מאפה גריסי פנינה
כשמחפשים גיוון לתוספת למנה עיקרית, הנה רעיון נהדר.
גריסי הפנינה, שאנחנו מכירים אותם בדרך כלל שוחים בתוך מרק, מככבים כשחקן ראשי במנה הזאת: היא קלה להכנה, טעימה ומשביעה, והכי חשוב - חדשה. לא התוספת הסטנדרטית של אורז/פירה/פתיתים/פסטה וכו'.
אז הנה, ככה מכינים:
מאפה גריסי פנינה
המצרכים
4 כפות חמאה (אפשר מרגרינה בטעם חמאה אם מתכוונים להגיש עם בשר)
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות קטנות
סלסלת פטריות שמפניון, פרוסות לפרוסות
כוס וחצי גריסי פנינה
3 כוסות מרק עוף או בשר (בלית ברירה אפשר מאבקת מרק)
מלח ופלפל לפי הטעם
לקישוט - פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180 מעלות
ממיסים את החמאה בסיר ומזהיבים בה את הבצל
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן/לערבב כ - 7 דקות
מוסיפים את גריסי הפנינה ומערבבים, כחמש דקות
מוסיפים שתי כוסות מהמרק, מלח + פלפל, ומביאים לרתיחה
מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם למשך 45 דקות
מוציאים את הסיר מהתנור, מוסיפים את כוס המרק הנותרת, ומחזירים במכסה סגור לתנור ל - 30 דקות נוספות
מעבירים לקערית הגשה ומקשטים למעלה עם פטרוזיליה קצוצה
בתיאבון
קרדיט למתכונים נט.





המצרכים

ציטוט ההודעה
