1.שני מטיילים שהלכו ביערות אפריקה נתפסו ע"י שבט של קניבלים, הקניבלים שמו מים בסיר גדול והכניסו אותם בפנים, תוך כדי שהמים מתחממים אחד המטיילים מתחיל לצחוק, אז השני אומר לו : מה אתה צוחק ? אז הוא עונה לו : חרבנתי להם במרק !
2.הרבה אנשים עומדים בתור ארוך לקנות כרטיסים למופע חד פעמי חשוב, בינתיים אחד אומר לזה שמאחוריו, יאללה אני חייב להשתין אבל אני מפחד להפסיד את התור שלי, אז זה שמאחוריו אמר לו : תשתין בכיס של זה שמקדימה לך, אז הוא אמר לו : השתגעת, אבל הוא ירגיש, אז זה מאחורה ענה לו : ואתה הרגשת ?
3.שני איכרים עומדים מול מספר פרות ולפתע שואל אחד את חברו מה ההבדל בין אישה לפרה, עונה לו החבר שלפרות אין את המבט המטומטם הזה על הפרצוף..
4.איש אחד מגיע לחנות עתיקות ורואה פסל של עכבר ומחליט לקנות אותו, שהוא יוצא החוצה, הוא רואה שנאספים מאחוריו הרב עכברים, ולאט לאט יותר ויותר, עד שכל העכברים בארץ מתחילים לנוע לכיוון שלו, לאחר ריצה מטורפת בשיא הפחד של יומיים שלמים, הוא מותש כולו מגיע ליד חוף ים וזורק את הפסל למים, ל העברים ממשיכים אחרי הפסל וטובעים בים, האיש מסתובב ורץ כל עוד רוחו בוא לעבר החנות, מגיע לחנות, מסתכל למוכר בעיניים ומספר לו את הסיפור, המוכר המבוהל מציע לו שהוא יחזיר לו תשלום מלא לרכישה, אומר לו האיש, יש מצב שתשיג לי בדיוק פסל כזה רק שיהיה של ערבי ?!
5.שיכור אחד יוצא מהבר נופל וקם ממשיך ללכת נכנס בקירות, מקבל מלא מכות מכל מקום, נופל על הרצפה כמה פעמים ובסוף מגיע חבול כולו לבית למיטה והולך לישון, למחרת בבוקר אשתו באה אליו ואומרת לו שתית שוב פעם אתמול נכון ? אומר לה, איך ידעת ? כי שכחת את הכיסא גלגלים שלך שוב פעם בבר.
6.עובדיה יוסף מרים ידיים לשמיים וצועק לקב"ה, הוא אלוקים גדול, הרי בשבילך רגע זה מליון שנה ומליון דולר שווה לפרוטה אחת, אז תן לי בבקשה מליון דולר, לפתע הוא שמע קול מלמעלה : בסדר תמתין רגע..
7.דוד מגיע לבית שלו עייף מהעבודה נכנס לבית ורואה את חמתו יושבת בשולחן בסלון, תוך שהוא אוכל ארוחת ערב, היא קמה בשביל ללכת הביתה, ואז השעון הגדול שהיה על הקיר מעל הראש שלה נפל ושבר את כל הכיסא שהיא ישבה עליו, דוד קם ואמר : לעזאזל עם השעון הזה ! הוא תמיד מאחר..
8.אישה זקנה קמה באמצע טיסה לארה"ב וצועקת, יש כאן רופא ?! ישר קם בחור נחמד ורציני ניגש אליה מהר, ואומר לה : כן מה הבעיה ? אומרת לו, אתה רוצה אולי להכיר את הבת שלי ?
9.איש נוסע במכוניתו ומהעבר השני נוסעת מולו בחורה שמנה שמוציאה את הראש מהחלון ובדיוק כשהיא חולפת על פניו צועקת לו בכל הכוח " חזיר ! " הוא מתעצבן ומקלל אותה בפה מלא ממשיך לנסוע ולאחר 100 מטר מהמקום הוא נכנס עם הרכב בחזיר.
10.איזה בחור צעיר ניגש לברמן ומבקש בירה ושואל כמה זה עולה, הברמן אומר לו שזה עולה 2 שקל, אומר לו בסדר, תביא לי אחת, הברמן הולך ומוזג ספל בירה ומגיש לבחור, הבחור מוציא מכיסו שני שקלים וזורק לתוך הבר, הברמן מתעצבן אבל לא אומר כלום, הולך ואוסף את השקלים מתוך הבר, ביום שלמחרת מגיע אותו בחור ומבקש בירה אבל הפעם מוציא מכיסו 5 שקל מטבע ושם על הבר, הברמן שעוד זכר את הבחור מיום האתמול, לקח את ה-5 שקלים ואת העודף 3 שקלים זרק בכל הכוח אל מחוץ לבר, הבחור, שראה את זה, הוציא עוד שקל אחד מהכיס ואמר לו, בעצם, תביא לי עוד 2 בירות.
11.פריקית מחשבים יוצאת עם בחור במשך כחודשיים ולבסוף הם נכנסים למיטה ועושים סקס, לפני שהיא הולכת מה היא תגיד לו ? אם לשמור את השינויים שהוא ביצע ?
תהנו![]()

ציטוט ההודעה