אלן וויק התחיל את דרכו כמשחק PC בלבד. עם הזמן מיקרוסופט שתפסה את ההפצה למשחק החליטה להביא אותו גם ל360 כאחד מכותרי הדגל של המכשיר.
כיום מסתבר שגרסת הPC של המשחק כבר לא ממש בפיתוח. על פי רמדי, מפתחי המשחק ויוצרי סדרת משחקי מקס פיין, בשיחה עם עיתון משחקים פיני (המולדת של רמדי) נטען שקיום גרסת הPC תלויה באויר וכרגע בעדיפות של מיקרוסופט גרסת 360 בלבד.
עכשיו הפורומים של רמדי עודכנו בתגובה של כותב המשחק (שבמקרה הוא גם הפנים המוכרות לכולנו של מקס פיין) שאמר "לצערי כל מה שאנחנו יכולים להגיד כרגע הוא שאנחנו מרכזים את כל הפוקוס שלנו על גרסת ה360 ונתן הכרזות רשמיות בקשר לגרסת הPC בשלב מאוחר יותר".
אם כך אלן ווייק יצא באפריל עד יוני הקרובים ל360 בצורה בלעדית, בנושא גרסת PC, העתיד יגיד.
בנוסף מסתבר שרמדי החליטו לצמצם בנושא העולם הפתוח במשחק, הוא יהיה הרבה יותר מתוסרט ולינארי מאשר התכנון המקורי. עולם המשחק עדין יהיה עולם משחק אחד גדול, אבל החוויה תהיה הרבה יותר מכוונת מאשר משחק עולם פתוח בסגנון GTA.
vgames




ציטוט ההודעה

