תראו, אני מתאמן בבית כבר כמעט שנתיים ואני מתאמן כל יום ורק לפני כמה ימים התחלתי יום כן יום לא כי אמרו שככה מומלץ. אז השאלה שלי זה אם זה נכון.
אשמח לקבל תשובות.
תראו, אני מתאמן בבית כבר כמעט שנתיים ואני מתאמן כל יום ורק לפני כמה ימים התחלתי יום כן יום לא כי אמרו שככה מומלץ. אז השאלה שלי זה אם זה נכון.
אשמח לקבל תשובות.
|
|
אפשר לעבוד כל יום רק על פלג גוף שונה.
אתה צריך פשוט לתת לשריר זמן מנוחה כדי שיגדל.
אם אתה עובד כל יום על שרירים אחרים זה בסדר.
אבל אם כל הזמן על אותו שריר אז תעשה יום כן יום לא
תודה שעניתם.
רק עוד שאלה, לרוץ אפשר כל יום?
תלוי איך אתה עושה אם נגיד אתה עושה יום רגליים ויום פלג גוף עליון אז אפשר כל יום, אבל אם כל יום אותו שריר אז זה לא טוב.
למה זה לא טוב? כי מתי שאתה מתאמן השריר מתפרק, עכשיו ביום שאתה נח השריר בונה את עצמו מחדש ויותר חזק.
אם אתה תתאמן כל יום על אותו שריר אז הוא לא יצליח לבנות את עצמו מחדש.
לא מדוייק , השריר בתהליכי פירוק ובנייה במשך כל היום גם באימון , העניין שבאימון עצים וארוך מידי יש הורמונים שמתשחררים שמפרקים את השריר ואז פשוט כשמתאוששים הוא נבנה מחדש .
אם מתאמנים על אותו פלג גוף כל יום אתה פשוט לא מביא מספיק זמן לשריר להתאושש (מה שנוצר מאזן של פירוק ובנייה , ברגע שהמאזן הזה יהיה יותר טובה הפירוק אתה תפרק את השריר [אי התאוששות , תזונה לקויה וכו'] , אם אתה תביא לו לנוח ותאכל נכון הוא יגדל , ברגע שתתאמן כל יום אתה פשוט מאבד את אפקט ההתאוששות ויכולים לקרות 2 מצבים : או שתפרק את השריר או שהוא פשוט לא יגדל)
אני מתכוון על לרוץ בשאלה שנייה. זה בסדר אם אני רץ כל יום?
תלוי מה המטרה