1.בחור אחד הולך לדייט. הכל בסדר, פשוט נהדר. לבוש היטב. פתאום רואה מכונה, עליה כתוב: מכונה להרעת מצב הרוח. הבחור הסתקרן, חשב, מה כבר יכול להרע לי את מצב הרוח, הכניס מטבע, פתאום נשפך עליו דלי של חרא.
הוא נורא כועס, מצב הרוח על הפנים, ומסביבו מתחילים להתווסף כל מיני אנשים סקרנים ומתחילים לצחוק עליו.
פתאום הוא מבחין במכונה שעליה כתוב: המכונה להעלאת מצב הרוח. הוא חשב, מה כבר יכול להעלות לי את מצב הרוח עכשיו? אבל, בכל זאת הכניס מטבע. דליים של חרא נשפכו על האנשים שצחקו עליו...
2.גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים נוראית. שתי המכוניות הרוסות לגמרי ולמרבה הפלא אף אחד מהם לא נפגע!
לאחר ששניהם יוצאים בזחילה מהמכוניות אומרת האישה:
"אתה גבר.. זה מעניין... ואני אישה... תראה את המכוניות שלנו! לא יאומן הן ממש הרוסות - ואנחנו בכלל לא פגועים!!
זה בטח סימן "מלמעלה" שאנחנו צריכים להישאר ידידים ולחיות ביחד בשלווה עד סוף ימי חיינו!"
הגבר הרגיש קצת נבוך ואמר:
"נכון זה באמת סימן "מלמעלה", אני מסכים לגמרי!"
האישה אומרת:
"תראה הנה עוד נס! המכוניות הרוסות לגמרי אבל בכל זאת נשאר לי בקבוק יין שלם!!
זה בטח סימן מלמעלה. מישהו רוצה שנשתה אותו ולחגוג את מזלנו!"
היא מושיטה את הבקבוק לגבר, הוא מהנהן בראשו, פותח את הבקבוק, שותה חצי ומחזיר לאישה.
האישה לוקחת את הבקבוק, סוגרת אותו מהר, ומחזירה לגבר.
הגבר שואל: "את לא שותה?"
לא חמודי, ענתה, עכשיו אני מחכה למשטרה...
3.שני אנשים הולכים ברחוב, האחד רזה מאד והשני שמן מאד.
השמן אומר לרזה: "מי שרואה אותך חושב שיש רעב
בארץ", והרזה עונה
לו: "ומי שרואה אותך
מבין למה..."
4.שימי תבורי הולך להופעה בכלא בבאר שבע. אחרי ההופעה ניגש אליו אחד מהאסירים ואומר לו:"שימי איך אני מעריך אותך יש לי את כל הדיסקים שלך,את הקלטות שלך,את הסלון שלך,את הוידאו שלך,את המקרר שלך..."
5.דייג ופרופסור שטים בסירת הדייג .
הפרופסור:"סלח לי,האם אי פעם למדת פיזיקה?"
הדייג:"לא"
הפרופסור:"אז כנראה שהפסדת רבע מהחיים שלך. ומתמטיקה למדת?"
הדייג:"גם לא"
הפרופסור:"אז תדע לך שהפסדת חצי מהחיים שלך! מה עם מחשבים?"
הדייג:"גם לא"
הפרופסור:"אז תתבייש לך! הפסדת שלושה רבעים מהחיים שלך!!"
לפתע מתחילה סופה שמרסקת את הסירה לחתיכות ומעיפה את שני האנשים למים.הדייג שוחה לעבר קרש צף ונתפס עליו בזמן שהפרופסור מתחיל לפרפר.
הדייג:"תגיד לי, אתה יודע לשחות?"
הפרופסור(בולע מים):"ל...ל..לא"
הדייג:"אז אני שמח להודיע לך שהפסדת את כל החיים שלך!!!"
6.אחד חוזר מניו יורק לאחד 4 שנים של שיהיה שם. מתקשר לחבר שלו ואומר לו:"תגיד מה המצב? אני בארץ איך אני מגיע אליך?". החבר אומר לו:"זה פשוט אתה הולך לאלנבי בועט עם רגל שמאל את הדלת הקטנה של השער,אחר כך אתה לוחץ עם הזרת על המספר דירה שלי באינטרקום .אני יפתח לך את הדלת תישען עלייה עם הגב .תלחץ על הכפתור של המעלית עם ארגוף יד שמאל תיכנס למעלית תלחץ על 5 עם המצח צתא מהדלת תגיע לדלת מספר 16 שמה תבעט בדלת ברגל ימין ואני יפתח לך". החבר מניו יורק אומר לו:"תגיד מה קרה כל הבעיטות והאגרופים?" אחרי 4 שנים בניו יורק אתה לא בא בידיים ריקות.?!".
__Vova__
תהנו![]()

ציטוט ההודעה