ארנב אחד מגיע ועומד מול אריה ולביאה, הלביאה בהריון שוכבת ונחה, הארנב ניגש אליה ומתחיל לצעוק : אני אזיין אותך בתחת, אני אקרע לך תתחת ! אני אפתח לך תצורה ! הלביאה מתעצבנת ואומרת לאריה : אריה תעשה משהו, תעזור לי אני בהריון, הארנב הזה מציק לי ! האריה אומר לה : עזבי אותו, הוא לא רציני, הוא סתם רוצה צומת לב, ככה גם ביום שאחרי אותו דבר וגם ביום השלישי, ביום הרביעי היא לא יכלה לסבול יותר, היא קמה רדפה אחרי הארנב ונתקה בין שני גזעים, הארנב הסתובב בא אליה מאחורה וקרע לה את התחת ! היא חוזרת כולה צולעת לאריה, אז האריה מסתכל עליה ואומר לה : מה גם לך הוא עשה את הקטע עם הגזע ?
--------------------------------------------------------------------
כבאי בא לאשתו, ואומר לה אני רוצה שנעשה בבית שלנו כמו שאצלי בתחנת כיבוי אש, שריקה ראשונה מתלבשים, שריקה שנייה מחליפים בגדים, שריקה שלישית הולכים לאוטו, שריקה שלישית עולים על האוטו, האישה הסכימה, הוא לקח משרוקית ושרק פעם ראשונה, שניהם הורידו בגדים, הוא שרק עוד פעם הם עלו למיטה ושריקה שלישית הם התחילו לעשות סקס, פתאום במהלך הסקס האישה שורקת, אז בעלה שואל אותה מה קרה ? האישה ענתה : האש מתגברת אבל הצינור קצר מדיי !
אישה נאה מאוד מגיע לרופא נשים ואומרת לו שהיא סובלת מכאבים, הרופא מציע לה קודם שהוא ימדוד לה חום הוא מבקש ממנה לשכב על הבטן להוריד בגדים ולפסק רגליים, היא עושה כמו שהוא ביקש ואז היא פתאום צועקת, ד"ר זה לא פי הטבעת, אז הד"ר ענה לה : אני יודע, זה גם לא המדחום !
שמעון רצה לשים תמונה על הקיר שתהיה בגובה המיטה שלו שהוא יוכל לראות אותה בכל ערב לפני שהוא הולך לישון, הוא קודח בקיר ופתאום שומע צרחות מהשכן, הוא שולח את הבן שלו שיבדוק מה קרה שם, הבן שלו חוזר ואומר לו אבא יש לי 2 בשורות לספר לך, אז האבא אומר מה ? אז הבן שלו עונה : אתה קדחת עם המקדחה לתוך התחת של השכן דרך הזין שלו, אז הוא אומר לו, וואי אוי ואבוי לי, מה הבשורה השנייה ? אז הילד אמר : לאמא נשברו השיניים, האבא : הבן זונה..
גבר אחד הולך לישון ביום ההולדת שלו, ואשתו באה אליו ונותנת לו מתנה ליום הולדת צפרדע, הבעל אומר לה : מה פתאום צפרדע ?! אז האישה אומרת לו : אל תדאג, זאת צפרדע מיוחדת, תנסה לילה אחד ותראה, תוך כדי שהוא יושן הוא מתעורר ומרגיש מציצה בזין שלו כמו שלא היה לו בחיים, אחרי 20 שניות הוא בר גומר וככה כל הלילה הצפרדע מוצצת לו, יום למחרת בבוקר האישה מגיע למטבח ורואה את בעלה מחזיק את הצפרדע ביד אחת וביד השנייה ספר בישול, אז האישה אומרת לו : מה לא היה לך טוב אתמול ? אז בעלה ענה לה : אני מלמד את הצפרדע בישול כי אתה עפה מהבית !
חייל בחיל האוויר יצא לקורס צניחה וביום הראשון שהוא היה צריך לצנוח הוא חוזר הביתה בערב והאבא שלו שואל אותו : נו בן, איך היה היום ? אז הבן שלו ענה : נכנסו למסוק וכל אחד לקח לעצמו מצנח, היינו 20 חיילים והמפקד אמר לנו שאנחנו יכולים לקפוץ, ואז קפצו עשרה חיילים, אז האבא מתלהב ואומר לו : נו וקפצת ? אז הבן שלו ענה לו : לא אבא לא קפצתי וממשיך לספר.. ואז המפקד אמר שמי שלא קופץ עכשיו הוא מכניס לו מכות, וחמש קפצו, אז האבא שואל אותו : נו ואז קפצת ? אז הבן שלו אומר לו : לא, לא קפצתי, ואז המפקד אמר שמי שלא קופץ הוא מזיין אותו בתחת וארבעה מבנינו קפצו, אז האבא שלו שואל אותו נו ואז קפצת לא ? אז הבן אמר לו : קצת בהתחלה..
ילד קניבל ואמא שלו הולכים ברחוב ופתאום הם רואים חבורת דוסים. הילד שואל את האמא שלו :"אמא מה זה"? אז האמא עונה :"זה
אוכל כשר"!
פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
איזה אחד מגיע לרופא זקן ואומר לו יש לי בעיה אבל כולם צוחקים עליי, אז הרופא אומר לו : תשמע, אני כבר בן 55, ראיתי כבר הכול, אני לא חושב שיכולה להיות כאן איזה בעיה, הבחור מתעקש אבל בסוף אומר לרופא : יש לי ביצה אחת קטנה וביצה אחת גדולה, אז הרופא אומר לו : נו טוב, אז תראה ונראה מה העניין, הבחורה פותח קצת את החנות פתאום נופלת ביצה ענקית עד לרצפה, הרופא מסתכל, לא מצליח להתאפק ונקרע מצחוק, נופל על הרצפה עם דמעות בעיניים וצוחק.. הבחור אומר לו : אתה רואה ? עכשיו אני לא אראה לך את הביצה הגדולה !
מרוקאי אחד חזר מיום הראשון שלו בכיתה א' ורץ לספר לאמא שלו: "אמא, אמא, היום למדנו לספור וכל הילדים ספרו עד 5 ואני עד 10! זה בגלל שאני מרוקאי?" ענתה לו האם: "לא, זה בגלל שאתה חכם." למחרת חזר שוב המרוקאי מבית הספר וסיפר לאימו: "היום למדנו את האותיות וכל הילדים ידעו מא' עד י' ואני ידעתי עד ת'. זה בגלל שאני מרוקאי?" "לא", ענתה לו אימו, "זה בגלל שאתה חכם." ביום השלישי אמר הילד המרוקאי לאימו: "אמא, היום היה לנו שיעור ספורט וראיתי שהזין של כל הילדים נורא קטן ושלי נורא גדול. זה בגלל שאני מרוקאי?" ענתה לו אימו: "לא, זה בגלל שהם בני 6 ואתה בן 18..."
פרסי צרפתי ותורכי מתו הגיעו לאלוהים
אלוהים אומר: אני אתן לכם לחזור לחיים לעוד יום ב3 תנאים:
1. פרסי-אתה לא תרים אף מטבע מהריצפה
2. תורכי-אתה לא תוקע אף אחד בתחת
3. צרפתי-אתה לא אוכל אף קוראסון
השלושה הסכימו חזרו לחיים
למחרת בבוקר הצרפתי קם רואה קוראסון על השלוחן בא נותן ביס לקוראסון פוף נעלם
הפרסי רואה מטבע על הריצפה מתכופף להרים ופוף התורכי נעלם
Popaida

ציטוט ההודעה