא בילבל לי תשכל שיעור שלם נגמר השיעור וחילקו מבחנים והמורה נתנה לי נשיקה שקיבלתי תמבחן! לא חס וחלילה משהו רומנטי משהו ידידותי בלחי! וזה היה ברור שאני התלמידה המועדפת עליה והיא גם השיבה אותי ממש קרוב אליה הכי קרוב שאפשר! ועדיים המשכתי לעשות את עצמי רצינית כזאת! כי ראיתי שהיא אוהבת את זה! ואז יום אחד היא העבירה אותי מקום והשיבה ילדה אחרת !וזה היה חודשיים וחצי לפני סוף שנה !
והילדה הזאתי והוריים שלה היו חברים מאוד טובים של ההורים שלי .כעבור חודש שהיה רק חודש וחצי לסוף הלימודים נגמר לנו חוזה ההשכרה ואמא שלי רצתה לעבור מהישוב שגרתי בו אבל אי אפשר היה לעזוב את קדימה כי עדיין היה לימודים אז גרנו אצל הילדה הזאתי עם ההורים שלי חודש ואיזה יום אחד היא קיבלתה אסאמאס מהמורה שלי ונורא נעלבתי !אני יודעת שזה טיפשי וילדותי אבל מה לעשות נעלבתי! ולאט לאט הם התקרבווהיה ממש עוד איזה שבועיים לסוף השנה ובאתי לילדה הזאת וישנתי אצלה כמה ימים וביום שישי רצו לעשות לי מסיבת פרדה וילדה הזאתי קבלה מהמורה אסאמאס את מיוחדת במינה איזה מטורפת את את אחת ויחידה והילדה הזאתי הקריאה לי את האסאמאס ונשברתי!!! בכיתי על זה מאה שנה!! כי לי היא לא שלחה אסאמאסים וגם הילדה הזאתי היייתה כמוני רק שהיא לא הייתה רצינית וגם אני ממש לא ואני יותר ממנה לא!! אבל בגלל שלא הייתי אני המורה שלי חשבה שאנ י לא והיא לא אהבה אותי ככה ולא שלחה לי אסאמאסים וכשהיא שלחה לה תאסאמאס הראשון נורא נעלבתי גם והייתי מודכאת יום אחרי זה והמורה שלי שמה לב והיא דיברה איתי ולא הסכמתי להגיד לה למה אבל אחרי כמה ימים דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא תרצה לשמור איתי קשר גם אחרי שתסתיים שנת הלימודים לפני כמה ימים הייתה לה יומהולדת ושלחתי לה אסאמאס ! והיא לא ענתה לי בחזרה ולמה רציתי לכצוב על זה בגלל שחלמתי על זה בלילה וממש הרגשתי את אותה הרגשה שגרמה לי להיות כל כך עצובה.... סורי שזה ארוך ...ואני יודעת שזה ילדותי ואני לא שולטת בזה...

והיה ממש עוד איזה שבועיים לסוף השנה ובאתי לילדה הזאת וישנתי אצלה כמה ימים וביום שישי רצו לעשות לי מסיבת פרדה וילדה הזאתי קבלה מהמורה אסאמאס את מיוחדת במינה איזה מטורפת את את אחת ויחידה והילדה הזאתי הקריאה לי את האסאמאס ונשברתי!!! בכיתי על זה מאה שנה!! כי לי היא לא שלחה אסאמאסים וגם הילדה הזאתי היייתה כמוני רק שהיא לא הייתה רצינית וגם אני ממש לא ואני יותר ממנה לא!! אבל בגלל שלא הייתי אני המורה שלי חשבה שאנ י לא והיא לא אהבה אותי ככה ולא שלחה לי אסאמאסים וכשהיא שלחה לה תאסאמאס הראשון נורא נעלבתי גם והייתי מודכאת יום אחרי זה והמורה שלי שמה לב והיא דיברה איתי ולא הסכמתי להגיד לה למה אבל אחרי כמה ימים דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא תרצה לשמור איתי קשר גם אחרי שתסתיים שנת הלימודים לפני כמה ימים הייתה לה יומהולדת ושלחתי לה אסאמאס ! והיא לא ענתה לי בחזרה ולמה רציתי לכצוב על זה בגלל שחלמתי על זה בלילה וממש הרגשתי את אותה הרגשה שגרמה לי להיות כל כך עצובה.... סורי שזה ארוך ...ואני יודעת שזה ילדותי ואני לא שולטת בזה...
ציטוט ההודעה