אני מתאמן במכון ורואה תוצאות בגוף אבל בבטן משום מה לא זז עדין יש לי כרס למיש'ו יש איזה תרגיל או מש'ו שיכול לעזור .. כפיפות בטן אני עושה 3X30 אבל עדין... תודה לעוזרים !
אני מתאמן במכון ורואה תוצאות בגוף אבל בבטן משום מה לא זז עדין יש לי כרס למיש'ו יש איזה תרגיל או מש'ו שיכול לעזור .. כפיפות בטן אני עושה 3X30 אבל עדין... תודה לעוזרים !
|
|
צריך להוריד שומן
הכפיפות בטן זה לא רוב העבודה על הבטן![]()
חחח 3X30 זהו??
אתה לא תראה תוצאות ככה גם בעוד 15 שנה
תעשה לפחות 3 תרגילים
תוסיף אלכסונים ובטן תחתונה
יום כן יום לא
וכל יום אירובי (לא לרוץ ספרינטים. ריצה קלה) 45 דקות לפחות
באחריות אם אתה עושה אתזה יש תוצאות תוך חודש חודש וחצי
נערך לאחרונה על ידי Twix; 18-01-2008 בשעה 16:27.
תוריד שומן...תתחיל לרוץ אני יודע
תעשה ריצות אחי.. ריצות למרחק עם ספרינט בסיום.. תתחיל מ2 ק"מ ותעלה עם הזמן
בקשר לסטים של כפיפות בטן.. אל תעבוד רק עם תרגיל אחד.. יש כמה סוגים של תרגילים על האלכסונים ועוד כמה על הבטן.. תעבוד עם 4 סטים ותעשה כמה חזרות לפי הכושר שלך (לא יוד עמה היכולת שלך)
נערך לאחרונה על ידי eido1991; 18-01-2008 בשעה 22:45.
כן אתה צריך להוריד אחוזי שומן
תעשה 15X4 שלושה סוגים של תרגילים.
והרבה אירובי :!
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
בכפיפות הבטן, אתה מחזק את הבטן ומאמן את השריר. הוא גדל - אבל מתחת לשכבת שומן.
כדי שהשריר יבלוט, עליך להוריד את מסת השומן המכסה אותו = מאזן קלורי שלילי.
איך נכנסים למאזן קלורי שלילי? יש לך בנעוצים.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=284969
כפיפות בטן זהו התרגיל הטוב ביותר בישביל הבטן,אך תצטרך להקפיד על סטים קבועים ללא הפסקה ובהדרגה לעלות עוד לסטים,עשה אותם לאט כדי שהעבודה תתבצע טוב יותר.
איך כל אחד פה שלא יודע כלום מהחיים שלו מדבר בביטחון מלא חאלס כבר לזיין תשכל הוא רוצה שיראו לו את ה"קוביות" בבטן אז הוא צריך להוריד אחוזי שומן לא לעשות כפיפות בטן .
כפיפות בטן רק מחזקות את שרירי הבטן לא מבליטות אותם קראו מאמרים קצת תשכילו ותפסיקו כבר להגיב או לפתוח אשכולות מטומטמים כאלה.
אירובי בכול הכוחחחח
עליך להוריד אחוזי שומן בגוף ע"מ שהקוביות יבלטו, ולאחר מכן עבודה חזקה על בטן תחזק את הקוביות[ולא תבליט אותן יותר].
השאלה פה זה לא הסטים ולא החזרות, עליך לעבוד נכון ולאט.
4 סטים של 20 חזרות איטיות ומלאות לגמרי !
מלאות זאת אומרת, לעלות בערך 40 מעלות ולרדת בצורה איטית בלי שהכתפיים יגעו ברצפה, בלי מנוחה בין חזרה לחזרה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי