1.מורה בכיתה שומעת לפתע נוד חזק בפעם השלישית, המורה אומרת שמי שתקע את הנוד שיקום מיד וייצא מהכיתה, רועי קם ויוצא מהכיתה בחוץ הוא פוגש מורה אחרת והיא שואלת אותו למה אתה מסתובב חופשי ? אז הוא אמר לה המורה הוציאה אותי מהכיתה, היא אומרת לו למה ? והוא אומר לה : תקעתי 3 נודים מזה מסריחים, והיא החליטה שאני אלך לנשום אוויר צח בחוץ בעוד הם סובלים בפנים מריח.
2.עיתונאי שרצה לעשות כתבה, ולא הצליח למצוא לעצמו סיפור טוב, לפתע ראה עיוור, ניגש אל העיוור ואמר לו אני חייב לעשות עליך כתבה, בוא אני אשאל אותך כמה שאלות ובבקשה תענה לי, העיוור מסכים, והעיתונאי שואל אותו : איך אתה יכול בכלל לסמוך על הכלב הזה שאתה כל הזמן הולך איתו ? עונה לו העיוור : בעיניים עצומות !
3.במשך שנים רבות זוג זקנים היו גרים מול בית קברות, היום הם עברו דירה והם גרים אל מול הבית.
4.איש אחד הולך ברחוב ולידו עובר חבר שלו, הו רואה שהחבר הולך עם רגליים מפוסקות, אז הוא ניגש אליו ושואל אותו, למה אתה הולך ככה עם הרגליים עקומות ? אז החבר ענה לו : הלכתי לעשות בדיקות דם אצל רופא, והוא אמר לי למשך חודשיים להתרחק מביצים.
5.שלושה גנבים נכנסו לבניין ממשלתי גדול ולפתע התפתחה שריפה בבניין, הם לא ידעו את נפשם, הראשון איבד את הכלים, וייצא מחלון הקומה השנייה, השני אבד עצות ולבסוף ניסה את מזלו וייצא דרך הדלת, והשלישי ייצא מדעתו !
6.ביום של תחרות ריצה של נכים, אחד השדרנים המתחילים, חסר ניסיון שמשדר בפעם הראשונה, ניסה להלהיב את הקהל ואמר אתם יודעים מאזינים מה יותר טוב מלזכות בתחרות הנכים ? לא להיות נכה בכלל.
7.נמצאה מגילת קלף ישנה ועליה כתוב, החוכמה בחיות מסתדרת לפי הסדר הבא : חמור, בהמה, אישה..
8.נער בן 9 מגיע לכיתה טיפולית לידים קשיי תפיסה, הוא 5 דקות לקראת סוף היום, המורה שואלת אותו : בשביל מה בכלל הגעת ? אז הוא אומר לה : אבל הרי בתחילתה של השנה כשהרצאת מול ההורים ולנו אמר שאף פעם זה לא מאוחר ללמוד !
9.קניבל יוצא עם בחורה, לאחר פגישה מקסימה בניהם מה הוא מבקש ממנה ? את השוק והירכיים.
10.איזה שמן אחד יושב במסעדה, ניגש אליו המלצר ושואל אותו : כן אני מה אתה רוצה ? עונה לו השמן : אני רוצה שתביא לי עוף אבל לא סתם אחד, תביא לי את העוף הכי צעיר שלכם ! אז המלצר הביא לו ביצה קשה.
11.הגברים מתחתנים עם הנשים שלהם בתקווה שיום אחד הן ישתנו אבל הן לא, והנשים מתחתנות עם הגברים בתקווה שהם לעולם לא ישתנו, אבל הם כן..
12.ילד אחד מתקשר למזכירות של בית הספר ביום ההורים ומבקש להעביר למחנכת שלו שהוא לא יוכל להגיע, המזכירה שואלת אותו, ומה הסיבה שאני ארשום ליד זה ? אז הילד אומר : אבא שלי שבר את היד והוא לא יוכל להגיע, אז המזכירה אומרת לו, נו אבל מה עם אמא שלך ? אז חשב קצת וענה : לא הבנת, אבא שלי שבר את היד של אמא שלי .
יאללה תגובות!!!!!

ציטוט ההודעה