קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-05-2008, 10:01
  2. עוד כמה בדיחות..!
    על ידי komermore בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-03-2008, 20:11
  3. עוד כמה בדיחות....
    על ידי Killer_MaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 09:39
  4. [בידחות] עוד כמה בדיחות טובות
    על ידי sikoN- בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-03-2007, 17:27
  5. [בדיחות]-עוד כמה בדיחות...
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2006, 22:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[בדיחות עוד כמה בדיחות נחמדוותת!

ברירת מחדל [בדיחות עוד כמה בדיחות נחמדוותת!

גבר אומר לאשתו: "את מזכירה לי את היאכטה שלי".
    שואלת האישה: "האם הקימורים שלה מזכירים לך את המותניים שלי, התורן את הרגליים שלי והירכתיים את הישבן שלי?"
    עונה הגבר: "לא, פשוט כשאני עולה עלייך בא לי להקיא..."

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לעדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית: כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם! אז הנהג אמר לו: אז שהשם ייקח אותך!

שני משוגעים החליטו להתחפש לבניין. אחד עלה על השני, וככה עמדו. לפתע בא שוטר ואמר להם: "יאללה חבר\'ה, להתפרק". ענה לו אחד המשוגעים: "אנחנו ב
    ניין, ובניין לא זז!". ככה עשו 3 פעמים, עד שהשוטר התרגז והחטיף סטירה למשוגע שעמד למטה. צועק המשוגע מלמעלה: "תפתח, מצלצלים בקומת הקרקע!!".

אחד מתקשר לבעל קרקס ואומר לו: "יש לי אחלה אטרקציה בשבילך."
    "נו, נשמע" אומר המנהל. "תראה, אומר ההוא, אני יודע לדקלם את כל המחזות של שייקספיר בע"פ."
    "תודה רבה," עונה המנהל, "אבל אין לנו צורך.
    זה לא אטרקציה". "אבל תשמע," ממשיך ההוא. "אני יודע גם לדקלם אותם מהסוף להתחלה."
    "תודה רבה אבל אין צורך אנחנו..." "רגע, אני גם יכול לדקלם אותם מהאמצע קדימה ואחורה." לא תודה",
    מתעצבן המנהל. "זה לא מתאים לנו, תודה רבה שהתקשרת." אומר וטורק את השפופרת.
    ההוא מהצד השני מוריד אט אט את השפופרת למקומה ולאחר רגע אומר לעצמו: "איזה אדיוט אני, בכלל שכחתי להגיד לו שאני סוס

איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע פאנקיסט צעיר עם צבעים בשיער, ירוק כחול ואדום. הזקן מתבונן בו.
    לאחר כמה דקות נגש הצעיר אל הזקן ואומר "מה קרה זקנצ'יק אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר?"
    "כן" עונה הזקן "פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי".

אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקת המכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים.
    "איך השגת את הכסף?", שואל המוכס.
    "לא תאמין", עונה הנוסע, "אבל נסעתי ברחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשרותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לו: 'תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים'".
    "זה סיפור מאד מעניין", אומר המוכס. "ומה יש בתיק השני?".
    "לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל", עונה הנוסע.

זוג שהיה נשוי שלושים שנה רצה לחגוג את האירוע ונסע לאותו המלון שבו הם בילו לפני שלושים שנה.
    בערב, כשהם נכנסו לחדר, הגבר נשכב על המיטה והאישה נכנסה למקלחת, יצאה ממנה עירומה ונעמדה לפניו בפוזה מפתה.
    "אתה זוכר על מה חשבת לפני שלושים שנה כשהיינו כאן?", היא לחשה לבעלה בסקסיות. "כן", ענה הגבר, "חשבתי שאני אדפוק אותך עד שהמוח שלך יצא לך מהאזניים ואני אמצוץ את שדיך עד שיתייבשו".
    "ומה אתה חושב עכשיו, מותק?", שאלה האישה.
    "אני חושב שהצלחתי לא רע!!"

קרדיט ל- Sholmi_Rules

2. קישורים ממומנים

חחח מצחיקות את הראשונה אהבתי

חחח..אהבתי את האחד לפני האחרונהה..חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    אני בשביל הצחוקים העברתי איזה פעם למישי סמוחטה באמצע נשיקה חחחח

מכיר,נחמד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,729 | הודעות: 8,173,316 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect