אני ממש צריך פלפון אם wifi האם מישהו יכול לומר לי אם הוא מרוצה או להמליץ לי על טלפון אחר שיש בו wifi?
אני ממש צריך פלפון אם wifi האם מישהו יכול לומר לי אם הוא מרוצה או להמליץ לי על טלפון אחר שיש בו wifi?
|
|
יש לי אותו קניתי אתמול אז לא כל כך בדקתי בו הכל אבל בכללי הוא פלאפון עסקי אבל מתאים לצעירים עם רמקול נחמד והוא לא נתקע הרבה!!
מה חשוב לך בפלאפון רק WIFI ולמה אתה מריך כל כך WIFI?
E65 הוא באמת טלפון טוב ועמיד!
הוא מספק שירות נוח ותקין.
כדאי מאוד!
לחצו כאן כדי לעבור לפורום סלולר וגאדג'טים!!
שרשרת פלאפונים
samsong R210 -> Nokia 6310i -> Nokia 6100 -> Nokia 6021 -> Nokia 6233 -> Nokia N73 -> Nokia N85Nokia N86
אני דווקא פחות ממליץ.. לא נח לשימוש..
גם אני לא ממש ממליץ הוא יותר פלאפון עיסקי כזה
לא ממליץ לך אחי יש פלאפונים יותר טובים לפי דעתי
זה לא כזה נוח
האמת בדיוק אתמול אחותי קנטה אחד...אני אחד שאוהב הרבה פונקציות וזה...אבל תאמת אחי...אני אישית הייתי לוקח את ה 6280-6288 במקום זה בגלל שב E65 יש יותר מדי פונקציות והוא מסובך אני אומר לך אתה נכנס למניו שהוא מפוצץ בוחר במשו ויש לךך עוד כמות ענקית של פונקציות זה פשוט לא ניגמר....הוא יותר עסקי כי הוא כלל גם אופיס וכאלה... הוא פלאפון ממש טוב די מתקרב ל N95 ...נגן חזק..מצלמה מדהימה... איך שהבנתי בא עם 2 ג'יגה זיכרון וממש מזכיר את N95 פלא חמוד אבל מתוסבך...... תחליט לבד.... בהצלחה!
שמע לי לא כדע לך לפעמים הוא עושה ריסטרט למכשיר בגלל שהוא סימביאן וזה מעצבן באמצע שיחה או משהו כזה קימאט לכחתי כזה לא לכחתי אותו בגלל שהוא יותר מידי מסובך אתה ניכנס תפריט יש לך מלא אפשרויות וזה מעצבן אתה לא יודע במה לבחור.....
קניתי בסוף אני ממש מרוצה הסימביאן זה דבר פצצה אפשר להתחבר למצלמה במחשב מהטלפון ברחוב מגניבב!!!
אפשר לישלוח ולקבל מיילים אי סי וסקייפ בקיצור שווה!!!!!!!!!!!!
כעיקרון מכשיר טוב רק שיש בו באגים קצת