על מזה בידיוק עובד? תאמת זה לא עיניין אותי עד היום אבל עכשיו שאני עובד על תוכניות יותר ביתית אני צריך יותר תרגילים..
אז על מה זה עוד בעיקר גב?
על מזה בידיוק עובד? תאמת זה לא עיניין אותי עד היום אבל עכשיו שאני עובד על תוכניות יותר ביתית אני צריך יותר תרגילים..
אז על מה זה עוד בעיקר גב?
|
|
עובד בעיקר שרירי חזה.
קצת גם טרפז ניראה לי, וקצת ידיים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
שכיבות שמיכה זה בעיקר חזה וידים..
אבל גם שכמות (גב)
שניהם צודקים! השאלה אבל כמה רוחב הידיים שלך פתוחות, רוחב כתפיים מתחת החזה-כמעט ורק לחזה..
מתחת לחזה וכפות ידיים כמעט סגורות-ממש טוב לזרועות(לפחות אני מרגיש) הידיים מעל הכתפייםופתוחות יותר מרוחב הכתפיים-טוב לחזה ושריר אחורי, אבל בעיקרון:חזה הכי הרבה,קצת טרפז,יד אחורית,
אוקי תודה..
אז רק כמה שאלות שאני יבין יותר טוב..
אם אני ועשה את זה במעיון (עם היידים) על מה זה עובד?
ואני יכול לעובד עם זה יותר על חזה תחתון (עם מיקום שונה אולי לש היידים)?
תודה
לדעתי אין כזה דבר חזה תחתון(וגם לדעת רבים) וכמו שאמרתי שהכפות ידיים כמעט!!! סגורות(ולא במעויין)
ומתחת לחזה באיזה 5 ס'מ זה עובד על החזה,וממש ממש מחזק את הזרועות! (אגב כך עושים נראלי באימוני טרור בצבא) לעשות ממש מעויין לדעתי זה סתם מקשה עליך,תעשה כמו שאמרתי ותזכור,כפות ידיים מתחת לחזה באיזה 5 ס'מ, ושיהיה לך יותר שיווי משקל,פשק את הרגליים ואל תצמיד אותם. בהצלחה אחשלנו!