מצרכים:
4 תפוחי אדמה
100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת בפומפיה.
100 ג"ר גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה.
סלסילת פיטריות שמפיניון או פיטריות מקופסת שימורים מסוננות היטב.
1ביצה
פלפל שחור
אגוז מוסקט
בצל קצוץ
שמן לטיגון רצוי שמן זית.

אופן ההכנה:
רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח .
נועצים מזלג ובודקים שהתפוח אדמה מבושל אך לא רך מידי.
מוציאים מהמים ומצננים.

המלית
מטגנים את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את הפיטריות לטיגון קצר ומצננים.
מוסיפים לפיטריות את הגבינות ,ביצה,פלפל שחור,מעט אגוז מוסקט.
מערבבים קלות.

את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית,חוצים ומרוקנים מתוכן,משאירים שוליים של ס"מ 1 מסביב.ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה.